4 enkle online skattetjenester som du enkelt kan arkivere

Innholdet mitt støttes av lesere av fantastiske mennesker som deg. Noe som betyr at jeg kunne tjene en provisjon. Lær mer her!


Online skattetjenesterInnlevering av skatt trenger ikke å være stressende, tidkrevende eller rasende.

Den digitale tidsalderen brakte noen moderne bekvemmeligheter som innlevering av skatter på nettet, men nå med mobilenheten kan du til og med arkivere skatten din fra telefonen din.

Disse fire skattetjenestene på nettet gjør det utrolig enkelt å registrere skatten.

Denne guiden går gjennom hver av de beste nettstedene for å registrere skatt online i 2014, og hvordan hver enkelt får en riktig avkastning så enkelt som å sjekke e-posten din.

Online skattetjenester

Drep dine skatter med brukervennlighet – TaxSlayer.com

Konkurransen om den beste online skatteforberedende programvaren er ganske bratt, men TaxSlayer har vært veldig aggressiv og tilbyr noen geniale insentiver til kunder som ønsker å inngi denne skattesesongen 2014.

TaxSlayer gir massevis av fordeler som lavkosttilstand eFiling, brukervennlig avgiftsprogramvare og rimelige arkiveringsalternativer for alle slags IRS-skjemaer du måtte trenge.

Du kan arkivere statlige, føderale, endrede, militære og foregående års retur via TaxSlayer.

Det er en tre utgaver av TaxSlayer inkludert en gratis militærutgave, klassisk utgave for $ 9,95 og premiumutgaven for $ 29,95.

Pros

– TaxSlayer gir gratis statlige og føderale selvangivelser for aktivt militært personell, og programvaren er bare $ 9,95 hvis du er en sivil.
– Grensesnittet er enkelt og lyst. Det er enkelt å svare på hvert spørsmål og ganske raskt.

Ulemper

– Ingen mobilversjon ennå.

Den klassiske versjonen av TaxSlayer lar deg enkelt administrere deler av selvangivelsen som pantelenter, eiendomsskatt, barnepass, spesifiserte fradrag og mye mer.

1040EZ arkiveringen er en rask prosess og er ganske nøyaktig når du tester.

Programvaren kontrollerer for alle slags feil og dekker alle fag som hjemmet ditt, ditt arbeid, pårørende og andre problemer som gir mulighet for studiepoeng og fradrag du har tjent.

En siste feilkontroll er fullført før du kan arkivere for å sikre at du har skrevet inn alt riktig.

Hvis du vil ta en pause, kan du legge til en plassholder og hoppe tilbake senere for å fylle ut manglende informasjon. Alt du trenger å gjøre er å fylle ut bokser mens du går gjennom programvaren.

Typen er leselig og stor, og knappene er enkle. Du klikker bare på “Fortsett” når du er klar til å gå videre til neste side. Du kan også øke hastigheten på prosessen ved å importere informasjon fra en tidligere retur lagret på TaxSlayer.

Hvis du trenger hjelp, kan du også kontakte TaxSlayer kundesupport via telefon eller e-post.

Dette fungerer selv for de som arkiverer med en gratis utgave. Imidlertid er det et prioritert støttealternativ for premiumbrukere. Selskapet er også veldig aktiv på Twitter.

Ved bruk av TaxSlayer, kan du få skattene dine lagt inn riktig og sikre at det ikke er noen feil ved å bruke den endelige sjekken. Kundesupporten er alltid tilgjengelig hvis du har spørsmål eller trenger veiledning om hva du skal arkivere.

Få ‘Er Done Turbo Style – TurboTax

Intuits TurboTax har alltid vært et av de beste programvareselskapene for skatteforberedelse.

De tilbyr gratis selvangivelse og mange funksjoner for de som kjøper en premiumversjon. Du kan også importere data, som reduserer dramatisk inntastningstid for data hvis du driver en bedrift eller jobber for deg selv under 1099.

Du kan få viktige data fra ItsDeductible og Mint, som begge eies av Intuit.

Pros

– Enkel å bruke fra skrivebordet eller mobilenheten.
– Hvem som helst kan bruke programvaren enten du kjenner skatterett eller ikke.
– Forbundsavkastningen er gratis å flislegge

Ulemper

– Du kan ikke importere data med mindre du betaler for premiumtjeneste.

TurboTax er et husholdningsnavn. Selv bestemoren din har nok snakket med deg om fordelene med TurboTax.

Det er rangert på toppen av de fleste programvarelister for skatteforberedelser av en grunn. Ved testing av programvaren i år var TurboTax enklere å bruke og enda mer nøyaktig enn før.

Imidlertid har premiumfunksjoner mye mer å tilby. Ved å betale for premium kan du enkelt importere data fra W-2s og 1099 skjemaer.

Programvaren har en guidet intervjutil som gjør det enkelt å svare på spørsmål og se hvilke studiepoeng eller fradrag som blir brukt når du jobber gjennom selvangivelsen..

TurboTax viser deg også hva den mest gunstige avkastningen kan være for din skattesituasjon når du arkiverer.

Selv om programvare for skatteforberedelse alltid er underlagt brukerfeil, TurboTax går et skritt videre for å prøve å eliminere alle spørsmål med riktige spørsmål. Den kan også finne elementer du oversett.

Det er heller ikke nødvendig med matteberegninger. Programvaren vil gjøre alt for deg. Grensesnittet er ekstremt gjennomtenkt og enkelt, og du kan til og med bruke det på din mobile enhet.

Hvis du har problemer, kan du alltid kontakte Intuuts online kundesupport, som gir mange informasjon, som svar på vanlige spørsmål og spesialiserte spørsmål, samt skatterettslig veiledning og kundeservicenummer i tilfelle du trenger å snakke med noen.

Få litt selvangivelsesaksjon – TaxAct.com

Hvis du vet nok om hva du gjør eller har en enkel retur som du raskt vil gjøre, er TaxAct et billig og nøyaktig alternativ.

State eFiling er også rimelig med TaxAct. Du kan utarbeide, eFile og skrive ut føderale selvangivelser gratis med TaxAct. Det eneste du må betale for er å oppgi eFile, eller hvis du vil importere data fra en tidligere retur.

Du må også betale ekstra for å snakke med noen i kundesupport.

Pros

– Gratis føderal eFiling er enkel.
– Lavprisstat eFiling er billigere enn konkurrenter.
– Tilsynsstøtte gjør det enkelt for bedrifter å arkivere på nettet.

Ulemper

– Telefonstøtte er ikke gratis.
– Hjelp og støtte på nettet kan være mer omfattende.

Det er tre utgaver for TaxAct inkludert en gratis føderal utgave, Deluxe-utgave for $ 9,95 og Ultimate for $ 17,95.

Hvis du vil oppgi fil, må du betale ekstra for både gratis og Deluxe-versjoner. Ultimate inkluderer en statlig og en føderal arkivering.

Du kan også laste ned og installere CD-programvare som spenner opp til $ 21,95. Du kan også arkivere forrige års retur fra 2000.

TaxAct-guiden hjelper filere å svare på spørsmål som er relatert til deres skattestatus og gjør det enkelt med over 2500 skattetips for å sikre at brukere har litt hjelp når de forbereder selvangivelsen online.

Det er også en skatte blank som inkluderer definisjoner for 300 avgiftsmessige vilkår. Spørsmålene tillater det TaxAct for å ha mer nøyaktighet og brukere får feilkontroll, varsler og en refusjon / skyldig måler som hjelper dem å finne ut hva de vil få for selvangivelsen.

Alt i alt er det en flott skatteforberedende programvare, men du vil kanskje ha mer hjelp hvis du ikke er kjent med å inngi skatter på egen hånd.

Gjør det riktig første gang – HRBlock.com

Når det gjelder innlevering av avgifter, H&R Block er et annet husholdningsnavn.

Imidlertid har selskapet vært kjent mer for sine konsultasjoner på stedet i stedet for sin online skatteforberedende programvare i det siste. I 2014 er det en av de beste programvarene for skatteforberedelse online.

Med mange innleveringsalternativer, omfattende veiledning og høy nøyaktighet, er det et flott alternativ for de som bare begynner med skatteregistrering og kanskje ikke vet så mye de trenger for å få en riktig avkastning.

Pros

– H&R Block hjelper enkeltpersoner og bedrifter med å få den mest nøyaktige selvangivelsen.
– Forbunds- og statlig arkivering, kundeservice og tilleggsverktøy alt inkludert i prisen.

Ulemper

– Programvaren er ikke gratis og har en høyere pris enn konkurrenter til $ 27,95 opp til $ 34,95.

Skattytere vil elske det brede spekteret av tjenester de mottar med denne programvaren.

Til tross for prisen, er det verdt pengene hvis du trenger profesjonell hjelp til å forstå skattene dine og ønsker å få en mest mulig nøyaktig avkastning.

De har også tusenvis av butikkontorer i hele landet, noe som gjør det enkelt å få hjelp med et problem hvis du får en veisperring.

Alle typer filere kan få hjelp med H&R Blokk også. Enten du er selvstendig næringsdrivende, en investor eller bare en enslig forsørger som prøver å forstå barnepass, det er mange måter H&R Block staver det hele for brukerne sine og gir veiledning når du svarer på spørsmål for å sikre at avkastningen din er så nøyaktig som mulig.

Det er også enkelt å motta refusjonen din med H&R Blokk, som gir flere utbetalingsalternativer inkludert direkte innskudd, sjekk eller et forhåndsbetalt kortinnskudd.

Du kan også be om en forventet sjekk for tilbakebetaling av staten for en avgift på $ 13, som er som et lån.

Støtten er også den beste med H&R Block, og den er tilgjengelig 24 timer i døgnet, 7 dager i uken.

Skrevet og publisert av Christopher Pontine And Cynthia Adams

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map