Nettstedsbyggere: Beste tilknyttede og partnerprogrammer evaluert

nettsted byggherrer beste tilknyttede og partnerprogrammer vurdert


Tilknyttet program – er en av de mest utbredte og lønnsomme markedsføringspraksisene på nettet som gjør det mulig å nå flere mål om gangen. Du får en perfekt mulighet til å starte og markedsføre nettvirksomheten din, og du får en suveren sjanse til å generere overskudd med den. Selve prosessen med tilknyttet markedsføring via bruk av nettstedbyggere innebærer anvendelse av et bestemt nettsted for generering av trafikk på andre nettsteder.

Som nettstedseier kan du oppfordre andre brukere til å delta i tilknyttet program for tjenesten du samarbeider med for å få inntektene for dette partnerskapet. Det er klart, jo flere kunder som blir med i systemet på lang sikt, jo høyere vil fortjenesten din være. Eventuell sum du vil få, blir vanligvis beregnet i prosentvis bevilget for hver nye klient, som blir medlem av systemet på grunn av dine anbefalinger og innsats. På samme måte kan inntektene genereres fra antall nettsteder treff, salgsvolum på nettet og andre parametere, som avhenger av vilkårene i partnerskapsprogrammet.

Det du trenger for å bli med i tilknyttet program er å registrere deg for det og følge vilkårene det gir. For å finne den beste løsningen som tilbys av byggherrer, er det fornuftig å utforske de mest populære alternativene som er tilgjengelige. Og det er akkurat det vi skal gjøre med en gang.

Topp 3 beste tilknyttede og partnerprogrammer

Wix tilknyttet program

Wix tilknyttet program

Wix tilknyttet program – er ment for de systementusiaster som ønsker å markedsføre verdens ledende plattform for nettbygging og få flere inntekter for å bli med i programmet. Å være en av de ubestridelige lederne for nisjen til webdesign, gjør Wix det mulig å lansere og administrere forskjellige typer nettsteder. Dette er systemet som fungerer utmerket for alle brukerkategorier – fra førstegangere og opp til webdesigneksperter.

Alle kan delta i Wix Affiliate-program for å markedsføre systemet på sine nettsteder og tjene provisjonsavgift for det. For å gjøre det, bør du registrere deg for tilknyttet program (prosessen er enkel og rask – bare fyll ut skjemaet online for å gjøre det) og begynne å kjøre nye brukere fra nettstedet ditt, og oppmuntre dem til å delta i systemet.

Viktige funksjoner i Wix Affiliate Program:

 • Høye konverteringsgebyrer. Systemet tilbyr over $ 100 for hver konvertering (salg) som gjøres med din tilknyttede lenke.
 • Ubegrenset antall henvisninger. Systemet setter ingen grenser for antall henvisninger du kan kjøre til nettstedet. Som et resultat, jo mer trafikk du kjører og jo flere kunder abonnerer på en Premium Plan, desto høyere blir fortjenesten din.
 • Tilgang til dashbord. Når du blir med i tilknyttet program, får du tilgang til dashbordet, hvorfra du effektivt kan opprette og administrere kampanjene dine. Det du kan gjøre her er å spore trafikkvolum, sjekke betalingsparametere, tilpasse rapporter, se detaljert prosjektstatistikk og få tilgang til flere seksjoner (Eksperter Webinarer, Nyheter & Ressurser, eksperthub, verktøy & Guider, ekspertblogg osv.).

Du kan søke om din tilknyttede konto på en tilsvarende side på det offisielle nettstedet. Systemet vil varsle potensielt tilknyttet selskap om bekreftelses- / avvisningsvedtaket innen 10-dagers periode. Husk at nettsteder som inneholder misbruk, salgsfremmende, ulovlig, krenkende, misbruk eller annet ulovlig innhold, kanskje ikke overholder vilkårene i tilknyttet program og dermed kan bli avvist å delta i det.

Alle tilknyttede selskaper som får være med i programmet, vil få en individuell sporingskode for nøyaktig rapportering, sporing og henvisningskostnadskontroll. Dette vil gi deg tillatelse til å begynne å markedsføre nettstedbyggeren ved å koble til Wix-reklamer og publisere systemkoblingene på nettstedet ditt, noe som vil omdirigere klienter til systemet, og oppfordre dem til å bli med på det. Systemet gir i tillegg en mulighet til å velge destinasjonssider som dekker en rekke emner (småbedrifter, turisme, portefølje etc.) som besøkende på nettstedet ditt vil få tilgang til helt fra starten..

betalinger

Når vi snakker om betalingene, vil hvert tilknyttet selskap få en fast inntekt for hver nye Wix Premium Plan-bruker, som blir medlem av systemet via sporingskoden som følger med.

 • $ 40 / bruker for 1-30 drevne klienter,
 • $ 60 / bruker for 30-60 klienter
 • $ 80 / bruker for mer enn 51 klienter.

Wix vil utarbeide de oppdaterte periodiske rapportene, og gi salgsaktiviteten til de henviste brukerne drevet av tilknyttet selskap. Dette er nødvendig for å beregne refusjonsbeløpet, som vil være sikkert beskyttet av systemet. Du kan få din økonomiske refusjon i løpet av 45 dager etter slutten av hver kalendermåned med mindre summen er lavere enn $ 200. I dette tilfellet blir pengene automatisk lagt til belønningen for neste måned. Hvis summen ikke overskrider $ 200-grensen i løpet av tre måneder, forbeholder Wix seg retten til å kansellere avtalen uten ansvar fulgt.

Alle betalingene skjer i amerikanske dollar via PayPal-systemet, bankoverføring eller et hvilket som helst annet alternativ Wix anser som mest passende for hvert enkelt tilfelle. Hvis systemet er bekymret for uredelige handlinger som er utført av det tilknyttede selskapet, har det rett til å utsette betalingen opptil 180 dager for å rydde opp i situasjonen.

Bli et Wix-tilknyttet selskap

Shopify-tilknyttet program

Shopify tilknyttet program

Shopify Affiliate Program – er en avansert og givende løsning for brukere og faste kunder av den verdens populære e-handelsprogramvaren. For øyeblikket samarbeider systemet med over 800 000 virksomheter over hele verden, inkludert de anerkjente merkene som New York Times, RedBull, Tesla Motors, Mozilla og mer. Programvaren vil fungere utmerket for selgere, som vil kunne presentere arbeidet sitt for potensielle kunder med minimum støtteinvesteringer, ferdigheter og erfaring. Ved å bli med i programmet, kan du bringe e-handelsvirksomheten til det splitter nye nivået og få flere fordeler av det.

Viktige funksjoner i Shopify Affiliate Program:

 • Produkt i verdensklasse. Shopify Affiliate Program gjør det mulig å tilby dine kunder samarbeid med den beste e-handelsbransjelederen, som vil gi dem tilpassede løsninger og opplevelser som samsvarer med deres individuelle markedsføringsbehov.
 • Flere partnerskap alternativer. Shopify tilbyr fire typer partnere du kan velge mellom basert på dine behov og valgte program. Disse inkluderer Henvisningspartnere (de som har registrert seg for en partnerkonto på en Shopify-partnerprogram-side og promoterer tjenesten ved å opprette unike henvisningslenker eller opptre som VAP – Value Added Partners direkte med selgere i systemets utviklingsbutikk), utviklere ( de som har registrert seg via systemets utviklerprogram og er ansvarlige for å lage apper med temaer), eksperter (VAP-er, som har kommet inn i Shopify Experts-programmet og er inkludert i Shopify Experts Directory List) og Plus Partners (de som følger vilkårene i Shopify Plus-partnerprogrammet).
 • Spesielle frynsegoder. Systempartnerne har rett til å få spesielle rabatter på et bredt spekter av programvaretjenester som er nødvendige for produktdesign, forretningsutvikling, prosjektstyring og testing.
 • Økonomiske belønninger. Systemet tilbyr inntektsandelen, som beregnes individuelt basert på partnerskapstypen og planen du går til og antall henvisninger du kjører til systemet. Du finner de detaljerte refusjonsvilkårene og belønningsalternativene her.

betalinger

Shopify beregner avgiftene som partnere oppnår i henhold til referanseplanen månedlig ved mottak av betaling gitt av selgeren i tilfelle nettbutikken er aktiv og partneren har fullført minst en inntektsgenererende aktivitet i løpet av de siste 12 månedene. Avgifter beregnes av systemet under vilkårene i app- og temaplanene basert på inntektene generert via appen eller temautviklingen. Gebyrer som gjelder Bounty Plan- eller Channel Program-brukere blir også beregnet en gang i måneden basert på mottak av betaling levert av selgeren for de to foregående månedene på rad.

Systemet har to betalingsperioder, når det fordeler gebyrene til programdeltakerne. Dette skjer to ganger i måneden: den første betalingsperioden strekker seg i løpet av den første halvdelen av en måned, mens den andre perioden strekker seg i løpet av den andre delen av måneden. I tilfelle summen av betalingen er mindre enn $ 25 innen utløpet av betalingsperioden, forbeholder Shopify seg retten til å holde tilbake betalingen til slutten av neste betalingsperiode..

I tilfelle systemet har problemer med svindel, kan det utsette betalingen til risikoanalysevurderingen eller til og med holde tilbake i hele undersøkelsesperioden. Systemet har også rett til å nekte å utføre betalingene i en rekke tilfeller spesifisert i vilkårene i partneravtalen.

Bli et Shopify-tilknyttet selskap

Bluehost tilknyttet program

Bluehost tilknyttet program

Bluehost tilknyttet program – er en avansert Bluehost-løsning som gjør det mulig å markedsføre plattformen på nettstedet ditt ved bruk av lenker og tilpassede bannere. Å være den offisielle WordPress hosting leverandør, har systemet utviklet programmet, som kommer med enkle regler og lar deg generere trafikk uten alvorlig investering i tid og penger.

For å melde deg inn i programmet, må du oppgi registreringsskjemaet for tilknyttet program som du finner på en egen side på nettstedet ditt. Søknaden vil videre bli vurdert av det erfarne Bluehost-teamet, som vil varsle deg om beslutningen om godkjenning eller avslag. Hvis du blir akseptert, vil partnerprogrammet tilby $ 65 per besøkende, som registrerer seg for tjenesten eller bruker koblingene som er publisert på nettstedet ditt. Det er klart, jo flere brukere du viderekobler til systemet, jo høyere blir inntektene dine.

Viktige funksjoner i Bluehost Affiliate Program:

 • Gratis registrering. Det tar bare noen minutter å registrere deg på plattformen, og du trenger ikke å betale noe for det i det hele tatt! Rett etter registreringen for programmet vil systemet sende en personlig sporingskode du må bruke på nettstedet ditt.
 • Ingen inntektsgrenser. Systemet setter ingen grenser for gevinstbeløpet du kan generere ved å bruke tilknyttet program. Jo flere brukere du omdirigerer til Bluehost – jo høyere provisjonsbeløp vil være – det er ganske rettferdig!
 • Pålitelig kontroll. Bluehost bruker det pålitelige integrerte tilpassede sporingsverktøyet. En slik avansert og tilpasset teknologi hjelper deg med å holde oversikt over antall henviste besøkende for å sikre at du får full økonomisk belønning.
 • Personlige kampanjer. Plattformen gir deg en mulighet til å sette opp og tilpasse hver kampanje uavhengig. Du kan bruke sporingslenker for å kategorisere den omdirigerte trafikken og se på resultatene. Dette er også stedet, der du kan sammenligne kampanjene med en rekke viktige parametere, for eksempel konverteringer, klikk og andre funksjoner.
 • Salgsfremmende verktøy. Med Bluehost kan du velge og legge til annonser og bannere som passer perfekt til nisje, utseende og følelse av prosjektet ditt. Uansett, hvem kjenner målgruppen din bedre enn du for å kunne tilby fengende legg til som sikkert vil føre brukerens oppmerksomhet?

Provisjonsgebyrene beregnes på grunnlag av priser som er spesifisert av Bluehost for hvert kvalifisert kjøp. For å finne ut definisjonen og reglene som impliseres av begrepet “Kvalifisert kjøp”, er det i utgangspunktet fornuftig å lese reglene i tilknyttet program, da ikke alle kjøp gjort av Bluehost-henviste kunder kan betraktes som “Kvalifiserte”..

Samtidig har systemet rett til å holde tilbake betaling for provisjonsavgift, hvis programdeltakerne nettopp har sluttet seg til det eller har kommisjonsavgift som kan kvalifiseres som “potensielt uredelig” basert på programmets vilkår. Provisjonene kan kun utbetales hvis tilknyttet selskap leverer all nødvendig adresse og skattedokumentasjon.

innbetaling

For å få betaling skal summen av provisjonene overstige $ 100 og i tilfelle de kvalifiserte kjøpene er gjort innen 90 dager siden slutten av hver kalendermåned. Alle provisjonsgebyrer behandles i rundt 45-60 dager etter månedsslutt eller annen periode avtalt med tilknyttet selskap på forhånd.

Systemet vil utføre betalingene til kontoen som er spesifisert i avtalen. Hvis du må endre noe av den oppgitte informasjonen, må du være obligatorisk oppmerksom på at endringen av det valgte betalingsalternativet i tilknyttet programkonsoll kan tre i kraft i løpet av to utbetalingssykluser. Det er opp til deg å velge PayPal eller ACH betalingssystemer for å få provisjonsgebyrene dine. Husk at PayPal-betalinger utstedes på nytt i løpet av 120 dager etter den opprinnelige utstedelsesdatoen, hvis du bestemmer deg for å gjøre noen endringer i kontoinformasjonen som gis, eller hvis du i det hele tatt nekter å bruke systemet.. Når det gjelder ACH-betalingsalternativet, pleier Bluehost å tilby det bare til de brukerne, hvis provisjonsbalanse har oversteg 5000 dollar på 90-dagers sikt..

Bli et Bluehost-tilknyttet selskap

Bortsett fra Topp 3 nettstedsbyggeres tilknytningsprogrammer, er det også to verdige alternativer du også kan velge når du velger en plattform å jobbe med.

uKit-tilknyttet program

uKit tilknyttet program

uKit Affiliate Program – er en gunstig gevinstgenereringsløsning som tilbys av en av de beste nettstedene for små bedrifter. Det gjør det mulig for profesjonelle nettutviklere, frilansdesignere og andre nisjeeksperter å tjene økonomisk belønning for brukerne de kjører til systemet.

Nettstedsbyggeren gir 30% kompensasjon for hver nyregistrerte henviste bruker som beregnes på grunnlag av det totale beløpet for betalinger denne brukeren investerer i systemet. uKit setter ingen grenser for maksimumsbeløpet. Jo mer jo bedre. Basert på vilkårene i programmet, får du full tilgang til Affiliate Control Panel med flere promoterings- og markedsføringsverktøy. I tillegg involverer programmet mange inntektsgenereringsalternativer, hvor mye, mangfold og vilkår avhenger av den valgte planen.

Nettstedsbyggeren utfører betalingene på webmasterens forespørsel gitt at summen av betalingen overstiger 50 dollar. Pengene lagres i systemet i 14 dager. Betalinger skjer via PayPal eller Webmoney-systemer.

Bli et uKit-tilknyttet selskap

Weebly-tilknyttet program

Weebly tilknyttet program

Weebly Affiliate Program – er en annen populær løsning levert av Weebly nettsted byggherre. Det fungerer bra for frilansere, som fokuserer på utvikling av skreddersydde prosjekter. Markedsføringsnettverket systemet gir er også kjent som ShareASale-program som fungerer som mellomleddet mellom nettstedbyggeren og en webansvarlig.

Det tilbyr tilknyttede selskaper en rekke sanntidssporings-, rapporteringsverktøy samt vanlige månedlige provisjonsgebyrer. Det som er viktig, programmet er helt gratis for alle som har til hensikt å være med på det.

Blant fordelene med Weebly-partnerskapsprogrammet er det fornuftig å nevne 30% provisjonsgebyr som belastes for hver drevne bruker. Systemet pålegger ikke begrensninger for antall klienter du kan invitere eller mengden provisjoner du kan tjene. En annen funksjon er 120-dagers cookie-vindu som gir større fleksibilitet og lar deg få betalt selv når brukere nøler med å gjøre konverteringer i lang tid.

Til slutt lar Weebly-programmet deg få mest mulig ut av trafikken på nettstedet ditt ved å bruke høye EPC-er fra nettstedbyggeren. Du kan få flere inntjeningsmuligheter på grunn av de vanlige bonusene systemet gir.

Weebly foretar utbetalinger til tilknyttede selskaper den 20. dagen i hver måned via direkte innskudd, sjekk eller Payoneer-system. For å motta betalingen din, bør provisjonsavgiftene dine lik eller overstige 50 dollar.

Bli et Weebly-tilknyttet selskap

Bunnlinjen

Nettdesignnisje forblir ikke statisk – dens alternativer og fordeler dukker opp med jevne mellomrom, noe som gir brukerne den ubegrensede etableringsfriheten og avanserte alternativ for designtilpasning. Ikke rart, de fleste brukere bestemmer seg for å teste de ubegrensede fordelene til nettstedbyggere for å starte og utvide forretningsmulighetene sine. I denne forbindelse viser det seg ofte å være en rimelig løsning å bruke fordelene til tilknyttede programmer introdusert av byggherrer av nettsteder.

 • Wix Affiliate Program er det beste partnerskapsprogrammet som fungerer utmerket for et bredt målgruppe og gir en rekke alternativer for inntektsgenerering til verdige betingelser.
 • Shopify Affiliate Program er en perfekt løsning for e-handelseiere, som nettopp starter sin virksomhet eller planlegger å markedsføre den for å få trafikk og høye provisjonssatser.
 • Bluehost Affiliate Program er også verdt oppmerksomheten ettersom plattformen er den offisielle vertskapet for det verdens populære WordPress CMS.

uKit og Weebly er to kraftige systemer som også har mye å tilby sine brukere. Begge systemene har tilknyttede programmer for å forbedre markedsførings- og markedsføringsmuligheter. Begge nettstedbyggere kan brukes som perfekte erstatninger til Topp 3-systemene som er gjennomgått i innlegget.

Nettstedbyggere Affiliate Programs Sammenligningskurv

WixShopifyBluehostuKitWeebly
Betalingsmodellen gangen gangen gangfasten gang
Startgebyr (CPA)fra $ 40 til $ 80fra $ 25 til $ 2000$ 6530%30%
Trekk minimum$ 200$ 25$ 100$ 50$ 50
Betalingsperiodeen gang i månedento ganger i månedenen gang i månedennår som helsten gang i måneden
Betalingshold45 dager14 dager45-60 dager14 dager20 dager
Cookie-varighet90 dager30 dager90 dager365 dager120 dager
BetalingsmetodePayPal, bankoverføringPayPal, ACH betalingPayPalPayPal, WebmoneySjekk, direkte innskudd, Payoneer
Søke omSøke omSøke om
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map