15 fakta om e-handel som holder deg oppe om natten (2020)

Innholdet mitt støttes av lesere av fantastiske mennesker som deg. Noe som betyr at jeg kunne tjene en provisjon. Lær mer her!


e-handelsstatistikk

Når du tenker på e-handel, ser du sannsynligvis en butikk på nettet som stadig promoterer nye tilbud, produkter, tjenester og så videre.

e-handel innebærer mye mer strategi fra en markedsførers synspunkt.

Selv om noen markedsførere ser mot andre markeder for store gevinster, har e-handelsmarkedet mange potensialer.

Internett-virksomheter er enkle å starte og fortsatt blomstrende i henhold til disse fakta og statistikker.

Selv om det fremdeles er en relativt ny teknologi og salgsform, kan e-handel gi deg en jevn inntekt, og hvis du er en liten eller større forhandler med en fysisk beliggenhet, kan du forbedre salgsveksten bare ved å legge til dette online element til salgstrakten din.

Følgende 15 fakta vil gjøre at du ikke bare ønsker å forbedre din e-handelsbutikk, men også gi inspirasjon til en rekke andre utsalgssteder for online inntekt.

De fleste forbrukere foretrekker å handle online av mange forskjellige grunner.

Noen av disse inkluderer:

 • Tidssparende
 • Mindre skatt
 • Enkelt å sammenligne priser
 • Ingen folkemengder
 • Mer variasjon

I tillegg foretrekker mange kunder å undersøke produkter på nettet først og få et inntrykk av prisen før de går til et fysisk sted.

Hvis det tilbys rask og gratis frakt, vil mange kjøpere heller kjøpe på nettet enn å gå i butikk for varer som ikke krever at du ser varene fra første hånd.

Imidlertid er det mindre sannsynlig at kjøpere hopper på tilbud for varer på nettet som krever mer forskning personlig.

For eksempel kan kjøpere gå i butikken for å se på sko, men de kan fremdeles kjøpe på nettet hvis de finner en bedre avtale mens de surfer på telefonene sine i butikken.

En merknad om mobil e-handel

Mobil e-handelsdata for fremtidig vekst

Som følgende statistikk vil vise deg, er mobil e-handel veldig viktig for detaljister som bestemmer seg for å tilby nettbutikker.

Hvis du ikke har en butikk som er tilgjengelig via en telefon eller som er optimalisert for en mobilenhet, vil du ha mye vanskeligere tid å få folk til å kjøpe varer fra butikken din, spesielt hvis det er en vare de kan finne fra en annen detaljist.

Mobiloptimaliserte nettbutikker har raske og enkle utsjekkinger, navigasjonsenhet med ett trykk, større bilder og intuitive grensesnitt som svarer på berøringsrulling.

Ved å opprette en nettbutikk som er tilgjengelig fra et nettbrett eller en smarttelefon, når du sannsynligvis tusenvis av nye kunder hver måned.

La oss begynne med det grunnleggende

1. E-handel startet faktisk i 1979. Michael Aldrich koblet et innenlandsk fjernsynsapparat med en telefonlinje for å lage online shopping tilbake, som boomet på 1980- og 1990-tallet før Internett startet.

2. Amazon ble lansert i 1995. Imidlertid begynte Amazon ikke å gjøre et overskudd før i 2003. Gjennomsnittlig ordreverdi per 2012 for Amazon var 47,31 dollar, og selvfølgelig er Amazon kjent som en av de største online forhandlerne.

3. Netflix var ikke den første DVD-abonnentforhandleren på nettet. Blockbuster opprettet Blockbuster.com i 2004, men det er ikke klart når tjenesten begynte som var som Netflix. Til slutt førte Redbox og Netflix til undergangen til det som pleide å være det største navnet innen hjemmevideounderholdning.

4. Fra og med tredje kvartal i 2012 skjedde $ 4243 dollar i transaksjoner gjennom Paypal per sekund. Paypal har utvidet seg i løpet av de siste årene og blitt den mest kjente måten å betale online uten å måtte oppgi kredittkortinformasjonen din.

5. Groupon avslo en avtale fra Google for seks milliarder dollar i 2010. Online dealmegleren ble en børsnotering neste år.

Hvordan sosiale medier påvirker netthandel

6. Zappo tjener penger på henvisninger fra sosiale medier. Nettforhandleren tar $ 0,75 fra Pinterest, $ 2,08 fra Facebook og $ 33,66 fra Twitter.

7. 46 prosent av online shoppere teller sosiale medier når de bestemmer seg for om de skal kjøpe noe på nettet.

8. 47 prosent av kundene sier at Facebook har størst innvirkning på det de kjøper.

9. 54 prosent av Facebook-medlemmene bruker telefonene sine for å bla gjennom. Det er ingen tvil om at mobil e-handel har vokst raskt og fortsetter å skaffe milliarder av dollar for detaljister som har mobiltilgjengelige nettbutikker.

10. Polyvore har den største gjennomsnittlige ordreverdien som opprettholder $ 66,75 per ordre.

Fakta om vekst av e-handel

11. Mer enn 80 prosent av den elektroniske befolkningen har brukt Internett til å kjøpe varer og tjenester.

12. 50 prosent av befolkningen online har handlet hos internettforhandlere mer enn én gang.

13. Salget av netthandel vokser mer enn 19 prosent i året og vil nå nesten 1,4 billioner dollar innen 2015.

14. Det høyest voksende landet for netthandel er India fulgt av Saudi-Arabia, Indonesia, Australia og Filippinene. Minst vekst for online shopping inkluderer Latvia, Ukraina og Frankrike.

15. I følge estimater av eMarketer nådde salg av e-handel til detaljhandel 2,3 billioner dollar i 2017, en økning på 23,2 prosent i forhold til året før.

Noen andre statistikker om netthandel

Fra det ovennevnte er det tydelig å se at det å koble mobil og sosiale medier sammen med e-handel er avgjørende for prominens og vekst hos enhver online forhandler..

Du kan imidlertid lære mye av følgende statistikk, i tillegg til hva som er de største e-handelsbutikkene, hvilke aldersgrupper som liker å handle på nettet og hvilke typer betaling som gjør det enklest for kundene å kjøpe online.

De fleste online shoppere bruker bankoverføringer eller kredittkort for å betale. Faktisk foretas 40 prosent av online kjøp med kredittkort. Imidlertid vokser Paypal raskt med 35 prosent.

Shoppere i Nord-Dakota bruker mest penger på nettet. Vanligvis bruker innbyggerne i denne staten 16,17 prosent av inntekten på online kjøp.

Den største e-handelsbutikken nå er Amazon. Det andre er eBay, etterfulgt av Apple, Walmart og The Home Depot.

Nettbutikker i alderen 31 til 44 og 55 til 65 bruker mest penger på å handle på nettet til 68 prosent.

Nettbutikker bruker mellom $ 1200 og $ 1.300 på kjøp som gjøres over Internett hvert år.

Pizza Hut var den første pizzakjeden som tilbyr online bestilling i 1994.

De fleste kjøpere med 71 prosent mener at de kan finne en bedre avtale når de handler på nettet i stedet for å gå til en butikk.

Det forventes at antallet online-forbrukere vil vokse til 201 millioner innen 2015.

Per nå er det 195 millioner online forbrukere som kjøper ting hvert minutt gjennom e-handelsbutikker.

Spådommer for e-handel i 2019 og utover

De fleste av disse statistikkene peker på at netthandel allerede er den beste måten for bedrifter å utvide varebeholdningen og salgsveksten på.

I løpet av det neste tiåret er det sannsynlig at shopping på nettet vil øke dramatisk til det punktet at de fleste kjøp gjøres online, selv for varer som kan ha krevet “å bli sett” først.

Dette skyldes ny teknologi, raskere kassa og lett sammenlignede priser på varer. Flere er imidlertid også bekymret for mangelen på sikkerhet for online shopping.

Med flere brudd på online sikkerhet for store forhandlere som Target, Home Depot og Neiman Marcus, leter folk etter sikrere måter å betale online som ikke krever at de oppgir et kredittkortnummer direkte.

De neste trinnene for e-handel må utvikle seg rundt trygg, rask og mobil shopping.

Hvis forhandlere kan sikre at kundene deres får den mest behagelige opplevelsen ved å shoppe på nettet, er det ingen grunn for kjøpere å gå i butikken.

Kilder å sjekke ut

https://blog.paymill.com/social-media-ecommerce/
http://www.factbrowser.com/tags/ecommerce/
http://mashable.com/2012/11/06/ecommerce-statistics/
http://getlevelten.com/blog/julie-miller/10-shocking-e-commerce-facts
http://www.internetretailer.com/

Så, noe av denne statistikken skiller seg ut for deg? Eller muligens se statistikk som virkelig skiller seg ut? For meg var det det faktum at “USD 4 423 i transaksjoner skjedde gjennom Paypal per sekund ”.  Ganske sprø å høre det.

Så du kan lure på dette også!!

Hvordan starter du et nettsted for e-handel?

Jeg vil gi deg to ressurser.

1 er her som er de 5 beste eCommerce Website Builders

Eller, a Stor Shopify forretningsmessig utgangspunkt her

Bildekreditt: Utlånsnotat 
Skrevet og publisert av Christopher Pontine

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map