Billig webhotell

Billig webhotell

Hvis dette er ditt første gang du registrerer deg for en webhotell, du føler deg kanskje litt overveldet av informasjonshavet der ute. Jeg vet at jeg absolutt følte meg som en fisk ute av vannet første gang jeg måtte stirre på mengden av alternativer der ute. Eller kanskje har du en dårlig opplevelse på jakt etter et alternativ til din gamle webhotell, og ønsker å forsikre deg om at du ikke blir skuffet andre gang. Uansett, vi har deg dekket.


billig webhotell

Din guide til pålitelige & Billigste webhotell

Hva er indikatorene på en pålitelig og billig webhotell? Trenger du en top-of-the-line løsning, eller vil en budsjettplan være tilstrekkelig for å komme deg av bakken?

For førstegangere, eller hvis du ønsker å starte en ny virksomhet, vil jeg absolutt anbefale å gå med en av de rimeligere hostingleverandørene til å starte med og evaluere vekstalternativene dine over tid.

Denne hurtigstartguiden vil navigere deg gjennom utvelgelsesprosessen og pusse deg i riktig retning uten at du går deg vill i en rekke tekniske jargon.

Her er seks ting du må huske på for pålitelig webhotell som ikke koster en arm og et bein:

Pålitelighet i serverytelse

Den billigste hostingtjenesten vil ikke gjøre deg så bra hvis serverne fortsetter å krasje og nettstedet ditt tar evig tid å laste. Tross alt er oppetid nøkkelen for nettstedet ditt. Gjentatt serverbrudd vil føre til tap av potensielle kunder til nettstedet ditt, noe som uunngåelig vil frarøre deg potensielle inntekter eller lesertall, avhengig av dine mål.

Bekreft alltid en vertsleverandørs track record via online anmeldelser eller uavhengige rangeringer. Eksempler inkluderer følgende:

a) Gratis overvåkningstjeneste for webhotell, for eksempel netcraft.com

b) Omtaler av webhotellfirmaer, les for eksempel vurderingene våre her på nettstedet

La oss bruke Bluehost og HostGator to som en målestokk to av de rimeligere webhotellleverandørene kjent for sin gode service og pålitelighet. Finn vår sammenligning mellom de to her. Med rimelig mener jeg under $ 5 / måned, selv om det ofte er spesielle tilbud som flyter rundt, noe som gir prisen enda lavere (mer om det om litt).

Både Bluehost og HostGator skryter av 99,9% oppetid til klienter. Uansett hvor du ender, vurder imidlertid "oppetid på forhånd" som en tommelregel.

Tilstrekkelig plass og båndbredde

De fleste webhotellleverandører tilbyr ubegrenset plass og båndbredde i sine planer i disse dager, selv om noen få av dem fremdeles begrenser. Sannheten er at ingen leverandører kan garantere ubegrenset båndbredde eller diskplass, ettersom begge koster penger.

Den gode nyheten er imidlertid at de fleste nettsteder tar veldig liten plass. Hvis du bare er i gang og ikke forventer enorme trafikkmengder til nettstedet ditt i overskuelig fremtid, har du ingenting å bekymre deg for. Skulle behovene dine endre seg i fremtiden og du finner ut at du trenger mer rom for å vokse, kan du alltid oppgradere planen din tilsvarende, for en liten premie.

De fleste verter gir enkel oppgradering til større planer hvis volumet ditt overstiger ditt opprinnelige behov / plan.

100% tilfredshetsgaranti

Hvem elsker ikke en tilfredshetsgaranti? Se alltid etter et selskap som er trygge på sine tjenester til å sikkerhetskopiere dem med pengene tilbake-garanti.

HostGator tar en dristig holdning ved å tilby 45-dagers penger tilbake-garanti; en praksis som overgår bransjegjennomsnittet på 30-dagers garantier som ofte tilbys av de fleste vertsleverandører.

Med Bluehost på den annen side har kunder rett til en pengene tilbake-garanti når som helst. Avbryter innen det første 30 dager vil gi kundene full refusjon, men de har også den ekstra fleksibiliteten i en pro-rangert tilbakebetaling hvis de bestemmer seg for å kansellere når som helst etter den første 30-dagersperioden.

Et brukervennlig kontrollpanel

Hvis du er en ikke-teknisk bruker, vil du sette pris på å ha et enkelt, brukervennlig grensesnitt som er en lek å jobbe med. Du ønsker å få nettstedet opp og kjøre pronto slik at du kan komme tilbake til virksomheten. Det skal være brukervennlig og intuitivt etter dine behov.

cPanel er industristandarden kontrollpanel som forenkler administrasjon av webhotell, anbefales på det sterkeste for nye brukere som mangler kjennskap til å installere webskript som WordPress, Joomla, Magento osv..

Du vil kanskje sjekke HostGator cPanel-demo og Bluehost cPanel-demo for å få et inntrykk av hvordan de fungerer. Begge cPanel-versjonene er lastet med en rekke funksjonelle tilleggsfunksjoner, inkludert WordPress-temaer, Weebly og goMobi, for å nevne noen få.

Alt du trenger for å få nettstedet ditt i gang (komplett med praktiske opplæringsprogrammer) er der, like ved fingertuppene.

Handle rundt for den beste mulige avtalen

Du har gjort forskningen og innsnevret de beste valgene dine. Du er i ferd med å treffe "betale" knapp. Men hold på. Har du gjort aktsomhet på best mulig avtale for din valgte webhotell?

Jeg gjorde denne feilen da jeg meldte meg på min første hosting-tjeneste. I mitt hastverk med å bare få det ferdig og ferdig, endte jeg opp med å betale mer enn jeg burde. Webhotell er en voldsom konkurranseutsatt bransje, noe som betyr at det finnes mange kampanjetilbud flyter rundt hele tiden; du vil ikke gå glipp av dem. Stol på meg på dette.

Mer verdi for pengene – ekstra fordeler

En av de ekstra fordelene med å registrere seg hos Bluehost: deres Gratis annonsering på 200 dollar tilbyr for Google Adwords, Facebook-annonser og andre ledende nettsteder for å ta bedriften videre.

På samme måte kaster HostGator inn Google Adwords-kreditt på 100 dollar når du registrerer deg hos dem. Hvilken bedre måte å få et forsprang på å markedsføre den nye virksomheten din? Du vil også være glad for å vite at HostGator er en sertifisert Green Web Hosting-leverandør – deres delte og forhandler-servere er 130% vinddrevet. Ja, du har lest det riktig!

Dette bør gi deg en god ide hva du skal se etter i søket etter billig, pålitelig webhotell.

HostGator vert over 9 millioner domener, mens Bluehost makter over 2 millioner nettsteder over hele verden. Rimelig webhotell kan være like bra som premiumleverandører. Det avhenger bare av dine behov og prioriteringer.

Hva gjør jeg??

Du har gjort forskningen og innsnevret de beste valgene dine. Nå er det på tide å sjekke ut og velge en webhotell som passer dine behov og budsjett.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map