Hosting24 Review, functies, prijzen, deals en meer

hosting24


We hebben dit allemaal eerder gezien: webhostingproviders met hun hyperbolische taal en beloften:

 • Gegarandeerde uptime van 99,9%!
 • Snelste pagina laadt rond!
 • U hoeft zich nooit meer zorgen te maken over gegevensback-ups!

Dat brengt ons bij Hosting 24, opgericht in Litouwen in 2008, en met extra kantoren in Azië, Afrika en Zuid-Amerika. Het werkt hard om zijn eigen stukje van de sterk gesegmenteerde hostingindustrie uit te werken.

Met ingang van januari 2017 beweerde het 29 miljoen gebruikers te hebben met 20.000 nieuwe gebruikersaanmeldingen en 15.000 nieuwe webpagina’s die dagelijks werden aangemaakt. Daarnaast bracht 2018 een zeer geprezen upgrade met een nieuw siteontwerp, een geüpdatet ledengedeelte, prestatieverbeteringen en verbeterde klantenservice.

Hosting24 maakt deel uit van de Hostinger-groep, waaronder de website-bouwsoftware Zyro, de open-source e-commercesoftware BoxBilling en ten minste twee andere webhostingproviders, 000webhost en VPS.me. Uw geld en gegevens zijn te belangrijk om te vertrouwen met slechts iedereen. Dus, hoe scoort Hosting24 in termen van beloften versus levering? Welke functies maken het de moeite waard? Onze diepgaande beoordeling hieronder bevat alle belangrijke feiten en relevante informatie.

Hoe werkt Hosting24?

Hosting 24

Hosting24 biedt een volledige suite van op Linux gebaseerde services: shared web hosting, virtual private servers (VPS) hosting, reseller hosting en domeinregistratie. Hosting24 is een geaccrediteerde ICANN-domeinregistreerder.

Er is ook WordPress, cPanel en e-mailhosting. Er is een adequate kennisbasis verdeeld in drie brede gebieden: websites, domeinen en algemene onderwerpen zoals facturering, profielbeheer en SSL-certificaten (Secure Sockets Layer).

De startpagina beschrijft 24/7 live klantenondersteuning, maar zonder in te loggen op een account, zijn de enige contactmiddelen op de website – behalve snailmailadressen naar bedrijfskantoren – twee generieke vormen: een om misbruik te melden en een voor algemene vragen. Er is een link voor livechat op de contactpagina, maar deze leidt je naar het algemene aanvraagformulier.

Er zijn drie gedeelde hostingplannen: single, premium en business.

Het enkele websiteplan ondersteunt één website, één e-mailaccount en beperkte hoeveelheden opslag en bandbreedte.

De premium- en bedrijfsplannen worden geleverd met een gratis domein en onbeperkte ondersteunde websites, e-mailaccounts, opslagruimte en bandbreedte.

Extra functies in het bedrijfsplan zijn dagelijkse back-ups, “deluxe” live ondersteuning en een gratis SSL-certificaat.

Er zijn vier VPS-hostingplannen met verschillende hoeveelheden RAM (1-4 optredens), opslag (20-80 optredens) en bandbreedte (1000-4000 optredens). CPU’s hebben snelheden van 2,4 GHz tot 9,6 GHz. Alle abonnementen worden geleverd met een speciaal internetprotocol (IP) -adres, volledige root-toegang, IPv6-ondersteuning en solid-state drives (SSD’s).

Er zijn twee reseller-hostingplannen: starter en bedrijf. Beide plannen bevatten een gratis licentie voor het gebruik van cPanel en WHM, CloudFlare dedicated denial of service (DDOS) -beveiliging en Cloud SMTP-levering samen met een gratis domeinnaam en SSL-certificaten.

De grootste verschillen tussen de twee plannen zijn opslaglimieten (50 optredens vs. onbeperkt), bandbreedtelimieten (500 optredens vs. onbeperkt) en het aantal cPanel-accounts (50 vs. 150).

De unieke functies van Hosting24

Het meest unieke van Hosting24 is Zyro, de eigen software voor het bouwen van websites van moederbedrijf Hostinger Group, die door klanten kan worden gebruikt. Er is een brede selectie van professioneel ogende gratis sjablonen die ook gemakkelijk kunnen worden aangepast met behulp van slepen-en-neerzetten-tools.

Tools voor zoekmachineoptimalisatie (SEO) zijn ook inbegrepen. Een andere handige functie is de mogelijkheid om meertalige websites te maken waarmee u een wereldwijd publiek kunt bereiken. Wilt u uw webpagina optimaliseren voor tablets en smartphones? Zyro doet dat automatisch. Er is geen codering vereist om e-commerce winkelwagentjes te integreren.

Een ander Hostinger Group-product dat u zou kunnen overwegen vanwege het gemak van integratie is de open source BoxBillingce-software. De gratis versie ondersteunt één medewerker, twee valuta’s, drie promotiecodes en vijf producten.

De betaalde versie – die slechts $ 5 per maand kost – ondersteunt onbeperkte medewerkers, valuta’s, promotiecodes en producten. Bovendien is het compatibel met PayPal, AlertPay en WebMoney, samen met vele andere online betalingssystemen.

Als u ten slotte houdt van wat Hosting24 te bieden heeft, kunt u overwegen om samen te werken met het partnerprogramma. Het is gratis om lid te worden en u ontvangt een commissie van 100% op elke gedeelde hostingverkoop en 50% voor elke VPS-hostingverkoop als gevolg van een verwijzing.

Er is ook geen limiet aan de commissies die u kunt doen. Het enige wat je hoeft te doen is je aan te melden, de affiliate-link te delen, misschien zelfs wat banners toe te voegen aan je eigen high-traffic website, en te wachten tot de commissies binnenkomen.

Prijzen

De verschillen tussen gedeelde hosting- en resellerplannen zijn hierboven beschreven. Onderstaande prijzen weerspiegelen de huidige tarieven per maand op de productpagina’s van Hosting24. Deze kunnen veranderen, dus zorg ervoor dat u de prijzen dubbel controleert als u naar hun site gaat. Bovendien zijn er aan het einde van deze beoordeling mogelijkheden voor extra kortingen.

Gedeelde hosting

 • Single webhosting: $ 2,15 (46% korting op standaard $ 3,99)
 • Premium webhosting: $ 3,49 (61% korting op standaard $ 8,84)
 • Zakelijke webhosting: $ 7,95 (34% korting op standaard $ 11,99)

VPS-hosting

 • Plan 1: $ 8,52 (21% korting op standaard $ 10,78) 1 gig RAM, 2,4 GHz CPU’s, 20 optredens opslag, 1.000 optredens bandbreedte
 • Plan 2: $ 17,03 (21% korting op standaard $ 21,56) 2 optredens RAM, 4,8 GHz CPU’s, 40 optredens opslag, 2.000 optredens bandbreedte
 • Plan 3: $ 25,55 (21% korting op standaard $ 32,34) 3 optredens RAM, 7,2 GHz CPU’s, 60 optredens opslag, 3.000 optredens bandbreedte
 • Plan 4: $ 34,06 (21% korting op standaard $ 43,12) 4 optredens RAM, 9,6 GHz CPU’s, 80 optredens opslag, 4.000 optredens bandbreedte

Hosting van wederverkopers

 • cPanel Starter: $ 25,99 (28% korting op standaard $ 35,99)
 • cPanel Business: $ 41,99 (25% korting op standaard $ 55,99)

Wat vinden mensen van Hosting 24?

Zoals meestal het geval is wanneer leesrecensies, de resultaten zijn meestal een allegaartje.

Voor gebruikers die positieve ervaringen met Hosting24 hebben gehad, hebben deze betrekking op lage prijzen, relatief snelle klantenondersteuning en consistente uptime. Ondersteuningstickets reageren soms traag, maar de meeste mensen vonden de livechatoptie altijd nuttig. Bovendien wordt het ledengedeelte gezien als een positieve en nuttige functie.

Aan de andere kant hadden sommige klanten problemen met de uptime-percentages, een gebrek aan adequate probleemoplossing via de klantenservice en de reactie van Hosting24 op DDOS-aanvallen. Bovendien melden sommige klanten, ondanks frequente gegevensback-ups, dat oudere gegevens worden verwijderd na back-ups, waardoor het onmogelijk is om indien nodig terug te keren naar eerdere versies.

We moeten toegeven: online beoordelingen kunnen problematisch zijn.

Je zult tenslotte meestal iets liefhebben of haten om bereid te zijn de tijd te nemen om een ​​recensie te schrijven. Voor elk product of dienst is er een grote, stille meerderheid in het midden die tevreden zijn met wat ze ontvangen.

Het belangrijkste hier is om deze extreme reacties aan beide uiteinden van de beoordelingsschaal te noteren om je ogen open te houden voor zowel potentieel goede als problematische problemen die zich kunnen voordoen.

Meer lezen over Hosting24? Hier is een verdiepende vanaf april 2018 die Hosting24 8.4 beoordeelt op een schaal van 1-10.

Wat wij denken

De resultaten zijn gevarieerd wanneer vergelijkbare Hosting24-plannen worden vergeleken met de onbetwiste leider in de webhostingindustrie GoDaddy:

 • Gedeelde hosting: Hosting24 $ 2,15 tot $ 7,95 versus GoDaddy’s $ 2,99 tot $ 19,99.
 • VPS-hosting: Hosting24’s $ 8,52 tot $ 34,06 versus GoDaddy’s $ 17,99 tot $ 39,99.
 • Reseller hosting: Hosting24 $ 25,99 tot $ 41,99 versus GoDaddy’s $ 8,99 tot $ 14,99.

Het bewijs is duidelijk: als u op zoek bent naar een goede prijs voor Linux-gebaseerde VPS-hosting, is Hosting24 de beste keuze.

Aan de andere kant, hoewel prijsbepaling belangrijk is, uiteindelijk is waar u voor betaalt, toch? En daarin schuilt een groter probleem met de beloofde versus werkelijke uptime- en pagina-laadstatistieken van Hosting24. Zoals de meeste webhostingproviders claimt Hosting24 een uptime van 99,9% en ‘snelle’ laadsnelheden voor pagina’s. In werkelijkheid is dat niet helemaal het geval.

Volgens Domin, gedurende de twaalf maanden van mei 2017 tot april 2018 varieerden de maandelijkse uptime-percentages van Hosting24 van 100% tot een onaanvaardbare 95,58%. De laadsnelheden van de pagina’s waren ook constant laag – 1.043 tot 2.223 milliseconden – gedurende deze periode.

Ter vergelijking: in hetzelfde jaar varieerde het uptime-percentage van GoDaddy slechts van 100% tot 99,91% en de laadsnelheden van de pagina’s waren tussen 363 en 420 milliseconden.

We zeggen niet dat u Hosting24 niet mag gebruiken. In sommige gebieden zijn er aanzienlijke besparingen ten opzichte van zijn concurrenten. En natuurlijk is er misschien een afweging tussen lagere prijzen en prestaties. Maar als u daarmee kunt leven voor uw specifieke situatie, waarom niet? Bovendien is Hosting24’s gerelateerde site-bouw- en e-commercesoftware misschien precies wat u zoekt. Zorg ervoor dat u goed op de hoogte bent van waar de deals zijn (en niet) voordat u uw tijd, geld en middelen vastlegt.

web hosting

Coupons & Aanbiedingen

Als u geïnteresseerd bent in het gebruik van Hosting24, zijn er extra aanbiedingen en kortingsbonnen die u kunt gebruiken.

Het bedrijf biedt periodiek aanzienlijke kortingen op Facebook. (Bovendien linkt het Hosting24-account soms – maar niet altijd – naar deze aanbiedingen.) Een flash-verkoop uit 2017 bood een levenslange korting van 50% op premium hosting-diensten. Andere kortingsbonnen zijn verkrijgbaar bij RetailMeNot en Groupon. meer over webhostingdiensten en providers? Bekijk deze aanbevolen webhosting die u van de benodigde informatie voorziet.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map