8.5 Store investeringsvalg for din virksomhet på nettstedet

Innholdet mitt støttes av lesere av fantastiske mennesker som deg. Noe som betyr at jeg kunne tjene en provisjon. Lær mer her!


Jeg vet at denne artikkelen ikke dekker noe å gjøre med en nettstedsbygger for noen av dine virksomheter, men personlig fant jeg disse fantastiske stedene å investere fortjenesten din eller å holde pengene dine også !!!! så jeg ønsket å dele disse med deg og gi deg muligheten til å åpne en konto selv, slik at du får investeringsalternativer når det trengs.

Jeg tror at du totalt sett vil være veldig fornøyd med disse nettstedene og finne dem veldig verdifulle for den generelle forretningsplanen din enten i dag eller i fremtiden for nettstedets virksomhet. OK, la oss komme og sjekke ut disse.

Når du ser etter en topp megler på nettet, ser det ut som om anbefalinger er overalt. Meglere må ha noen få ting for å gjøre det verdt en investors tid. Ulike online meglerfirmaer varierer ofte mellom høye og lave gebyrer, forskjellige kontotips, utvalg av utdanningsfunksjoner og lagerundersøkelsesverktøy som gjør det ene bedre enn det andre. Dette er åtte av aksjehandelsnettstedene som investorer virkelig elsker og har anbefalt gjennom årene.

Banner med ord

1. TD Ameritrade

TD Ameritrade har blitt en av de hotteste online investeringsmeglerne i Amerika. Selskapet kan skryte av over 5,8 millioner kontoeiere og 480 milliarder dollar i eiendeler. Det er et minimum innskudd på $ 500 for å komme i gang, og du kan finne aksjehandel for $ 9,99 per handel. Opsjoner handles til $ 9,99 per handel med $ 0,75 per kontrakt. Det finnes også gratis forskningsverktøy, gratis datafunksjoner og handelsplattformer som er gratis å bruke.

TD Ameritrade har også noen få kampanjer som gjør det supert for nye og erfarne investorer. For eksempel kan du handle gratis i 60 dager og få en kontantbonus på $ 600. Kundeservicen deres har også fått massevis av positive tilbakemeldinger, og de har live chat, telefon og e-poststøtte for medlemmene. Barron’s har tildelt TD Ameritrade med noen få forskjellige utmerkelser som nr. 1 for langsiktig investering og nr. 1 for opsjoner.

2. Sharebuilder

Aksjepriser blir lave hos ShareBuilder med bare $ 4 hvis du velger automatisk investering. Det er også et gratis prøveversjonstilbud, og du trenger ikke å ha et minimumskonto for å være med. Pris- og avgiftsstrukturen hos ShareBuilder er enkel nok. Du kan sette opp tilbakevendende planlagte investeringer for å gjøre investeringer enklere og mindre tidkrevende. For handel med grenser, opsjoner og markedet betaler du bare $ 6,95.

Det er også flere forskningsverktøy å bruke på ShareBuilder inkludert kriteribaserte lagerverktøy, strategirapporter og overvåkningslister. Du kan også se på diagrammer som gjør oppmerksom på de historiske prisendringene på visse aksjer. Hvis du vil ha en tøff type investeringsplattform som er laget for nybegynnere, er ShareBuilder akkurat den rette plattformen for deg.

3. Scottrade

Med aksjer, obligasjoner, aksjefond, ETF-er og opsjoner, tilbyr Scottrade en rekke forsknings- og dataverktøy med utmerket kundeservice for 30 prosent mindre enn de fleste andre online meglere. De har også fysiske lokasjoner for å hjelpe investorer som trenger veiledning personlig.

En ulempe er imidlertid at handelsplattformen ikke er så moderne som andre som eTrade eller Sharebuiilder. Det bringer også ned prisen til $ 7 per handel med $ 1,25 tillegg for opsjoner handel entreprenører. Scottrade har også flere handelsverktøy gratis, men det mangler noen av forskningsverktøyene og kartene du finner på TD Ameritrade eller eTrade.

Imidlertid kan du tilpasse streaming-tilbud fullt ut, og det er fremdeles overvåkningslister og noen kartverktøy som vil tilfredsstille de grunnleggende behovene for de fleste investorer. Hvis du bestemmer deg for å oppgradere med Scottrade, får du også et debetkort, gratis uttak av minibanker, ubegrenset gratis sjekker, mobil tilgang og kundestøtte 24/7.

4. eTrade

Med sine brukervennlige bestillingsfunksjoner har eTrade også alternativer for nybegynnere og erfarne profesjonelle handelsmenn. For eksempel er det sammensatt ordreplassering for kondor-, strekk-, kvelert- og sommerfuglstrategier. Hvis du er en aktiv handelsmann, er eTrade den beste. Den har konkurransedyktige prismodeller og opsjonsspesifikke funksjoner som aktive handelsmenn vil sette pris på.

Aksjer og opsjoner er $ 7,99 per kontrakt så lenge du gjør minimum 150 handler per kvartal. Hvis du ikke handler så mye, går gebyrene opp til $ 9,99, som fremdeles er relativt lavt. Forskningsverktøyene er utrolige for handelsmenn på eTrade. De har omfattende verktøy for valg av handel, slik at du enkelt kan plassere spredning, kjøp-skriving, sommerfugl, kondor og grunnleggende type bestillinger, inkludert jernkondor. Alternativskart er også veldig nyttig for forskning.

Du kan også utvikle forskjellige strategier basert på investeringsbeløpet, tidsrammen, volatiliteten, målprisen og markedsutsiktene. Hvis du har komplekse bestillinger, er eTrade definitivt det rette stedet å gjøre dine handler med mange ekstra funksjoner og rådtips for å gjøre dine handler mer forutsigbare og sikre.

5. Tradeking

TradeKing tilbyr viktige verktøy for investorer, og de er kjent for oppmerksom kundeservice og lave kostnader. Foreløpig tilbyr TradeKing $ 4,95 per handel. I tillegg rangerer denne online megleren konsekvent i toppen for online firmaer. TradeKing slo seg også sammen med Zecco og tilbyr nå massevis av nye forskningsverktøy som en del av dashbordet. Du kan dra nytte av tilpassbar og avansert kartlegging. De er også visuelt tiltalende og brukervennlige. Ethvert medlem kan også bruke disse verktøyene.

De økonomiske produktene koster ekstra inkludert valutahandel. Imidlertid har den gratis IRA-er og DRIP-er, men det er en ulempe. TradeKing har en inaktivitetsavgift på $ 50 for kontoer som har under 2500 dollar og ikke har handlet i løpet av ett år. Dette gjelder vanligvis ikke for de fleste aktive handelsmenn, men det bør bemerkes i tilfelle du bare begynner og kanskje ikke vet om du vil handle om et år.

6. TradeMonster

For de som spesifikt handler alternativer, er TradeMonster valget for deg. Du kan få opsjonshandler for så lave som $ 0,10 per kontrakt. Vanlige opsjonshandlere må bare betale $ 0,50 per kontrakt. Som megler med rabattalternativer er TradeMonster svært konkurransedyktig og tilbyr mange funksjoner for brukere som gjør at de skiller seg ut. Investorer støtter alltid denne handelsplattformen fordi den har de laveste avgiftene, og du vil finne priser med en avgift på bare $ 7,50.

I tillegg er megleren ikke sjenert over å tilby volumrabatter og lave marginpriser. Hvis du handler aktivt hver dag, trenger du en strømlinjeformet handelsplattform som kan gi deg alle de grunnleggende handelsfunksjonene med noen få avanserte forskningsverktøy. De spektrale analyseverktøyene lar deg leke med volatilitet, som er unikt for TradeMonster. Resultatene vises på et kart i stedet for bare i et diagram. Du kan også bruke andre verktøy som alternativstrategifunksjoner, hva-hvis-analyse, gruppeordrehåndtering, resultatsporing og mye mer.

7. OptionsHouse

OptionsHouse er en pålitelig meglerhus å tenke på om du vil ha en rimelig rabattmegler med en mer tradisjonell handelsplattform. For aktive handelsmenn har OptionsHouse noen billige alternativer. Programvaren har streaming-tilbud, som ikke alltid er gratis i noen av de andre meglerne, men OptionsHouse gjør en god jobb med å gjøre de grunnleggende verktøyene gratis for brukerne. Dette er gratis sanntidsnoteringer, slik at du kan holde fingeren på pulsen til en bestemt aksje eller bare se på aksjemarkedet generelt.

Handelsplattformen for OptionsHouse er ikke så intuitiv som noen av de andre, men den er fremdeles enkel å navigere. Du kan plassere aksjehandel for en flat $ 4,75 gjennom OptionsHouse, og det tilbyr også gratis virtuell handel. Dette er perfekt for de som har aksjestrategier som de vil prøve, men de vil ikke investere noen penger med en gang. Du kan bruke den gratis virtuelle kontoen på $ 5000 for å prøvekjør noen av de nye strategiene dine og se hva som fungerer.

8. OptionsXpress

OptionsXpress er et børsnotert selskap med hovedkontor i Chicago. Det er hovedsakelig kjent for sine ETF-er, futures, obligasjoner, aksjefond og aksjeopsjoner online. Plattformen har mange verdifulle og sofistikerte online verktøy. Du kan åpne individuelle eller bli medlem av leietakerkontoer, tillitsregnskap, bedriftskontoer og individuelle pensjonskontoer. Det kreves heller ingen minimumsinnskudd for å åpne en kontantkonto, og du trenger ikke å holde en minimumssaldo for at kontoen din skal være åpen.

Du kan også handle trådløst på smarttelefonen din og dra nytte av noen få kraftige elektroniske handelsverktøy som The Screener. Screener skanner markedet for potensielle aksjefond, opsjoner, aksjer og ETF-er som ville være gode muligheter. Du kan se all informasjonen på en aksje før du tar noen beslutninger også.

Et manns ansikt med et ordtak

Grunnen til at jeg la til .5 var å fange oppmerksomheten din, og i tillegg representerer den handlingen når du bruker en av disse. Jeg vet godt, ikke sant? Men på samme tid hvis det fikk deg til å undre at jeg gjorde jobben min med å gjøre deg nysgjerrig og sjekke den, er det eneste målet å ACT.

Jeg håper du fant disse gode og informative og en passer dine forventninger som du kan bruke til din virksomhet på nettstedet: -). Hvis ikke kan det være et flott sted å sette pengene dine, jeg vet at det virkelig har hjulpet meg.

Skrevet og publisert av Christopher Pontine & Cynthia Adams
Image Credit: Opprette et nettsted i dag
 

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map