Nettstedets byggherre av Amazon eCommerce Store

Innholdet mitt støttes av lesere av fantastiske mennesker som deg. Noe som betyr at jeg kunne tjene en provisjon. Lær mer her!


Merk: Amazon eCommerce Store Builder er slått av. De anbefaler Shopify. Men jeg anbefaler at du tar en titt på denne siden for å komme i gang.

Å vokse en virksomhet på nettet har tatt noen selskaper tiår å gjøre ordentlig. Så er det Amazon Webstore, som lar deg opprette en totalentreprenør e-handel på bare noen få minutter.

Amazon Amazon NettstedsbyggerWebstore er en nettbutikkplattform med mange funksjoner og intuitivt byggegrensesnitt som lar deg enkelt ta med deg butikken din online og begynne å selge.

Tjenesten er designet for små, mellomstore og store bedrifter.

Med 30-dagers prøveversjon kan du prøve ut tjenesten og bruke alle funksjonene, inkludert tusenvis av maler og skjemaer.

Det er absolutt ikke gratis, men Webstore lar deg virkelig skape en sikker online markedsplass som ser profesjonell og unik ut for merkevaren din.

Det er noen viktige trinn for å få butikken din fullstendig online med Amazon Webstore.

Komme i gang med Amazon

Butikkeiere kan selge fra nettbutikker og på Amazon Marketplace.

Hvis du ikke er kjent med noen av disse, bør du ta litt tid å se på Amazon Webstore og selge på Amazon Marketplace for å få et bedre inntrykk av hva du får til.

Selv om det kan høres ut som en god ide å bli en del av Amazon Marketplace, er det noen ulemper.

For en, ikke alle kan selge hva de vil på Amazon, og det er mange restriksjoner.

Imidlertid, hvis du velger å selge på din nettbutikk og markedsplass, har du et lavere transaksjonsgebyr siden Amazon tar en liten prosentandel av fortjenesten. Foreløpig er det 2 prosent.

Det avhenger av produktene dine om du vil ha en vanskeligere tid med å selge på Amazon.

Imidlertid, hvis du allerede selger på Amazon Marketplace, eller du vet at produktene dine ikke vil være begrenset, kan det være gunstig å selge på begge kanaler.

Sett opp en Amazon-konto

For å sette opp en konto, går du til Amazon Webstore-produktsiden og klikker på “Komme i gang.” Du må lage en selgerkonto på Amazon.com hvis du ikke allerede har en.

Når du har opprettet en konto, vil du kunne velge nettbutikkprodukter fra oversikten og kjøpe nettbutikken din.

Amazon Webstore krever en e-postadresse for å fylle ut det første skjemaet. Den ber også om ditt navn og et passord.

Etter at du har opprettet et passord, vil Webstore be om grunnleggende informasjon.

Du trenger kontaktinformasjon for virksomheten din, så vel som betalingsinformasjon for å kjøpe eCommerce-programvaren og begynne å bygge.

I tillegg har Amazon Webstore en bekreftelsesprosess. Amazon verifiserer bedriften din ved å ringe forretningsnummeret du oppgir, eller et alternativt nummer som du vil bruke med nettbutikken din.

Det er veldig viktig at du bruker riktig nummer for bedriften når du setter opp kontoen din for å bli bekreftet og begynne å selge.

I det endelige bekreftelsestrinnet må du godta Amazon-vilkårene. Når det er gjort, klikker du på “Fullstendig registrering” i høyre sidefelt. Etter det tar det flere minutter å fullføre registreringen og konfigurere kontoen din.

Forbered butikkdesignet

Amazons Seller Central dashbord er der du kan begynne å administrere den nye nettbutikken.

Før du dykker inn og begynner å legge ut produktinformasjon, trenger du imidlertid produktbilder, lagre logoer, salgsfremmende bilder og annen grafikk for å hjelpe nettstedet ditt til å få et merkevareutseende.

Dette er ting som Amazon Webstore ikke vil lage for deg. Du bør også ha produktbeskrivelsene skrevet og UPC-koder tilgjengelig for å gjøre oppsettet så raskt som mulig.

Lag ditt produktbeholdning

Det fine med Amazon Webstore er at du kan laste opp et helt produktbeholdning umiddelbart.

Imidlertid trenger du en UPC for hvert produkt du viser, men du kan også bare bruke produktnavnet. Feltet fungerer også hvis du har Amazon Standard Identification Number (ASIN).

Hvis produktene du legger til, finnes allerede på Amazon, kan du bare prøve å søke etter den for å finne ASIN eller UPC når du setter opp varebeholdningen.

Etter det kan du legge inn produktinformasjon som SKU, pris, mengde tilgjengelig og tilstand, som må være “nytt” siden Amazon Webstore ikke tillater deg å selge brukte varer. I neste trinn med å legge til varelageret ditt, vil du laste opp bilder og legge til produktbeskrivelser i den neste delen.

Legger til kategorier

Hver nettbutikk gjør det lettere for et produkt å bli funnet ved å legge til noen kategorier. Disse kategoriene lar deg organisere produkter, som lar folk navigere i butikken din og søke etter elementer raskt ved å skrive inn nøkkelord.

Metoden for å lage kategorier på Amazon Webstore er enkel.

For å lage en ny kategori, klikker du på “Kategorier” under “Butikkdesign” -fanen og deretter klikker du den gull “Nye” knappen.

En knapp på denne siden lar deg også tilordne produkter for hver kategori du oppretter.

Tilpasse butikken din

Amazon Webstore er ment å være veldig enkel og rask, noe som hjelper nybegynnere å få en butikk i gang på kort tid.

Hvis du har mer erfaring, kan du gjøre litt mer med malutformingen og tilpasse butikken din.

Du kan imidlertid fortsatt tilpasse butikken din ved hjelp av de grunnleggende verktøyene hvis du ikke er en avansert bruker.

Du kan tilpasse nettbutikken din ved hjelp av flere forskjellige temaer. Disse temaene har forskjellige farger og oppsett.

Det er begrensede temalternativer, men du kan tilpasse hvert tema ved hjelp av verktøyene på Amazon Seller Central.

Dette lar deg endre tekstfargen, koblingsfargen, handlevognfarger og andre deler av nettstedet ditt.

Rett ditt domene

Amazon Webstore URL er ganske lang og har mange bindestrek. Du vil ikke ha det for butikkens nettadresse.

De fleste butikker trenger et unikt domene. Det er en lenke på hovedsiden til Selger Central under “Komme i gang” som lar deg tilpasse butikkens URL eller nettadresse.

Du må først ha registrert et domene gjennom GoDaddy, Network Solutions, Register.com eller NameCheap.com.

Deretter kan du komme tilbake til den tilpassede URL-siden og legge til domenets unike URL. Dette betyr at butikkens adresse vil gå fra den ekstra lange Amazon-URLen til “www.yourstore.com”, noe som vil være mye mindre forvirrende for besøkende og deg selv.

Tjen masse penger

Etter å ha fikset domenet ditt, er du klar til å publisere butikken din og begynne å selge.

Avhengig av alternativet du valgte i første trinn, vil produktene dine nå bli publisert online og på Amazon Marketplace.

Du kan øyeblikkelig begynne å motta ordre, men det kan ta litt tid før butikken din blir lagt merke til hvis du ikke allerede har solgt på Amazon.

I dette tilfellet ville det å lage en markedsføringsplan for Amazon-butikken din være neste trinn for å gjøre den mer vellykket.

Amazon Webstore er en flott tjeneste å bruke hvis du vil sette opp en rask e-butikk. Den er helt online, rimelig og bruker verdifull tid på deg slik at du ikke trenger å bruke uker på å prøve å etablere en enkel nettbutikk.

Det beste av alt er at den integreres sømløst med Amazon Marketplace hvis du vil selge direkte til kunder hos Amazon.

Merk: Amazon eCommerce Store Builder er slått av. De anbefaler Shopify. Men jeg anbefaler at du tar en titt på denne siden for å komme i gang.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map