Slik forbedrer du SEO Optimalisering på Wix

Hvordan få ditt Wix-nettsted funnet og rangert godt på Google


Vi skriver ofte om måtene å opprette nettsteder på (forretningsnettsteder, nettbutikker, blogger osv.) og tjenestene som kan brukes til dette formålet. Vi tester også forskjellige plattformer, og definerer fordeler og ulemper sammenlignet med konkurrentene.

Imidlertid fokuserer vi sjelden på det grunnleggende for å markedsføre disse tjenestene. Vi nevner bare settet med SEO-verktøy for en bestemt nettstedbygger, og det er det. Det er klart, dette antas som standard når du oppretter et nettsted og deretter må tiltrekke publikum. Men hvordan?

Det er et ganske godt spørsmål. Mange spesialister får erfaring med SEO når de jobber i nisje i flere år. Du kan ikke lære dette på en dag eller en uke, siden du vil se resultatet av handlingene dine i løpet av flere måneder. Likevel er det en liste over trinn du bør gjøre for å potensielt øke sjansene dine for vellykket markedsføring av nettstedet ditt i Google.

Hvorfor snakker vi bare om muligheten for effektiv optimalisering av søkemotorene på nettstedet når vi absolutt trenger et absolutt resultat?

Dessverre er dette neppe mulig, da vi alltid møter behovet for å tåle nisjekonkurranse. Dessuten kan kvaliteten på nettsteder og profesjonaliteten til en SEO-master også variere.

Suksessraten din avhenger av kvaliteten på leverte SEO-tjenester. Vi ser de viktigste prinsippene for intern og ekstern optimalisering av nettstedet på eksemplet på nettsteder opprettet med Wix.

Det du bør vite er at SEO av Wix-baserte nettsteder avviker ikke teknisk fra nettstedene som er lansert med andre plattformer. Så vi kan med rette kalle denne veiledningen universell.

Kapittel 1: Optimalisering av nettsteder på siden

Når det gjelder settet med optimalisering av nettsteder på siden (etter kode, innhold, innstillinger), kan vi dele opp alle trinnene i to grupper, nemlig tekniske og innholdsdeler. La oss beskrive hver av dem i detaljer.

Teknisk optimalisering

Denne delen av nettstedoptimaliseringen på siden går ned til å fylle ut metakodene (titler, beskrivelser, nøkkelord), nettadresser til nettsider og optimalisering av bilder med det formål å redusere størrelsen for å øke hastigheten på lastingen av websidene.

Prosessen involverer også tiltakene som tar sikte på å øke hastigheten på lasting av nettsider, UI-administrasjon, mobiloptimalisering av maler, oppsett av systemfiler og nettsider. Mange ting er som standard angitt i Wix.

For eksempel definerer den valgte malen brukervennlighet og settet / variantene av widgetinnstillinger, som delvis forhindrer hektiske kombinasjoner.

1. Fyll ut tittel og beskrivelse Metatagger

Riktig utfylling av metakoder innebærer bruk av nøkkelord som er relevante for en tekst / nettsted og hjelper søkemotorene med å forstå essensen i innholdet og publikum det er ment for.

tilte

Tittelen (60-80 symboler) kan åpenbart inneholde den eksplisitte formen for et nøkkelord som “Hvordan lage en middels sjelden biff | Steakhouse.wow | New York”. Du kan se denne tittelen i resultatene fra søkemotoren, der hvert ord har store bokstaver. Du kan gjøre forskjellige tillegg til det ved hjelp av følgende symbol «|». Dette kan være et nettsted domene for bedre memorering, beliggenhet, service / produktpris, fokus på kvalitet, viktige vilkår osv.

Wix SEO - sidetittel

Beskrivelse

Beskrivelse (med den optimale lengden på rundt 160-290 symboler) fungerer som en webside kunngjøring, som vises i søkemotorens resultater under en viss tittel. Det er ønskelig at nøkkelord skal komme med bestemt innhold, men ikke gå for langt med det – teksten skal være lesbar og skape en salgseffekt.

Wix SEO - sidebeskrivelse

Til slutt bør nøkkelordene velges etter rangering i spesialiserte tjenester som Googles nøkkelordplanlegger. Husk søkeordets popularitet og prøv å bruke både hode- og langhalsspørsmål, men ikke bruk for mye av dem.

Hvordan sette opp tittel og beskrivelse på Wix nettsted?

Du får tilgang til SEO-innstillinger i “Nettsider – Nettstedsmeny”Av Wix-redaktøren ved å klikke på«». Det er her du kan legge til en tittel, beskrivelse, nøkkelord og endre den menneskevennlige URL-en. Du vil bli vist hvordan websideformatet ditt vil se ut i søkemotorresultatene i forhåndsvisningsmodus.

Wix SEO - innstillinger

Du kan også komme til SEO Wiz herfra – dette er verktøyet, som lar deg koble Google Analytics, sjekke nettstedets beredskap til promotering etter visse kriterier og få raske lenker for å fullføre optimaliseringen av de nødvendige elementene..

SEO-delen inneholder en perfekt guide for optimalisering av nettsteder. Ved å følge anbefalingene fra Wix SEO master, kan du skape perfekt effekt uten noen ekstra retningslinjer. Faktisk tillater nettstedsbyggere sjelden å lansere nettsteder og gi tipsene om dens videre promotering om gangen. Ved å klikke på hvilken som helst posisjon, vil du finne ut hva som gjør denne eller den handlingen viktig og hvor den kan gjøres.

2. Fyll ut nøkkelord til Wix nettsted

Søkeordmetatag har en gang blitt brukt av søkemotorer for å forstå det handler om siden. Imidlertid bruker Google ikke lenger denne spesielle parameteren for å rangere nettstedet. På den annen side kan det fremdeles brukes til å gi søkemotorer tilleggsinformasjon om sideinnholdet.

Hvordan legge til nøkkelord på Wix nettsted

Wix bruker ikke lenger søkeordet metatag. Det er ikke tilgjengelig i SEO-innstillingene i dashbordet også. Imidlertid kan brukere fortsatt legge til det manuelt ved hjelp av avanserte SEO-alternativer, der du kan legge til forskjellige typer koder, inkludert metatags for søkeord. Bare sørg for at du angir det riktig med følgende syntaks: . Ellers blir den ikke behandlet ordentlig av søkemotoren.

For å legge til koden manuelt, må du:

 1. Gå til Wix Editor
 2. Velg en side du vil optimalisere.
 3. Gå til Innstillinger → Avansert SEO.
 4. Lim inn nøkkelordmetatag i seksjonen Egendefinerte metatagger

Du kan også bruke teksteditoren til å legge noen stikkord i artikkelen, og også ha overskriften og underoverskriftene optimalisert.

3. Fyll ut ALT-tagg for bilder

Google gjenkjenner foreløpig ikke bildeinnhold. Det er hvorfor, Det er obligatorisk å fylle ut Alt-taggen for hvert bilde (åpne bildeinnstillinger, legg til tittel og beskrivelse). Slik kan du hjelpe en søkemotor med å forstå essensen i bildet og indeksere det riktig.

Dessuten er dette en flott måte å sette inn ekstra nøkkelord etter kontekst uten å påvirke lesbarheten og overspammingen. Noen ganger ser brukere på bilder på egen hånd og en ordentlig fylt Alt-kode lar dem komme til nettstedet ditt.

Wix SEO - image alt

Bilder skal optimaliseres etter størrelse og kvalitet. Ved å laste opp et bilde direkte fra kameraet uten redigering risikerer du å redusere lastehastigheten på websider, der dette bildet vil bli publisert. Dette vil til slutt svekke adferdsparameterne, søkemotorens holdning og de endelige resultatene fra søkemotoren.

Så du må redigere sidene før du laster dem opp til nettstedet ved å komprimere dem med minimalt kvalitetstap. Dette kan gjøres her eller på noen annen praktisk måte.

4. Sitemap og Robots.txt

Systemet skaper sitemap.xml og robots.txt filer automatisk. Du kan se innholdet ved å legge til en tittel på en av disse filene med et «/» -tegn etter et domenenavn. De betyr ikke så mye i akkurat dette tilfellet. Imidlertid er tilgjengeligheten av mobilversjonen av nettstedet en av de viktigste faktorene for høy rangering av Googles søkemotor. Wix gjør det mulig å lage mobil design separat fra den grunnleggende. Du vil få det som standard, selv om du ikke endrer noe.

Hvordan endre Robots.txt

Robots.txt er en fil som definerer sider som kan åpnes av Google-søkebotene. Med andre ord er en bruker i stand til å administrere sidene som skal rangeres av søkemotorer eller ikke. Som regel genereres Robots.txt-filer automatisk. Med andre ord lar Wix Google først besøke alle sidene og innholdet.

Imidlertid kan det være lurt å skjule noen av seksjonene eller blogginnleggene av forskjellige grunner. Det er her du må redigere filen og sende inn den nye versjonen. Dessverre har ikke Wix-brukere sjansen til å redigere filen manuelt og indikere sider de vil bli hoppet over. Den gode nyheten er at du fremdeles kan legge til en no-indeks-kode for hver spate-side. Taggen vil skjule den for søkemotorer.

5. Rettige brukervennlige nettadresser

Opprettelse av menneskevennlige nettadresser er en avgjørende nyanse. Adresselinjen til nettleseren skal inneholde en setning som gjenspeiler nettsidens kontekst. Det er ønskelig at det inneholder et nøkkelord.

Hver webside på adresselinjen skal være en enkelt frase, men ikke en kombinasjon av meningsløse bokstaver og tall.

 • Det skal ikke være websider med lignende URL-er på nettstedet.
 • Metakoder (tittel, beskrivelse, nøkkelord) bør også være unik på hver webside – det er ikke tillatt å tilordne samme tittel og beskrivelse til alle sidene av gangen gjennom Ctrl + C / Ctrl + V-knappkombinasjoner.
 • For å skille ord i en menneskevennlig URL anbefaler vi å bruke skiltene som «-» eller «_».
 • Lag opp signaturer for hvert bilde i henhold til emnet før du laster det opp. Skriv for eksempel «nattskog.jpg» i stedet for «0983764.jpg» osv.

Slik får du en normal URL-adresse når du åpner bildet. Denne informasjonen er ment både for en bruker og søkemotorene.

6. Å lage et Wix-nettsted vises på Google

Når du er ferdig med metatag-optimalisering, kan det være lurt å ha Wix-nettstedet ditt oppført på Google. For å få det rangert av Google raskere, må nettstedet være koblet til to hovedtjenester som viser den generelle nettstedkvaliteten og hjelper til med å spore statistikk:

 1. Google Search Console – et verktøy for nettredaktører som fremhever nettstedet ditt er rangert og listet. Det brukes til å bekrefte nettstedet ditt med Google. Her har vi de nødvendige verktøyene for å overvåke sideeffektivitet, plassering av søkeord, CTR og andre viktige målinger. I tillegg gjør konsollen det mulig å administrere områdekart, sjekke sider som allerede er rangert av Google og som fremdeles ikke er det. Brukere kan spore lastehastighet, mulige feil, indeksfremdrift og om prosjektet er aktuelt for mobile enheter.
 2. Google Analytics – verktøyet er å spore nettstedets effektivitet og trafikk. Brukere får en sjanse til å se detaljert på målgruppen og spore viktige parametere. De inkluderer besøkendes beliggenhet, øktlengde, avvisnings- og konverteringsfrekvens, trafikkilder, interaksjoner per besøk og andre viktige nettstedsmålinger. Tjenesten lar deg sette bestemte mål, starte annonsekampanjer og koble prosjektene dine til andre Google-produkter eller tjenester.

For å få tilgang til alle Search Console- og Google Analytics-funksjonene, trenger du bare å ha nettstedet ditt koblet til begge plattformene. Sjekk vår enkle guide for hvordan du kan bekrefte Wix-nettstedet ditt med Google.

Hvordan verifisere Wix-nettstedet med Google

Prosessen refererer til prosedyren for integrering av nettstedet med Search Console. Men først må du sørge for at nettstedet og innholdet ditt er synlig for søkemotorbotene. Å gjøre slik:

 1. Gå til Wix Editor og velg nettstedet.
 2. Klikk på Site Manager, gå til innstillinger og velg SEO.
 3. Her vil du se nettstedet SEO-status.
 4. Sjekk om bryteren aktiverer funksjonen som sier: “la søkemotorer inkludere nettstedet ditt i søkeresultatene”.

Nå kan vi gå til neste trinn og koble nettstedet til Search Console. Prosessen er veldig enkel, spesielt hvis du allerede har en gyldig Google-konto. Du trenger bare å bekrefte at du er eiere av domenet og selve nettstedet. En bruker må bekrefte kontoen med en enkel prosedyre:

 1. Besøk Search Console og legg til et nytt domene.
 2. Velg prefikset (http eller https), sett inn domenenavnet og trykk på fortsett.
 3. Systemet vil tilby flere alternativer for å bekrefte domenet. Verifisering med en HTML-kode er den vi trenger.
 4. Velg den og kopier koden som genereres av konsollen.
 5. Gå tilbake til Wix-editoren og velg Avanserte SEO-innstillinger.
 6. Lim inn koden under Legg til Header Code Metatags. Innstillingen er ikke tilgjengelig for Wix ADI-brukere.
 7. Publiser nettstedet og trykk “Bekreft” i Search Console.

Hvis du gjør alt ordentlig. Nettstedet ditt vises automatisk på konsollen.

Merk: det første du trenger å gjøre er å bruke konsollen til å sende inn områdekartet direkte til Google. Gå til nettstedskartfiler i dashbordet og lim inn yourwebsite.com/sitemap.xml. Systemet viser om forespørselen er behandlet eller om det er noen feil. Slike tiltak vil hjelpe deg med å få nettstedet hurtigere indeksert.

Hvordan koble Wix-nettstedet til Google Analytics

Som vi har nevnt tidligere, gir tjenesten en detaljert trafikkoversikt med de mest effektive sidene, grundige kjøperpersoner og viktige nettstedsmålinger. Mens de fleste plattformer har sømløs Google Analytics-integrasjon, er Wix ikke et unntak. Alt du trenger er å:

 • Opprett en ny Google Analytics-konto i administratorinnstillingene;
 • Angi kontonavnet;
 • Kopier konto-ID;
 • Lim det inn i Wix Dashboard: Dashboard → Marketing Tools → Marketing Integrations → Google Analytics.

Republiser nettstedet. Hvis du har gjort alt riktig, vil du se det grønne skiltet som sier “Tilkoblet”.

Merk: den beste måten å sjekke om tjenesten fungerer korrekt, gå til Google Analytics oversikten uten å forlate Wix-nettstedet. Hvis verktøyet viser aktive brukere akkurat nå (dette er faktisk deg), alt er bra.

Det er også internetsider som kobler sammen. Dette er en måte å koble sammen nettsider ved å bruke interlinking. Det er fint, hvis du bruker flere ankerkoblinger til andre websider som ligner i sammenheng i materialets kropp. Bare sørg for at du ikke overbelaster teksten med lenker. Bruk dem klokt og konsekvent.

Du kan også lese a fullstendig Wix SEO gjennomgang.

Innholdsoptimalisering

Det er ønskelig å gjøre innholdet på websiden optimalisert for nøkkelordene. Den ideelle varianten er når hver side bare er skrevet for ett nøkkelord, men dette skjer ikke ofte på trening.

Hvis du åpner nøkkelordplanleggeren og skriver “kjøp iphone”Setning, for eksempel, vil du se en rekke formuleringer av denne søkemotorsøket i rekkefølgen av populariteten minker. Søkeord som er funnet øverst på listen – er spørsmål når brukerne av søkemotoren har brukt dem som de er i løpet av en måned.

Riktig nøkkelordbruk handler ikke bare om å fylle artikkelen eller blogginnlegget ditt med alle nøkkeluttrykkene du kan finne på hodet. Det handler hovedsakelig om riktig nøkkelordplanlegging og bruke dem i teksten. Tanken er å plassere dem riktig på hele siden, og integrere dem harmonisk med det eksisterende innholdet.

Når du fyller nøkkelordene våre til Wix-nettstedet, må du vurdere flere grunnleggende regler:

 1. Inkluder bare ord som gir mening for leseren. Unngå repeterende setninger.
 2. Hvis ordet ikke passer til innholdet, er det en god idé å omstrukturere setningen eller omorganisere hele avsnittet for å sette inn nøkkelordet på en mest meningsfull måte.
 3. Bruk noen av nøkkeluttrykkene i underoverskriften (H2, …, H6) og prøv å legge dem nærmere begynnelsen av avsnittet.
 4. Unngå å bruke for lange setninger. Det optimale nøkkelordet består av 2-4 ord.
 5. Produser aldri innhold for søkemotorer. Skriv det for leserne dine. Forsikre deg om at den er klar til å forstå og lese. Unngå lange og sammensatte avsnitt, bruk navngitte lister og aktiver nøyaktig tekstformatering.

Her er noen avanserte tips som lar deg lage et mer SEO-vennlig innhold med nøkkelord riktig plassert på hele siden.

Søkeordfrekvensen er også forskjellig.

For eksempel har det maksimale antallet søkeordbruk din utgjort 1000. Søkeord fra 750 og opptil 1000 ganger er hyppige, de som spenner fra 400 ganger er middels og nøkkelord brukt fra 300 ganger er det laveste. Dette er omtrentlig prosentandel som kan hjelpe deg med å forstå situasjonen. Imidlertid er det ganske vagt ettersom tallene fremdeles vil variere for hvert nettsted. Plasser nøkkelord etter samme prinsipp – populære på begynnelsen av siden, mens sjeldne – på slutten av det.

Søkeordplanlegger

Den optimale mengden viktige setninger som finnes på en side, avhenger av størrelsen på teksten. Oversaturasjon av en webside med nøkkelord er kjent som overspamming. Som regel påvirker dette tekstens lesbarhet og utløser søkemotorenes uvennlighet.

LSI-nøkkelord

Tilnærmingen til å skrive tekster som er overmettet med nøkkelord var ganske effektiv for en tid tilbake og hjalp nettsteder raskt til å komme opp på toppen. I dag har imidlertid situasjonen betydelig endret seg, og denne tilnærmingen har ofte negativ innvirkning på resultatene av søkemotoren.

Saken er at søkemotorene har lært å forstå tekstens kontekst. Som et resultat er forestillingen om den latente semantiske indeksen (LSI) ble introdusert for flere år siden. Dette er analysemetoden basert på relevansen av tematisk kontekst.

LSI-tekster skiller seg fra de som er SEO-optimalisert av det sterke fokuset på kvaliteten på emneutviklingen som er underforstått i tittelen, men ikke på bruk av nøkkelord.

LSI nøkkelord

Det handler med andre ord ikke om overforbruk av nøkkelord og begreper, men om detaljert dekning av essensen de formidler. Det er her oppskriften på kontekstkvalitet fra synspunkt fra brukere og søkemotorer kommer fra:

LSI Guide

 1. Vi gjennomgår først listen over nøkkelord om emnet på vår webside. Basert på søketegnet, kan vi forstå hva brukerne er interessert i.
 2. Så lærer vi TOP-listen av resultatene av søkemotoren basert på spørsmålene for å se hvilke uttrykk og tilnærminger disse artiklene bruker.
 3. Begrepene gjenspeiler forholdet mellom en tekst og et bestemt emne. Etter å ha lært resultatene fra søkemotoren, kan vi etter hvert konkludere med hva vi skal skrive om, og hva essensen av begrepene, som skal formidles om innholdet i materialet, er.
 4. Neste trinn er utarbeidelse av en tekst med en mer detaljert emnetekning. På dette stadiet bruker vi nisjebegrepene, deres synonymer, avslører deres betydning, beskriver prosesser, tilnærminger, algoritmer og andre lignende ting avhengig av emnet.
 5. Hvis det er mulig å legge til nye nyanser av betydning angående toppene i resultatene av søkemotoren, websiden din vil sannsynligvis rangere høyere enn konkurrentene (under andre like betingelser, men det er ingen garanti for det, så vel som det er andre flere rangeringsparametere for søkemotorer).

Som et resultat får vi brukervennlig innhold, som vil motta høyere rangeringer i Google. Ja, du bør være klar over nisjegrunnlaget og ha nok tid til å skrive slike artikler, men dette er absolutt verdt det.

Dette er det høyeste kvalitetsnivået, som er forståelig både for brukere og roboter. Dette fordi vi allerede har nevnt at bruk av nøkkelord for å skrive en artikkel om et bestemt emne ikke er helt nødvendig. Med andre ord er en kvalitetsartikkel optimalisert for promotering av nettsteder som standard, fordi den dekker alle vilkårene og tittellens betydning i detaljer.

Trenger du tekstforfatter?

Den neste utgaven gjelder en person som vil være ansvarlig for innholdsskriving. Vil du gjøre det selv, eller så vil du ansette tekstforfatter til dette formålet? Det er ikke så lett å realisere alle de ovennevnte aspektene fra teknisk synspunkt. Du kan være klar over nisjegrunnlaget, forstå viktige nyanser, men det er ikke sikkert du er dyktig til å skrive.

Ingen vil verdsette uleselige tekster med feil, vage emnedekning osv. En fin artikkel skal omfatte grammatikk og språkkunnskaper, bevissthet om emnet, høyt lesbarhetsnivå og selvfølgelig tiltalende og kvalitet design av websider, inkludert viktige elementer som skrifter, lister, bilder, aksenter osv. Dette er blandingen av dyktighet, nytteverdi og effektiv presentasjon.

Du kan fylle flere websider med egnet materiale selv. Det er ikke avgjørende, hvis de ikke er ideelle, selv om de burde være blottet for åpenbare feil. Etter hvert består målgruppen sjelden utelukkende av språklige. Du har formidlet essensen i emnet, gitt detaljene, gjort materialet forståelig for leserne og det er det. Dette kan ta mye tid fra en uerfaren bruker, men det kan til slutt fullføres.

Når du skal ansette tekstforfatter?

Hvis du fremdeles trenger mye tekst, eller hvis du skal selge / presentere noe virkelig dyrt og ment for et spesifikt og krevende publikum, er det fornuftig å overlate denne oppgaven til tekstforfatter. Det er en helt sikker ting at en bruker vil forlate teksten som den er uten å bry seg om den, mens en profesjonell eller en person med en følelse av stil vil begynne å kritisere eller til og med le av dårlig innholdspresentasjon..

Du må fremdeles finne tjeneste i øynene til disse menneskene, spesielt hvis de danner grunnlaget for målgruppen din (dette avhenger av nisjen). Generelt er det fornuftig å ansett en profesjonell ekspert, spesielt hvis du har en bedriftsnettsted med flere sider. La dem være lesbare og tiltalende!

Steder der du kan ansette tekstforfatter:
https://www.upwork.com/
https://www.fiverr.com/
https://www.freelancer.com/

Ingen plagiering!

La oss nevne et par ord om teksters unike karakter. Det er ikke tillatt å bruke disse artiklene, hvis enhetsgrad er lavere enn 80%. Problemet er at tilfeldig skrevne tekster ikke er unike på grunn av en stor mengde begreper og titler, som ikke kan erstattes med andre ord.

Problemet kan også dreie seg om lite volum av tekniske tekster som er overmettet med begrepene (jo lengre en tekst er – jo enklere er det å gjøre den unik). En annen komplikasjon er lignende art på tekster skrevet om gangen, som ser ut som kopierte. Veien ut er å se etter synonymer, prøve å skrive annerledes, bruke like proporsjoner av nøkkelord, termer og informativ tekst.

Det er her du sjekker en tekst for plagiering:
https://www.quetext.com/
http://plagiarisma.net/

Er en blogg et must for et nettsted?

Vi anbefaler på det sterkeste å starte en blogg. Det er et must, spesielt for bedriftsnettsteder og porteføljer, som mangler tekstinnholdet. En blogg gjør det mulig å øke volumet med nyttig nettstedinnhold for å rangere høyt i søkemotorene på grunn av det.

Du vil kunne benytte deg av en lang liste med nøkkelord, omfatte flere vilkår, dekke essensen av alt, som ikke kan nevnes i tjenestelisten, produktbeskrivelse, selskapsrelatert informasjon osv.

Nettsteder som følger med blogger, ser mer troverdige ut, noe som også øker atferdsfaktorene. En bruker som besøker et nettsted for å lese om for eksempel vinter- og sommerdekk, kan etter hvert legge inn en bestilling der.

Kraften til artikler

Nisjeartikler er en makt som tiltrekker søkemotortrafikk av informasjonsmessig karakter. De vil tjene et fint verktøy for å konvertere besøkende til klienter, gitt at du velger riktig tilnærming. I det minste vil du få ekstra trafikk, noe som også er en betydelig fordel.

Når det gjelder arbeid med innhold, innebærer ikke en nettstedsbygger noen spesielle vilkår. Wix lar design av tiltalende websider med forskjellige innholdstyper, inkludert tekst, video, infografikk, filmavsnitt, diagrammer og andre lignende ting. Dette er ikke et problem. Det som betyr mest er kvaliteten på artikler, som avslører seg i detaljert dekning av emner, lesbarhet, semantisk og teknisk unikhet samt tiltalende formatering.

Bare ta nøkkelordene og skriv tekstene ved å bruke dem. Et annet alternativ er å overlate denne oppgaven til tekstforfattere, som til slutt vil utløse flere fordeler i en rekke tilfeller.

Les også: Beste nettstedbyggere for å lage en blogg

Kapittel 2: Optimalisering utenfor siden

Hele essensen av optimalisering av nettstedets nettsted går ned til å få koblinger fra pålitelige nisjenettsteder og de fra andre kilder. Dette er en av de viktigste faktorene for høy rangering av søkemotorer på nettsteder opprettet med hvilken som helst nettstedbygger.

Alt er logisk her: jo oftere andre nettsteder lenker til nettstedet ditt, jo mer verdifull synes informasjonen som er lagt ut der. Når noen anbefaler deg, gir dette deg mer troverdighet. Dette er logikken du observerer i hverdagen, som avsløres gjennom maskinbasert analyse av parametere. Alle fordelene med ekstern optimalisering sentrum rundt måtene å få backlinks av høy kvalitet.

Vurder viktig informasjon om lenker nå. Teoretisk sett kan de deles inn i to grupper, nemlig:

 1. Forankringer og direkte lenker. Når vi snakker om den første gruppen, snakker navnet sitt for seg selv. Disse koblingene inneholder ankere, som vanligvis kommer som viktige setninger. Direkte lenker inneholder på sin side tydelige nettadresser til nettsteder, ord som “her”, “på nettstedet”, “nå”, merkenavn eller bildekoblinger.
 2. Nisje og ikke-tematiske lenker. Dette er koblinger som er publisert på nettstedene som tilhører din nisje, og de som ikke har noe forhold til nettstedet ditt i det hele tatt.

Oppsøkende regler!

Hvis du ønsker å få koblinger til nettstedet ditt, må du mestre teknikkene for samarbeid med andre webansvarlige, bloggere og journalister. Denne tilnærmingen er kjent som “oppsøkende”, det vil si metoden for å etablere relasjoner og oppnå avtaler med det formål å få koblinger i artikler, bannere eller på noen andre måter.

Linkbygging er nært forbundet med oppsøkende – søk etter egnede nettsteder for å legge ut lenker og holde forhandlinger med betrodde mennesker. Din kompetanse i å etablere fjerne relasjoner har ofte betydelig innvirkning på kostnadene og vilkårene for koblingspublisering.

Trinn for trinn guide til den beste oppsøkende praksis

 • Trinn 1. Det første du bør gjøre er å få en liste over nisjenettsteder. Dette kan gjøres ved hjelp av ahrefs, en annen lignende tjeneste eller manuelt Google-søk. Den siste metoden krever erfaring og dyktighet i å mestre søkeformlene – måten å omfatte direkte søk. Du finner den fulle beskrivelsen deres på nettet. Slik får du en liste over nettsteder som nevner en mulighet for oppsøkende adresse i nettadressen eller tittelen.
 • Steg 2. Rett etter at du har samlet en liste over interessante nettsteder, må du analysere dem. Hva du bør gjøre er å vurdere parametrene til materialer (anmeldelser, annonser, bannere osv.) og finne muligheter til å legge ut artikler om dem.
 • Trinn 3. Deretter må du forberede e-postene du vil sende til administratorene av de valgte nettstedene. Dette er en egen oppgave – gjennomfør Google-søk for å finne ut hvordan du skriver dem. Vi må bare understreke at disse e-postene skal tilpasses så mye som mulig. Når du skriver en e-postadresse, må du nevne webmasterens navn (hvis du vet det), listen over ressursspesifikasjoner i sammenhengen og andre ting du anser som viktige.

Sosiale nettverk

Du må opprette grupper i populære sosiale nettverk og legge ut nyheter som lenker til nettsidene dine der. Denne tilnærmingen fungerer bra gitt at du har godt promoterte grupper. Jo flere sosiale nettverk du bruker og jo større grupper er, jo bedre er effekten. Dette er åpenbart.

YouTube

YouTube bør nevnes separat. Hvis du har en kanal med brukere, kan du legge til en lenke til den for å øke koblingsaften. Øk antall videoer og lenke til nettstedet ditt og sosiale nettverksgrupper i beskrivelsene. Det er også mulig å snakke med eierne av nisjekanalene om å få koblinger til nettstedet ditt.

kommentarer

Koblinger fra kommentarer bør også henvises til denne delen. Det er ikke vanskelig å skrive dem, men det er komplisert å finne nettsteder, koblingene vil være nyttige for deg. Kvaliteten på innleggene skal også være på et høyt nivå. Ellers vil moderatorene slette kommentarene dine.

Nettstedskataloger

Du kan også registrere nettstedet ditt i lokale kataloger, nisjeressurser og andre aggregatorer. Dette er nyttig for en lokal virksomhet. Før du registrerer deg i en slik katalog, må du sjekke parameterne.

Det er flere tjenester som brukes til dette formålet. Bare skriv inn “wicheck website quality” -frasen i søkemotoren og velg hvilken som helst av dem i TOP-listen. Det gir ingen mening å publisere informasjon på nettsteder som er under Google-straff og har dårlige parametere. Det er rimelig å legge ut mindre, men å sørge for at plattformene er av høy kvalitet. Fordelene med denne metoden er dens frie natur og relative enkelhet ved å få en kobling.

Hvor lenge før Wix SEO-endringene mine vises på Google?

Vi ønsker alle at nettstedene våre skal indekseres så snart som mulig. Prosessen avhenger imidlertid av flere faktorer. Med Wix brukes alle endringer og modifikasjoner umiddelbart. Du trenger ikke å administrere sitemap manuelt, men du kan fortsatt legge til noen prioriterte sider i Search Console for å få dem indeksert raskere. Når det gjelder den nødvendige tiden, tar det som regel Google omtrent en uke å rangere nytt innhold og indeksere nettsider.

Hvorfor Google ikke viser min Wix-side?

I noen tilfeller kan det hende at nettstedet ditt ikke vises på en stund. Det betyr ikke at du gjorde noe galt, men hvis det fremdeles ikke vises i Google etter flere uker, bør du sjekke følgende:

 1. Search Console og Google Analytics-integrasjon – sørg for at alle tjenestene fungerer som de skal, og at de ikke viser feil på siden.
 2. Innhold på nettstedet – ikke glem å publisere alle sidene etter at du har gjort endringer eller lagt til nytt innhold.
 3. Plagiatfri artikler – aldri kopier og lim inn innhold fra dine egne sider eller andre nettsteder. Innholdet må være 100% unikt for hver av nettstedets blokker og seksjoner. Unngå å duplisere sider også.
 4. Nytt domene – nye nettsteder med unge domener rangeres tregere hvis de sammenlignes med gamle domenenavn med noe omdømme på nettet. Bare vent litt, og nettstedet vil helt sikkert dukke opp.

Bunnlinjen

Når det gjelder markedsføring av nettsteder, skiller ikke Wix seg mye fra andre populære nettstedbyggere. Det du bør huske på her er grensesnittet, ikke mer. Ulike systemer kan ha forskjellige dashbord, rekkefølgen på plassering, formater for verktøypresentasjon etc. Essensen er imidlertid den samme. Lignende metoder for søkemotoroptimalisering brukes på nettstedets markedsføring.

Den innsatsen som kreves for effektiv nettstedkampanje avhenger av dens type og nisjekonkurranse. Det som betyr mest er innholdet. Hvis den er tilgjengelig på nettstedet, vil den ha anstendige resultater selv uten eksterne lenker. Jo mer innhold blir presentert på nettstedet og jo høyere kvalitet det er, jo bedre blir websidene rangert. Ekstern optimalisering bidrar til å forbedre markedsføringseffekten.

Essensen av nettsteder ‘SEO i Google går ned på det faktum at søkemotoren fokuserer på innholdskvalitet, reagerer på atferdsfaktorer og vurderer eksterne lenker kvalitet. Uten dem kan nettstedet ditt ikke komme til toppen.

Generelt er kvalitet og regelmessig oppdatert innhold, mestring av oppsøkende teknikker og godt promoterte profiler i sosiale nettverk det du trenger for å oppnå suksess. Dette er en helt sikker kombinasjon av viktige faktorer som fungerer bra både for Wix-baserte nettsteder og de som er bygget sammen med andre nettstedbyggere.

Cerate et nettsted GRATIS

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map