Hvorfor du trenger et sikkert nettsted

Innholdet mitt støttes av lesere av fantastiske mennesker som deg. Noe som betyr at jeg kunne tjene en provisjon. Lær mer her!


Låst dør
Beskytt nettstedet ditt

Nettstedsavtale i all slags trafikk. Enten du har tusenvis av lesere om dagen, noen få kunder eller besøkende
På jakt etter informasjon, må de føle seg trygge mens de surfer og samhandler med nettstedet ditt. Online-suksessen til et nettsted er direkte relatert til design, sikkerhet og funksjon.

Cyberkriminalitet har blitt et internasjonalt problem, og det kan skade en virksomhets omdømme å ha kompromittert data. Disse risikoene reduseres dramatisk når du har et trygt, sikkert nettsted. Det er noen forskjellige måter du kan sikre nettstedet ditt for å forhindre angrep og datakompromisser.

Hvilke trusler som krever cybersikkerhet

Cyberangrep er den verste typen overgrep fordi de infiltrerer informasjonen på nettstedet ditt og kan utgjøre en rekke risikoer for kundene dine. De kan overføre personlig informasjon til skruppelløse parter, eller de kan være utsatt for malware installert på nettstedet ditt som lastes ned til datamaskinen deres.

De kan også ødelegge SEO-rangeringer og annonsere ulovlig innhold til brukerne dine, for eksempel virus eller bestemte typer pornografi. Det er viktig at du kjenner deg igjen i disse truslene og tar skritt for å forhindre at noen infiltrerer nettstedet ditt og tar over.

Hvor skal du begynne med nettstedssikkerhet

Det er noen få ting du kan gjøre for å skape en tryggere atmosfære for datamaskinen din. For en kan du laste ned de nyeste versjonene og oppdateringene av WordPress, antivirus og Windows. Betjeningssystemet ditt skal oppdateres så mye som mulig, og du bør også oppdatere all programvare på nettstedet ditt, for eksempel innholdsstyringssystemer eller fora. Hackere ser etter sikkerhetshull for å dra nytte.

Hvis du bruker en administrert hostingløsning, er mye av dette allerede gjort for deg, men hvis du har noen type tredjepartsprogramvare installert på nettstedet ditt, bør du lese og bruke alle sikkerhetsoppdateringer.

Open source-skript som Drupal, Joomla, Magento og WordPress er kraftige og kontinuerlig oppdatert. De har også mange støtte bak seg. Du trenger ikke å bli byttedyr fordi nettstedet ditt ble skrevet dårlig heller. I tillegg trenger du ikke bygge fra grunnen av. Snarere kan du allerede bruke testede og utførte skript og endre dem slik du vil.

Hvor sterkt er passordet ditt

Passord er like gamle som Internett, og hackere har databaser fulle av de vanligste. Det er hensynsløst å bruke “enhjørning123” som det er “passord123” fordi det er kjeks som ser etter ett ordstrenger i passord. Passord skal ikke gjenspeile ting du liker eller fakta om deg som bursdagen din eller gaten du vokste opp på.

De er ment å holde ting trygt, og det er grunnen til at nettstedet ditt krever passord med høy sikkerhet. Du bør alltid bruke en kombinasjon av tall, alfabeter og spesialtegn for å opprette et passord, og alle passord skal være minst 10 tegn lange. KeePass er en passordgenerator med et rykte for å lage vanskelig å sprekke passord.

Slik sikrer du e-posten til nettstedet ditt

Det er noen få forskjellige ting du må vurdere med e-postadresser. For det første vil du ikke at e-postadressen til administratoren er i det offentlige øyet. Dette er e-postadressen som brukes til å logge inn på webserveren, databasen eller CMS, og den skal ikke vises noe sted på nettstedet ditt.

Du bør bruke en helt annen e-postadresse for kontaktsiden din. Hackere bruker ofte phishing-e-poster forkledd som anerkjente bedrifter for å få tilgang til nettstedet ditt, og de vil hoppe på en offentlig vist e-postadresse på nettstedet ditt.

Noen andre viktige punkter

* I tillegg bør du bruke SSL til å sende e-post. Hvis du stadig sender sensitiv informasjon via e-post, må du uansett ha SSL.

* Det er lurt å installere SSL-sertifikater på nettstedet ditt også fordi det fremmer at du har et trygt og sikkert nettsted.

* Det er en rekke ting du kan gjøre for å øke sikkerheten på nettstedet ditt. Dette er noen av de grunnleggende som skaper en bedre måte å holde informasjonen din trygg og besøkende beskyttet.

Bildekreditt: Alexandre Dulaunoy

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map