Tilpasset webdesign vs WordPress-tema: Hvilken måte å velge?

Tilpasset webdesign vs. WordPress-tema: Hvilken måte å velge?


Leter du etter en sjanse til å gå på nettet med den splitter nye hjemmesiden din, eller trenger du å oppdatere det eksisterende prosjektet for å få det til å se mer stilig og interaktivt ut? Nettstedseiere ønsker å et rikere funksjonssett for å holde besøkende engasjert. Enten du trenger å bygge en voksende digital butikk eller profesjonell virksomhetsportefølje, må du først tenke på utseendet.

Vurderer at du har planer om det bygge ditt fremtidige nettsted på WordPress, som er en av de mest populære og det lengste kjører CMS tilgjengelig i dag, du har faktisk to forskjellige stier å velge mellom:

 1. Den første er å ansett et profesjonelt team av utviklere å lage et helt nytt og unikt webdesign fra bunnen av.
 2. Den andre måten å velge ferdige WordPress-temaer som representerer tusenvis av responsive maler for alle nettsteder og forretningskategorier.

Begge alternativene har åpenbare treff og glipp. Valget vil først og fremst avhenge av dine mål, nettstedets kompleksitet, budsjett, tidsrammer og andre viktige spørsmål definert av prosjektet. For å forstå hvilken vei som passer deg best, bør vi identifisere de to alternativene og tydeliggjøre forskjellen.

Hva er tilpasset bygget nettsted?

Tilpasset webdesign betyr å lage din fremtidige nettstedstil fra bunnen av. Med andre ord, du må ansette et team av profesjonelle som vil redesigne eller opprette et nytt side- og sideoppsett, animasjon, visuelle effekter, skrifter osv.. Nettdesignere vil også implementere noen av UI / UX-funksjonene, lage tilpassede skjemaer og elementer for prosjektet, sikre mobiltilpasning på nettstedet og andre viktige aspekter avhengig av dine behov eller behov.

Tilnærmingen vil fungere for bedriftseiere som ønsker å implementere en unik og individuell tilnærming til kunder som tilbyr eksklusive funksjoner og nettstedfunksjonalitet. Samtidig er prosessen ekstremt tidkrevende og dyrt. Trenger det virkelig for mindre og enklere prosjekter? Fortsett å lese artikkelen for å finne svaret.

Hva er det tilpassede WordPress-temaet?

WordPress har det største navet med temaer og maler. Brukere kan velge tusenvis av ferdige nettstedoppsett til tross for nisje eller virksomhet de representerer. Alle WP-temaer er utviklet av tredjeparter eller uavhengige utviklere som gjør maler tilgjengelige for publikum etter utgivelsen.

WordPress-temaer WordPress-temaer

Noen kodere og programmerere er klare til å dele temaene gratis. Andre introduserer premium maler med et rikere funksjonssett, mer oppdatert design og andre frynsegoder for et fast gebyr. Vi vil diskutere prisen litt videre. Alle maler er tilgjengelige som en del av open source CMS, og det betyr at du står fritt til å endre eller tilpasse dem i tilfelle av PHP / CSS-kodingsopplevelse.

Dessuten har enhver WordPress-bruker en sjanse til å lage sitt tilpassede tema ved hjelp av WordPress Codex. Den gir et sett med nyttige tekniske tips og instrumenter for å designe et eget nettsted. Dessverre vil funksjonen aldri fungere for ikke-teknikere og nybegynnere mens valg av ferdige maler er en raskere og enklere måte å distribuere.

Selv om både tilpassede websider og WordPress-temaer tjener de samme målene, er denne artikkelen å understreke de viktigste fordelene med begge løsningene så vel som de viktigste undergangene. Hvilken er bedre og hvorfor? Hvilken vei vil oppfylle dine individuelle krav når det gjelder budsjett eller tekniske problemer? Hvilken av dem er bedre for nyetablerte prosjekter så vel som for voksende virksomhet? La oss prøve å svare på disse spørsmålene.

Tilpasset webdesign

Når du implementerer tilpasset webdesign, får du faktisk et nettsted med funksjoner som er opprettet fra blanke for å oppfylle dine spesifikke forretningsmessige mål. Et nettsted vil ha et unikt utseende med skreddersydde funksjoner og funksjonalitet som testes av teamet med erfarne fagfolk.

Du kan implementere alle former, elementer eller blokkeringer du vil ha flere brukere involvert. Løsningen er god for voksende selskaper og selskaper som leter etter en sterk tilstedeværelse på nettet, så vel som kraftige ommarkeringsmuligheter.

Fordeler med tilpasset webdesign:
Tilpasset Web Design Cons:
&# X2714; Unik design og funksjonalitet – spesialbyggede nettsteder er utviklet fra det tomme lerretet. Du vil definere hvordan det skal se ut, så vel som funksjoner det kan ha. Ingen av nisjekonkurrentene dine vil ha det samme nettstedet.
&# X2714; SEO Optimalisering – SEO handler ikke bare om redigering av nettadresser og metabeskrivelser i tillegg til å indikere fokus søkeord. Spesiallagde nettsteder er mer attraktive for søkemotorsøkere. De elsker unike prosjekter, noe som betyr høyere SEO-rangeringer i tillegg til riktig innholdsskanning.
&# X2714; Skalerbare prosjekter – en voksende virksomhet stopper aldri utviklingen. Det betyr at du kanskje trenger et fullt skalerbart nettsted som gir rask tilpasning med de oppdaterte teknologiene som sikrer jevn drift. Skreddersydde nettsteder er mer skalerbare hvis de sammenlignes med tilpassede WordPress-maler.
Store prislapper – Å ansette et team med tilpassede webdesignere vil bokstavelig talt koste deg en formue. Prisen kan variere mellom tusenvis og hundretusener avhengig av prosjektkompleksiteten og funksjonene du trenger å implementere. Videre er du klar til å betale mer hver gang du trenger å oppdatere nettstedet ditt, samt legge til nye funksjoner eller endre eksisterende.
Tidkrevende prosess – å lage spesialbygde nettsteder fortellinger mye tid. Prosessen består av flere stadier, inkludert stereotyping, utvikling, testing, vedlikehold, etc. Prosessen kan ta opptil flere måneder. Dette vil aldri fungere i tilfelle du lengter etter en rask distribusjon

WordPress-temaer

WP-temaer er fortsatt det beste alternativet for bloggere, småbedrifter og andre nettstedstyper som ikke krever ekstra kompleksitet. Det er ikke nødvendig å betale for mye eller vente i flere uker i tilfelle du vil lansere en fotografportefølje eller en liten nettbutikk. WordPress-temaer har alt du trenger for å tjene dine mål når det gjelder tilpasning, tilpasning, SEO eller innholdsstyring.

WordPress-temaer Fordeler:
WordPress tema temaer:
&# X2714; Lave kostnader – WP-temaer er tilgjengelige for brukere med ethvert budsjett. Du kan få en gratis mal og tilpasse den eller velge betalte Premium-temaer som fremdeles er 30-50 ganger billigere sammenlignet med tilpasset webdesign.
&# X2714; Rask distribusjon – WP-temaer trenger ikke tid for utvikling. De kommer med ferdige oppsett. Alt du trenger er å håndtere noen grunnleggende innstillinger når du kommer i gang, legge til innhold og gå online med ditt brukervennlige nettsted. Hele prosessen vil ta deg ikke mer enn et par timer.
&# X2714; Flott for nybegynnere – det kreves ingen spesielle ferdigheter eller kunnskaper for å arbeide med WP-temaer. Imidlertid, hvis du fremdeles vil involvere deg i redigering av PHP / CSS, vil maler gi deg en slik mulighet.
&# X2714; fleksibilitet – utvalget av temaer vokser hver måned. Brukere kan velge den som passer deres virksomhet og andre behov. Alle maler refererer til forskjellige kategorier fra e-handel, helsevesen og B&B nisje til å spise ute, porteføljer, destinasjonssider, sider med én side og mer.
De fleste maler ser like ut – Når malen har blitt offentlig, kan alle brukere laste den ned og tilpasse. Det betyr at malen din kan brukes av tusenvis av eiere av nettsteder over hele verden. Du bør ikke forvente at eksklusivitet i design skiller seg ut. På den annen side har brukerne nok verktøy og plugins til å tilpasse den eksisterende utformingen.
Minimum støtte – Å lage WP-nettsteder betyr at du faktisk er på egen hånd med millioner av brukere som du deler opplevelsen deres på aktuelle forum. Dette er faktisk den eneste kilden til info i tillegg til noen uavhengige videoguider på YouTube mens spesialbygde nettsteder vurderer støtte fra utviklere i hvert trinn i utviklingsprosessen..

Noen kan også si at WP-temaer har begrensede SEO-optimaliseringsfunksjoner. Problemet kan løses ved hjelp av forskjellige plugins. Dessuten kan vi komme over en rekke nettsteder bygget på WP-tilpassede temaer som har nådd toppen.

Hvilken måte å velge?

25% av alle nettsteder er bygget ved hjelp av WP-temaer. Dette faktum beviser at WP-maler fremdeles fungerer når du trenger for å etablere en solid online representasjon. Videre passer de brukere til ethvert budsjett mens tilpasset webdesign er for de som er klare til å betale tusenvis av dollar. La oss se på prislapper og utviklingskostnader.

WP tilpasset temapris

Som vi har sagt tidligere, kan brukere med begrensede budsjetter velge gratis maler for å bygge et nettsted til null kostnader. Det viktigste problemet er at praktisk talt alle gratis temaer i utgangspunktet har samme struktur og typiske oppsett uten eksklusive funksjoner å skille seg ut i tillegg til tusenvis og millioner av nedlastinger. Det betyr at du må tilpasse det på en eller annen måte eller ha nettstedet som ser ut som millioner av andre.

Premium- og betalte maler kan være en god løsning på dette problemet. De kommer med en mer engasjerende design, oppdaterte visuelle effekter, forskjellige sideoppsett og generell nettstedstruktur. Hvis du bestemmer deg for å velge et premiumtema, kan det koste deg fra $ 30 til $ 300. For de pengene får du forbedret stabilitet i tillegg til økt fleksibilitet.

Les også: Hvor mye koster det å bygge et nettsted?.

Tilpasset bygd nettstedskostnad

Å ansette et team av webdesignere er en mye dyrere tilnærming. Du får et team av fagfolk som kjenner alle de nyeste grafiske konseptene og UI / UX-trender i tillegg til at du har en mengde instrumenter for å gi liv til enhver designide.

Erfarne nettdesignere bruker forskjellige grafiske programvare så vel som prototyperplattformer, ikke bare for å lage en nettstedsstruktur, men også for å teste hvordan funksjonene fungerer og sikre prosjektets jevn drift. Tjenesten er langt fra billig:

 • Å ansette et fullsyklus designbyrå vil koste deg fra $ 3000 – $ 5000 for en enkel webside med minstealder og ingen spesielle funksjoner.
 • Et fullt funksjonelt nettsted med alternativer du trenger vil koste deg fra $ 10.000.
 • Kompliserte prosjekter starter fra 20 000 dollar og høyere.

Les også: Hvor mye koster det å ansette en webutvikler eller en webdesigner.

Ikke glem vedlikehold og support av nettstedet. Du må betale for dette separat. Videre vil ytterligere endringer eller oppgraderinger, som vil være nødvendige på et tidspunkt av forretningsutviklingen, også koste deg minst flere hundre.

Selvfølgelig kan du ansette frilansere og redusere utgiftene til webdesign. Arbeidet med frilansere kommer imidlertid med mangel på garantier. Du er ansvarlig for alle risikoer som refererer til kvalifisering, servicekvalitet og andre viktige problemer.

Konklusjon

Mens flere og flere nettsteder vises på nettet hver dag, er det alltid et sted for tilpasset webdesign. Alternativet er den eneste sjansen for store selskaper og veletablerte selskaper å skille seg ut. Det gir imidlertid ingen mening for mindre selskaper eller enkeltpersoner med enklere prosjekter som bare kommer i gang.

WP-temaer leverer et komplett sett med funksjoner du måtte trenge fra begynnelsen så vel som for å vokse. De krever ingen tekniske ferdigheter og er perfekte for nybegynnere. Brukere kan spare tid og penger, noe som kan være en avgjørende faktor for noen selskaper.

Nettstedsbyggere ser ut til å være det en annen måte å gå på nettet det er verdt å nevne. Avansert programvare er designet for å hjelpe nybegynnere med å lage nettsteder med ingen teknisk kunnskap på få minutter, og gir brukervennlighet takket være WYSIWYG og dra-og-slipp-funksjonalitet, superenkelig integrasjon, ferdige responsive maler fullpakket med relevante funksjoner og tilleggsprogrammer. Det som er viktigere, nettstedbyggere kommer som en alt-i-ett-løsning uten behov for å administrere hosting, domene eller sikkerhet hver for seg.

Bare velg banen som passer deg best, og gå online med din profesjonelle webside!

Lag et nettsted med WordPress

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map