Opinions d’allotjament A2: la més ràpida i única entre d’altres

El proveïdor d’allotjament web A2 Hosting promet allotjament web ràpid – fins a 20 vegades més ràpid que altres empreses.


És una reivindicació agosarada i la velocitat del lloc és essencial per a les empreses que fan negocis al web. La velocitat ràpida del lloc millorarà la vostra classificació SEO, reduirà la taxa de rebot, augmentarà la taxa de conversió i mantindrà els vostres clients feliços. Una velocitat del lloc 20 vegades més és una reivindicació negreta. Anem a cavar una mica més en això.

A2 Hosting iniciat el 2002 pel conseller delegat Bryan Muthig. Va ser un administrador del sistema UNIX que va llançar l’empresa originalment coneguda com Iniquinet a Ann Arbor, Michigan. Els antecedents d’UNIX encara es mostren en potents eines per als desenvolupadors i un focus de tecnologia en l’empresa.

Amb moltes opcions per a empreses que busquen proveïdors d’allotjament web, pot ser difícil trobar l’empresa adequada. No importa la vostra necessitat, es basa en funcions, suport i valor.

Amb un focus en la tecnologia i la velocitat, A2 Hosting ofereix una gran quantitat de funcions i opcions. Ens endinsarem en allò que fa que l’empresa sigui única al mercat i fixarem el que diuen altres persones sobre l’empresa. Tant de bo, amb aquestes revisions de l’allotjament d’A2, us donarem el que necessiteu per prendre una decisió informada.

Vegem què ha d’oferir A2 Hosting.

Allò que fa que l’allotjament A2 sigui únic?

L’objectiu dels serveis d’A2 Hosting és la tecnologia i la velocitat, i així ho demostra. Fins i tot amb els plans de nivell inferior, A2 Hosting ofereix una gran quantitat de funcions i funcionalitats. La velocitat més elevada i la tecnologia més impressionant només estan disponibles amb els plans més cars.

Vegem algunes de les funcions que s’ofereixen en aquestes ressenyes de hosting d’A2.

1. Amplada de banda i emmagatzematge il·limitats amb allotjament amb A2

Lloc d'allotjament A2

Amb un ample de banda i un emmagatzematge il·limitats a través de l’allotjament A2, fins i tot per als clients que utilitzin allotjament compartit, no haureu de preocupar-vos de canviar o superar els límits mensuals arbitraris. Això et proporciona tranquil·litat i un preu garantit fins i tot durant els mesos de feina ocupats pel teu lloc.

Tingueu en compte que l’A2 Hosting supervisarà l’ús per garantir un rendiment òptim. Si necessitaran, arribaran a clients amb un ús excessiu del lloc. L’ús excessiu afectarà la velocitat per a altres clients que utilitzin el lloc. Moltes vegades, no es tracta d’un problema, però pot ser que us demani que actualitzeu si continuen els problemes.

2. A2 Hosting Reviews – Migració i configuració gratuïta de llocs web

Lloc d'allotjament web

A2 Hosting ofereix una migració gratuïta de llocs web des del vostre antic proveïdor d’allotjament web fins a A2 Hosting. Haureu d’adreçar-vos al GuruCrew (servei d’atenció al client de Hosting A2) per obtenir més informació i pot haver-hi un càrrec en funció dels detalls de la migració.

A2 Hosting també ofereix nombroses eines de creació de llocs per a dissenyadors i desenvolupadors. Inclou el creador de llocs web A2 intern. El creador de llocs web A2 inclou plantilles, un editor de text, formularis de contacte i imatges personalitzables.

A2 inclou altres eines de creació de llocs web que inclouen RapidWeaver, Sandvox, Microweber, BoldGrid, Dreamweaver, Bluefish, Freeway, Live Composer, Kopage i molt més. Tingueu en compte que hi ha un suplement mensual per a les eines de disseny web que ofereix A2 Hosting.

3. Còpies de seguretat de llocs web

Còpies de seguretat de llocs web

A2 Hosting ofereix còpies de seguretat gratuïtes amb Dropmysite, un servei de còpia de seguretat web basat en núvol. Els clients Swift i Turbo, els nivells superiors de l’A2 Hosting, tenen accés a un servei de restauració mitjançant el seu cPanel, una interfície gràfica per controlar el seu lloc web. Aquesta és una excel·lent opció per als moments en què suprimeix un fitxer per error o necessiteu restaurar el vostre lloc web.

4. Instal·lació d’aplicacions amb A2 Hosting

Instal·lació d'aplicacions amb A2 Hosting

A2 Hosting facilita la càrrega d’aplicacions i ginys al vostre lloc amb diverses eines, tot això accessible amb el control cPanel. S’inclouen eines com Softaculous, una eina de càrrega d’aplicacions d’un clic, Easy Google Apps Setup i Cloudflare, una eina de lliurament de contingut..

5. Eines per a desenvolupadors amb A2

A2 Hosting admet diverses eines de desenvolupadors i facilita que els administradors i desenvolupadors del sistema personalitzin el lloc segons les seves necessitats. Inclouen bases de dades MySQL, phpMyAdmin preinstal·lat i phpPgAdmin, Ruby, Perl, Python, Apache 2.2 i més.

6. Seguretat del lloc

Seguretat del lloc

A2 Hosting ofereix una seguretat millorada del lloc mitjançant la seva perpetua iniciativa de seguretat. Comença amb la protecció contra programari contra el programari HackScan que s’executa 24 hores al dia 7 per protegir el lloc. La majoria dels proveïdors d’allotjament web només ofereixen una exploració diària del lloc per detectar programari maliciós.

A més de HackScan, A2 Hosting utilitza el servei Patchman per aïllar i posar en quarantena els fitxers infectats. Patchman també supervisa les vostres aplicacions per assegurar-vos que estiguin al dia de les darreres versions i funcions de seguretat. El sistema us notificarà qualsevol vulnerabilitat de les vostres aplicacions.

7. Altres característiques

WordPress

A2 afirma oferir 20 velocitats més que les empreses d’allotjament web comparables. Tenen algunes eines i funcions per augmentar la velocitat dels llocs que allotgen.

Primer és l’opció Turbo Server que ofereixen. Amb el servidor Turbo, A2 Hosting assegura que hi ha menys usuaris a cada servidor. Tots els servidors estan optimitzats mitjançant APC / OPcache i Turbo Cache, que utilitzen menys CPU i memòria per a lliurar els mateixos resultats que un servidor Apache. A2 Hosting només utilitza unitats SSD (SSD) per a servidors, que milloren la velocitat.

Finalment, A2 Hosting optimitzarà el lloc per als clients de més alt nivell, cosa que permet que els llocs es carreguin més ràpidament. En els temps de trànsit màxim, A2 duplicarà els nuclis de CPU i afegirà RAM per a llocs que augmentin encara més.

Això vol dir 20x més velocitat? No cada cop, sinó que augmentarà dràsticament el temps de càrrega mitjà del vostre lloc.

Preu per a A2 Hosting

Hi ha tres nivells amb hosting compartit A2 Hosting. Tots els nivells disposen de serveis i funcions bàsiques, però amb els nivells superiors teniu accés a velocitats més ràpides i amb més tecnologia.

A2 Hosting també ofereix preus diferents per a servidors basats en Linux i Windows. Aquí hi haurem inclòs el preu.

 • Lite: 9,99 dòlars / mes (7,99 dòlars al mes per Linux) per a un lloc web, 5 bases de dades i 25 correus electrònics. Inclou amb l’emmagatzematge i l’ample de banda il·limitats.

 • Ràpid: 11,99 $ / mes (9,99 $ / mes per Linux) per a llocs web il·limitats, espai de disc il limitat i correus electrònics il·limitats. Swift també proporciona nuclis addicionals (2 a 2,1 ghz) i memòria física (1 GB), a més de còpies de seguretat automàtiques i restauració de llocs.

 • Turbo: 21,99 $ / mes (18,99 $ / mes per Linux) per a llocs web il·limitats, espai de disc il·limitat i correus electrònics il·limitats. Turbo proporciona nuclis addicionals (2 a 2,1 ghz) i memòria física (2 GB), a més de restauració de còpies de seguretat automàtica i restauració. Turbo augmenta la velocitat web per garantir un rendiment òptim per al lloc.

A2 Opinions d'allotjament

Per a llocs web que exigeixen més rendiment i potència, A2 Hosting ofereix una varietat de servidors dedicats. A continuació, es plantegen els servidors basats en Linux.

 • Servidor semi-dedicat: 18,99 $ / mes amb emmagatzematge i ample de banda il·limitats. Amb menys exigències del servidor, aquesta opció proporciona fins a 20 vegades una velocitat més ràpida que les opcions d’allotjament compartides.

 • Servidor Flex no gestionat: 119,99 dòlars al mes amb 2×500 GB d’emmagatzematge, 10 TB d’ample de banda, 8 GB RAM i 2 nuclis. Aquesta opció és que els desenvolupadors o administradors del sistema treballin còmodes amb la línia d’ordres del servidor i proporciona accés root al sistema.

 • Servidor Flex gestionat: 169,99 dòlars / mes amb 2×500 GB d’emmagatzematge, 10 TB d’ample de banda, 8 GB RAM i 2 nuclis. Aquesta opció proporciona un servidor dedicat i tasques d’allotjament gestionades per A2 Hosting.

 • Servidor Core Flex: 169,99 dòlars / mes amb 2×500 GB d’emmagatzematge, 10 TB d’ample de banda, 8 GB RAM i 2 nuclis. Aquesta opció és per a empreses que vulguin una solució de servidor dedicada gestionada però també desitgen l’accés root al sistema.

Per a llocs web que exigeixen més rendiment i potència, A2 Hosting ofereix una varietat de servidors dedicats. Tots els plans inclouen un cPanel i SSL gratuït. A continuació, es plantegen els servidors basats en Windows.

 • Potència +: 54,99 $ / mes. Inclou 75 GB d’emmagatzematge, 4 GB de RAM, 2 TB d’ample de banda i 4 CPU.

 • Prestigi +: 74,99 $ / mes. Inclou 100 GB d’emmagatzematge, 6 GB de RAM, 3 TB d’ample de banda i 6 CPU.

 • Pinacle +: 104,99 $ / mes. Inclou 150 GB d’emmagatzematge, 8 GB de RAM, 4 TB d’ample de banda i 8 vCPUs.

 • A2 Hosting ofereix tres productes de servidor privat virtual (VPS) per als clients.
 • VPS no gestionat: 5,00 dòlars / mes, i inclou 20 GB d’emmagatzematge, 2 TB de transferència, 512 MB de RAM i 1 nucli. Aquest producte és per a un desenvolupador o administrador del sistema que busqui una instal·lació VPS personalitzada, barebones.
 • VPS gestionat: 32,99 dòlars / mes, i inclou 75 GB d’emmagatzematge, transferència de 2 TB, 4 GB Ram i 4 vCPU, a més d’un control cPanel i gestió de Hostguard. Està construït a la plataforma d’allotjament web, però amb la capacitat d’un VPS.
 • VPS bàsic: 32,99 dòlars / mes, i inclou 75 GB d’emmagatzematge, transferència de 2 TB, 4 GB Ram i 4 vCPU, a més d’un control cPanel i gestió de Hostguard. També ofereix accés root, proporcionant les opcions personalitzables disponibles al VPS no gestionat amb la plataforma del VPS gestionat.
 • A2Hosting inclou diversos nivells de preus de distribuïdors. Els venedors utilitzaran A2Hosting per allotjar un lloc venut a un altre client a través del distribuïdor. Tots els comptes de distribuïdors inclouen un cPanel. Aquí hem inclòs els preus de Linux i Windows.
 • Bronze: 21,99 dòlars / mes (19,99 dòlars / mes per Linux) per 30 GB d’emmagatzematge, 40 comptes de correu electrònic i 400 GB d’ample de banda al mes.
 • Plata: 29,99 dòlars al mes (27,99 dòlars al mes per Linux) per a 75 GB d’emmagatzematge, 60 comptes de correu electrònic i 600 GB d’ample de banda al mes.
 • Or: 38,99 dòlars al mes (36,99 dòlars / mes per Linux) per a 150 GB d’emmagatzematge, 80 comptes de correu electrònic i 1 TB d’ample de banda al mes.
 • Platí: 63,99 dòlars / mes (61,99 dòlars al mes per Linux) per a 200 GB d’emmagatzematge, 100 comptes de correu electrònic i 2 TB d’ample de banda al mes.
 • A més d’aquests serveis estàndards, A2 Hosting també ofereix productes addicionals per un suplement. Inclou hosting de SiteBuilder per a dissenyadors i desenvolupadors web que busquen construir el seu propi lloc, un optimitzador per a temps de càrrega HTML més ràpids i una adreça IP dedicada.
 • Tots els nivells dels productes A2Hosting inclouen descomptes per a compres anuals.

Percepció pública d’allotjament d’A2

Per a la majoria de clients i revisors, la impressionant tecnologia, funcions, paquets d’allotjament web i l’enfocament en la velocitat i el rendiment ajuden a l’allotjament A2 a destacar entre la multitud. Les revisions d’A2 Hosting són aclaparadores.

Molts crítics apunten a la riquesa d’opcions optimitzades per al vostre lloc web amb A2 Hosting, especialment per a desenvolupadors i administradors de sistemes. Les opcions i funcions de l’A2 Hosting són un somni per a qualsevol que desitgi treballar i construir un lloc web. Obteniu la tecnologia més alta de la línia amb un focus en el que el desenvolupador necessitarà.

Les funcions són agradables, però és realment tan ràpid? La majoria de clients afavoreixen la velocitat de càrrega i la fiabilitat de l’A2 Hosting.

L’únic àmbit on els crítics i el públic són crítics amb l’A2 Hosting és el seu focus en Linux. Hi ha algunes funcions (i preus més baixos) disponibles només per als usuaris de Linux. Aquesta és una crítica menor, tenint en compte que A2 Hosting gaudeix d’una qualificació A + del BBB.

A2 Opinions d’allotjament – Com es compara amb la resta del mercat

Home i dona pensant

Pagareu un preu premium per Hosting A2, però teniu accés a un servei d’allotjament web premium per un cost. És un dels proveïdors d’allotjament web més ràpids i fiables del mercat.

És el més ràpid? Potser no, però és significativament més ràpid que la mitjana del sector segons les proves més recents fetes per altres revisors.

L’assistència al client també és un punt fort de l’A2 Hosting. Si necessiteu suport, el GuruCrew està disponible el 24/07/365 a través del telèfon, el xat, el correu electrònic o un sistema de bitllets. Els representants d’assistència són molt experimentats i poden respondre la majoria de les preguntes de forma ràpida i senzilla. Quan hi ha algun problema que no poden respondre, normalment els poden enviar a algú que us pot ajudar.

Vostè paga un preu premium per A2 Hosting, però amb ell es proporciona un servei premium.

Què pensem en allotjament a A2

Home que assenyala el dit

A2 Hosting està centrat en el client de gamma alta per a allotjament de llocs web. Els desenvolupadors, administradors de sistemes o empreses que confien en la velocitat i el rendiment del seu lloc trobaran gairebé tot el que necessiten amb A2 Hosting.

Per a d’altres, el preu pot ser un problema. Obteniu molts recursos, funcions i tecnologia per guanyar diners. La pregunta és: quant utilitzareu? Hi ha una devolució de velocitat ràpida encesa al vostre lloc, o també funcionaran altres opcions de gran valor i de baix cost?

Si necessiteu aquesta velocitat i aquesta tecnologia, A2 Hosting és l’opció perfecta. Si no, altres proveïdors poden lliurar el que necessiteu per menys diners.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map