Overføring fra Squarespace til WordPress

Bytter fra Squarespace til WordPress


Årsakene til å bytte fra Squarespace til WordPress kan være mange. Du kan ha en intensjon om å bringe nettstedets funksjonalitet til et høyere nivå eller sette deg nye mål, hvis realisering av dette kan være et problem med din nåværende Squarespace-webside.

Du bør innse at det vil ta tid, krefter og ferdigheter å migrere fra Squarespace til WordPress CMS. Bortsett fra de komplekse tekniske nyansene, må du sørge for at du videresender trafikken ordentlig til den nye verten med det gamle nettstedets domene. Det er også viktig å ta vare på innholdet, som skal vises godt på en ny plattform.

Det samme handler om å bevare søkemotorrangeringen på nettstedet ditt, fordi du ikke ønsker å miste nettstedsposisjoner du har fått. Hvis du er opptatt av alle disse problemene, kan du se på følgende guide for å avgjøre om du er klar til å bli involvert i migrasjonsprosessen..

Hvordan bytte fra Squarespace til WordPress (Migrasjonsprosess forklart):

 1. Flytte nettsted fra Squarespace til WordPress – Er det verdt det?
 2. Squarespace versus WordPress – Hva er forskjellen?
 3. Hvordan bytte fra Squarespace til WordPress – The Ultimate Guide
 4. Slik overfører du eget domenenavn fra Squarespace til WordPress
 5. Profesjonell firkant til WordPress Migration Services

Det er flere viktige spørsmål å vurdere for å gjøre overføringsprosessen rask, smidig og problemfri. Du må ta vare på riktig vertsvalg, overføring av domenenavn og migrering av innhold for å sikre riktig og følgelig vekst av nettstedets søkemotorposisjoner.

Dermed omfatter prosessen med Squarespace til WordPress-bryter flere må-ha trinn og viktige nyanser som kan ha alvorlig innvirkning på resultatet. Det er på høy tid å diskutere dem i detaljer med en gang.

1. Flytte nettsted fra Squarespace til WordPress – Er det verdt det?

Et så omfattende utvalg av nettdesignplattformer kan være forvirrende for de brukerne som aldri har hatt noen opplevelse av å lage nettsteder før. Ikke rart, mange av dem plukker ofte pålitelige tjenester og starter prosjektene sine med dem for å innse videre at disse systemene har begrensninger eller bare ikke overholder deres voksende ambisjoner om webdesign lenger. Dette er når de bestemmer seg for å se etter en mer funksjonsbelastet og fleksibel plattform som WordPress.

Bestill firkant til WordPress Migration

For å være presis, kan det være flere grunner til å bytte fra Squarespace til WordPress. Her går de:

 • Begrenset Squarespace-funksjonalitet som forhindrer deg i å få mest mulig ut av prosjektytelsen;
 • Behovet for å se etter en mer funksjonsbelastet plattform som vil bidra til bedre utvikling og promotering av prosjektet ditt;
 • Squarespace kan komme med funksjoner eller alternativer som kanskje ikke lenger tilfredsstiller deg av en eller annen grunn – du kan finne ut av det mens du utforsker eller tester plattformen. Dette vil til slutt utløse ønsket om å overføre nettstedet ditt til et annet system.

Squarespace er en verdig nettstedbygger, som kan brukes til å starte og administrere et rikt utvalg av prosjekter for personlig og forretningsbruk. Avgjørelsen om å bytte til WordPress betyr ikke at det er noe galt med det. Det betyr bare at du leter etter en annen plattform, hvis funksjonalitet og designtilpasningsalternativer vil komme bedre til ditt behov.

2. Squarespace versus WordPress – Hva er forskjellen?

Squarespace og WordPress er to ganske forskjellige plattformer, som i hovedsak manifesteres via deres webdesigntilnærming. Mens Squarespace er en nettstedsbygger, hvis funksjoner fortsatt ligner CMS, er WordPress verdenskjent Content Management System som bugner av integrasjonsalternativer og designtilpasningsverktøy. Begge systemene er imidlertid verdt brukeroppmerksomhet, og begge har mye å tilby målgruppen. Dermed er sammenligning av disse plattformene praktisk med den rådende mengden webdesignere.

Som nettstedsbygger er Squarespace noe enklere å bruke enn WordPress (åpen kildekode-CMS). Dette bekreftes også av at Squarespace opprinnelig er rettet mot sluttbrukeren, mens WordPress er rettet mot behovene og kravene til de nettutviklerne, hvis kodingskunnskap og ferdigheter er på et verdig nivå.

Squarespace Editor

Når det gjelder fleksibilitet og funksjonssett, er begge systemene gode i sine egne nisjer. Squarespace har et omfattende bibliotek med avanserte og tilpassbare maler, integrerte blogg- og e-handelsmotorer, overflod av designutvikling og styringsverktøy, ferdige integrerte widgeter og hosting inkludert i kostnadene for utvalgte planer.

WordPress utmerker seg også med integrasjons- og designutviklingsalternativer. Plattformen gir tilgang til hundrevis av gratis og betalte plugins / add-ons, integrerte og tredjeparts temaer du kan redigere for å lage unik prosjektdesign nesten fra bunnen av. Samtidig inkluderer ikke WordPress hosting og domenenavn som standard. Dette utløser behovet for velg og kjøp hosting og domene på egen hånd. På den annen side gir denne tilnærmingen deg full kontroll over nettstedet ditt og dets ytelse.

WordPress visuell redaktør

Malvalg er også allsidig i begge systemer. Den eneste forskjellen er at Squarespace har integrert responsiv designsamling, mens WordPress gjør det mulig å velge blant hundrevis av gratis og betalte maler, hvorav de fleste er utviklet av tredjeparts webdesignere. WordPress-temaer krever også installasjon før detaljert tilpasning.

Når vi snakker om prisaspekten, skiller Squarespace og WordPress seg også. Nettstedsbyggeren har en gratis prøveperiode og fire betalte abonnementer tilgjengelig på rimelig pris. Planene inkluderer hosting og gir mulighet for gratis tilpasset domenetilkobling. CMS er på sin side gratis for første nedlasting og installasjon, men det innebærer nødvendigheten av å investere i plugins, maler, beste hosting valg og domeneleverandør.

For å finne ut mer informasjon om Squarespace og WordPress-funksjoner, parametere og verktøy som kan påvirke opprettelse og administrasjonsprosess av nettsteder, er det fornuftig å lese en detaljert Squarespace vs WordPress sammenligning som vil hjelpe deg å ta den objektive beslutningen.

3. Hvordan bytte fra Squarespace til WordPress – The Ultimate Guide

De nødvendige trinnene for å overføre nettstedet ditt fra Squarespace til WordPress er nevnt nedenfor.

 1. Det du bør vite er at Squarespace er vert for sine nettsteder på serverne sine. I motsetning til det, er WordPress vertskap for nettsteder som er lansert med systemet med hosting det du velger. Så det første du bør ta vare på er å velge klarert leverandør av WordPress og lære vilkårene den tilbyr.
 2. Hvis Squarespace-nettstedet ditt allerede har et registrert domenenavn, må du også overføre det til den valgte leverandøren. Overføringsreglene vil avhenge av verten du vil jobbe med. Sjekk dem i detaljer før du arbeider med migreringen av nettstedet ditt. De mest populære alternativene for overføring av domenenavn vil bli gjennomgått i detaljene nedenfor.
 3. Installer WordPress CMS på hosting. Installasjonsprosessen er enkel og rask. Nybegynnere vil sette pris på opplæringen som beskriver installasjonsprosessen i detaljer. Uerfarne brukere må imidlertid være forsiktige med det. Det er mange nyanser, noe som kan undervurderes som kan føre til at problemene i ditt videre nettsted fungerer.
 4. Eksporter Squarespace-innhold, men husk at ikke alt av det kan overføres automatisk. Resten av innholdet blir liggende på det integrerte Squarespace-domenenavnet, og du må kopiere det manuelt.
  Innholdet som kan eksporteres inkluderer de grunnleggende websidene for WordPress, en bloggside med alle innleggene den inneholder, gallerisider samt bilde, tekst og innebygde blokker.
  Seksjonene som vil forbli på ditt WordPress-nettsted inkluderer produkt-, album- og begivenhetssider; video-, lyd- og produktblokker; tilpassede CSS og stilendringer; indeks sider og mapper.
 5. Få tilgang til “innstillinger »Avansert» Import / eksport »Squarespace-meny. Klikk på “Eksporter” -knappen for å komme i gang.
 6. Du vil videre se popup-vinduet WordPress-logoen, der aktiveringen vil starte fileksportprosessen. Når eksportprosessen er fullført, laster du ned eksportfilen og lagrer den på datamaskinen din.
 7. Importer innhold. Dette er når du må importere nedlastede filer til WordPress-nettstedet. For å gjøre det, nå WordPress-administratorpanelet og gå til “Verktøy >> Importere”Side. Du vil bli tilbudt en liste over tjenester du kan velge mellom. Klikk WordPress for å installere importørplugin.
  Så snart nedlastingen er fullført, aktiverer du pluginen og kjører importørlenken. Neste trinn er å laste opp og importere filer fra eksportfilen du har lastet ned. På siden med innstillinger for import må du velge navn for tilgjengelig innhold. Du kan enten velge den eksisterende adminbrukeren eller opprette en ny.
 8. Importer bilder. Så langt WordPress ikke importerer bilder fra Squarespace-nettstedet automatisk, må du gjøre det manuelt hvis det er nødvendig. Men husk at du først må installere Plugin for eksterne eksterne bilder for WordPress. Etter plugin-aktiveringen, nå “Media >> Importer bilder”For å fullføre oppgaven.
 9. Sjekk og tilpasse permalinks. For å bevare Squarespace nettstedstrafikk, må du sørge for at URL-adressen til WordPress er riktig. Dette bør ikke være noe problem, da plattformen er SEO-vennlig og lar deg tilpasse strukturen til koblingene dine etter behov.
 10. Importer resten av innholdet. Som nevnt over, er ikke alle Squarespace-innholdsfiler på nettstedet tilgjengelige for eksport. Sjekk de som er igjen, og overfør dem manuelt til ditt WordPress-nettsted.
 11. Utforsk WordPress og begynn å tilpasse nettstedet ditt. Ikke glem å sjekke om du har overført tittel- og beskrivelsesmetakoder for hver side riktig nok en gang.

Vi anbefaler å holde ditt eksisterende Squarespace-nettsted aktivt til du sørger for at migreringsprosessen er fullført og ditt nye WordPress-nettsted fungerer bra. Dette er en sikker måte å forhindre potensielle feilsøkingsproblemer.

4. Hvordan overføre eget domenenavn fra Squarespace til WordPress

Som nevnt over tilbyr WordPress ikke integrerte hosting- og domenenavnløsninger. Squarespace avslører på sin side muligheten til å koble til tilpasset domenenavn. Så, hva er alternativene når det gjelder å bytte fra denne nettstedbyggeren til CMS? Hva med overføring av domenenavn da? Egentlig er dette et presserende problem for de fleste brukere, som tenker på å flytte prosjektene sine fra en plattform til en annen. Det er på høy tid å gjennomgå de tilgjengelige alternativene for overføring av domenenavn nedenfor.

Overføre Squarespace-domenet ditt til WordPress

Hvis du eier et domenenavn registrert med Squarespace, vil ikke prosessen med å flytte det til WordPress være så vanskelig. Systemet gir detaljerte retningslinjer for hvordan du effektivt kan fullføre oppgaven uten å miste søkemotorposisjonene på nettstedet. Før du faktisk går videre til prosessen med migrering av nettsteder, må du sørge for at den er registrert hos Squarespace (eller overført til den) i mer enn 60 dager. Ellers har du ikke lov til å fullføre prosedyren. Du må også huske på at hele prosessen med migrering av nettsteder tar opptil syv dager.

I tilfelle du skal flytte et Squarespace-domene som er registrert i .de-, .uk- eller .co.uk-soner, må du først se overføringskravene og eksklusjonene som følger med disse domenene. Hvis domenenavnet ditt følger med G Suite festet til det, er det første du bør gjøre å justere MX-poster med den nye leverandøren av domenenavn så snart du er ferdig med overføringsprosessen. Dette er nødvendig for å forhindre avslutning av e-posttjenesten din.

Her er listen over trinn du bør fullføre for å overføre nettstedet ditt fra Squarespace og deretter flytte det til WordPress:

 • Nå Squarespace-kontoen din først og gå til Hjem-menyen for å få tilgang til innstillingene. Finn deretter “domener”-Del eller aktiver spørsmålsnøkkelen for å søke i domenene du eier (hvis det er flere av dem);
 • Velg og klikk på domenet du ønsker å flytte til WordPress;
 • Bla nedover og deretter Fjern merket for “Lås domene” -fanen;
 • Aktiver “Send overføringsgodkjenningskode” knappen tilgjengelig nederst på panelet. Rett etter dette får du e-postmeldingen som inneholder det unike autentiseringsdomenets Admin Contact-kode;
 • Åpne e-posten og kopier / lagre godkjenningskoden for å legge den videre inn i WordPress adminpanel;
 • Vi vil gjennomgå prosessen med overføring av domenenavn til Bluehost. Husk at du kan overføre domener som tilhører følgende soner: .com, .net, .org, .us, .co, .info., .Biz;
 • Sjekk om domenet er ulåst og ikke overfør den, som ble fornyet innen 45 dager med den forrige registraren;
 • Oppdater innstillingene og deaktiver personvernet ditt for e-post for å la registraren sende overføringsrelaterte e-postmeldinger;
 • Juster DNS-innstillinger (de kan ikke redigeres under overføringsprosessen);
 • Pek ut domenenavnserverne til Bluehosts navneservere (dette er ns1.bluehost.com og ns2.bluehost.com). Det kan ta 12 til 36 timer før endringene finner sted;
 • Logg på Bluehost-domeneregistrerkontoen din (eller registrere den, hvis du ikke har det ennå);
 • Gå til fanen “Domener” øverst på skjermen. Det er her du enten kan klikke på “Overføring” -koblingen i undermenyen eller gå til snarveiene, hvor du skal klikke på “Overfør et nytt domene til kontoen din”;
 • Angi domenet du ønsker å overføre til kontoen din. Systemet vil sjekke domenestatusen for å sikre at det er helt klart for overføring;
 • Skriv inn autorisasjonskoden har du kommet fra Squarespace og klikk deretter på “Sjekk” -knappen for å fortsette prosessen.
 • Bekreft kontaktinformasjonen eller sende dem om nødvendig, legg til domenenes personvern om nødvendig og merk av i ruten som godtar vilkårene for tjenesten;
 • Betal inn for å fullføre overføringsprosedyren (hvis alt er i orden, vil du få bekreftelsesmeldingen fra Squarespace og en e-post fra ny registrar), som vil ta rundt 5 dager.

Overføre ditt eget domene til WordPress

Hvis domenet ditt var registrert hos en annen leverandør (ikke Squarespace) og du planlegger ikke å endre det etter at du flytter nettstedet ditt til WordPress, du har en mulighet til å overføre det direkte til CMS for å kunne administrere nettstedet og domenenavnet på samme sted. Det du trenger for å komme i gang er å oppgradere din nåværende WordPress-plan til den som gir mulighet for overføringsprosessen. Så snart du gjør det, kan du fortsette med å fullføre følgende trinn:

 • For å få autorisasjonen (EPP) -kode fra den nåværende leverandøren, må du først logge deg på den aktive kontoen din og nå kontrollpanelet;
 • Sjekk om domenet ditt er kvalifisert for overføring og låse den opp ved å følge retningslinjene leverandøren genererer;
 • Merk av for den tilhørende fanen til motta godkjenningskoden via epost;
 • Bekreft lenken du får i e-posten og huske / kopiere den unike koden som er tilgjengelig der;
 • Logg inn på Bluehost-kontoen din eller registrere den, hvis du ikke har det ennå;
 • Deaktiver personvernet ditt via e-post å sørge for at registraren kan sende e-post for å bekrefte trinnene i overføringsprosessen;
 • Ta deg tid til å gjøre de nødvendige DNS-innstillingene, da dette ikke kan gjøres under overføringsprosessen;
 • Pek DNS til Bluehosts navneservere, som er ns1.bluehost.com og ns2.bluehost.com. Alt i alt tar det rundt 12-36 timer før redigeringene finner sted;
 • Nå fanen “Domener”, som er funnet øverst på skjermen;
 • Velg ett av to overføringsalternativer – enten koblingen “Overføring” som er tilgjengelig i undermenyen eller “Overfør et nytt domene til kontoen” som finnes i snarveiene;
 • Skriv inn domenenavnet du har tenkt å overføre til kontoen din for å la systemet kontrollere gjeldende status og overføringsberettigelse;
 • Skriv inn EPP-koden du har mottatt fra Squarespace og klikk på “Kontroller” -knappen for å fortsette;
 • Legg til personverninformasjon for domenet om nødvendig, oppgi manglende kontaktinformasjon og samtykke til vilkårene i tjenesten i den tilsvarende boksen;
 • Gå til handlekurven og betal inn for å fullføre overføringen av domenenavn;
 • Hvis du gjør alt riktig, vil du få en bekreftelsesmelding fra leverandøren din og en e-post fra registrator om gjeldende stadium av migrasjonsprosessen for domenet ditt. I dette tilfellet kommer det til å være ferdig om 5-7 dager.

Kartlegge domenenavnet ditt til WordPress

Noen ganger kan det hende at domenenavn ikke er kvalifisert for overføring. Hvis du fremdeles har intensjonen om å bruke den til din nye WordPress-webside, vil kartlegging være den mest passende løsningen. Kartlegging innebærer at domenet ditt vil forbli registrert hos leverandøren det tilhører, men det vil peke til WordPress-nettstedet ditt for å sikre maksimal ytelse og SEO-posisjoner. I tillegg må du betale for domenebruken til den nåværende registraren, og du vil også kunne redigere innstillingene eller foreta de nødvendige konfigurasjonene i den gjeldende domenenavnkontoen. Her er trinnene du følger for å kartlegge / tildele ditt nåværende domenenavn til WordPress (vi har valgt Bluehost som hostingleverandøren som offisielt er anbefalt av systemet):

 • Logg deg på Bluehost-kontoen din (eller registrere den, hvis du ikke har det ennå) og gå til Domain Manager-panelet eller direkte til “Domains” -delen som er tilgjengelig øverst på skjermen;
 • Klikk på “Tildel” -knappen i undermenyen for å få tilgang til den tilsvarende delen, der du skal oppgi detaljene;
 • Hvis du allerede har domenet tilknyttet Bluehost-kontoen din, velger du det fra rullegardinlisten. Hvis du ikke har den, velg kategorien “Tildel domene” og angi domenet du ønsker å tilordne til kontoen;
 • Bekreft eierskap til domenet ved å velge ett av fire alternativer systemet tilbyr. Du kan endre DNS-innstillingene ved å peke dem på Bluehosts navneservere eller legge inn EPP-koden du foreløpig skal motta fra din nåværende registrator;
 • Velg addon, parkert eller ikke tilordnet domenetype avhengig av ditt domeneoverføringsbehov;
 • Hvis du velger addon-domenet, må du også velge addon-katalogen og underdomenet;
 • Gå tilbake til Domain Manager-delen og sjekk om domenet vises der. Hvis du gjør alt riktig, skal det allerede være tilgjengelig der.

5. Profesjonell firkant til WordPress Migration Services

Å flytte fra Squarespace til WordPress burde ikke være vanskelig, hvis du er klar over alle nyansene i migrasjonsprosessen og kan fullføre oppgaven på egen hånd. Men hva om du ikke gjør det? Det er to alternativer du kan velge mellom i dette tilfellet.

 • Den første innebærer anvendelse av spesielle migrasjonsprogrammer eller verktøy, som med vilje er utformet med tanke på denne ideen.
 • Det andre alternativet er å bruke tjenestene til a profesjonell, som er kompetent i denne nisjen og kan håndtere alle problemene i tide.

Hvilken løsning vil fungere best på lang sikt?

valg 1. Den rådende mengden apper for migrering av nettsteder er opprettet for å overføre nettsteder fra forskjellige tjenester, uten å ta hensyn til deres spesielle egenskaper og parametere. I mellomtiden er hver nettstedsbygger eller CMS unik, og det er avgjørende å være klar over nyansene ved å jobbe med disse systemene.

Som et resultat kan automatisk migrering av nettsteder utløse funksjonelle problemer du må fikse i etterkant for å beholde nettstedets ytelse. Bortsett fra det er disse verktøyene mest betalt, selv om du ikke kan være sikker på den vellykkede avkastningen.

Alternativ 2. Hva er meningen å kaste bort pengene dine og tiden din, hvis du kan ansette en profesjonell, som vil takle den samme oppgaven på best mulig måte? Eksperter fra CMS2CMS ha dyp nisjekompetanse som er nødvendig for å fullføre prosedyren for overføring av domenenavn for deg uten risiko for å gjøre en feil. De er klar over alle nyansene i prosessen så vel som spesifikke parametere for CMS og nettstedbyggeren for å forhindre potensielle problemer i tide. Disse ekspertene holder deg også i kontakt med deg etter fullført migreringsprosess. Dette betyr at du kan kontakte dem når som helst for å få profesjonelle råd.

CMS2CMS Squarespace til WordPress

Samtidig bør du innse at profesjonell hjelp alltid er dyrere sammenlignet med bruken av automatiserte programmer. Et annet aspekt er at du skal være to ganger oppmerksom når du setter oppgaven for å la systemeksperter vite hva du forventer av dem.

Bunnlinjen

Som et innholdsstyringssystem gir openPress-programvaren større funksjonalitet sammenlignet med Squarespace. Så snart du er ferdig med migreringsprosessen, kan du ta deg tid til å sørge for at den fungerer som den skal, og at alle programtilleggene er installert og konfigurert riktig. Sjekk ut om alle viderekoblinger til nye websider er aktivert (hvis noen) og test nettstedet igjen.

Hvis du bestemmer deg for å prøve og bytte fra Squarespace til WordPress, kan du lese migreringsguiden som er gitt i innlegget. Den tilbyr nyttige tips om hvordan du kan forhindre potensielle problemer og gjøre overføringsprosessen på nettstedet smidig og problemfri. For å forenkle prosessen kan du benytte deg av de automatiserte migreringsprogrammene på nettstedet eller leie webdesignfagfolk fra CMS2CMS, for eksempel for å håndtere oppgaven for deg. De vil ta seg av alle trinnene i migrasjonsprosessen for nettstedet, inkludert overføring av innhold og domenenavn. Det er opp til deg å velge det mest passende alternativet, da hver av dem har fordeler og ulemper du bør veie grundig for å bestemme deg for den beste løsningen.

Bestill nettstedoverføring

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map