Starter et webdesignbyrå

starter et webdesignbyrå


Enkeltpersoner og selskaper må møte ulike hindringer på veien til anerkjennelse innen webdesign. Med så mange tilpassede lag og veletablerte merker, må nye startups og frilansere kjempe seg til topps. Noen få lykkes virkelig mens flere og flere spesialister innser den sanne verdien av å velge ferdige nettbyggingsløsninger.

Nettdesignindustrien har noen smutthull som ser ut til å være de viktigste snublesteinene på vei til suksess, White Label-tjenester drevet av SaaS nettstedverktøy gjør det enklere for selskaper og enkeltpersoner å nå målgruppen med nok ressurser og bakgrunn til å bli enten en forhandler av hvite etiketter eller partner. Denne gangen vil vi gjennomgå noen av de beste nettstedbyggere som tilbyr hvite etikettalternativer som kan hjelpe deg med å starte din webdesignvirksomhet.

1. Bokmerke

Bokmerke Nettdesignbyrå

Bokmerke er og avansert AI-basert nettstedsbygger av hvite etiketter som bruker innovative teknologier for å starte en vellykket nettdesignvirksomhet. Det er Byråprogrammet er bra for både firmaer og enkeltpersoner som ønsker nye inntektskilder. Du kan opprette profesjonelle nettsteder for kunder på mindre enn 3 minutter med opptil 750 forretningskategorier å velge mellom.

Bokmerke Nettdesignbyrå Dashboard

Plattformen lar brukere opprette et fullskala nettdesignbyrå med et enkelt dashbord for å spore alle kunder på ett sted. Hver av kundene dine vil få individuell tilgang til sin konto med unik innlogging og passord for å gjøre nødvendige endringer og oppdateringer på egenhånd. Samtidig vil du kunne få tilgang til kontoene deres eksternt fra oversikten.

Både byråer og enkeltpersoner vil sette pris på fleksibelt faktureringssystem med en egenintegrert selgerprosessor drevet av Stripe. Systemet vil varsle deg ved hvert kjøp som er fullført eller avslått. Som webdesignbyrå eller person kan du velge om du vil betale en fast avgift og selv håndtere betalingsprosessen. I dette tilfellet kan avgiftene variere avhengig av antall kunder og planer.

Bokmerke betalingsmetode

For eksempel koster en Pro-plan fra $ 7 til $ 10 per kunde, mens den er i forretningsplan med priser som varierer fra $ 17 til $ 20. Eller du kan la fakturering til bokmerke tjene 60% på hvert kjøp til tross for mengden klienter og priser. Å bli agent vil erstatte deg fra $ 99,95 per år. Hvis du trenger å sjekke hvordan systemet fungerer, er en 14-dagers gratis prøveperiode akkurat det du trenger.

Prøv Bookmark Agency

2. Ucraft

Ucraft White Label

Ucraft er et kraftig nettstedbyggingsverktøy med det prisbelønte White Label løsning. Det er bra for nettdesignbyråer og enkeltpersoner som ønsker å bygge nettsteder for sine kunder med letthet. Løsningen er bra for bedrifter og frilansere. Den leveres med en oppdatert nettstedsbygger, innebygde faktureringsinstrumenter og mer.

Plattformens nettstedsbygger for hvite etiketter er en god løsning for å etablere selvmerkede nettsteder uten tilpassede tillegg. Du kan etablere en solid online tilstedeværelse med ditt unike nettsted som er lett å markedsføre og markedsføre. Bare plasser din egen logo og merkenavn for å øke selskapets anerkjennelse og begynne å samhandle med kundene dine.

Ucraft Logo Maker

Ucraft leverer nok midler til å samarbeide med kundene dine. Du står fritt til å lage dine egne prisplaner samt motta bestillinger direkte fra kundene dine. De vil få individuell innlogging og passord for å gjøre alle nødvendige endringer på sine nye nettsteder. Det er her du kan tenke på noen tilpassede faktureringsverktøy. Heldigvis krever Ucraft White label-løsning ikke integrasjoner fra tredjeparts betalingssystemer. Plattformen vil behandle alle kjøp for deg.

Ucraft Editor

Når alle kommunikasjons- og samhandlingsmidlene er finjustert, kan du begynne å bygge nettsteder for kundene dine. Ucraft kan skryte av en brukervennlig nettstedbygger som ikke krever enorm teknisk bakgrunn. Hvem som helst kan starte sitt webdesignfirma med et intuitivt dra-og-slipp-system i tillegg til gratis hosting levert av Google Cloud uten behov for å håndtere kompliserte CMS-plattformer som WordPress. Du står fritt til å bruke egne maler så vel som selvlagde Ucraft profesjonelle oppsett tilgjengelig på forespørsel avhengig av plan.

Planen for enkeltpersoner og nettdesignbyråer starter fra $ 479 per måned, noe som langt fra er kostnadseffektivt. Du trenger kanskje noen rimeligere løsninger i tilfelle av et begrenset budsjett.

Prøv Ucraft White Label

3. IM Creator

IM Creator White Label

IM Creator er blant pionerer som tilbyr White Label gode løsninger for forhandlere, enkeltpersoner, webdesignbyråer og hostingleverandører. Brukere kan velge mellom flere planer designet for å imøtekomme forskjellige behov. Systemet drives av avanserte teknologier som lar deg etablere, vokse og markedsføre merkevaren din online.

Det er veldig enkelt å komme i gang med IM Creator. Systemet har sin egen tilpassede installasjonsveiviser, slik at du enkelt kan bli involvert i White Label-løsningen. Det tar omtrent et par minutter å lansere nettstedet ditt for et helt merke for webdesignbyrå.

Du kan begynne å bygge din virksomhet med full merkevare fra grunnen av, eller velge muligheter for ommarkering av IM Creator. Det betyr at du står fritt til å bruke ditt eget domene eller merkenavn uten tilpassede annonser og etiketter. Det er ikke nødvendig å integrere tredjepartsplattformer også.

IM Creator White Label Dashboard

Systemet begrenser deg ikke for hvor mange nettsteder du skal bygge. Hver plan inneholder ubegrensede lisenser, noe som betyr at du kan opprette så mange nettsteder for kundene dine som du trenger uten ekstra gebyrer eller merkostnader. Kundene dine vil dessuten få ubegrenset lagringsplass slik at du skiller seg ut fra resten av konkurrentene. Plattformen har et innebygd sporingssystem med detaljerte rapporter som viser konverteringsfrekvens og andre viktige KPI-er. Den er imidlertid ikke tilgjengelig i alle planer. Så du må velge den som leverer nok funksjoner for ditt spesielle forretningsbehov.

Når det gjelder pakkene, er inngangsprisen $ 350 per år for en standard White Label-plan. Det kommer med ubegrensede lisenser og bra for frilansere og små selskaper. Host It Yourself-planen leveres med en utvidet liste over funksjoner for $ 2500 per år. Det er best for voksende byråer for webdesign og vertselskaper. Hver plan inkluderer 24/7 support.

Prøv IM Creator White Label

Viktige fordeler ved å bruke hvit etikett i en nettdesignvirksomhet

White Label-tjenester øker produktiviteten. Bortsett fra det trenger du ikke ansett tilpassede webdesignere å fullføre noen av oppgavene. Dette faktum gjør tredjepartssamarbeid mer kostnadseffektivt. Her er noen andre grunner til å bruke hvite etikettplattformer:

 • Bli synlig for kunder – White Label-tjenester lar deg øke synligheten og anerkjennelsen blant konkurrenter. Samtidig kan du fokusere på flere løpende prosjekter samtidig og aldri gå glipp av fristen, som er viktig for kundene dine.
 • Forbedret kundelojalitet – du kan levere merkede tjenester. Det vil garantert forbedre din troverdighet og pålitelighet. Et merkenavn tilknyttet din bedrift vil styrke kundenes lojalitet.
 • Profesjonell assistanse – denne fordelen fungerer bra for nybegynnere. Nettdesignere med liten erfaring kan alltid stole på profesjonell assistanse fra mer erfarne eksperter innen pakken med hvite etiketter. Kundene dine vil få et feilfritt produkt med merkenavnet på.
 • Kostnadseffektiv løsning – denne funksjonen refererer til både individer som ønsker å lette lommeboken, samt webdesignbyråer med begrensede budsjetter. Å lansere et byrå på egenhånd kan se ut til å være enda dyrere enn å velge en hvit etikett.
 • Feilsøking – du må håndtere kundens klager fra tid til annen. Det er 100% naturlig for enhver forretningsnisje. Med en hvit etikett får du en profesjonell assistent til å løse forskjellige problemer. Noen plattformer tilbyr tilleggsfunksjoner som pengene tilbake-garantier, prosjektrevisjoner, gratis stereotyping osv.

Funksjonen kan avvike fra plattform til plattform. Av denne grunn må du være veldig oppmerksom når du velger en leverandør av hvite etiketter. Nettdesign handler om feilfri kvalitet og oppdaterte funksjoner. Så du må vurdere noen avgjørende faktorer før du velger plattformen for byrået ditt.

Ting du bør tenke på når du velger forretningspartnere med White Label

Å velge en skikkelig hvit, labil partner vil definere agenturets omdømme på nettet. Husk alltid at det ikke er du som ser etter hjelp, men det er White Label-partner som skal representere deg. Så sørg for å følge med på følgende:

 • Passer godt – ta hensyn til dine fremtidige mål. Er du et webdesignteam eller en frilanser som leter etter en utvidelse? Noen plattformer tilbyr spesielle funksjoner for nybegynnere eller studenter, mens andre er mer fokusert på allerede eksisterende byråer. Velg den som vil tjene dine spesielle formål.
 • Online omdømme – et fantastisk rykte på nettet betyr alltid noe. Å samarbeide med ukjente selskaper er ikke annet enn bortkastet tid. Velg pålitelige partnere som er synlige på nettet. Ellers er det ingen mening i å samarbeide med dem.
 • åpenhet – Å kjøpe en gris i en rase er neppe en god idé. Forsikre deg om at en plattform har en demoversjon av en gratis prøveversjon. Følg med på avtalevilkår og priser. Alle seksjoner må være tydelige og enkle å forstå.

Bunnlinjen

Å gå inn i nisjen til webdesignvirksomhet krever god teknisk bakgrunn, kreativitet og innovativ tilnærming. hans er den eneste måten å oppfylle kundenes krav når det gjelder å bygge nettsteder for dem. Mangelen på grunnleggende ressurser kan være en tøff utfordring med mindre du velger interne partnere i møte med byggeplattformer for hvite etiketter.

BookmarkBookmark er en avansert byggherre av AI-nettsteder. Det er bra for de som bare planlegger å lansere webdesignbyrået sitt. Rimelige priser og et sett med grunnleggende funksjoner lar deg gå online på bare noen få minutter og begynne å lage funksjonelle nettsteder for kundene dine. bookmark.com

UcraftUcraft White Label-løsningen er en litt mer fleksibel plattform med nok verktøy til å skape, merke og markedsføre virksomheten din på nettet. Til tross for den funksjonsrike planen, er prisen litt for høy, spesielt for frilansere som kan synes det er vanskelig å ha råd til å betale de årlige inntektene. Ucraft.com

XPRS IM Creator ser ut som den mest fleksible løsningen med forskjellige planer for å imøtekomme enkeltpersoners og bedrifters krav. Den hvite etikettløsningen leveres med ubegrensede lisenser, brukernes instrumentpanel og sporingssystem for å overvåke konverteringer. imcreator.com

Hovedideen med å bruke tredjepartsressurser er å gradvis bygge gjensidige relasjoner med både service og kunder, siden du aldri kan være sikker på om den endelige avkastningen. Å ha en egen partner kan forhindre at din fremtidige virksomhet blir uventede krasjer. Av denne grunn må du være 100% sikker på at plattformen du velger passer til dine behov.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map