Bygg et WordPress-nettsted enkelt på kort tid

Innholdet mitt støttes av lesere av fantastiske mennesker som deg. Noe som betyr at jeg kunne tjene en provisjon. Lær mer her!


Bygg et WordPress nettsted
Få det nettstedet opp!!!!!

Som mange nettstedutviklere og designere har innsett, kan WordPress være det beste innholdsstyringssystemet som er tilgjengelig i dag. Det finnes en rekke forskjellige CMS-grensesnitt der ute, men i virkeligheten kom de fleste nettsteder i dag i gang på grunn av WordPress på grunn av det er lett å- bruk grensesnitt, pålitelighet og sikkerhet. Over 100 millioner nettsteder bruker i dag WordPress, og antallet fortsetter å vokse. Det er så mange forskjellige måter å lage et nettsted ved å bruke denne plattformen at det kan virke overveldende å komme i gang. En av de viktigste delene for å sette opp et WordPress-nettsted av høy kvalitet er verten du bruker. BlueHost er en eksepsjonell WordPress-vert fordi den er raskt og enkelt å installere. Nå kan du mestre kunsten i WordPress og designe et feilfritt nettsted med BlueHost som er relativt billig.

Hvorfor velge BlueHost for WordPress

WordPress.org har anbefalt BlueHost som vert siden 2005. Det er en dedikert WordPress-vert og vil hjelpe deg med å lage et dynamisk nettsted med noen fantastiske verktøy. I tillegg tilbyr BlueHost en ett-klikks installasjon av WordPress.

Du får ubegrenset plass og båndbredde, ubegrenset e-postkontoer, gratis domenenavn og til og med $ 100 for Google Advertising. Alt dette er tilgjengelig for $ 4,95 per måned med den nyeste BlueHost-spesialen.

Hvis du ikke liker det, kan du alltid få tilbakebetaling med “Når som helst pengene-tilbake-garanti” levert av BlueHost.

I tillegg har BlueHost USA-basert kundesupport. Dette betyr at når du ringer, blir problemet ditt diagnostisert og løst av et engelsktalende, amerikansk teknisk supportpersonell med base på BlueHost’s Utah-kontorer.

De har også sitt eget datasenter, servere, fibernettverk og tilpassede Linux-kjernelapper. De har også nok generatorer til å drive en by, noe som betyr at forbindelsen din og oppetiden alltid vil være stabil.

Begynn å designe med WordPress-temaer

Når du har registrert deg, installerer du WordPress på BlueHost-kontoen din. Du går til “Kontrollpanel-pålogging” som er plassert på hovedsiden og skriver inn domenet og passordet ditt, og deretter klikker du “innlogging” for å få tilgang til kontoen din. Når du har kommet inn på kontrollpanelet, blar du ned til du ser det blå ikonet for verktøyet “Simple Scripts” og klikker på det for å åpne.

Når siden er lastet, blar du ned til bloggplattformer og klikker på “WordPress.” Bluehost vil sette opp WordPress for deg basert på valgene dine på neste side. Siden har nyttige tips og tips for å informere deg om hva valgene dine betyr. Du kan for eksempel velge avanserte alternativer som databasekonfigurasjoner for å tilpasse ytterligere.

Når du er ferdig med å velge, klikker du bare på “Fullfør” for å fullføre installasjonen av WordPress. Det tar bare noen sekunder å installere. BlueHost vil gi deg nettadressen, påloggingsadressen og passordet for å få tilgang til ditt WordPress-nettsted.

Opprette et dynamisk WordPress-nettsted med BlueHost

Når du logger deg på WordPress, vil du kunne tilpasse nettstedet slik at det ser akkurat slik du vil ha det. Enten du prøver å sette opp et innovativt forretningssted eller du vil lage din helt egen håndverksblogg, begynner alt med et tema.

WordPress-temaer er grunnlaget for utformingen av nettstedet ditt. Det er alle slags gratis og premium temaer der ute, og du kan også ha en spesiallaget designet for nettstedet ditt. Du vil finne at de fleste temaer er skreddersydd for bransjen. For eksempel handler WordPress-temaer for bilder om bildene, mens et forretningstema kan ha mer plass til tekstbeskrivelser og produktoppføringer.

Noen av tingene du bør huske på når du velger tema inkluderer:

 * Moderne designaspekter * Gyldig HTML og CSS * Sikker kode * Høy synlighet og lesbarhet * Kompatibel med den nyeste WordPress-versjonen * Kompatibilitet med populære plugins * Støttedokumentasjon og videoinstruksjon

Når du har funnet et tema du virkelig elsker, er det viktig å tenke på hvordan det vil påvirke innholdet og besøkende. Dette er noen ting du bør vurdere:

    * Oppfyller det kravene dine for å sette opp drømmeområdet ditt?
    * Hvor enkelt er det å tilpasse?
    * Hvor raskt vil du vokse ut av det?
    * Samsvarer fargevalgene med merkevaren min?

Noen steder å kjøpe eller finne gratis utrolige WordPress-temaer inkluderer ThemeForest, StudioPress og WooThemes.

Få riktig plugins og widgets
Det er noen ting du bør konfigurere manuelt for WordPress-nettstedet ditt for å gjøre det kjørt mer effektivt og eliminere sikkerhetsproblemer. Her er noen av de grunnleggende tingene du trenger å installere mens du er logget inn på det nye WordPress-nettstedet.

1. Akismet: Dette er nødvendig for å bli kvitt spam-kommentarer. Den kommer med WordPress, men du trenger å aktivere den og generere en API-nøkkel for at den skal fungere ordentlig. Hvis du ikke vil tillate kommentarer til artiklene dine, trenger du ikke å bruke dette.

2. Deaktiver kommentarer: Gå til “Innstillinger”, deretter “Diskusjon” og fjern merket for “Tillat folk å legge inn kommentarer til nye artikler.” Du kan også tillate kommentarer på enkeltinnlegg i tilfelle du planlegger å tillate kommentarer i fremtiden.

3.Gravatar: dette bildet er lenket til e-postadressen din. Når du kommenterer besøkende, vil du ha et bilde som sier mer om hvem du er og hva nettstedet ditt er.

Opprettholde WordPress Security

Når du har fått temaet ditt klart til å installere noen av de viktige programtilleggene, er det på tide å sørge for at WordPress er oppdatert. Du bør også gjøre følgende endringer for å holde nettstedet ditt sikkert.

Ikke bruk wp_

Du bør ikke bruke wp_ som databasetabellens prefiks fordi hackere søker spesielt etter dette når de prøver å utnytte et nettsted. Du bør endre den til noe unikt for å beskytte databasen din.

Ikke oppgi WordPress-versjonen din

Du bør fjerne WordPress-versjonen fra nettstedets topptekst, som er der som standard. Dette forteller hackere igjen hvilken versjon du kjører, noe som gjør det enkelt å utnytte nettstedet ditt, spesielt hvis WordPress er utdatert.

Endre admin-brukernavnet

Du trenger dine egne sikre påloggingsinformasjon. Navnet “admin” er standard når du konfigurerer WordPress, men du bør endre det til noe sikrere og unikt for å forhindre hackforsøk.

Sette opp sider og mer

Du trenger noen få viktige sider for å komme i gang med nettstedet ditt, inkludert en hjemmeside, om side, kontaktside og produkter eller serviceside. Disse sidene vil gi de besøkende alt de trenger å vite om bedriften eller bloggen din. Du bør se på favorittblogger eller bedriftssider for å se hvordan sidene deres er satt opp og få en ide om hva du kan gjøre for din egen.

Det er også viktig at nettstedet ditt er optimalisert for søkemotorer. Du kan generere et XML-områdekart, bruke nettstedsomfattende og postnivå-kontroll for metadata og sette visse sider til noindex eller nofollow hvis du ikke vil at de skal være tilgjengelige for søk.

WordPress SEO av Yoast. En av de beste programtilleggene du kan installere for SEO. Dette vil hjelpe deg med å lage riktig SEO for hver av sidene og innleggene dine.

Det er veldig enkelt å få konfigurert WordPress ved å bruke Bluehost, som er en utrolig vert for ethvert nettsted. Du har en rask oppdatering, og du kan automatisk oppdatere WordPress-nettstedet ditt med de siste sikkerhetsoppdateringene og programvareoppdateringene. Det finnes en rekke forskjellige opplæringsprogrammer for å sette opp WordPress-nettsteder for hver bransjetype. Det viktigste er at du velger et tema med høy lesbarhet, sikkerhet og navigasjonsfunksjoner som vil gjøre det enkelt for brukerne dine å bruke nettstedet ditt som en ressurs.

Er du klar til å få nettstedet ditt opp? Klikk og gå.

Bildekreditt: Celestine Chua

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map