Slik eksporterer du Wix Site til HTML

Slik eksporterer du Wix Site til HTML


Wix har vunnet verdensomspennende popularitet på grunn av sine eksepsjonelle funksjoner, avanserte maler, avansert redigeringsprogram og fantastiske designtilpasningsalternativer. Alle disse fordelene har gjort plattformen til den berømte representanten for nettbyggingsnisjen. Noen brukere møter imellom behovet for å eksportere nettstedene sine fra Wix til HTML-kode.

Grunner til å eksportere Wix-nettstedet til HTML

Wix er utvilsomt ledende for det moderne webdesignmarkedet, men hvis du vil få full kontroll over prosjektet ditt, design og funksjonalitet, er det fornuftig å eksportere prosjektet til HTML. Dette er en av de mest utbredte grunnene, idet man tar i betraktning at Wix ikke gir tilstrekkelige alternativer for styring av nettsteder.

En annen grunn til å eksportere nettstedet ditt til HTML er å kunne velg hvilken som helst hosting etter eget valg å lagre prosjektet ditt på. Mens Wix leveres med integrert hosting, er det ingen slik mulighet, og du har ikke et annet valg enn å bli enige om vilkårene og planene Wix tilbyr.

Det samme handler om muligheten for ordentlig nettsted satt opp. Som nettstedbygger tilbyr Wix et standardfunksjonssett, som lar deg velge og justere nettstedinnstillinger med hensyn til dine behov. Imidlertid er det ikke sikkert at disse innstillingene er i samsvar med målene dine for webdesign og bestrebelser, og du vil åpenbart ønske å fortsette å se etter mer avanserte innstillinger..

Endelig kan eksport av ditt Wix-nettsted til HTML være en rimelig løsning, hvis du ønsker å forbedre ditt nettstedets hastighet. Det er mange plattformer som gjør det mulig å optimalisere nettstedet ditt og øke belastningstiden. Dette vil etter hvert ha en positiv innvirkning på trafikkstrømmen og reduksjonen i nettverksfrekvensen.

Når du oppdager det faktum at Wix ikke dekker dine behov lenger, vil du tilsvarende begynne å lete etter et bedre alternativ til det. Det er her du vil få problemer. Mens Wix leveres med integrert hosting helt fra starten, blir ofte overføring av nettstedet til en annen plattform en utfordring, hovedsakelig på grunn av nødvendigheten av å overføre alle elementene i prosjektet. Det er ikke rart at de fleste brukere begynner å lete etter den beste og sikreste måten å eksportere Wix-nettstedene sine til HTML med minimum tid og krefter. Er denne overføringen mulig? Hvor enkelt er det å eksportere Wix HTML-koden, og er det mulig på lang sikt? Det er på tide å fjerne det nå og gjennomgå de viktigste løsningene.

Fordeler og ulemper med å eksportere ditt Wix-nettsted

Beslutningen om å eksportere Wix-nettstedet til HTML er ansvarlig, mens prosessen ofte er omhyggelig og ikke ganske enkel. Før du faktisk bestemmer deg for å prøve det, er det fornuftig å finne ut om det vil ordne seg for nettstedet ditt, eller om det ikke er verdt din innsats og tid i det hele tatt..

Pros:
Ulemper:
&# X2714; En fin løsning for små nettsteder som har begrenset innhold og enkel design og ikke krever regelmessige oppdateringer og videreutvikling.

&# X2714; Mulighet for å være vertskap for nettstedet ditt hos enhver leverandør av ditt valg, inkludert en hjemmeserver.

✘ Prosessen kan være ganske problematisk for store nettsteder. Jo mer innhold du har – jo flere elementer må du overføre.

✘ Eksport av hele HTML-koden fra Wix-nettstedet ditt blir ofte et problem.
✘ Trenger å lære grunnleggende HTML for å finne de mest passende alternativene.

Uansett hvilke intensjoner og mål du har for å eksportere Wix-nettstedet til HTML, må du tenke deg om to ganger før du går videre til prosessen. Husk på din tekniske bakgrunn, nettstedstype og størrelse, mål for webdesign og andre viktige aspekter for å øke sjansene for suksess.

Måter å eksportere Wix-nettsted til HTML

Eksport av et Wix-basert nettsted innebærer samtidig eller trinnvis overføring av innhold, domene og hosting – de viktigste nettstedelementene. I tillegg kan det være lurt å flytte malen slik at nettstedet ditt ser ut som det er, men husk at plattformen ikke gir et slikt alternativ. Så du må ta vare på prosjektdesignet ditt etter eksport av annet innhold. La oss beskrive to viktige måter å eksportere Wix Site nå.

1. Bruk av spesielle migrasjonstjenester

Egentlig finner du ikke spesialiserte programmer / tjenester for automatisk å eksportere Wix-nettsteder til HTML. Imidlertid er det en løsning som gjør det mulig å kutte ned det manuelle arbeidet til et minimum. Se på det nå:

 • Velg en profesjonell migrasjonstjeneste på nettstedetCMS2CMS – å konvertere Wix-nettstedet til WordPress. Programmet lar deg kopiere prosjektkildekoden for å overføre de viktigste nettstedelementene ytterligere. Ved å analysere de tekniske parameterne og egenskapene til nettstedet ditt, vil CMS2CMS-spesialister kunne fullføre alle trinnene i nettstedoverføringsprosessen for deg, og sørge for at alle elementene er på deres steder.
 • Finn spesielle plugins (Bare Static Plugin eller WP2Static Plugin er to mulige varianter) for å konvertere det nye WordPress-nettstedet ditt til HTML. Disse plugins oppretter automatisk HTML-kopien av nettstedet ditt fra alle sidene i den første WordPress-versjonen. Som et resultat vil du få en tydelig HTML-kode for prosjektet ditt for å kunne legge det videre inn i hvilken som helst tjeneste du ønsker.

2. Manuell Wix-eksport av nettsteder

Det du bør vite om Wix er at nettstedbyggeren ikke tillater automatisk overføring av HTML-kode. Alle Wix-nettsteder sammen med elementer og innhold vert utelukkende på systemets servere, og kan derfor ikke eksporteres hvor som helst. Som et resultat vil du ikke kunne eksportere eller legge inn websider, filer eller nettsteder opprettet med systemredigereren til noen ekstern plattform eller vert.

Hvis du fremdeles bestemmer deg for å prøve det, bør du innse at Wix ikke lenger vil ha kontroll over hvordan prosjektet ditt ser ut og fungerer. Du kan også potensielt få problemer med at Google Analytics og søkemotoren fungerer, bare fordi nettstedet ditt ikke er innebygd riktig. For å være sikker på at Wix HTML-kodene er overført ordentlig, må du gjøre det manuelt. Her er en standard prosedyre du bør følge for å oppnå ønsket resultat.

 1. Velg en pålitelig hosting leverandør;
 2. Overfør domenenavnet til nettstedet ditt til den valgte verten;
 3. Lag HTML-filer med hensyn til nettstedstrukturen din;
 4. Eksport av nettsteddata, bilder, mediefiler, innhold, stiler og andre elementer på nettstedet manuelt;
 5. Juster SEO-innstillinger for å omdirigere trafikk fra Wix-nettstedet til den nye plattformen;

Når du eksporterer Wix-nettstedet, må du ikke slette den opprinnelige versjonen eller deaktivere kontoen før du sørger for at det nye nettstedet ditt ser ut og fungerer ordentlig.

Bunnlinjen

Wix lar deg ikke eksportere HTML-koder til eksterne tjenester. For å migrere til en annen plattform, må du eksportere alle elementene manuelt, noe som er en veldig kjedelig, tidkrevende og ikke så effektiv prosess.

Å leke med Wix sideelementer kan til slutt vise seg å være bortkastet din tid og krefter. På sikt vil du innse at det ikke vil fungere på denne måten. Hvis du faktisk har tenkt å eksportere Wix-nettstedet til HTML, er det fornuftig å lage et kodebasert prosjekt fra bunnen av.

Eksporter Wix-nettsted nå

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map