Anbefalte ressurser

Anbefalte ressurser


Her er en ressursside fullpakket med verktøy, produkter, tjenester, guider og andre ressurser som er rettet mot bloggere og eiere av nettsteder. Dette er ressurser jeg for tiden bruker, har brukt tidligere eller verktøy og ressurser som kommer sterkt anbefalt av venner, jevnaldrende og folk i bransjen.

Hoppe til: CMS & Bloggplattformer Webhotell & Domenenavn Nettdesign, temaer & plugins Verktøy & Produktivitet markedsføring & inntjenings Andre verktøy Blogger jeg liker

Blogging og ressurser og verktøy for nettredaktører

Avsløring: Vær oppmerksom på at noen av lenkene nedenfor er tilknyttet lenker, noe som betyr at hvis du bestemmer deg for å kjøpe via disse lenkene, vil jeg tjene en provisjon (det koster aldri noen ekstra kostnader for deg). For mer informasjon, les tilknytningsavsløringen.

CMS & Bloggplattformer

WordPress.org er det største nettstedet og bloggplattformen du ønsker. Faktisk kjører nesten 20% av alle nettsteder og blogger på Internett på WP, inkludert bloggen her på Hosting Kingdom.

WordPress.com er en hostet bloggplattform som lar deg lage et gratis nettsted eller enkelt bygge en blogg. Leveres med mange gratis, tilpassbare, mobilklare design og temaer.

Lær hvordan du starter en WordPress-blogg og hva forskjellene mellom WordPress.org og WordPress.com er

Ghost.org er en open source bloggutgivelsesplattform som får fart, den er enkel å mestre og helt gratis å bruke.

Blogger.com er Googles gratis bloggutgivelsesplattform som er enkel å lære og bruke, men er mer rettet mot personlige og hobbybloggprosjekter.

Webhotell & Domenenavn

Bluehost.com er en bunnsolid webhotell som tilbyr konkurransedyktige hosting-pakker. I tillegg gir de deg et gratis domenenavn for det første året. Du kan ikke gå galt med Bluehost.

WebHostingHub.com er en webvert som flyr litt under radaren og er ukjent for mange. Det er synd fordi de kommer spekket med gode funksjoner og til veldig rimelige priser. Du bør sjekke dem ut.

GreenGeeks.com er en webhotellleverandør som tar klimaendringer på alvor. For hver 1x kraftenhet de tar fra nettet kjøper de 3x studiepoeng med vindenergi og sender den tilbake til nettet for å oppveie deres karbonavtrykk.

Vil du få mer informasjon om disse webvertene? Så sjekk ut denne anmeldelsen av Bluehost, denne av Web Hosting Hub og denne av GreenGeeks

NameCheap.com er markedets beste domenenavnsregistrator. De tilbyr konkurransedyktige priser og gratis domeneregler kommer med de fleste domeneforlengelser.

Nettdesign, temaer & plugins

Themeforest er den ledende markedet for nettstedsmaler og WordPress-temaer. Her kan du finne fantastiske og skreddersydde temaer for WordPress fra rundt 50 dollar.

Finn ut hvordan du kan lage et bryllupsnettsted med fantastiske og ferdige temaer fra ThemeForest.

WrapBootstrap er en markedsplass for temaer og maler basert på Bootstrap-rammeverket (HTML, CSS og JS framework Hosting Kingdom er bygget på).

CodeCanyon er et søsterside for ThemeForest, og det er en markedsplass for plugins, skript og tekstutdrag.

Fiverr er et sted hvor du kan ansette frilansere fra så lite som $ 5. Det er det perfekte stedet å få logoer, bannere og små webdesignoppgaver gjort for deg billig.

Verktøy & Produktivitet

IFTTT "Hvis dette så det" er en smart automatiseringstjeneste som for eksempel kobler apper og gadgets via oppskrifter "hvis du laster opp en video til YouTube, blir den lagt ut direkte på WordPress-bloggen din" og "Hvis værmeldingen sier regn i morgen, så send meg en sms".

Lerret er et gratis grafisk designverktøy og nettsted der du kan lage fantastiske design som blogggrafikk, bannere på nettet, Facebook-omslag, Twitter-bakgrunn og mye mer.

Googles verktøy for nettredaktører er en gratis tjeneste fra Google som hjelper deg med å diagnostisere, overvåke og opprettholde nettstedets tilstedeværelse i Googles søkeresultater.

Google Analytics er en gratis tjeneste fra Google som sporer og rapporterer trafikk på nettet og er den mest brukte webanalytikatjenesten på Internett.

markedsføring & inntjenings

SumoMe er et knippe verktøy som hjelper deg med å bygge trafikk til nettstedet ditt. Verktøy inkluderer; e-postlistebygger, sosial deling, varmekart, tekstmerker, bildedeler og mer

Sjekk ut denne omfattende guiden til SumoMe.

Buffer er et verktøy for deling av sosiale medier som gjør sosial deling superenkelt og det er helt gratis å publisere på Twitter, Facebook, Google+ og LinkedIn.

Google AdSense er en gratis annonsepubliseringsplattform som lar nettstedseiere tjene penger ved å vise målrettede Google-annonser på nettstedet ditt.

Skimlinks er et tilknyttet markedsføringsnettverk som hjelper online utgivere med å tjene penger ved automatisk å finne lenker på nettstedet ditt og gjøre dem om til tilknyttede lenker.

MailChimp er en freemium online-markedsføringsløsning som lar deg designe, sende og spore e-post- og nyhetsbrevkampanjer.

Andre verktøy

BuzzSumo er et både oppdagelsesverktøy for innhold og påvirkere som lar deg analysere hvilket innhold som fungerer best for ethvert emne eller konkurrent.

Freshbooks er en skybasert regnskapsprogramvaretjeneste rettet mot eiere av små bedrifter for å enkelt administrere dine regnskapsbehov.

Ahrefs er et SEO-verktøy som lar deg analysere nettsteder og deres tilbakekoblingsprofiler, og du kan også utforske innhold og spore sosiale medier.

SerpStat er et gratis søkeordforslagverktøy som lar deg høste populære og søkte etter nøkkelord på Google.

Rankinity er et sanntidsverktøy for søkemotorrangering som er rimelig, enkelt å bruke og et verktøy som gjør jobben.

Blogger jeg liker

La oss starte med Brian Dean, han driver den enormt populære SEO-bloggen Backlinko.com . Her finner du ikke den vanlige kjøringen av SEO-fløten fra fabrikken, i stedet får du praktiske og handlingsrike tips og råd.

En annen blogg som retter ut praktiske og sinnsykt nyttige online markedsføringsråd er Bryan Harris VideoFruit.com .

Pat Flynn er en enorm populær (fortjent så) og vellykket online gründer. Nettstedet hans SmartPassiveIncome.com er syltet med tips og råd.

Når det gjelder WordPress-guider og hvordan gjør Syed Balkhi utrolig WPBeginner.com er den ubestridte go-to ressursen.

Darren Rowse (en stipendiat Melbournian) trenger ingen introduksjon og hans ProBlogger.net handler om å hjelpe andre bloggere med å forbedre bloggene og tjene penger.

For å fullføre tingene, her er en skamløs plugg for mine helt egne blog her på Hosting Kingdom.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map