Overføring fra Wix til Shopify

Bytter fra Wix til Shopify


Wix og Shopify er to verdens populære nettstedbyggere, som hver er den verdige og den mest anerkjente representanten for sin nisje. Mens Shopify er en pålitelig e-handelsprogramvare som fungerer utmerket for utvikling av små-til-store fullverdige nettbutikker, er Wix alt-i-ett-nettstedsbyggeren, som spesialiserer seg til oppretting av alle typer prosjekter. Nettbutikker er ikke et unntak.

Når det gjelder opprettelsen av Wix-baserte nettbutikker, Det er imidlertid en ting du bør huske på. Til tross for det brede spekteret av funksjoner og verktøy som systemet tilbyr, er det ikke det beste valget for å lage store e-handelsprosjekter. Dette er på grunn av funksjonalitetsbegrensningene systemet har.

Så hvis du allerede eier en nettbutikk bygget med Wix og du plutselig begynner å merke at produktutvalget ditt vokser (eller du planlegger bare å øke den), vil du kanskje innse at du trenger et mer funksjonelt og romslig nettsted. Dette betyr at det er på høy tid å overføre Wix-nettstedet ditt til Shopify. ECommerce-byggherren utmerker seg virkelig med opprettelse av nettbutikker, og du vil ikke angre på avgjørelsen, hvis du vil nå det bemerkelsesverdige resultatet i det lange løp.

Hvordan overføre et nettsted fra Wix til Shopify – The Ultimate Guide:

 1. Flytte nettsted fra Wix til Shopify – er det verdt det?
 2. Wix kontra Shopify – Hva er forskjellen?
 3. Hvordan migrere fra Wix til Shopify – trinnvis guide
 4. Slik overfører du eget domenenavn fra Wix til Shopify
 5. Profesjonell Wix til Shopify Migration Services

Når du vedtar beslutningen om å bytte fra Wix til Shopify, bør du ta hensyn til flere faktorer for å gjøre overgangen effektiv, problemfri og smidig. Den viktigste oppgaven er å overføre nettstedets domenenavn, hosting og innhold uten å miste nåværende søkemotorposisjoner. La oss finne ut hva det tar å migrere fra Wix til Shopify nå.

1. Flytte nettsted fra Wix til Shopify – er det verdt det?

Hvis du for øyeblikket er ute etter svaret på dette spørsmålet, har du absolutt bestemt deg for å bytte fra Wix til Shopify. Dette er en rimelig løsning, hvis du har tenkt å markedsføre virksomheten din på nettet og utvide til nye markeder. Egentlig kan du ha forskjellige grunner til å flytte fra en plattform til en annen, bortsett fra ønsket om å vokse virksomheten din.

 • Når selskapet utvikler seg, vil du før eller siden møte behovet for å øke produktbeholdningen eller trafikkmengden.
 • Inntektene dine vil også øke, noe som til slutt vil utløse nødvendigheten av å administrere en nettbutikk på en kraftigere spesialisert plattform.
 • Endelig kan det hende du bare møter på funksjoner du ikke liker med Wix – dette skjer også, mens du fortsetter å utforske funksjonaliteten til systemet.

Uansett grunn til å migrere fra Wix til Shopify er, vil du ikke angre på avgjørelsen. At Shopify er den verdenskjente e-handelsprogramvaren, taler allerede for seg selv. Selv om Wix alltid har vært og fortsatt er den beste alt-i-ett-nettstedsbyggeren i verden som ikke har noen nisjekonkurrenter, er Shopify utvilsomt den beste løsningen når det kommer til eCommerce nisje.

Gjør Wix til Shopify Transfer

Når du sammenligner to plattformer, kan du ikke annet enn å legge merke til at begge systemene har lyst og oppdatert utseende. Eksperter er imidlertid enige om at Shopify er en ren e-handelsløsning som opprinnelig ble lansert for handelsoperasjoner. Dermed utmerker det seg overfloden av profesjonelle e-handelsverktøy og funksjoner. Sammen med det er programvaren enkel og brukervennlig, og den gjør det mulig å lage responsive nettsteder uten kodingsferdigheter som kreves.

Når du lanserer en nettbutikk med Shopify, vil du kunne benytte deg av et bredere utvalg av salgsalternativer. Disse inkluderer kanaler på sosiale medier, integrasjon med verdenskjente markedsplasser, direkte samarbeid med kjøpere og handelspartnere osv. Hvis du virkelig føler at din online virksomhet trenger oppdateringen, vil bytte til Shopify være en rimelig løsning.

2. Wix kontra Shopify – Hva er forskjellen?

Wix og Shopify er lederne for nisjene sine. Begge deler er fantastiske når det kommer til brukervennlighet, funksjonalitet og designtilpasningsalternativer, selv om de har forskjellige mål og applikasjoner.

Shopify er designet spesielt for e-handelsformål, og det bugner av nisjespesifikke funksjoner som ikke er å finne hos konkurrentene. Programvaren gir tilgang til utrolig utvalg av designtilpasning, markedsførings- og promoteringsverktøy.

Samtidig kan det virke som en komplisert løsning for teknisk-erfarne brukere. Wix er et bedre alternativ i så måte. Nettstedsbyggeren ble spesielt laget med tanke på behovene og ferdighetene til nybegynnere. Plattformen er intuitiv, logisk strukturert og ganske enkel for alle. Det er ingen nødvendighet å ha programmeringsferdigheter eller bry seg om teknologiske nyanser for å jobbe med plattformen. Hele prosessen med å lansere nettsteder med systemet tar bare noen timer.

Shopify snakker om funksjonalitetsaspektet, og har et fantastisk sett med funksjoner og e-handelsverktøy. I så måte henger Wix noe etter seg, men dette er på grunn av den opprinnelige systemspesialiseringen og ikke på grunn av dets dårlige funksjonssett.

Shopify kommer med den fantastiske pakken med alternativer for markedsføring, promotering, designtilpasning og innholdsstyring. Det leverer et fantastisk sett med handelsverktøy rett utenfor boksen, så vel som et sett med statistikksporings- og analyseverktøy, spesialtilbud og lojalitetsprogrammer og mange andre fordeler.

Støtt e-handel

Systemet skiller seg også ut fra mengden på grunn av det integrerte Point-of-Sale-systemet, forskjellige betalingsalternativer, overflod av tredjepartsutvidelser osv. Dens samling av e-handelsmaler er også på toppnivå.

Wix e-handelsfunksjoner er ikke så omfattende, men de fungerer fortsatt bra for utvikling av små og mellomstore nettbutikker. Nettstedsbyggeren kan skryte av et sett responsive temaer, og du kan også bla gjennom kategorien nettbutikk der. Den støtter dusinvis av betalingsalternativer, e-handelsintegrasjoner, rabattalternativer, App Market-widgeter og mange andre nisjefordeler.

Wix e-handel

Når den takler prispolitikken, skiller systemene seg også med hensyn til antall planer og kostnadene. Mens Shopify-planene er dyrere og e-handelsfokusert, faller Wix-abonnement i to typer – planer for standard nettsteder og de for e-handel / forretningsprosjekter. Funksjonene deres er allsidige, mens kostnadene er mer enn rimelige.

Begge tjenestene gjør det mulig å starte og administrere nettbutikker, men Shopify viser seg å være en bedre løsning på grunn av det sterke e-handelsfokuset og forskjellige nisjefunksjoner.

3. Hvordan migrere fra Wix til Shopify – trinnvis guide

Prosessen med å bytte fra Wix til Shopify omfatter flere må-ha trinn. Generelt sett må du passe på overføring av nettsteder (inkludert tilgjengelig innhold) og overføring av domenenavn.

Du må også justere nettstedinnstillinger og SEO-parametere for å sikre at prosjektet ikke mister sine posisjoner i resultatene fra søkemotoren. Ta en titt på den detaljerte veiledningen om hvordan du flytter din Wix-baserte butikk fra Wix til Shopify.

 1. Registrer deg hos Shopify først for å finne ut hva plattformen har å tilby, og om du er klar til å jobbe med den.
 2. Importer Wix nettbutikkdata til Shopify. Du kan bruke et av verktøyene som er nevnt over, men forvent ikke å oppnå det beste resultatet da. Det tar tydeligvis mer tid å manuelt overføre alle dataene, men dette er den eneste sikre måten å gjøre alt riktig. Få tilgang til Wix-instrumentbordet og eksporter nettbutikkproduktene dine til CSV-filer med dette formålet. Gå deretter til den tilhørende Shopify-delen og importer dem. Gjenta samme prosedyre med kundelistene.
 3. Sjekk hvordan produktene dine er eksportert, og om de vises ordentlig i Shopify-butikken. Shopify gir mulighet for mer detaljerte produktbeskrivelser. Ta deg tid til å fylle ut alle feltene (produktnavn, titler, egenskaper, bilder, beskrivelser, metabeskrivelser) og oppdatere de som mangler. Lag eventuelt produktsamlinger. Det er fornuftig å velge spesielle lagerbehandlingsapplikasjoner som systemet tilbyr for å spore og kontrollere produkttilgjengeligheten og kontrollere sortimentet som er tilgjengelig på lager. Dette er spesielt viktig hvis du eier en stor nettbutikk.
 4. Tilpass ditt nye Shopify-nettsted. Så snart du er ferdig med opplasting og administrasjon av produkter, er det på høy tid å gå videre til tilpasningen til nettbutikken din. Shopify utmerker seg med maler av høy kvalitet som passer for forskjellige e-handelsnisjer. Velg det som fungerer best for din bransje, installer den og bruk flere designtilpasningsverktøy for å gi et tema ønsket utseende.

Det handler om å overføre nettstedets innhold fra Wix til Shopify. Så snart du er fullført med trinnene ovenfor, kan du fortsette med migrering av domenenavn. Dette er en annen viktig prosess du ikke bør glemme.

4. Hvordan overføre eget domenenavn fra Wix til Shopify

Når det gjelder overføring av domenenavn, har de fleste brukere (spesielt de som aldri har håndtert prosessen uavhengig) flere problemer og har mange spørsmål.

For å gjøre prosessen behagelig og enkel for hver enkelt bruker, har vi gitt den detaljerte oversikten over de mest populære overføringsløsningene for domenenavn. Ta en titt på dem nå.

Overføre ditt Wix-domenenavn til Shopify

Hvis du har kjøpt et domenenavn fra Wix og har tenkt å flytte det helt til Shopify, her er de detaljerte retningslinjene for hvordan du gjør det uten tap av rangering av søkemotorer:

 1. Logg inn med Wix og nå “Mine domener”Side.
 2. Velg ønsket domene du har tenkt å flytte (Dette er obligatorisk, hvis du eier flere domener), Klikk på “Avansert”Og deretter“Flytt bort fra Wix”Faner.
 3. Velg EPP-koden å sende den til din e-post. Husk at i henhold til ICANN-regler vil du ikke kunne overføre domenet ditt fra Wix, hvis det har gått mindre enn 60 dager siden du har kjøpt det. Det samme er tilfelle når du endrer informasjon om domeneregistrering.
 4. Hvis alt er i orden, spesifiser Shopify-domeneoverføringsruten. Migrasjonsprosessen vil bli fullført automatisk innen 7 dager etter at du har sendt henvendelsen.
 5. Oppdater innstillingene. Hvis du har tenkt å selge fysiske produkter i Shopify nettbutikk, må du justere de nødvendige innstillingene før. Dette gjelder mest betalings-, frakt- og avgiftsalternativer. Disse innstillingene kan justeres i Shopify-oversikten. Hvis du bare har tenkt å selge digitale produkter / tjenester, kan du også deaktivere fraktfunksjonen her.

Koble Wix-domenenavn til Shopify uten overføring

Hvis du skal koble domenenavnet ditt til Shopify, men ikke ønsker å overføre det av en eller annen grunn (hvis du for eksempel vil teste systemet), er det muligheten til å koble domenet uten fullstendig overføring. Dette kan gjøres ved å peke på DNS-postene på Wix-nettstedet. Nedenfor vises de trinnene du må ha for å fullføre for å gjøre prosessen til en suksess:

 1. Før du starter tilkoblingsprosedyren, må du få relevant DNS-info fra domenekontrolldelen på Wix Dashboard.
 2. Gi beskjed til Shopify brukerstøtte / vert at du skal peke et domenenavn til dem uten å endre navneservere. Dette er viktig siden du ikke kan gjøre det med Wix-kontoen din. Hvis du fremdeles må endre navneservere, må du gå tilbake til domeneinnstillingene dine og overføre den bort fra Wix for å koble den videre til Shopify.
 3. Så snart du har avgjort innstillingsproblemene, går du til “Mine domener”I Wix-kontoen din, velg det aktuelle domenet (hvis du har flere av dem) og klikk på “Avansert”-Fanen.
 4. Rediger deretter DNS-innstillinger og slette / oppdatere CNAME-postene dine. Slett / oppdater A-postene dine etter det.
 5. Lagre de oppdaterte DNS-postene og sjekk hvordan Wix-domenet har koblet seg til Shopify.

Overføre ditt eget domene til Shopify

Hvis du har opprettet en nettbutikk med Wix, bruker du ditt eget domenenavn (kjøpt utenfor Wix), kan du også overføre den fullstendig til Shopify. Egentlig kan du flytte domenet ditt på en av to måter – enten ved å overføre det til Shopify eller ved å koble det til den nye kontoen din. La oss se overføringsalternativet først.

Når du bestemmer deg for å overføre domenenavnet, flytter dets videre administrasjon automatisk til Shopify. Dette betyr at du må justere domeneinnstillingene dine, utføre betalingene og fornye dem direkte i administratorpanelet til systemet. For å kunne overføre, må du sørge for at din aktive domeneregistreringsperiode overstiger 60 dager og at du har tilgang til kontoen som tilbys av den opprinnelige domeneleverandøren. Her er listen over trinn som trengs for å overføre et personlig domene til Shopify:

 1. Sjekk overføringspolitikken tilbys av domenenavneleverandøren. Denne informasjonen er vanligvis tilgjengelig i brukerstøtten på plattformen. Les den nøye før du starter overføringsprosessen.
 2. Logg inn på leverandørkontoen din, bekreft at e-postadressen er tilknyttet den er aktiv, da du får bekreftelsesmeldinger under overføringsprosessen.
 3. Lås opp domenenavnet du ønsker å flytte i innstillingsdelen.
 4. Få autorisasjonskoden du vil bruke til å overføre domenet.
 5. Gå til Shopify-administrasjonspanelet, Klikk på “Nettbutikker“Og deretter”domener”-Fanen.
 6. Klikk på “Koble til eksisterende domene og klikk deretter på “Overfør til domenet ditt”-Knappen (hvis dette er det første domenet du prøver å overføre).
 7. Klikk på “Overfør domenet”-Knappen, skriv inn domenet du har tenkt å flytte, klikk “nesteOg klikk deretter “Bekreft domene”-Knappen. Hvis du har gjort alt riktig, og domenenavnet vil være klart til overføring, vil du se “Domenet er ulåst” beskjed. Klikk “neste”-Knappen for å fullføre prosedyren. Hvis systemet genererer “Domenet er låst”-Meldingen, sjekk innstillingene du har gjort i forberedelsesfasen.
 8. Sjekk e-posten for å bekrefte overføringen, gå inn i EPP (autorisasjon) -koden som tilbys av leverandøren av domenenavn. Klikk “neste”Og“Bu og overføring”-Knapper. Sjekk e-posten etterpå for å bekrefte overføringen igjen.

Så snart du er ferdig med alle trinnene, vil det ta rundt 20 dager å fullføre overføringen. Shopify vil sende deg en bekreftelsesmelding når oppgaven er fullført.

Koble ditt eget domenenavn til Shopify

Et annet alternativ er å koble ditt eget domenenavn til Shopify uten overføring. Dette betyr at du fremdeles vil være i stand til å administrere dine egne domenenavnsinnstillinger, fornye det og foreta betalinger, om nødvendig. Her er retningslinjene for domenetilkoblingen du må fullføre:

 1. Legg til domenet ditt i Shopify-butikken. For å gjøre dette, gå til Shopify-administratorpanelet, nå “Online-butikk“Og deretter”domener”-Fanen. Klikk på “Koble til eksisterende domene”-Knappen. Klikk deretter på “neste”-Knappen og start oppsettet.
 2. I tilfelle du har kjøpt domenenavnet fra tredjepartsleverandøren, må du gjøre det rediger noen DNS-innstillinger, inkludert A-posten som bør pekes på Shopify IP-adresse, men husk at dette trinnet kan påvirke andre parametere og innstillinger, for eksempel videresending av e-post, for eksempel.
 3. For å justere innstillingene, logg inn på kontoen som er registrert hos den forrige domeneleverandøren. Finn DNS-innstillingsdelen og se etter domeneadministrasjonsområdet så vel som DNS-konfigurasjoner.
 4. Rediger A-posten for å peke på den nødvendige Shopify IP-adressen (23.227.38.65) og lagre endringene.
 5. Finn CNAME-posten i DNS-innstillingene og endre www. CNAME-posten på en slik måte at den peker til Shops.myshopify.com. Følg retningslinjene generert av systemet. Lagre CNAME-posten og bekreft tilkoblingen til domenenavn ved å aktivere bekreftelses-e-posten som er sendt av Shopify. Alt i alt kan det ta opptil 48 timer å fullføre tilkoblingsprosedyren.

Er du ferdig med alle trinnene? Da er du velkommen til å teste den nye Shopify-nettsiden din for å sjekke, om alle elementene er på deres plasser og om det fungerer bra. Hvis alt er i orden, kan du vurdere din migrasjon fra Wix til Shopify som en suksess og begynne å vokse din nettbaserte virksomhet!

5. Profesjonell Wix for å Shopify Migration Services

Å bytte fra Wix til Shopify er ganske ekte, og du kan klare oppgaven på egen hånd, hvis du er klar over de grunnleggende trinnene og spesielle nyansene knyttet til hver plattform. Det er flere tjenester som tilbyr nettstedoverføring. Det sier seg selv at slike alternativer virker mer praktisk ved første blikk, da du ikke trenger å bry deg om prosessen og bare vente på resultatet. Når du begynner å sjekke resultatet, kan du imidlertid legge merke til mange feil som på sikt kan sette nettstedets sikkerhet og funksjonalitet i fare.

Dessuten er migrasjonsverktøy for nettsteder ofte ikke billige, og det gir ikke mening å betale for tjenestene som kanskje ikke vil være nyttige på lang sikt og kan utløse problemer som vil skade det nye prosjektet ditt. Følgelig er dette ikke den beste måten å bytte nettstedet ditt fra en plattform til en annen. Noe kan ikke gå slik du forventer, og det vil bare være bortkastet tid og penger.

I stedet er det fornuftig å overlate denne oppgaven til fagfolk. Du kan velge mellom to rimelige alternativer her.

Den første bruker verktøyene som tilbys av Cart2Cart, som gir mulighet for den automatiserte Wix to Shopify-overføringen. Plattformen vil overføre hvert element på nettstedets innhold manuelt, med tanke på alle nyansene og dine spesielle krav. Imidlertid er det du som vil være ansvarlig for det endelige resultatet.

Cart2Cart

Det andre alternativet er å kontakte Shopify frilansguruer, og tilbyr sine tjenester på https://experts.shopify.com/. Dette eliminerer behovet for å ta vare på alle trinnene i nettstedoverføringsprosessen uavhengig, da systemekspertene vil håndtere alle sepsene for deg. Det du trenger å gjøre er bare å bestille tjenesten og sjekke resultatet. Det er det.

Shopify eksperter

Samtidig må du være klar til å diskutere alle detaljene i bestillingen din, prisaspekter, tidsfrister, migrasjonsbehov, nettbutikkparametere og andre må-ha-problemer i detaljer for ikke å få problemer etterpå..

Bunnlinjen

Når det gjelder å bygge en stor fullverdig nettbutikk med hundrevis av produkter og flere funksjoner, er det å velge en funksjonsbelastet plattform et must. Wix og Shopify er to verdenskjente systemer, og du kan faktisk starte en nettbutikk med hvilken som helst av dem. Alt avhenger av e-handelsbehov og krav.

Imidlertid, hvis du allerede eier en Wix-basert butikk og ønsker å bringe funksjonaliteten til det helt nye nivået, vil migrering til Shopify være en rimelig løsning som til slutt vil lønne seg. Det er ikke fordi Wix er dårlig når det gjelder e-handelsalternativer. Det er fordi Shopify er en spesialisert e-handelsprogramvare som opprinnelig var rettet mot utvikling av store online hypermarkeder.

Prosessen med manuell bytte fra Wix til Shopify tar tid og krefter, men det er absolutt verdt det, hvis du håper å oppnå et verdig resultat. Det er noe problem knyttet til overføring av domener og innhold samt justering av innstillinger. For å forenkle oppgaven må du huske på trinnene og hintene som er nevnt i guiden listet over og være konsekvente rundt hvert trinn. Spesiell oppmerksomhet bør vies til overføring av domenenavn, hvor alt avhenger av hostingleverandøren du arbeider med.

Hvis du ikke ønsker å bry deg om migrering av manuell Wix til Shopify, er det fornuftig å bruke spesielle tjenester eller ansette en frilanser som vil gjøre jobben for deg. Disse inkluderer enten online tjenester som gir automatisk migrering av nettsteder eller hjelp fra Shopify-eksperter, som vil håndtere alle trinnene uavhengig. Hvert av disse alternativene har sine fordeler og ulemper. Så husk på alle disse nyansene for å vedta en virkelig objektiv avgjørelse. Dette er en sikker måte å gjøre migreringen din fra Wix to Shopify til en suksess.

Bestill nettstedoverføring

Vanlige spørsmål om Wix to Shopify Migration

Spørsmål: Er Wix bra for e-handel?

Svar: Wix har en kraftig e-handelsmotor, som tilbyr flere designtilpasningsverktøy, nettbutikkfunksjoner, responsive bransjemaler, betalings- og leveringsinnstillinger. Dette gjør det mulig å lage nettbutikker av høy kvalitet med systemet. Husk imidlertid at Wix bare er bra når det gjelder å starte små eller mellomstore e-handelsprosjekter. Hvis du trenger et hypermarked med tusenvis av produkter som tilbys for salg og avansert funksjonalitet, er det fornuftig å bytte til det spesialiserte nisjesystemet som Shopify.

Spørsmål: Tillater Wix dropshipping?

Svar: Ja, Wix Stores kan nå koble seg til de mest populære dropshipping-tjenestene. Disse inkluderer Modalyst, Printful og Printify. Integrering med disse plattformene gjør det mulig å organisere og administrere dropshipping-virksomheten basert på dine krav og personlige kriterier.

Spørsmål: Er Wix kompatibel med Shopify?

Svar: Delvis, ja. Du kan importere produkter fra Wix til Shopify ved å kompilere for eksempel CSV-filer med beskrivelser. Imidlertid, hvis du ønsker å importere hele designen og strukturen på Wix-nettstedet til Shopify, vil du ikke kunne gjøre det på grunn av funksjonsbegrensningene.

Spørsmål: Kan du overføre Wix til Shopify?

Svar: Det er mulig å overføre nettbutikken din fra Wix til Shopify. Hele prosessen vil omfatte overføring av innhold og domenenavn med ytterligere justering av designtilpasning og funksjonalitetsinnstillinger. Du kan håndtere prosessen enten manuelt eller ved hjelp av profesjonelle tjenester.

Spørsmål: Er Shopify bedre enn Wix?

Svar: Det er ikke riktig å gi Shopify utbredelse over Wix, ettersom begge plattformene er anerkjente representanter for webdesignindustrien. De skiller seg bare i nisjefokuset sitt. Wix er alt-i-ett-nettstedsbyggeren som gjør det mulig å opprette nettbutikker. Shopify er på sin side den komplette e-handelsprogramvaren med kraftig nettbutikk som er satt opp funksjonalitet som kreves for å starte og administrere alle typer nettbutikker, inkludert hypermarkeder.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map