Slik overfører du et Wix-nettsted til en annen konto

Slik overfører du et Wix-nettsted til en annen konto


Uansett årsakene til å flytte Wix-nettstedet til en annen konto, er det ett vanlig spørsmål de fleste brukere stiller seg før de går videre til nettstedoverføringsprosessen..

Spørsmålet er: kan jeg overføre et Wix-nettsted til en annen konto? Det er faktisk ikke noe overraskende og rart med denne utbredte bekymringen, siden det er mange nyanser forbundet med prosessen.

Hvis du har rett i ferd med å fullføre den samme prosedyren, er det på høy tid å diskutere to alternativer du må velge mellom basert på typen nettsted du kjører og abonnementet du bruker – gratis eller betalt. La oss komme i gang nå.

Slik overfører du et gratis nettsted til en annen Wix-konto

Hvis du for øyeblikket driver et gratis nettsted opprettet med Wix og ønsker å flytte det til en annen konto i systemet, husk følgende trinn som vil hjelpe deg med å forenkle oppgaven:

 1. Logg inn med din nåværende konto og nå oversikten til nettstedet ditt;
 2. slikke “Nettstedshandlinger” knappen tilgjengelig der, og klikk deretter på “Overfør nettsted” -knappen;
 3. Wix nettstedoverføring

 4. Du blir tilbudt å delta e-postadressen til mottakeren i det tilsvarende feltet (husk at e-posten skal være obligatorisk tilknyttet en ny Wix-konto du planlegger å flytte til);
 5. Klikk “Overfør nettsted” -knappen der, og klikk deretter på “Lukk” -knappen. Når dette trinnet er fullført, vil mottakeren få en invitasjons-e-post som må bekreftes for å aktivere overføringsprosessen. Rett etter dette vil systemet generere trinnene som mottakeren må fullføre for å akseptere eierrettigheter;
 6. Wix transfer - aksepterer eierrettigheter

 7. Aksepter eierrettigheter (hvis nødvendig). Hvis du ønsker å godta rettigheter til nettstedet sammen med overføringen, bare fullfør trinnet ovenfor. I dette tilfellet vil nettstedseierskapet automatisk overføres sammen med nettstedet til den nye kontoen. Hvis du ikke har tenkt å overføre eierrettigheter, men ønsker å legge til en annen bidragsyter (eller flere av dem) gå til “Roller og tillatelser” -sidene for å få detaljerte retningslinjer for hvordan du kan invitere ulike typer bidragsytere, som vil hjelpe deg med videre administrasjon av nettsteder. Det er her du vil kunne tildele dine medarbeidere roller og eierrettigheter.
  Det skal også nevnes at det bare er mulig å overføre eierskap til nettsteder til én bruker om gangen. I tilfelle du bestemmer deg for å starte en ny overføring før den første er fullført, vil den forrige prosessen automatisk bli kansellert;
 8. Wix - bekreft overføringen

 9. Endre nettadressen. Så langt brukernavnet til kontoen er inkludert i det gratis nettstedet URl som ser ut som https://username.wixsite.com/sitename, må du endre den gratis nettadressen etter overføringen til den nye kontoen.
 10. Sjekk nettstedets elementer. Alle mediefilene (videoer, bilder og andre opplastinger) er vanligvis tilknyttet Wix-nettstedet ditt. Når du overfører den til en annen konto i systemet, vil de vises der og vil forbli tilgjengelige i Media Manager for den nye kontoen. Det samme handler om kontakter på nettstedet, inkludert abonnenter, kunder, brukere, som kun har sider for medlemmer osv. Det er imidlertid fornuftig å sjekke at etter prosjektoverføringen, da denne informasjonen automatisk blir fjernet fra den gamle kontoen etter at prosessen er fullført ;
 11. Kontroller overføringen av innstillinger for markedsføring via e-post. I motsetning til de viktigste nettstedelementene og kontaktene, overføres ikke alle e-postmarkedsføringskampanjer ikke bare til den nye Wix-kontoen, men forblir også tilgjengelige på den gamle kontoen..

Trinnene ovenfor er bare brukt på standard nettsteder, men hva med nettbutikker og blogger?

Selve prosessen med å flytte disse prosjektene forblir nesten uendret. I tilfelle du bestemmer deg for å overføre et eCommerce-nettsted til en ny Wix-konto, vil alle innstillinger, produkter og kataloger tilsvarende bli flyttet til denne kontoen også. Husk at digitale produkter flyttes automatisk, mens digitale filer krever ekstra opplasting etter at overføringen er fullført.

Når du snakker om Wix-blogger, bør du vite at det ikke vil være mulig å redigere de eksisterende blogginnleggene etter at nettstedoverføringsprosessen er fullført. Imidlertid vil du kunne legge til nye innlegg og integrere mediefiler i dem, når det er nødvendig. I tillegg vil den nye kontoen lar deg aktivere / deaktivere kommenteringsalternativet for de gjenværende innleggene, merke dem som omtalt og slette dem når det er nødvendig. Slike innlegg vil være tilgjengelige for lesing på det nye live nettstedet ditt, men de vil ikke være tilgjengelige i Post Manager-delen av dashbordet.

Det er alt du trenger å vite om prosessen med å overføre gratis Wix-nettsteder fra en konto til en annen. Som du ser er det ikke komplisert i det hele tatt, men det er fremdeles viktige nyanser du kan overse på grunn av systemets uvitende. La oss nå overføre nettsteder som er registrert på Premium-kontoer. Er det noen forskjeller mellom prosessene og hvilken av dem er mer komplisert og tidkrevende? Gå frem for å finne ut av det nå.

Slik overfører du et Premium-nettsted til en annen Wix-konto

Prosessen med å flytte et Premium Wix-nettsted til en annen konto tar bare et par minutter og inkluderer flere må-ha trinn. Sammen med nettstedet, må du også overføre domenenavnet som er koblet til det, e-postadressen som er knyttet til domenet (hvis noen), samt Premium-applikasjoner koblet til nettstedet. Akkurat som med et gratis nettsted, kan eierrettigheter overføres til bare en bruker om gangen. Innledning av den andre overføringen til fullføringen av den første vil føre til kansellering. Husk på det. Dette er hva du bør gjøre for å flytte Premium Wix-nettstedet til den nye kontoen:

 1. Logg inn til Wix-kontoen din og få tilgang til dashbordet på nettstedet ditt;
 2. Klikk på “Site Actions” -knappen og deretter på “Transfer Site” -knappen;
 3. Finn skjema for overføringseierskap og fyll det ut. Oppgi e-postadressen til mottakeren, velg eller avvis følgende overføringsalternativer: Overfør Premium Plan (planen nettstedet er oppgradert til, overføres automatisk sammen med det) og overføre domene (domenet og postkassen den er koblet til, blir også overført med nettstedet).
 4. Velg eller avvis avmerkingen “Hold meg som administrator”. Hvis du bestemmer deg for å velge alternativet, vil du forbli den største bidragsyteren til nettstedet, som har begrensede tilgangsrettigheter. I dette tilfellet vil den nye eieren av nettstedet kunne trekke tilbake prosjektrettighetene dine når som helst. I tilfelle du bestemmer deg for å avslå alternativet, vil du ikke lenger kunne administrere, oppdatere og redigere nettstedet.
 5. Velg eller avslå avkrysningsruten “Opprett en kopi”. Hvis du bestemmer deg for å velge alternativet, vil websidekopien din forbli uendret på kontoen din når overføringsprosessen er fullført. Hvis du ikke merker av i avmerkingsboksen, blir ikke nettstedskopien lagret på kontoen, men du vil ha en sjanse til å redigere den som en bidragsyter, hvis du beholder administratorrettighetene.
 6. Fullfør overføringsprosessen. Etter å ha fullført de ovennevnte trinnene og har valgt de foretrukne alternativene, vil du bli tilbudt å klikke på “Neste” -knappen, gå gjennom detaljene for den nåværende overføringsprosessen og tilgjengelige notater, velge bekreftelsesruten. Deretter må du aktivere “Transfer Ownership” -knappen og avslutte prosessen ved å klikke på “Got It” -knappen.
  Hvis du gjør alt riktig, vil mottakeren få e-posten med invitasjonen som må bekreftes for å fullføre overføringen. Dette bør gjøres i løpet av 3 dager, ellers utløper bekreftelseslenken.
  Etter fullføring av Premium-nettstedoverføringen til den nye Wix-kontoen, vil du bli tilbudt den 14-dagers gratis prøveperioden. Refusjonen for det overførte Premium-prosjektet er umulig.
 7. Sjekk vilkårene for eieroverføring. Når du overfører betalte abonnement sammen med domenet, nettstedet og Premium-applikasjoner, vil alle betalingene som gjøres i etterkant administreres av den nye eieren. Eierskap til nettsteder overføres automatisk sammen med nettstedet til den nye kontoen.
  Hvis du ikke har tenkt å overføre eierrettigheter, men ønsker å legge til en annen bidragsyter (eller flere av dem) gå til “Roller og tillatelser” -sidene. Det er her du finner ut de detaljerte retningslinjene for hvordan du kan invitere ulike typer bidragsytere for å hjelpe deg med videre nettstedsadministrasjon.
 8. Se gjennom nettstedets elementer. Alle mediefilene (videoer, bilder og andre opplastinger) er vanligvis tilknyttet Wix-nettstedet ditt. Når du overfører den til en annen konto i systemet, vil de vises der og vil forbli tilgjengelige i Media Manager for den nye kontoen. Det samme handler om kontakter på nettstedet, inkludert abonnenter, kunder, brukere, som kun har sider for medlemmer osv.
  Det er imidlertid fornuftig å sjekke at etter prosjektoverføringen, da denne informasjonen automatisk blir fjernet fra den gamle kontoen etter at prosessen er fullført. Hvis du bestemmer deg for å overføre Wix nettbutikk til en annen konto, vil alle innstillingene, produktene og samlingene deres automatisk bli flyttet til den nye kontoen når prosessen er fullført..
 9. Kontroller overføringen av innstillinger for markedsføring via e-post. I motsetning til de viktigste nettstedelementene og kontaktene, overføres ikke alle e-postmarkedsføringskampanjer ikke bare til den nye Wix-kontoen, men forblir også tilgjengelige på den gamle kontoen..

Dette handler om å overføre Premium Wix nettsteder til andre kontoer i systemet. Det er ingenting for komplisert med prosessen selv for en nybegynner. Imidlertid er det alltid en risiko for å overse viktige nyanser, hvis du aldri har gjort det før. Les videre for å finne ut de viktigste problemene nettstedoverføringsprosessen kan være forbundet med.

Wix nettstedoverføring feilsøking Årsaker avslørt

Problemet er at den rådende mengden brukere ikke er klar over de avgjørende årsakene som til slutt kan utløse problemer med Wix nettstedoverføring. Ta en titt på dem nå for å unngå potensielle komplikasjoner i etterkant.

 • Utløp for overføring av invitasjon. Som nevnt ovenfor utgjør utløpsperioden for invitasjonslenken som sendes i e-posten 3 dager. I tilfelle mottakeren ikke klarer å bekrefte invitasjonen og godta overføringen i løpet av denne tiden, vil koblingen inspirere og det blir umulig å fullføre overføringen på en gang. En bruker må sende overføringslenken igjen, noe som imidlertid vil ta mer tid.
 • Avbestilling av postkasse. Når du planlegger å overføre nettstedet med et tilkoblet domene som følger med en postkasse tilknyttet, vil du ikke kunne kansellere postkassen etter at du har startet overføringsprosessen.
 • Avbestilling av Premium Plan og domenet. Det er ikke tillatt å kansellere Premium-abonnementet eller etter starten av nettstedoverføringsprosessen. Dette gjelder også betalte planer som er på 14-dagers prøveperiode. På samme måte er det forbudt å koble fra eller avbryte domenenavnet eller endre det primære domenenavnet etter at du har startet overføringsprosessen.
 • Avbestilling av integrerte tredjepartsapper. Hvis et nettsted du har tenkt å overføre til den nye Wix-kontoen kommer med en integrert tredjeparts-app, vil du ikke kunne avbryte den. På samme måte er det ikke lov å legge til nye apper etter overføringsstart.

Enten du har et gratis eller et betalt nettsted registrert hos Wix, kan det hende du trenger å flytte den til en annen konto av forskjellige grunner. Det er ikke så komplisert som det først kan se ut, men det er fremdeles må-trinn som må følges for å gjøre prosessen til en suksess. Forhåpentligvis vil retningslinjene som er oppført over komme til nytte for deg mens du fullfører oppgaven.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map