Hvordan overføre domene fra WordPress til Wix

how-to-transfer-domene-fra-wordpress-til-wix


Så du har tenkt deg å bytte fra WordPress til Wix. Årsakene til å gjøre det kan være mange, men handlingsalgoritmen er nesten den samme i alle tilfeller. Det er flere trinn du må ta for å migrere nettstedet ditt til Wix. En av dem er overføring av domenenavn.

Saken er at i den rådende mengden tilfeller har brukerne allerede sitt aktive domenenavn på nettstedet. Som regel blir de forhåndsbetalt og kjøpt fra en viss domenevert. Tilsvarende kan tilgang til domenets innstillinger bli funnet på nettstedets registrarers nettsted.

Hva er handlingene du kan gjøre for å trygt overføre det eksisterende domenenavnet fra WordPress til Wix? La oss gjennomgå de mest populære nyansene nå.

Retningslinjer for domeneoverføring

Så snart du bestemmer deg for å bli en Wix-bruker, gir det ikke mening å være vert for domenet ditt med tredjeparttjenesten. Dette fordi du risikerer å glemme eller miste tilgangsdetaljene.

Nettopp av denne grunn er det bedre å overføre domenet ditt direkte til Wix. Dette er trinnene du må gjøre for å gjøre det:

 1. Få tilgang til tjenesten og lær de generelle instruksjonene.
 2. Trinn 1 - Generell informasjon om overføring av domener

 3. Skriv inn domenenavnet og aktiver “Sende inn”-Knappen.
 4. Trinn 2 - Angi domenenavn

 5. Bla gjennom rullegardinmenyen for å velge en registrar for å indikere plattformen, der domenenavnet ditt ble kjøpt.
 6. Trinn 3 - Velg domeneregistrator

 7. Følg trinnvise retningslinjer og velg de nødvendige avkrysningsrutene.
 8. Trinn 4 - Lås opp domenet ditt

 9. Velg utvidelsesperiode (når du velger Wix, husk at du trenger å utvide det eksisterende domenet med minst 1 år).
 10. Trinn 5 - Utvid domenet ditt

 11. Angi eller rediger kontaktinformasjonen din.
 12. Trinn 6 - Oppdater kontaktinfo

 13. Velg det foretrukne personvernalternativet – enten privat eller offentlig registrering.
 14. Trinn 7 - Velg personvern av domenet

 15. Velg passende betalingsmåte.
 16. Send inn informasjon og fullfør kjøpet. Aktiver bekreftelseskoblingen i e-postmeldingen, og sjekk detaljene.

Overføre et domene til Wix Name Servere

Hvis du fortsatt har en intensjon om å forlate domenenavnet ditt som vert hos den eksterne leverandøren, men planlegger å migrere fra WordPress til Wix, vil handlingsalgoritmen være noe forskjellig. Dette er fordi du vil møte behovet for å koble domenenavnet til Wix-serveren. Slik skal dette gjøres:

 1. Før du kobler domenet ditt til Wix, må du huske at du må abonnere eller oppgradere til Premium Plan.
 2. Få tilgang til “domener”Side.
 3. Aktiver “Koble til et domene du allerede eier”-Knappen (hvis du allerede har koblet til kontoen din, klikker du bare på“Legg til domene”-Knappen og koble den til).
 4. Velg nettstedet du ønsker å være koblet til domenet ditt.
 5. Skriv inn det foretrukne domenenavnet under delen “Hva er domenenavnet ditt?
 6. Hold deg til retningslinjene du vil se nærmere.

Overføre et underdomene til et Wix-nettsted når et primært domene ikke er koblet til Wix

Endelig er det ett mer populært alternativ. Hvis WordPress-nettstedet ditt er koblet til underdomenet som site.wordpress [.] Com, men du ønsker at det skal være koblet til Wix, er følgende instruksjon det du trenger:

 1. Oppgrader til Premium Plan å komme i gang (se Wix tariffer i detaljer).
 2. Legg til det eksisterende underdomenet til din Wix-konto.
 3. Konfigurer underdomenet ved å legge til de spesifiserte DNS-postene via den eksterne domeneverten (husk at du må legge til underdomenet på siden My Domains Wix-konto).
 4. Følg instruksjonene for å fullføre prosessen.

Dette er de mest utbredte situasjonene du kan møte når du bestemmer deg for å overføre WordPress-domenet ditt til Wix. Ser forvirrende nok ut for deg? Ikke bekymre deg, det er mange tjenester som kan hjelpe deg med domeneoverføringen. SiteBuilders.PRO er den mest pålitelige blant dem. Imidlertid er det også tre andre alternativer du kan være interessert i. La oss få en rask oversikt over dem nå.

Koble et underdomene til et Wix-nettsted

Hvis du har to relaterte nettsteder på en enkelt Wix-konto, er det mulig å koble domenet til det andre nettstedet til det første nettstedet via underdomenet. Dette kan for eksempel brukes på nettsteder publisert på flere språk, men husk at begge nettsteder bør administreres under betingelsene i Premium Plan.

For å fullføre oppgaven, gå til brukerpanelet i Wix-kontoen din og aktiver “domener” seksjon. Deretter legger du til domenet og kobler det andre. Etter det, spesifiser domenet du ønsker å koble til i “Hva er domenenavnet ditt?” seksjon. Følg tipsene du vil bli tilbudt videre.

Koble et underdomene til et Wix-nettsted når det primære domenet er koblet til Wix via peking

Noen ganger er det situasjoner, når et primært domene er koblet til Wix via Peking. Hvis dette er tilfelle og du vil koble et underdomen til Wix, må du først registrere deg med systemet og legge det til din Wix-konto. Det er ganske enkelt og raskt.

Så snart du er ferdig med det, kan du konfigurere underdomenet ved å spesifisere DNS-postene via den eksterne domenenavnsverten. Systemet vil gi disse postene etter at du har logget deg på.

Koble til e-post kjøpt utenfor Wix

Samtidig som flytter fra WordPress til Wix, må du ta deg av riktig migrering av e-posten din. Det er ikke så lett å gjøre hvis postkassen din først ble registrert utenfor Wix. Husk i så fall at alle e-postinnstillingene dine vil gå tapt i dette tilfellet. For å unngå denne ubehagelige situasjonen, må du legge til de nødvendige postene i Wix-kontoen din.

Før du gjør det, må du sørge for at du har en Premium-plan. Ellers vil domenenavn og tilsvarende e-postoverføring være umulig. En annen ting å gjøre er å sjekke om domenenavnet ditt er tilkoblet ved bruk av navneservere (men ikke via peking).

Hvis den fremdeles er koblet via pekning, må du kontakte den forrige domeneverten for å finne ut og justere DNS-postene til e-postleverandøren du jobber med. Er du ferdig med det? Husk deretter må du ha trinnene du må gjøre for å koble e-posten din til Wix:

 1. Velg postene til e-postleverandøren din. For å gjøre det, bør du først gå inn på Mine domener-siden og klikke på utvidelsespilen som du finner ved siden av domenet ditt (hvis du kjører flere domener om gangen). Hvis du bare har ett domenenavn, kan det hende du bare velger det og fortsetter til neste trinn.
 2. Aktiver fanen “Postkasser”.
 3. Finn fanene “Endre innstillinger” eller “Konfigurer MX-poster” og aktiver dem.
 4. Nå rullegardinlisten “Din e-postleverandør” og velg den du bruker. Hvis den av en eller annen grunn ikke står på listen, klikker du på “Avbryt” -knappen og fortsetter til neste trinn for å legge til DNS-postene. Klikk deretter “OK”.
 5. Legg til DNS-postene til leverandøren din (hvis du kansellerte den forrige handlingen). Med dette formålet, ta kontakt med e-postverten din for å få dataene du trenger for å koble postkassen din.
 6. Nå siden Mine domener igjen og velg ønsket domene fra listen som tilbys. Hvis du bare har ett domenenavn, kan det hende du bare velger det og fortsetter til neste trinn.
 7. Gå videre for å legge til DNS-postene du har fra e-postverten. For å gjøre det, aktiverer du kategorien “Avansert”, klikker på “Rediger DNS” -delen og “Got It” -fanen. Legg deretter til (eller rediger) de nødvendige DNS-postene og lagre dem.
 8. Klikk på fanen “Postkasser” og klikk deretter på “Konfigurer MX-postene” eller “Endre innstillinger-fanene.
 9. Nå rullegardinlisten “Din e-postleverandør” og velg fanen “Annet”.
 10. Rediger, slett eller legg til MX-postene og klikk på “OK” -knappen.

Husk at hvis du kobler domenenavnet ditt til Wix via navneserverne, vil dine eksisterende DNS-poster automatisk legges til i systemet for å redusere potensiell nedetid for postkassen til et minimum.

Koble G Suite-e-posten din til Wix

Hvis du eier en forretningsadresse registrert hos G Suite, er det mulig å få tilgang til og administrere den fra den nye Wix-kontoen din også. Etter å ha kjøpt og satt opp postkassen, bør du logge deg på adminpostkassen for å godta avtalen levert av GSuite. Følg trinnene nedenfor for å få tilgang til postkassen din:

 1. Nå siden Mine postbokser.
 2. Utforsk listen over postkasser som er gitt der, og klikk på den du er interessert i.
 3. Klikk “Gå til postkasse” -fanen hvis du ikke er logget på Google-kontoen ennå. Hvis du er det, blir du automatisk omdirigert til innboksen.
 4. Logg deg på postkassen din, finn og klikk på “Neste” -knappen, skriv inn passordet og klikk til slutt på “Logg på” -fanen.

Hvis du for øyeblikket er logget inn på en annen konto, bytter du til den du trenger i høyre øverste hjørne av siden.

Bunnlinjen

Wix er en enkel universell nettstedbygger som leveres med ut-av-boksen-funksjonalitet. Det gjør det mulig å lage forskjellige typer nettsteder uten spesiell kunnskap om koding eller webdesign. Ikke rart, mange WordPress-brukere, som har en tendens til å forenkle nettbyggingsprosessen, vedtar beslutningen om å bytte fra dette populære CMS til Wix.

Blant trinnene som bør gjøres for å fullføre oppgaven, er overføring av domenenavn et av de mest avgjørende og kompliserte punktene. Varigheten og kompleksiteten til domeneoverføringsprosessen avhenger av forskjellige faktorer. Tilsvarende kan det kreves mer / mindre trinn for å gjøre det. Artikkelen gir oversikt over de viktigste alternativene, samt trinnene du trenger å gjøre for å gjøre det til en suksess.

Bestill domeneoverføring

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map