Gi meg 5 minutter for å gjøre bloggtittelen din en Wee Stickier

Innholdet mitt støttes av lesere av fantastiske mennesker som deg. Noe som betyr at jeg kunne tjene en provisjon. Lær mer her!


Ord med lim og trykk

Du tenker hva jeg tenker?

Jeg trenger en fengende tittel for blogginnlegget mitt, men har ikke peiling på hva jeg skal bruke.

Jepp:

Det er normalt:

I denne artikkelen vil jeg gå over noen kraftige ideer som absolutt skal hjelpe deg med å finjustere bloggtitlene dine for å øke ditt antall klikk.

La oss gjøre dette:

1. Skriv overskriften først

Selv om det også kan være en fordel å vente og skrive overskriften etter innholdet, kan du gi deg selv et klart fokus og strategi ved å skrive overskriften først.

Dette fungerer best hvis du har en god ide om hva emnet ditt er, men ikke vil spesifikt skrive om.

Du kan tydelig spinne innholdet i en retning å vite hva overskriften din først også er. Overskriften driver også innlegget til innlegget, slik at du alltid har noe å knytte deg til. Du kan også brainstorme innhold for emnet ditt som samsvarer med tittelen.

Selv om du ikke vet nøyaktig hva overskriften din skal være, er det bare å kaste noen ideer på papiret og jobbe med den. Du begynner å forme innholdet ditt, og deretter kan du endre det mens du går.

2. Den raske måten å skrive overskrifter på

Det er noen få ting som kan hjelpe deg med å komme frem til en overskrift raskt. For det første bør du alltid skrive en overskrift som er rettet mot 30 prosent av leserne dine som faktisk bryr seg og er interessert i produktene dine.

Disse leserne vil mest sannsynlig glede seg over det de leser om, og det vil også gi deg et mer spesifikt fokus. Disse 30 prosentene inkluderer:

– Folk lett tiltrekkes av nettstedet ditt
– Folk som sannsynligvis vil dele produktet ditt
– Besøkende som allerede finner verdi i produktet ditt

Du bør også inkludere den mest ønskelige egenskapen til produktet ditt i en overskrift. Dette er det som gjør produktet unikt og vil skille seg ut for leserne dine. Hvis du kan verdien av produktets verdi, vet du nøyaktig hva du skal skrive for en overskrift.

Når du begynner å tenke på forskjellige overskrifter, kan du skrive dem ned én for én. Du kan velge og velge nøkkelordene du liker og beskrive de riktige funksjonene, samtidig som du begrenser hva innholdet ditt vil handle om.

3. Gjør nøkkelord-spørsmål i overskrifter?

Hver SEO vil fortelle deg at nøkkelord i overskriften er den viktigste delen av innholdsmarkedsføring, men det er ikke alltid tilfelle. Mange mennesker har argumentert for at det handler om å skrive for mennesker og komme seg ut av “markedsføringstalen” som ser ut til å være overalt.

Søkeord er imidlertid fortsatt viktig. Ved å gjøre søkeordundersøkelser og inkludere en del av en søkeordsetning i overskriften, kan du fremdeles lage noe interessant og annerledes å tegne i leserne.

Søkeordforskning er også nyttig for å forstå hva folk leter etter og oppdage de sjeldne nøkkelordene som gir deg ideer for en hel innholdsserie.

4. Hvordan overskrifter og hvorfor de fungerer

Hva ønsker folk egentlig når de søker etter veiledning på nettet? De ser absolutt ikke etter generiske veiledningsveiledninger. De vil virkelig vite at du kjenner tingene dine. Hvis du vil skrive en how-to-overskrift, bør du sørge for å være spesifikk og inkludere noe interessant, slik at artikkelen din ikke blir samlet inn i de 30 000 andre “How to Make a Pizza” -artiklene. Noen måter å skifte dette på inkluderer:

– “Hvordan lage den spiciest Pepperoni-pizzaen”
– “Slik slenger du en pizza i luften som en ekte italiensk kokk”
– “Hvordan lage en hjemmelaget pizza med alt kjøtt som er sunt”

Dette er bare noen få titler som spinner av originalen og gir leserne dine noe interessant å tenke på før de selv klikker på overskriften.

5. List innlegg som alltid skiller seg ut

Listeinnhold vil alltid være snilt. Hvorfor det? Folk er late. Vel, det er sannheten. Folk vil konsumere data online enten de vet det eller ikke. Det er mye enklere å lese en liste enn å sortere ord i et irriterende avsnitt. Derfor bør du:

– Variér alltid overskriftene på listen med forskjellige tall. Det kommer ikke alltid til å være “5 måter å gjøre dette eller det på.” Det kan, du vet, være “Fire måter å gjøre dette eller det på.”

– Prøv forskjellige språk for det som kommer etter nummeret. I stedet for trinn eller måter kan du for eksempel prøve feil, hemmeligheter, steder, oppskrifter eller annet morsomt språk som vil gi litt liv i tittelen din.

– Gjør listen til et spørsmål. For eksempel, “Kan du gjette 7 ting som pizzakokkene elsker?” eller “Kjenner du de tre typene til dødeligste kreft?”

– Du kan fremdeles lage enkle lister. Legg til en vri for å gjøre den til din egen som “Fem typer juicers – Hva gjør den juiciest juice? eller “Seks essensielle vitaminer – hvorfor du bare trenger en.”

– Når du er i tvil, gi dem noe for ingenting. For eksempel tilbyr “Gratis app 10 kuponger hver time” eller “Gratis nedlastinger fra 6 forskjellige populære band.”

– Sats alt eller ingenting. Folk liker virkelig lange lister fordi de inneholder noe for enhver smak, så utfordre deg selv til å finne “! 01 måter å spise spinat uten å snu grønt.”

6. Prøv disse overskriftformlene hvis alt annet mislykkes

Hvis du ikke er sikker på hva du skal skrive for overskriften, ser det ut til at disse formlene alltid får treff. Alt du trenger å gjøre er å erstatte det som er i parentes med ditt eget emne.

– Hvem andre ønsker [Noe interessant her]?
– Hemmelighetene til [vellykkede pick-up artister eller noe mindre ondt]
– Her er en metode som er [helt sjokkerende] for [mennesker som ikke kan bli sjokkert]
– Lite kjente måter å [Make Kitties Purr]
– Bli kvitt [zombier] en gang for alle
– Her er en rask måte å [Få hunden din til å tisse utenfor]
– Nå kan du ha [kaken din] og [skyve den i noen ansikt] for
* Nå kan du avslutte jobben din og fortsatt tjene penger
* Hvordan du kan få en kattpurr uten å gjøre noe
– [Gjør noe] som [noen eller noe utrolig]
* Brøl som en ekte løve
* Blogg som Charlie Sheen er i ditt hus
– Hva alle burde vite om [KFC’s Secret Formula]

Disse jobber ganske mye hele tiden. Ville du ikke lese innholdet under overskriftene?

7. Noen få ting for overskrifter

Disse formlene var så gode at du kom tilbake for mer. Her er noen flere maler som får overskriftene til å skille seg ut.

– Gi meg [Fem minutter] og jeg vil gi deg [banen til Mordor]
– Hvis du ikke [Get to Da Choppa] nå, vil du [sannsynligvis bli blåst til Smithereens]
– The Lazy [Shopper’s] Way to [Break Into Stores on Black Friday]
– Anerkjenner du [antallet] tidlige advarselsskilte om [Cronkhite-Canada-syndrom]
– Se hvor enkelt du kan [Gjøre en forskjell i kattens liv ved å fø ham hver gang han mår på deg]
– Du trenger ikke å være en [Morpheus] for å [Finn det ene sanne toalettpapiret]
– Gjorde du noen av disse feilene?

Disse titlene er åpenbart litt til venstre, men du kan gjøre dem riktig ved å legge til dine egne nøkkelord og emner mellom parentesene.

8. Vær en risikotaker og prøv disse overskriftene

Overskriftformler gir deg noen ganske gode steder å starte fra og til og med stå på egen hånd i et hav av kjedelige overskrifter. Imidlertid er det noen overskriftformler som skiller seg ut enda mer og kan være litt risikabelt. Er du oppe for utfordringen?

en. Advarsel: [Noe å få oppmerksomheten]

Advarsler får alltid mennesker til å stoppe opp og tenke. De vil vite hva det er de bør være forsiktige med, spesielt hvis de allerede leser de andre innleggene dine som har gitt dem noen gode råd og ting å tenke på. Noen eksempler med denne overskriftsformelen inkluderer:

– Advarsel: Hvis du er avhengig av at oksygen lever, begynner du å kjøre en smart bil
– Advarsel: To av tre personer har en kjønnssykdom, er du en av dem?
– Advarsel: Kjenner du igjen 3 tidlige tegn på at du har kreft?

b. Hvordan [noe] forandret meg / gjorde meg / ga meg [noe bra / dårlig]

Hvis du vil jobbe i en personlig historie til innlegget ditt, kan du bruke denne tittelen. Dette er noen eksempler:

– Hvordan en prank fikk meg til å tenke to ganger om toalettpapir
– Hvordan fjernkontrollen min tok over livet mitt
– Hvordan flytting til New York City fikk meg til å lukte bedre

c. Are You [Noe]?

Spørsmålet overskrift vil alltid bringe inn noen synspunkter. Dette er de beste egenskapene til denne formelen:

– Er du spent på neste iPhone-utgivelse?
– Regner du med en heving som aldri kommer?

9. Overskriftskriving for Twitter Noobs

Twitter har blitt et sted for overskrifter. Det er kort og søtt. Det er slik folk får nyhetene sine uten noen gang å gå lenger for å lese nyhetene. En flott Twitter-overskrift vil imidlertid få dem til å ønske å lese. Så hva må du gjøre for å få den belønningen?

– Gjør overskriften nyttig
– Gjør det presserende at de leser innholdet ditt
– Gi litt unik fordel i overskriften
– Vær spesifikk i overskriften
– Bruk hashtags som vil få oppmerksomhet, men # ikke #overdo #it.

Fremfor alt liker folk å le, selv når de søker etter noe alvorlig. Hvis du tenker på det, er det “5 hemmeligheter for å få #katter til å sprute når du synger.”

Hva finner du som den vanskeligste delen når du oppretter tittelen?

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map