Errors que fan els propietaris de negocis en triar un amfitrió web

web Hosting és un valuós servei que milers d’empreses a tot el món estan utilitzant ara com a avantatge estratègic per dur a terme negocis.


Entre els avantatges que ofereix l’allotjament web:

 • Reducció de costos en la infraestructura informàtica de l’edifici – Els venedors proporcionen els sistemes de funcionament i maquinari i també poden proporcionar serveis i assistència per a aplicacions
 • Disponibilitat – Els serveis d’allotjament web prometen un temps de funcionament aproximat o prop del 100%, amb una disponibilitat 24/7/365
 • Estalvi de personal – elimina o redueix molt el personal tècnic intern necessari. Estalvia despeses de contractació i retenció, així com despeses en curs com ara prestacions i formació tècnica
 • Seguretat – els serveis d’allotjament proporcionen funcions com ara el filtratge de correu brossa, la detecció de virus, les proteccions contra atacs de denegació de serveis, tallafoc i intrusió de xarxa

Amb tot el que l’allotjament web hi ha per a això, hi ha algunes precaucions que s’han de prendre a l’hora de prendre la decisió crítica d’encomanar funcions de negoci crític als serveis d’allotjament web..

Hi ha diversos errors que els propietaris empresarials cometen a l’hora d’escollir un servei d’allotjament web. Per fer-ho bé, seguiu llegint!

Com començar amb allotjament web

Home que corre amb fons de PC

Prendre la decisió d’incorporar l’allotjament web com a part de la vostra operació comercial és un procés relativament senzill, com demostren els avantatges anteriors. Fins i tot pot ser prou fàcil de justificar amb costos, amb una rendibilitat de la inversió gairebé immediata, sovint sense cap cost anticipat.

Tot i això, avançar en l’elecció d’un amfitrió web requereix la deguda diligència i atenció als punts claus per obtenir tots els avantatges del servei evitant possibles entrebancs..

Ja que des de fa dècades els serveis d’allotjament web no hi haureu d’aprendre dels vostres propis errors. Hi ha molts altres que us han passat davant i podeu aprendre dels seus errors.

Evitar els errors comuns que fan els propietaris de negocis en triar un servei d’allotjament web

Incorporar allotjament web a la vostra estratègia empresarial requereix una bona comprensió de com tecnologia opera per evitar decisions que afectin negativament el vostre negoci, clients o empleats en el futur.

No poseu tots els ous en una cistella

Es tracta d’un missatge antic, però s’aplica als serveis d’allotjament web. Si migreu aplicacions a serveis web, no implementeu totes les funcions en un sol servidor.

A tall d’exemple, és possible que vulgueu plantejar-vos executar serveis de correu electrònic en un servidor diferent de les funcions de comerç electrònic, ERP o assistència. Evita perdre totes les funcions si un servidor individual experimenta una interrupció, independentment de la durada.

Sabeu què necessiteu

3 Altaveu de fons gris

Podeu discutir-ho amb els vostres serveis d’amfitrió web, per obtenir-los informació. La majoria de proveïdors ofereixen diversos nivells de servei:

 • Serveis compartits – diversos clients comparteixen recursos en servidors
 • Servidors privats virtuals – els vostres serveis s’allotgen per separat, però en un entorn de servidor virtual que comparteix recursos com ara emmagatzematge de disc
 • Servidors dedicats – el vostre servidor és un servidor físic que només s’assigna a la vostra empresa i no es pot veure afectat per interrupcions o problemes de rendiment d’altres servidors

També hi ha avantatges a cada nivell de servei i també hi ha diferències de costos associades. Heu de determinar quin nivell de servei és adequat per a vosaltres i com el proveïdor web ofereix actualitzacions d’un nivell a un altre abans de registrar-vos.

Termes i condicions de lectura

És sorprenent la quantitat de empreses que no llegeixen ni comprenen els detalls dels contractes d’allotjament web quan signen.

Assegureu-vos que els problemes importants per a vosaltres siguin per escrit, com ara acords de nivell de servei (SLAs) per al rendiment i la disponibilitat, polítiques de cancel·lació, penalitzacions per no estar a l’altura de la disponibilitat i resposta acceptable al suport i qualsevol de les funcions addicionals acordades durant les discussions de servei, com ara programari a ser proporcionat pel servei.

Llegir la lletra petita inclou comprensió de termes com “gratuït” o “il·limitat”. L’emmagatzematge de disc il·limitat pot tenir una definició en la lletra fina amb una renúncia de responsabilitat, com ara “fins a” un cert límit, després del qual s’apliquen càrrecs addicionals.

Enteneu qui és el vostre proveïdor

Molts serveis d’allotjament web són, de fet, proveïdors de tercers, serveis de revenda realment realitzats i proporcionats per una altra empresa.

Pot ser que això no sigui un problema important al principi, però si el venedor no es dedica al negoci o no compleix les vostres expectatives o contractes SLA contractats, pot ser que us quedi per tractar amb una altra empresa que no estigui obligada legalment a complir els vostres termes i condicions..

Això pot deixar-vos amb serveis d’allotjament web que són subestàndards o fins i tot que no funcionen, deixant-vos anar buscant noves opcions.

Associació amb un Startup

Hi ha massa amfitrions web de gran rendiment amb una llarga durada d’anys o dècades de servei exemplar per arriscar el vostre negoci per arribar a la nova indústria..

Com passa amb moltes empreses noves, un nou host web pot afectar el terreny amb una gran quantitat de vendes i un cost inicial baix, a continuació, fracassar a causa d’una mala gestió o de males vendes en un breu període de temps..

Seleccioneu un proveïdor amb una llarga història de clients satisfets i incloure revisions de clients a la vostra deguda diligència. Assegureu-vos de verificar la satisfacció del client amb servei i assistència.

Errors que fan els propietaris d’empreses a l’hora de triar un amfitrió web: en tancar

Capsa en negre

Recordeu que a visitants del lloc web, el vostre lloc és la cara de la vostra empresa. Qualsevol temps d’aturada o rendiment lent retratarà una sensació negativa cap a la vostra empresa o serveis.

Amb la investigació i l’avaluació adequades dels serveis d’allotjament web, el proveïdor escollit es convertirà en un soci comercial valorat i en una extensió del vostre Infraestructura informàtica.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map