Overføring fra Squarespace til Shopify

Bytter fra Squarespace til Shopify


Nettstedbytte fra Squarespace til Shopify er ofte et resultat av intensiv vekst av produktsortiment på nettsteder. Jo mer populær nettbutikken din blir, jo flere produkter legger du til i salgslisten. Tilsvarende trenger du mer plass for å organisere handelsprosessen riktig.

En annen årsak er behovet for den utvidede e-handelsfunksjonaliteten. Det er her Shopify utmerker seg kl. Nettstedets byggherre er kjent leder av den moderne e-handelsnisjen som ikke har noen konkurrenter.

Hvordan bytte fra Squarespace til Shopify (migrasjonsprosess forklart):

 1. Flytte nettsted fra Squarespace til Shopify – er det verdt det?
 2. Squarespace versus Shopify – Hva er forskjellen?
 3. Hvordan bytte fra Squarespace til Shopify – The Ultimate Guide
 4. Slik overfører du eget domenenavn fra Squarespace til Shopify
 5. Profesjonell firkant til Shopify Migration Services

Når du vedtar beslutningen om å bytte fra Squarespace til Shopify, er det mange faktorer å vurdere for å gjøre migrasjonen jevn og effektiv. Bortsett fra å overføre innholdet, bør du ta vare på hosting, domenenavn, opprettholde gjeldende søkemotorrangering for å forhindre tap av stillinger. La oss se om det vil være vanskelig eller ikke å migrere fra Squarespace til Shopify.

1. Flytte nettsted fra Squarespace til Shopify – er det verdt det?

Hvis du for øyeblikket er ute etter alternativer for overføring av nettsteder, er det definitivt noe du ikke er fornøyd med. Dette avhenger også mye av hvilken type prosjekt du kjører. Hvis du har et vanlig personlig / bedriftsnettsted, er det ok å fortsette å jobbe med Squarespace, da dette er en virkelig flott nettstedbygger som med rette er inkludert i listen over de mest pålitelige og funksjonsbelagte systemene. Plattformen bugner av funksjoner og designtilpasningsverktøy som kan gi prosjektets høye utseende og avansert ytelse.

Men hva med e-handelsprosjekter? Er Squarespace-funksjonalitet nok til å imøtekomme de økende behovene til nettbutikken din? Hvis du allerede eier en nettbutikk og merker at størrelsen, produktsortimentet eller salgsvolumet har økt, vil du før eller siden innse behovet for å bytte til en mer nisjefokusert nettstedbygger.

Bestill Squarespace for Shopify migrering

Det er her Shopify vil være den mest passende løsningen. Programvaren fungerer utmerket, hvis du har tenkt det opprette en nettbutikk fra bunnen av eller markedsføre de eksisterende e-handelsprosjektene som har flyttet fra andre plattformer som Squarespace. Plattformen er et fint valg for å bygge alle typer og typer nettbutikker, uavhengig av spesialisering, produktsortiment og bulk, implisitt forskjellige styrings- og kampanjealternativer. Shopify er for tiden den beste plattformen for oppretting av nettbutikker, og det er absolutt verdt å bytte til, hvis du har tenkt å utvide e-handelsvirksomheten.

2. Squarespace versus Shopify – Hva er forskjellen?

Squarespace og Shopify er de beste representantene for e-handelsbyggere, som kan brukes til å starte og administrere e-handelsprosjekter. Dette betyr imidlertid ikke at systemene er like med tanke på funksjonalitet, prisgunstighet og designtilpasningsalternativer.

Squarespace ble opprinnelig lansert for å starte innholdsfokuserte nettsteder (porteføljer, blogger, destinasjonssider eller forretningsprosjekter), selv om det også kan brukes til å administrere små eller mellomstore nettbutikker – se virkelige eksempler. Nettstedsbyggeren imponerer alle med sitt rike funksjonssett. Det er ganske enkelt å mestre og bruke, og det sikrer en intuitiv nettbyggingsprosess.

Legg til produktkvadrat

Shopify er et mer komplekst system og det til og med ligner CMS når det gjelder fleksibilitet og funksjonalitet. Det tar tid og krefter å venne seg til dashbordet og kontrollpanelet til tjenesten, og det er mye å utforske her, hvis du er en nybegynner. Plattformen fortjener med rette å bli kjent som eCommerce-programvaren, da den bugner av nettbutikkfokuserte funksjoner, verktøy og alternativer.

Shopify gir tilgang til myriader av tilpasninger og administrasjonsverktøy for nettbutikker, produktrelaterte funksjoner, betalings-, avgifts- og markedsføringsløsninger. Systemet er funksjonsbelastet nok til at du kan starte, administrere og markedsføre både mellomstore butikker og store hypermarkeder med tusenvis av fysiske / digitale produkter som tilbys for salg. Det kan også skryte av omfattende integrasjonsalternativer, slik at du kan velge og bruke flere e-handelswidgets, applikasjoner, utvidelser og tilleggsprogrammer for å øke ytelsen og designen til nettbutikken. Shopify har også en rik samling gratis og betalte e-handelsmaler som kan tilpasses med hensyn til dine spesifikke behov og krav. Ta en titt på samlingen min Shopify-drevne butikker.

Legg til produkt Shopify

Når det takler prisaspektet, er plattformene forskjellige. Shopify-planene er dyrere sammenlignet med de som tilbys av Squarespace. Imidlertid er de verdt investeringen ettersom de tilbyr flere e-handelsfunksjoner som trengs for å starte og administrere funksjonelle nettbutikker.

Hvis du er interessert i en mer detaljert sammenligning av plattformer, kan du lese en uttømmende og informativ Squarespace vs Shopify sammenligning som vil gi svar på alle systemrelaterte spørsmål du måtte ha.

Les også:
Shopify gjennomgang.
Squarespace Review.

3. Hvordan bytte fra Squarespace til Shopify – The Ultimate Guide

Hvis du ønsker å migrere nettbutikken din fra Squarespace til Shopify, er her veiledningen som kan hjelpe deg med det.

 1. Registrer deg på Shopify og utforske plattformens generelle innstillinger.
 2. Importer Squarespace-nettbutikkdataene dine til Shopify. Det er to viktige måter du kan gå hit. Det første alternativet er å bruke en av spesialiserte butikkmigreringsapper som er spesielt opprettet med dette formålet i tankene. Egentlig er det flere av dem der ute, men de mest populære og brukervennlige tjenestene er Cart2Cart, Bulkrabatter, produktomtaler osv. Et annet alternativ er å overføre data fra nettbutikken manuelt ved å eksportere produktene til CSV-filer og deretter importere dem og kundelister på det nye Shopify-nettstedet ditt.
 3. Forsikre deg om at produktene dine er ordnet ordentlig. Dette er spesielt viktig hvis du har brukt en migreringsapp. Hvis nødvendig, legg til og oppdater produktdetaljer (navn, egenskaper, bilder, beskrivelser, metabeskrivelser etc.). Lag en produktsamling du vil organisere, hvis det er en slik nødvendighet.
 4. Hvis du ønsker for å unngå problemer knyttet til varelisten din, bla gjennom og velg inventarapper for å spore produktbeholdningen og sjekk om du ikke går tom for varer du selger.
 5. Tilpass Shopify-nettstedet ditt. Når du er ferdig med å laste opp produkter, fokuserer du på tilpasningen til nettbutikken. Shopify bugner av fantastiske design. Det du trenger å gjøre er bare å velge det fra en omfattende samling av temaer, forhåndsvise, installere og tilpasse det.

Det er alt som gjelder overføringen av Squarespace nettbutikkinnhold til Shopify. Hele prosessen tar ikke mye krefter og tid, men du må være ganske oppmerksom for å fullføre alle trinnene med maksimal effektivitet og presis oppmerksomhet.

Så snart du er ferdig med trinnene som er oppført i guiden, kan du gå videre til neste trinn – domeneoverføring. Prosessen omfatter også flere trinn som krever oppmerksomhet rundt detaljer og bevissthet om emnet.

4. Hvordan overføre eget domenenavn fra Squarespace til Shopify

De fleste brukere får problemer og flere spørsmål når det kommer til domenenavnsregistrering og deres videre migrasjon fra Squarespace til Shopify etter innholdsoverføring. Egentlig er det ikke rart fordi begge nettstedbyggere er ganske kompliserte, spesielt for nybegynnere, som aldri har migrert nettstedene sine før og ikke har en eneste ide om trinnene prosessen innebærer.

Overføre Squarespace-domenet ditt til Shopify

Hvis du har kjøpt et domenenavn fra Squarespace og ikke planlegger å endre det, her er en rask oversikt over trinn du bør utføre for å gjøre prosessen til en suksess. Før du faktisk fortsetter med domenenoverføringsprosessen, er det noen få problemer du bør være klar over. Til å begynne med tillater systemet overføring av domenet til en annen leverandør (inkludert Shopify) bare i tilfelle registreringens periode har oversteget 60 dager.

Hvis du har tenkt å overføre et gratis domenenavn, overføres ikke det gratis tilbudet til den nye leverandøren av domenenavn. Det er opp til Squarespace å belaste (eller ikke belaste) gebyrer for videreføring av domenetjenesten.

I tilfelle du har tenkt å overføre et Squarespace-domene som ender i .de, .uk eller .co.uk, må du først gjennomgå spesielle migrasjonskrav og unntak i de tilsvarende guider før du starter prosessen. Hvis du har en G Suite knyttet til domenenavnet ditt, må du justere MX-postene med den nye leverandøren av domenenavn når prosessen er fullført for å forhindre terminering / avbrudd av e-posttjenesten. Her er en kort guide for hvordan du flytter Squarespace-domenet til Shopify:

 1. Logg inn med Squarespace å låse opp domenenavnet og få autorisasjonskoden. For å gjøre det, gå til Hjemmenyen til nettstedbyggeren, gå til Innstillinger-delen og klikk deretter på “Domener”.
 2. Velg domenenavnet du planlegger å overføre, bla litt ned og fjern merket for ”Lås domene” -knappen. Da må du kopiere overføringsnøkkelen fra den tilsvarende delen du ser i kontrollpanelet.
 3. Det neste trinnet for deg er å få dine DNS-data fra Squarespace. For å gjøre det, gå til fanen DNS Zone og foreta de nødvendige oppdateringene.
 4. Juster innstillingene. Hvis du planlegger å selge fysiske produkter, kan du konfigurere leveringsinfo, betalings- og avgiftsinnstillinger. Du kan gjøre det i dashbordet til den nye Shopify nettbutikken. På samme måte, hvis du skal selge digitale tjenester eller produkter, kan du deaktivere fraktalternativet der.

Fortsett med å teste den nye nettbutikken din for å sikre at overgangen fra Squarespace til Shopify ble en suksess. Alt i alt tar det rundt sju dager å fullføre domeneoverføringsprosessen.

Overføre ditt eget domene til Shopify

Å administrere en nettbutikk med Squarespace betyr ikke at du ikke kan bruke en annen leverandør av domenenavn for nettbutikken din. Hvis du har kjøpt et domene fra tredjepartsleverandøren, vil du kunne flytte det til Shopify på en av to måter. Det første innebærer direkte overføring av domenenavn, mens det andre alternativet innebærer tilknytning av domenenavn til Shopify. For å velge det beste alternativet, er det fornuftig å gjennomgå begge deler i detalj.

Når du vedtar beslutningen om å overføre domenenavnet til Shopify, bør du innse at dets videre administrasjon automatisk blir betrodd eCommerce-programvaren. Med andre ord, du må justere innstillingene for domenenavnet ditt, fullføre alle betalingene og forlenge det direkte i Shopify-administratorpanelet.

Du må også sørge for at løpet av domeneregistreringen har oversteget 60 dager – ellers vil det ikke være levedyktig for overføring. Du bør også sjekke om du har tilgang til domenenavnkontoen gitt av den opprinnelige leverandøren. Til slutt bør du vite at Shopify ikke leverer e-postkontoer som en del av sine domenetjenester, men det tilbyr ubegrensede e-post videresendingskontoer du kan velge for domenet ditt.

Har du sjekket alle problemene oppført ovenfor? Følg deretter trinnene du trenger å fullføre for å gjøre domeneoverføringsprosessen til en suksess:

 1. Sjekk overføringspolitikken oppgitt av leverandøren av domenenavn. Den enkleste måten å gjøre det på er å søke etter denne informasjonen i brukerstøtten for tjenesten du arbeider med;
 2. Forbered domenenavnet ditt for videre overføring. Med dette formålet, logg inn på domenenavnkontoen din som er registrert hos tredjepartsleverandøren og bekreft det faktum at e-postadressen som er tilknyttet den er aktiv. Dette er viktig, ettersom du vil motta flere e-postgjennomganger av domenetoverføringsprosessen, og du må kunne svare på dem eller bekrefte koblingene de inneholder;
 3. Få autorisasjonskoden fra leverandøren av domenenavn. Hvis du har problemer med prosessen, kan du kontakte tredjeparts domeneleverandør for å få den nødvendige hjelpen.
 4. Åpne Shopify-administratorpanelet, klikk på delen “Nettbutikker” og nå kategorien “Domener”;
 5. Klikk på “Koble til eksisterende domene” -knappen og deretter knappen “Transfer in your domain” (hvis dette er det første domenet du har tenkt å koble til Shopify-butikken din);
 6. Klikk på “Transfer Domain” -knappen deretter og angi domenet du planlegger å flytte til den nye kontoen. Rett etter det, klikk på “Neste” og aktiver deretter “Bekreft domene” -knappen. Hvis du har gjort alt riktig, vil domenenavnet ditt snart være klart til overføring. I dette tilfellet vil du bli varslet om beredskapen ved å få den tilsvarende meldingen. Klikk på “Neste” -knappen for å fullføre prosessen. Hvis du får en annen melding (som “Domain Locked”), må du sjekke innstillingene du har gjort i den første forberedelsesfasen.
 7. Hvis alt er klart og domenet ditt er klart for overføring, kan det hende du får autorisasjonskoden og deretter angir den i den nye kontoen for å fullføre overføringen av domenenavn.

Så snart du godkjenner overføringen av domenenavnet ditt, vil det ta rundt 20 dager å fullføre prosessen. Du vil etter hvert motta en melding fra Shopify som bekrefter fullføringen av overføringsprosessen.

Koble ditt eget domenenavn til Shopify

Det andre alternativet du kan bruke for å overføre ditt eget domenenavn til Shopify er å koble det til kontoen for å peke det til den nye Shopify nettbutikken. Dette betyr at besøkende på nettstedet vil bli omdirigert til nettbutikken din når de skriver inn den tilpassede URL-en, og du vil også kunne bruke domenenavneleverandøren til å utføre betalinger, administrere og fornye domenet osv..

Husk at domenenavnsregistratoren kan gi ekstra instruksjoner om hvordan du kobler den eksisterende til Shopify. I tilfelle leverandøren ikke genererer noen retningslinjer, kan du følge standard Shopify-retningslinjer for hvordan du fullfører prosessen:

 1. Legg til ditt tilpassede domene i Shopify-butikken å identifisere deg som domeneeier.
 2. Nå Shopify administrasjonspanel og gå til fanen “Nettbutikk” og deretter til “Domener” -delen;
 3. Klikk på knappen “Koble til eksisterende domene” og skriv inn domenenavnet du har tenkt å koble til. Rett etter det, klikk på “Neste” -knappen og fortsett til neste trinn.
 4. Sett opp det eksisterende domenet for å peke det til Shopify. Hvis domenet ble kjøpt fra tredjepartsleverandøren, må du redigere standard DNS-innstillinger. For å være presis, skal din A-post obligatorisk peke til IP-adressen til systemet, det vil si 23.227.38.65. Www CNAME på sin side skal peke til butikker.myshopify.com. Husk at hvis du bestemmer deg for å redigere disse innstillingene, kan de påvirke andre prosesser.
 5. Lagre alle innstillingene laget og bekrefte faktumet til domenenavnstilkoblingen. Dette bør gjøres ved å aktivere lenken i bekreftelsesadressen.

Hvis du klarer å fullføre alle trinnene i migrasjonsprosessen for domenenavn riktig, vil den bli overført innen 48 timer.

5. Profesjonelt firkant for Shopify Migration Services

Når du bare begynner å tenke på migreringen av Squarespace-nettstedet, tenker du ikke på den mest effektive måten å gjøre det på. Du bry deg om elementene som må overføres, om hastigheten og effektiviteten til migrasjonsprosessen så vel som om den vellykkede oppgaven er fullført.

Men når du kommer nærmere selve prosessen, begynner du å vurdere forskjellige migrasjonsalternativer. Det er her du kan få problemer.

Det er faktisk to viktige måter å bytte nettstedet ditt fra Squarespace til Shopify. Den første innebærer bruk av spesifikke programmer eller verktøy, hvis valg er ganske omfattende i det moderne markedet. Det er imidlertid ikke den beste løsningen, ettersom disse verktøyene ikke er helt pålitelige. De gjør ofte feil under overføringen av nettstedet, noe som ytterligere kan ha negativ innvirkning på resultatene. Dessuten blir disse programmene betalt. Dette betyr at du bare kan kaste bort pengene dine for å få det resultatet du ikke vil være fornøyd med.

For å unngå problemene er det fornuftig å ansette fagfolkene fra Cart2Cart, som er de beste i denne nisjen og vil grundig ta vare på hvert trinn i nettstedoverføringsprosessen. De kjenner til bestemte parametere for hver nettstedbygger, og kan dermed forhindre potensielle problemer på forhånd.

Squarespace To Shopify

Et annet alternativ er å ansett en webutvikler eller ta direkte kontakt med Shopify frilansmestere, som tilbyr sine profesjonelle migrasjonstjenester på nettstedet på https://experts.shopify.com/. Shopify proffe vil håndtere alle trinnene i migreringsprosessen for nettstedet for deg, og dermed eliminere behovet for å bry deg om nyansene i overføringsprosessen på egen hånd. Oppgaven din vil være å kontrollere prosessen og sjekke resultatet. I tillegg vil du kunne holde kontakten med ekspertene for å diskutere alle nyansene og detaljene i migrasjonsprosessen i tide for å unngå potensielle misforståelser i etterkant..

Shopify

Det er opp til deg å spesifisere alle krav, nyanser og kostnadene for migreringsprosessen for nettstedet når du ansetter en spesialist for å sikre det beste resultatet. Ønsker du å prøve en innsats for å overføre et nettsted fra Squarespace til Shopify på egen hånd? Utforsk deretter trinn-for-trinn-guiden for å være klar over hva du kan forvente av migrasjonsprosessen.

Bunnlinjen

Shopify er en langt mer fullverdig og kraftig e-handelsplattform sammenlignet med Squarespace. Det vil fungere utmerket for brukere, som opprinnelig har opprettet en nettbutikk med Squarespace, men så bestemte seg for å vokse eller markedsføre virksomheten sin og bringe den til det splitter nye nivået.

Migrasjonsprosessen kan vise seg å være en utfordring for brukere som ikke er kjent med nyansene i prosedyren, men likevel forventer å oppnå høyt resultat. Konsekvent gjennomføring av handlinger beskrevet i vår guide kombinert med nøyaktighet og presis oppmerksomhet på detaljer gjør det mulig å takle oppgaven selv for en nybegynner. Du kan gjøre det på egen hånd, uten ekstra hjelp, bare om et par dager.

Samtidig er det mulig å ansette profesjonelle eksperter eller bruke et spesialisert migreringsprogram for nettsteder som Cart2Cart som vil håndtere hele prosessen i automatisert modus. Dette inkluderer både overføring av innhold og domenenavn, som er de mest kompliserte trinnene, men må være nødvendige, i migrasjonsprosedyren for nettbutikken. Uansett hvilket alternativ du vil gå for, vil hver av dem ha sine fordeler og demerits. Ta deg tid til å veie alle nyansene for å bestemme deg for løsningen som vil fungere best for deg og ditt prosjekt.

Bestill nettstedoverføring

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map