5 beste WordPress Hosting for nybegynneralternativer (2020-sammenligning)

Innholdet mitt støttes av lesere av fantastiske mennesker som deg. Noe som betyr at jeg kunne tjene en provisjon. Lær mer her!


Beste WordPress Hosting for nybegynnere

Jeg skal gå ut på en avsats her og si at du vurderer å bruke WordPress til å bygge nettstedet ditt, eller skrive inn ord som

 • Beste WordPress Hosting for nybegynnere
 • Beste vertsleverandører for å bygge et WordPress-nettsted
 • Beste WordPress hosting

Men:

Det kan være første gang du gjør deg klar til å bruke den, eller første gang du er klar til å bli seriøs.

Hei, det er rettferdig, og vi har alle vært der.

Det fine er imidlertid at det ikke er så ille.

Målet er å finne en fin hostingleverandør som enkelt kan hjelpe deg med å sette opp WordPress-nettstedet ditt

Og:

Hjelper deg ut fra et vertskapssynspunkt med det.

Årsaken til at jeg valgte disse 5 er at jeg enten har brukt dem, sett fantastiske anmeldelser eller testkjørt dem.

Generelt ønsker hver hostingleverandør å gjøre det enkelt for deg å sette opp WordPress-nettsted.

Tross alt,

Det er over 76 millioner blogger pluss å bruke den.

Men jeg tror at disse 5 passer til det du skal lete etter, og at de er enkle å komme i gang.

Eller ha god kundeservice for å svare på spørsmål du har.

På toppen av det: Hvis du bestemmer deg for en av disse, skal jeg vise deg en trinnvis video for å sette opp WordPress-nettstedet ditt med hvert WordPress-vertsalternativ.

La oss dykke inn og sjekke dem ut.

Bluehost – Dette er en jeg bruker

Priser

I likhet med konkurrentene tilbyr Bluehost rimelige alternativer for webhotell. De starter vanligvis på $ 7,99 per måned, men er i salg for $ 2,75 per måned.

Nye brukere får et spesielt introduksjonstilbud samt en 30-dagers pengene-tilbake-garanti, slik at de kan prøve ut tingene og se om de liker dem.

Optimalisert hosting for WordPress starter på $ 19.99 per måned med WP Standard. Så er det WP Enhanced som koster $ 29.99 per måned.

WP Premium er $ 39.99 per måned og WP Ultimate er $ 49.99 måned.

Prisene er basert på å betale for et års tjeneste på forhånd. Det er betydelige besparelser ved å gjøre dette. WP Ultimate er normalt $ 129.99 i måneden, og tilbyr brukerne $ 80 i rabatter ved å betale for tjenesten årlig.

Topp funksjoner

I følge Bluehost er det “# 1 anbefalt webhotell av WordPress.org.” Tjenesten har 1-klikk WordPress-installasjon, 24/7 support, samt et hjelpesenter full av guider, videoopplæringer og andre ressurser, en pengene-tilbake-garanti og over $ 150 tilbud fra Google.

Hver medlemsplan tilbyr sin egen liste over funksjoner.

For eksempel, WP Standard har plass til 100 millioner besøk per måned, 30 GB eller lagring og sikkerhetskopiering og 2 GB RAM. WP Ultimate, derimot, tilbyr ubegrensede besøk, 240 GB lagring og sikkerhetskopiering og 8 GB RAM.

Hver plan har også forbedret cPanel. WP Standard leveres med SiteLock CDN, mens de tre andre prisplanene kommer med SiteLock CDN / WAF Pro.

WP Premium kommer med Positive SSL og WP Ultimate kommer med Positive Wildcard SSL.

Enkel å sette opp WordPress

Å sette opp WordPress med Bluehost er øyeblikkelig. Med bare ett klikk er alle installasjonene dine på plass.

Du kan bygge nettstedet ditt med en gang, noe som gjør det til en virkelig bekvemmelighet for brukerne.

I stedet for å rulle ut nettstedet ditt i faser, vil du gjøre det på en gang.

Dette lar deg få mest mulig ut av tjenestene som tilbys av Bluehost.

Skalerbarhet er en ting det passer for, så hvis nettstedet ditt begynner å bli lite og vokser er størrelse, kan tjenesten takle det.

Prøv BlueHost

GreenGeeks – Jeg bruker dette for noen av nettstedene mine også

Green Geeks - En av de beste WordPress Hosting for nybegynnere

Prising – En skalerbar prismodell etter hvert som nettstedet ditt vokser

WordPress-hosting med GreenGeeks koster vanligvis 9,95 dollar i måneden. Akkurat nå er det for salg for $ 3,96 per måned. Det er en betydelig besparelse og sannsynligvis har med ferien å gjøre.

GreenGeeks tilbyr en 30 dagers pengene tilbake-garanti på sine tjenester. Dette gir deg tid til å se om tjenesten oppfyller dine behov og forventninger. Hvis ikke, har du ikke penger.

Tjenesten godtar Visa, MasterCard, Discover og American Express som betalingsmåter. Det lar PayPal-brukere også betale via kontoene sine.

Registreringsprosessen tilbyr to alternativer for brukere, ett for personer som trenger å registrere et domene, og ett for personer som ønsker å bruke et eksisterende domene.

Topp funksjoner

GreenGeeks Managed WordPress Hosting inkluderer en rekke funksjoner. Det sies å være både for en “WordPress-blogger” og en “veteran WordPress-utvikler” fordi tjenesten er “fullastet”.

Noen av de mest bemerkelsesverdige funksjonene som tilbys med betalte GreenGeeks-tjenester inkluderer ubegrenset webplass og dataoverføring og 99,9% oppetid av tjenester.

Du trenger ikke å bekymre deg for at tjenesten er nede og forstyrrer strømmen av trafikk som kommer til nettstedet ditt. Selv om du opplever et problem, er det 24/7 kundestøtte 365 dager i året.

Andre ting som er verdt å nevne om GreenGeeks WordPress-hosting er at det inkluderer:

 • WordPress Migration
 • WordPress Optimaliserte servere
 • Forbedrede sikkerhetstiltak
 • Enkel, 1-klikk WordPress-installasjon
 • Gratis overføring og registrering av domenenavn
 • Rask SSD RAID-10-lagring

GreenGeeks WordPress hosting inkluderer en rekke sikkerhetsfunksjoner som mange brukere synes er ideelle. For det første tilbyr den automatiske oppdateringer. Deretter skanner og blokkerer det sikkerhetsproblemer i sanntid.

Tjenesten holder også nettstedet ditt adskilt fra andre kunder på serveren for å opprettholde din konfidensialitet.

GreenGeeks har også innebygd Distribution Denial of Service (DDoS) beskyttelse som opererer på bedriftsnivå.

Hvis denne typen angrep oppstår på grunn av en trojan eller annet virus, vil du bli beskyttet.

Enkel å sette opp WordPress

Det tar veldig lite tid å konfigurere GreenGeeks på WordPress.

Tjenesten gir instruksjoner via video og tekst.

Hvis du vil gjøre det manuelt, er her trinnene du vil gjøre:

 1. Last ned WordPress. Gå til nedlastingssiden for WordPress. Last ned og lagre zip-filen. Forsikre deg om at du vet hvilken mappe du plasserte filen i, slik at du enkelt kan hente den når du trenger den.
 2. Last opp WordPress-filer til GreenGeeks-vertskontoen. Bruk en FTP-klient eller cPanel File Manager for å laste opp filene. Du kan bruke begge alternativene og få samme resultat. Den eneste forskjellen er at cPanel lar deg laste opp og trekke ut innholdet i filen umiddelbart. Det gjør dette trinnet raskere.
 3. Lag en database for bloggen din. Når du har tilgang til MySQL-databaser i cPanel, vil du opprette en database og deretter tilordne en bruker. Hold oversikt over databasenavnet, brukernavnet og passordet du oppretter for deg selv.
 4. Forsikre deg om at WordPress-bloggen din er riktig konfigurert. Besøk http://wwww.yourdomain.com/wp-admin/install.php. Dette lar deg sette opp bloggen din. Hvis det er i en underkatalog, må du gå til http://www.yourdomain.com/subdirectory/wp-admin/install.php. Den vil be deg om å sette inn databasenavn, brukernavn og passord. Hvis localhost ikke fungerer for “Database Host”, må du be webhotellet om denne informasjonen. La “Tabellprefiks” være i fred, og trykk send. Du må oppgi brukernavn og passord før du trykker på “Installer WordPress”.

Selv om det virker som det er mange trinn å gå gjennom, er det ikke det.

Det er ganske enkelt å laste ned WordPress, laste opp filene til hostingkontoen din, gi disse filene et sted å oppholde seg, og installere WordPress for å sikre at alt sjekker ut ok.

Sjekk ut denne videoen for å vise deg WordPress-konfigurasjonen:

Husk at kontoen allerede er konfigurert.

Så registrer deg, og følg den ��

Hvis du sliter gjennom, er kundestøtten deres via chat hendene nede.

Prøv Green Geeks

InMotion Hosting

Priser

Det er tre forskjellige prisalternativer tilgjengelig med InMotion. De er lansering, makt eller pro. Du kan velge riktig alternativ for deg basert på dine behov og preferanser.

Lansering er normalt $ 7,99 i måneden. Det er i salg for $ 5,99 i måneden. Det inkluderer et gratis domene, to nettsteder, ubegrenset diskplass, ubegrenset båndbredde og ubegrenset e-post.

Strømmen er $ 9.99 i måneden og til salgs for $ 7.99 i måneden. Det inkluderer et gratis domene, seks nettsteder, ubegrenset diskplass, ubegrenset båndbredde og ubegrenset e-post. Den tilbyr også to ganger ytelsen.

Pro er $ 15.99 i måneden. Det er for tiden i salg for 12% avslag, og selger $ 13.99 i måneden. Det inkluderer et gratis domene, ubegrenset nettsteder, ubegrenset diskplass, ubegrenset båndbredde og ubegrenset e-post. Det tilbyr også 4x ytelsen og støtte på Pro Level.

Begynn å bygge nettstedet ditt med InMotion Hosting

Topp funksjoner

InMotion hosting tilbyr spennende funksjoner. Brukere av tjenesten har følgende å se frem til:

 • WordPress kommer forhåndsinstallert og klart. Du vil være i gang om noen minutter.
 • Gratis domene. Ikke bekymre deg for å kjøpe et nytt eller registrere et eksisterende, fordi du begynner med et helt nytt domene.
 • Ubegrenset hosting. Det betyr at du ikke vil betale mer selv om du brukte mer båndbredde.
 • Bruk eventuelle plugins som du liker. Det er nettstedet ditt, og det skal være akkurat slik du vil ha det.
 • Gratis temaer. Velg en som hjelper deg med å kommunisere budskapet ditt til verden.
 • Oppgrader enkelt og trygt. Installer oppdateringer med letthet og uten frykt for at de vil overskrive eller rote de gode tingene du har med nettstedet ditt.
 • Fullt støttet. Du får hjelpen du trenger med å designe og være vert for nettstedet ditt.

Andre funksjoner som virkelig skiller seg ut inkluderer automatiske daglige sikkerhetskopier, støtte for cache-plugin, SSH, GIT, FTP og PhpMyAdmin Access, og ingen overføring av nedetid på nettet gratis.

Hvis du planlegger å flytte et eksisterende nettsted til InMotion, kan du gjøre det uten at noen noen gang vet at du har det. Ingen driftsstans betyr flere besøkende og til slutt mer salg og påmeldinger.

Enkel å sette opp WordPress nettsted

Med InMotion kommer WordPress forhåndsinstallert og klar. Du kan få nettstedet ditt oppe i løpet av få minutter.

Dette er ideelt hvis du har liten kunnskap om FTP-er.

Hvis du har et eksisterende nettsted som du vil flytte til WordPress-hosting-tjenesten, kan du gjøre det. Du vil ikke oppleve driftsstans som er ideell.

Når nettstedet ditt ikke er online, kan ikke folk besøke det, og du kan ikke tjene på det.

Sette opp WordPress-nettstedet ditt på InMotion

Hvorfor du gjør dette og har et spørsmål, bare chatte InMotion, så vil de lede deg gjennom det.

Begynn å bygge nettstedet ditt med InMotion Hosting

Siteground

Siteground WordPress Nettstedvert

Priser

SiteGround tilbyr tre forskjellige prisalternativer. De er StartUp, GrowBig og GoGeek. Oppstart er regelmessig priset til $ 9,95 per måned, men er nedsatt til $ 3,95 per måned for tiden.

GrowBig er regelmessig priset til $ 14,95 per måned, men er nedsatt til $ 7,95 per måned nå. GoGeek blir regelmessig priset til $ 2995 per måned, men er nedsatt til $ 14,95 / måned.

Topp funksjoner

Hver prisplan tilbyr noe annerledes. For eksempel har StartUp plass til ett nettsted der GoGeek, den dyrere av de to, rommer flere nettsteder. StartUp tilbyr 10 GB nettplass der GoGeek tilbyr 30 GB nettplass.

Oppstart gir mulighet for 10.000 besøk månedlig og GoGeek gir mulighet for 100.000 besøk månedlig.

Hver plan tilbyr viktige WordPress-funksjoner som gratis domene, gratis WP-overføring, gratis WP-installasjon og WP-automatisk laster.

Premium WordPress-funksjoner inkluderer WordPress SuperCacher, 30 sikkerhetskopier, prioritert teknisk support og ett års gratis Wildcard SSL.

Enkel å sette opp WordPress

Det er fire trinn involvert i å sette opp WordPress manuelt.

De er:

 • Last ned pakken for WordPress-installasjon. Gå til den offisielle nedlastingssiden for WordPress. Klikk på Last ned-knappen, og velg et sted du vil lagre filen. Forsikre deg om at du husker mappen du la den i, slik at du lett får tilgang til den.
 • Last opp nødvendige WordPress-filer til serveren. Last opp filene ved å bruke FTP. Det er en rekke tilgjengelige alternativer som lar deg gjøre dette. Filezilla og cPanel er blant de mest pålitelige.
 • Lag en MySQL-database for WordPress. Tildel en bruker og tilordne fulle tillatelser. Merk brukernavnet og passordet for fremtidig referanse.
 • Gå gjennom trinnene i installasjonsprosessen. Hvis WordPress lastes opp i din offentlige_html-katalog, gå til http://yourdomain.com. Hvis du ikke har en fil som heter wp-config.php, oppretter du en. Dette gjør du ved å klikke på knappen Opprett en konfigurasjonsfil. Den vil be deg om å utarbeide nødvendig informasjon og gi deg muligheten til å fortsette med prosessen ved å klikke på “La oss gå!” knapp. Det neste skjermbildet ber deg om informasjon om MySQL-databasen. Klikk “Send” for å fullføre alt.

Hvis du heller vil få SiteGround gratis WordPress-installasjon, kan du gjøre det. Det er en installasjonsveiviser som du bruker.

Du installerer WordPress automatisk gjennom Softaculous. Du har også en gratis manuell installasjon av SiteGrounds supportteam som et alternativ.

Her er en trinnvis video for å lage ditt WordPress-nettsted med nettstedet

Begynn å bygge nettstedet ditt med siteground

Dreamhost

Priser

DreamHost tilbyr to alternativer for priser. Delt hosting starter på $ 7,96 per måned og inkluderer ett-klikk WordPress-installasjon. Den støtter flere WordPress nettsteder så vel som domener. Det tilbyr også en 97 dagers pengene-tilbake-garanti.

DreamPress er fullstendig administrert. Du lager innhold og DreamHost tar seg av resten. Den er forhåndskonfigurert slik at det er enkelt å komme i gang med en gang. Det er også skalerbart, noe som gjør den i stand til å håndtere ekstra trafikk uten båndbreddekapsler.

Topp funksjoner

Noen av de viktigste funksjonene i DreamHost inkluderer:

 • Flere e-postkontoer. Har så mange e-postkontoer du trenger. Åpne atmail-webklienten når du vil lese og opprette e-postmeldinger.
 • Mulighet for å bruke det temaet eller plugin du liker. Det er ingen begrensninger med DreamPress. Lag den identiteten som best tjener deg.
 • Automatiske oppdateringer. Denne funksjonen holder nettstedet ditt trygt og sikkert. Den tar vare på eventuelle problemer du kan komme uten hjelp fra deg.
 • Konfigurer for e-handel. Dette alternativet kommer med SEO med SSL. Det har et forhåndsinstallert Let’s Encrypt TLS / SSL-sertifikat. Det gir deg også en privat IP-adresse.
 • Ingen besøkende begrenser eller luker båndbredde. Du trenger ikke å bekymre deg for nettstedskrasj fordi du har hatt en økning i trafikken. Nettstedet ditt er bra å gå uansett hvor stort det er å følge den.
 • WordPress brannmur blokkerer. Hold nettstedet ditt beskyttet mot angrep. Sikkerhet er høyt prioritert både for DreamPress og deg.

I likhet med konkurrentene har DreamHost sikkerhetsprotokoller på plass.

Det gir deg muligheten til å sette opp så mange e-postkontoer du trenger for å fungere optimalt.

Den bruker også ditt valg av tema og plugins, slik at nettstedet virkelig er ditt.

Enkel å sette opp WordPress

Det tar lite tid å installere DreamHost. Alt du trenger å gjøre er å gå til Installasjons-siden under Panel og godbiter.

Klikk på ikonet for appen du vil installere. I dette tilfellet er det WordPress.

Velg ønsket domene ved å klikke på “Installer til” på rullegardinmenyen.

Du vil da se en knapp som sier: “Installer den for meg nå!” Når installasjonen er fullført, vil du motta et varsel om at det var vellykket.

Se denne videoen for å hjelpe deg med å sette opp WordPress-nettstedet ditt med Dream Host

https://www.youtube.com/watch?v=WEUGgBLb-zc

Begynn å bygge nettstedet ditt med Dream Host

Konklusjon om de 5 beste WordPress Hosting for nybegynnere

Bare for å gjenskape de 5 beste WordPress-hostingene for nybegynneralternativer

 • Green Geeks
 • I bevegelse
 • Bluehost
 • Tomtegrunn
 • Drømmevert

Alle disse fem er gode vertsleverandører for snart WordPress-nettstedet ditt.

De tilbyr enkelt oppsett og en pris du vil føle deg komfortabel med hvis du bare starter.

På toppen av det er kundeservicen god, fordi den hjelper deg og tar gjetningsspillet og ikke vet ut av det også.

Kos deg med å bygge din helt egen WordPress-webside.

Har du prøvd noen av disse enda?

I så fall hvilken?

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map