Guide for Hosting (App) Hosting

Guide for Hosting (App) Hosting


En av de mest allsidige og fleksible måtene å få en webapplikasjon i gang er å bruke et ett-klikks installasjonsprogram for webapplikasjoner. Softaculous er et kraftig ett-klikks installasjonsprogram som kommer med over 250 gratis app programvare å velge mellom. Softaculous gjør alt det tunge løftet når det gjelder å få applikasjonen i gang, gjøre alt det tekniske bak kulissene oppgaver, for eksempel konfigurere filer, lage databaser og gjøre applikasjonen klar for deg å bruke.

Softaculous tilbyr mange forskjellige webapper du kan installere på nettstedet ditt, inkludert bloggplattformer (f.eks. WordPress) og innholdsstyringssystemer (f.eks. Joomla), frontend rammer (f.eks. Bootstrap), netthandel og handlekurver (f.eks. Magento), wikier (f.eks. MediaWiki), fora (f.eks. phpBB) og mer. Her nedenfor er en liste over noen av de mest populære appene du kan lage med Softaculous, for hele listen gå hit.

De fleste Alle webverter i dag som GreenGeeks leveres med Softaculous installert. Så kom på nettet og registrer deg hos en webvert i dag for å få appen din i gang.

Gå til: WordPress Magento Joomla Drupal PrestaShop Laravel Opencart Typo3 Mediawiki phpBB

WordPress-logo

WordPress Hosting

WordPress er en av de bedre kjente løsningene for app-hosting. Faktisk er nesten 20% av alle nettsteder og blogger på Internett drevet av WordPress. Det gjør at du kan lage din egen webside og gi den et utseende som er rent, ryddig og profesjonelt utseende. WordPress er enkelt å navigere for nybegynnere.

Antall gratis plugins og temaer som kan brukes er uovertrufne, og det støttes av et verdensomspennende fellesskap av brukere. Enten du ønsker å opprette din egen blogg eller et helt nytt nettsted, er WordPress en av de beste plattformene du kan starte prosjektet fra.

Magento-logo

Magento Hosting

Magento kan være en virkelig eiendel for de i enhver virksomhet relatert til online detaljhandel. Appen kan enkelt tilpasses for å passe til måten du driver virksomheten din på, og den tilbyr den typen stabilitet du trenger for den daglige driften. Over 200 000 nettbutikker bruker for øyeblikket Magento. Det er et bevis på appens brukervennlighet og skalerbarhet.

Hvis du er en ny entreprenør, bør du begynne reisen med en prøvd og pålitelig plattform. Hvis du er mer erfaren, bør du seriøst vurdere fordelene ved å bruke Magento-hosting.

Joomla-logo

Joomla Hosting

Joomla er et open source content management system (CMS). Det lar deg bruke omtrent et hvilket som helst antall gratis plugins og temaer. Joomla makter nesten 2,7 prosent av nettsteder på Internett, så det er ganske populært.

Hvis du vil at nettstedet skal være tilgjengelig fra smarte telefoner, er Joomla en god vei å gå fordi den er klar til mobilen. Denne appen er tilgjengelig, dynamisk og enkel å bruke.

Drupal-logo

Drupal Hosting

Å finne riktig løsning for nettbehovet ditt betyr å jobbe med en app som oppfyller operasjonene du ønsker å gjennomføre. Drupal hosting er et samfunnsstøttet CMS som har over en million brukere og utviklere.

Forretningsfolk som driver både lokale og globale selskaper bruker Drupal hosting til en rekke formål. Appen har et dedikert team av sikkerhetseksperter, og den inneholder mange temaer, moduler og utvidelser.

PrestaShop-logo

PrestaShop Hosting

Å bygge en nettbutikk tar tid, energi og dedikasjon. Det tar også de riktige online verktøyene. PrestaShop hosting gir deg mulighet til å gi kundene dine effektiv og pålitelig service.

Den har avanserte cache-alternativer og unik kontoisolering for sikkerhet. Servicestøtte for PrestaShop inkluderer kontinuerlig overvåkning i sanntid.

Laravel-logo

Laravel Hosting

Laravel er en open source PHP-app. Det er gratis og er designet for utvikling av webapplikasjoner med modellvisning-kontroller. Det er en av de mest populære nettappene blant håndverkere på nettet.

Hvis du er involvert i et solo- eller gruppeprosjekt som er opptatt av webdesign og utvikling, kan Laravel være en passende skyapp for deg å bruke.

OpenCart-logo

OpenCart Hosting

Verden av e-handel blir stadig mer konkurransedyktig. Forbrukerne er ikke bare ute etter de beste tilbudene så langt som for produkter, de blir også mer krevende i tjenesten de forventer. Opencart hosting er en open-source PHP-vogn som er utstyrt for en rekke tilpasninger.

Å bruke denne appen vil også gi deg tilgang til et omfattende online fellesskap som er villig til å hjelpe deg med å løse problemer. OpenCart-hosting inneholder en struktur som fremmer bruk og utvikling av en rekke plugins, utvidelser og maler.

Typo3-logo

Typo3 Hosting

Typo3 hosting er en skyserver som kan brukes til å drive omtrent alle slags nettoperasjoner. Enten vår interesse innebærer global handel eller en mer lokal aktivitet, har Typo3 hosting mye av verdien å tilby.

Support desk support center er solid, med en ventetid på mindre enn femten minutter for å få svar på billettene. Du vil også være beskyttet mot feil med en gratis daglig sikkerhetskopi.

MediaWiki-logoen

MediaWiki Hosting

Hvis du ønsker å opprette et nettsted som vil tjene som en kilde til informasjon, kunnskap og informert analyse, så Mediawiki kan være en god app du kan bruke. Den bruker den samme programvaren som styrker den alt dominerende og stadig populære Wikipedia.

MediaWiki lar deg kontinuerlig revidere og utvide innholdet du la på det. Programvaren er enkel å installere og oppgradere, og er allerede et valg av tusenvis som driver individuelle Wiki-nettsteder.

phpBB logo

phpBB Hosting

Dette er en av de beste open source oppslagstavlen programvareløsninger. Hvis målet ditt er å bygge et online fellesskap eller koordinere for et spesifikt prosjekt, phpBB hosting kan gi deg en utmerket start. Denne appen er den mest brukte i sitt slag.

Det har et veldig detaljert administrasjonspanel som gir deg enklere muligheter for å tilpasse og kontrollere brettet. Du vil også synes det er enkelt å skalere opp etter hvert som flere og flere medlemmer blir med i samfunnet ditt.

Gå og skaff deg appen din online, registrer deg med en webvert og få appen din i gang.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map