Krav til webhotell

Krav til webhotell

Når du forsker på webhotellfirmaer er det noen viktige ting du bør holde øye med. Pris er åpenbart en viktig avgjørelse når det gjelder valg av webhotell, men det er viktigere funksjoner du bør faktorere i. Vet du hvilke funksjoner du virkelig trenger?


krav om webhotell må ha

En av de viktigste beslutningene du må ta når du starter et nettsted, er å velge et vertsfirma. Det kan være en tøff beslutning å ta. Det er mange selskaper som tilbyr hosting-tjenester, og hver enkelt annonserer at de er best. De lover hver for seg ubegrenset plass, ubegrenset båndbredde, 0% nedetid, brukervennlighet og 24/7 teknisk support.

Hvordan i all verden skal du vite hvilken du skal tro? Hvordan kan du få mening om all den tekniske mumbo-jumboen i all den reklamen?

Ti må ha funksjoner Nettselskaper bør tilby deg

La oss se på hva du virkelig trenger fra en webvert. Når du vet det, vil det være en lek å velge det beste webhotellet som passer dine behov.

cPanel Kontrollpanel

En av de mest avgjørende funksjonene å evaluere er kontrollpanel. Du vil kontrollere nettstedene dine herfra. Det er visse ting du trenger å kunne gjøre selv, som å sette opp en e-postkonto, installere WordPress, sikkerhetskopiere nettstedene dine og mer. For å gjøre dette enkelt, selv om du ikke har et teknisk bein i kroppen, trenger du et enkelt å forstå og brukervennlig kontrollpanel. En av de beste er cPanel.

Det er veldig enkelt å bruke cPanel. Å kunne håndtere det meste av vedlikehold nettstedet ditt trenger deg selv i stedet for å vente på teknisk support vil spare deg for tid og lar deg konsentrere deg om å utvide nettstedet ditt. Tenk på det. Vil du virkelig vente i 24 timer på at en ny e-postkonto blir satt opp, når du kan sette den opp på mindre enn 5 minutter?
Netthotellfirmaet ditt må tilby et enkelt og brukervennlig kontrollpanel, som cPanel. Den lar alt rutinemessig vedlikehold på nettstedet ditt utføres raskt og effektivt.

1-klikk skriptinstallasjon

Et godt vertsfirma vil tilby en 1 klikk på automatisk installasjonsprogram for mange populære programmer. Noen nettplattformer som WordPress, Joomla og Drupal kan være kompliserte å installere, spesielt for nybegynnere. For å installere WordPress, må du for eksempel installere bloggprogramvaren, deretter opprette en database, deretter koble databasen til bloggprogramvaren, osv..

Med et program som Fantastico trenger du ikke gjøre alt det. Du åpner ganske enkelt Fantastico, svarer på noen korte spørsmål og klikker på installer. Om noen minutter er WordPress installert på nettstedet ditt og er klart for deg å begynne å bruke det.
Før du registrerer deg hos et vertsfirma, må du sjekke om de tilbyr Fantastico, Softaculous eller en annen type 1-klikk-installasjonsprogram. Hvis de ikke gjør det, vil jeg sterkt anbefale å finne et annet vertsfirma.

24/7 kundestøtte

Det spiller ingen rolle hvem du er eller hvor mye du vet, på et tidspunkt vil alle trenge teknisk support. Når du bygger og driver nettsteder, vil det dukke opp spørsmål som må besvares umiddelbart. Når disse situasjonene dukker opp, må du ha teknisk support tilgjengelig 24 timer i døgnet 7 dager i uken.

Gode ​​webhotellfirmaer har flere måter å få støtte. De vil vanligvis tilby et avgiftsfritt nummer, e-poststøtte, et billettsystem og live chat. Mange selskaper har en kunnskapsdatabase du kan søke for å se om det finnes en veiledning for hvordan du løser problemet ditt.

Alternativer for sikkerhetskopiering av data

Det tar bare en tid før nettstedet ditt krasjer uten å bli sikkerhetskopiert for å åpne øynene dine for hvordan viktig sikkerhetskopiering av nettstedet ditt er. Én hacker kan ta ut mange års arbeid. Det er ikke valgfritt å sikkerhetskopiere dataene dine, det er en nødvendighet.
De fleste webhotellfirmaer tilbyr en form for sikkerhetskopi. Noen, som Bluehost, tilbyr til og med gratis daglige sikkerhetskopier. Sjekk om hostingfirmaet kjører en fullstendig sikkerhetskopi av nettstedene dine med jevne mellomrom. Dette lar deg gjenopprette nettstedet ditt hvis det utenkelige skjer.

Forsikre deg om at du enkelt kan ta sikkerhetskopi av nettstedet ditt gjennom kontrollpanelet. Kontroller også at sikkerhetskopiene enkelt kan gjenopprettes uten å måtte vente på at supportpersonalet gjør det for deg.

E-post adresse

Når du åpner en nettvirksomhet, vil du sannsynligvis gjøre det vil ha en e-postadresse tilknyttet nettstedet ditt som [Email protected] Du må finne ut om hostingfirmaet lar deg gjøre dette.

Finn ut om det er en grense for antall e-postkontoer som er tillatt av vertsselskapet. En annen viktig funksjon er hvor mye plass som er avsatt til e-post. Noen selskaper vil gi en liten mengde plass uten kostnad og deretter prøve å selge deg mer plass når du trenger det. Hvis du tror du vil trenge mye e-postplass, må du se etter det når du bestemmer deg for hvilken vert du skal velge.
Det er noen andre ting du bør vurdere. Det kan være lurt å sette opp et automatisk svar eller videresende e-post til en annen konto. Det er lurt å finne ut om hostingfirmaet lar deg gjøre dette.

FTP-tilgang

For at nettstedet ditt skal bli sett på Internett, må du gjøre det få filer og data lastet opp til ditt vertsfirma. Du kan bruke opplastingsfunksjonen som finnes i vertsbedriftenes kontrollpanel, men det er vanligvis tidkrevende siden du må laste opp en fil om gangen. En mye bedre måte å laste opp filer på er å bruke FTP.

Å bruke en FTP-konto er sannsynligvis den mest brukte metoden. Dette lar deg overføre filer mellom datamaskinen og webhotellet enkelt. Dette lar deg designe nettstedet på datamaskinen din og deretter laste den opp samtidig til webhotellet.
Sjekk om webhotellfirmaet ditt har FTP-tilgang. Du tror kanskje ikke du trenger det nå, men på et eller annet tidspunkt i nærmeste fremtid vil ikke FTP føre til problemer. Det er mye bedre å sørge for at det nye hostingfirmaet ditt lar deg laste opp ved hjelp av FTP.

Angrerett

Sjekk ut pengene tilbake-garanti vertsfirmaet tilbyr. Sørg for at du helt klart forstår når prøveperioden avsluttes. Finn ut hva som skjer hvis du avbryter innen prøveperioden. Vil du motta full refusjon eller er det et avbestillingsgebyr?

Finn ut hva som skjer etter at prøveperioden er over. Tilbyr verten en forhåndsbetalt tilbakebetaling, eller tar de et avbestillingsgebyr? Forsøk å finne et vertsfirma som tilbyr 100% pengene tilbake-garanti i prøveperioden uten avbestillingsgebyr. Hvis du kan finne et selskap som tilbyr en tilbakebetalt refusjon etter prøveperioden, er det en stor bonus.

Flere domener

I disse dager er det mange som eier mer enn ett domene. Selv om du ikke allerede har flere domener, vil du sannsynligvis gjøre det i fremtiden. Før du registrerer deg for hosting, må du kontrollere at du kan være vert for mer enn ett domene. Mange selskaper tillater ubegrensede domener. Noen selskaper, spesielt de mindre og billigere, vil begrense antall domener.

Registrer deg for et selskap som tillater ubegrensede domener. Å gjøre dette nå vil unngå å måtte bytte vertsselskaper senere.

Serveroppgraderingsalternativer

Uansett hva reklamen sier om å ha ubegrenset plass og båndbredde for nettstedene dine, ikke tro det. Med delt hosting deler du båndbredde med andre nettsteder. Hvis noen av disse nettstedene begynner å få mye trafikk, vil de ta opp mer båndbredde. Resultatet er at du vil ha mindre båndbredde, og dette kan påvirke nettstedet ditt negativt.

Delt hosting er ganske bra, og du kan bygge et stort nettsted og få en god mengde trafikk uten problemer. Imidlertid når din nettstedet blir for stort for delt hosting du trenger å oppgradere til en dedikert server eller en VPS. Disse oppgraderingene gir mer minne, lagring og strøm. Før du velger webhotell, må du sjekke om de tilbyr oppgraderinger. Hvis de ikke har dedikerte servere, fortsett å handle og finne et annet selskap som gjør det når det kommer, vil det være enkelt å oppgradere.

Server Uptime Garanti

Dette er en som mange overser. Hvis nettstedet ditt er nede, kan ingen se det. Når en person finner nettstedet ditt ved å bruke en søkemotor som Google, men de ikke får tilgang til nettstedet ditt, forlater de og går til et annet nettsted.

I dag standard for oppetid er 99,9%. Finn et selskap som tilbyr denne garantien.

Konklusjon

Når du begynner å handle for webhotell, må du huske disse 10 funksjonene. Å bruke litt tid på å handle nettverten som best passer dine behov nå, vil spare deg for tid og frustrasjon senere på veien.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map