Kostnader for nettstedet ditt

Innholdet mitt støttes av lesere av fantastiske mennesker som deg. Noe som betyr at jeg kunne tjene en provisjon. Lær mer her!


De fleste beslutninger folk tar når de starter og oppretter et nettsted, gjør eller ødelegger suksessen til et nettsted.

Selv om det er måter å starte og opprette et nytt nettsted gratis, anbefales det ikke som den beste måten fordi det kan begrense inntjeningspotensialet ditt som skaper og nettutgiver.

Når du tar de første beslutningene, bør kostnadene betraktes som en investering.

Å gjøre smarte investeringer betyr ikke at du må bruke mye penger for å få et flott resultat. Generelt kan du starte et nettsted for mindre enn $ 20.

Du er klar?

Velg riktig vert

Pink Piggy Bank
Kjenne kostnadene for nettstedet ditt

Det er her mange mennesker reiser opp med det første. Det er en fristelse å starte med et gratis nettsted fordi kostnadene for hosting virker for høye.

Det er flere verter der ute som koster mindre enn $ 8 i måneden for hosting.

Nå vil du kanskje ikke starte med billig hosting fordi du også vil forsikre deg om at du velger en vert med støtte og mange alternativer for å bygge nettstedet ditt, men for eksempel tilbyr GoDaddy en nettstedsbygger, domenenavn, support og mye av båndbredde for under $ 10 i måneden.

Du trenger heller ikke betale innen året. Hos noen verter kan du betale med måneden eller i tre måneder.

Når du velger en vert, begynn med å se på noen av favorittnettsteder og blogger? Hvilke verter bruker de? Velg en vert som passer for din prisklasse, og tilbyr hjelp til nettstedsbygging og kundesupport.

Opprett et hitdomenenavn

Den andre feilen er å starte med et gratis bloggsted som ikke tillater deg å ha din egen url.

Du vil ha din egen plass på Internett som er helt egen. Folk vil bli kjent med deg under ditt domenenavn, så du vil være sikker på at det er kreativt.

Typiske domenekostnader varierer fra $ 10 til over $ 40 for registrering, avhengig av hvilket domeneleverandør du bruker og hva som er inkludert.

I noen tilfeller er personvern og virksomhetsregistrering inkludert, noe som gjør prisen høyere.

I andre må du kjøpe disse separat. Det er viktig å få privat registrering hvis du starter en personlig blogg eller ikke ønsker informasjonen din på et lett å finne sted.

De fleste private registreringstjenester koster omtrent $ 10.

Alternativer for design av nettsteder og butikker

Mange verter tilbyr en enkel nettstedsbygger. Dette er viktig hvis du ikke har mye webdesign erfaring eller tid til å lage ditt eget grensesnitt.

Det finnes en rekke tjenester der ute som lar deg designe nettstedet ditt ved hjelp av tjenestene deres, inkludert nettbutikkdesign, og deretter overføre til domenet ditt.

Det er viktig å innse at nettstedbyggere ofte har en månedlig kostnad, noen krever også gebyrer for nettbutikker.

Velg pakken som vil gi deg riktig mengde alternativer, og en som ikke har overdrevne avgifter for butikken din.

De fleste tjenester kan variere fra $ 9,95 per måned til over $ 100. I mange tilfeller inkluderer disse også skylagring, et flott alternativ hvis du jobber mens du er på farten.

Betaler for resten

Mange andre kostnader kan også kastes inn på et nettsted. Hvis du ikke ønsker å administrere alt innholdet selv, kan du leie bloggere eller kjøpe artikler.

Hvis du vil ansette et designteam for å optimalisere nettstedet ditt for søkemotorer, kan det også koste ekstra.

Det er imidlertid gratis måter eller nesten gratis måter å gjøre dette på. For eksempel kan du kjøpe programvare og SEO-verktøy som hjelper deg med å velge ut riktige nøkkelord og se hvordan det går med nettstedet ditt i søkemotortrafikken for en engangskjøpsavgift.

Imidlertid, hvis du bare kommer i gang, kan du sjekke alt-i-ett-nettstedsbyggeralternativer som tilbyr nettstedmaler, bilder, SEO-optimalisering og mye mer for en liten avgift hver måned.

Hvis du er veldig nøysom, kan du finne all denne informasjonen gratis, inkludert hvordan du kan optimalisere nettstedet ditt, lage innhold, bruke gratis nettstedbyggere og mye mer til å bruke så lite som mulig.

Ikke glem imidlertid at hvis du planlegger å tjene penger på nettstedet ditt, kan det til slutt betale for seg selv og fremtidige oppgraderinger.

Kostnadene for å starte et nettsted trenger ikke å være store. Et enkelt nettsted med et domenenavn, hosting og gitt nettstedbygging koster rundt $ 40 på den lave enden.

Velg alternativene dine med omhu, og sørg for at du har nok båndbredde til å støtte trafikken til nettstedet ditt.

Bildekreditt 

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map