The beauty of Drag and Drop: Sømløs nettdesign i to klikk

Innholdet mitt støttes av lesere av fantastiske mennesker som deg. Noe som betyr at jeg kunne tjene en provisjon. Lær mer her!


Maze

Nettdesign har vokst så raskt som Internett har tillatt det. Ny teknologi kombinert med geniale nettutviklingsteam har ført til enkle og rimelige, noen ganger til og med gratis, måter å sette opp et nettsted på få minutter.

Nye nettstedseiere eller travle utviklingsteam trenger ikke å være dyktige i programmering eller til og med vite så mye om webdesign for å lage vakre nettsteder med teknologi som dra og slipp nettstedbyggere.

Som et nettleserbasert webdesignverktøy fungerer dra og slipp bygging av nettsteder som byggesteiner, der du enkelt ordner, plasserer og tilpasser ditt eget nettsted.

Det er mange forskjellige nettstedsbyggere der ute, noen av dem er inkludert i hostingpakken, men dra- og slipp-metoden lar brukerne virkelig se hva de vil og sette sammen en hjemmeside og undersider på få sekunder.

Dette er bare noen få måter folk bruker dra og slipp-metoden for å sette sammen sømløse websider.

Det er brukervennlig

Uansett hva din erfaring med webdesign, dra og slipp nettstedbyggere lar brukere laste et tomt lerret, kan du dra ting som widgeter, grafikk, kalendere, bloggplass, topptekst og bunntekst nøyaktig hvor de vil ha dem.

Dette gir en designer total kontroll over webdesignen uten å måtte vite en eneste ting om hvordan disse widgetene ble kodet. Vil du ha en Twitter-widget på WordPress-bloggen din? Bare dra den over til sidefeltet.

Nettstedskapere som Wix og Weebly lar virkelig brukere ta total kontroll og ha en rekke alternativer så langt som fargeskjemaer, bilder, tekst og ikoner..

A Bevy of Options

En ting å se etter i en dra og slipp-byggherre er alternativer. De fleste som bruker denne metoden vil ha noe raskt og brukervennlig som ikke krever mye kunnskap om hva som skjer i bakgrunnen, også programmeringen.

Gode ​​dra- og slippbyggere vil ha widgets og plugins for omtrent hva du vil dra til hjemmesiden din og undersidene..

Du kan for eksempel integrere sosiale mediesider som Twitter, vise tweets rett på forsiden av nettstedet ditt, eller det kan være lurt å ha et skjermbilde øverst som endres med musen over.

I tillegg til disse avanserte alternativene, trenger byggherrer å ha et enormt utvalg av farger, bakgrunner, bilder, ikoner og temaer.

Starter

Hvis du ikke har for mye erfaring med webdesign eller dra og slipp, kan du begynne med en gratis nettstedbygger som bruker dra og slipp-metoder. WordPress, Wix, Google Sites, Weebly og Yola er bare noen få av de gratis dra og slipp nettstedbyggere der ute.

Hvis du vil kjøpe ditt eget domene og bygge et profesjonelt nettsted, velger du en vert som har en nettstedsbygger som GoDaddy.

Før du designer et eget nettsted, kan du se på andre nettsteder i samme vene som ideen din for å se hvilke farger, format og tekstplassering som for øyeblikket er populært..

Du trenger ikke nødvendigvis å følge samme format, men det er lurt å ha noen av de samme elementene.

Du kan tegne et design på et papirark som inneholder esker der du ønsker å plassere bilder, lenker, tekst og mer.

Bland inn ditt eget innhold

Når du har en ide om hvordan du bruker dra og slipp-metoden og har funnet noen inspirerende designideer, kan du gå til nettstedbyggeren og begynne å designe nettstedet ditt.

Byggherren lar deg ordne tekst og bilder hvor som helst du vil på hjemmesiden og undersidene, men du vil også blande inn dine egne bilder og tekst.

For eksempel kan det hende du kan dra en skiftende bildeboks til toppen av hjemmesiden din, men det kan hende du må lage 800 x 600 piksler for å legge til. I tillegg, hvis nettstedet er for din virksomhet, kan det hende du trenger din egen logo.

Prøv først en enklere layout på to eller tre kolonner med tekst i midten og koblinger i sidefeltet.

Oppdaterer innholdet

Dra og slipp gjør det enkelt å ordne eller endre webdesignet ditt fullstendig.

Hvis du vil oppgradere utseendet til nettstedet ditt, er det bare å dra og slippe byggherren, fjerne eldre elementer og legge til nye ved å konfigurere originale bilder og tekst til det nye bygget.

Dra og slipp-nettsteder er veldig fleksible med redigering, og du kan gjøre det hvor som helst siden byggherren faktisk er vert online og ikke lastet ned til datamaskinen din..

Forhåpentligvis likte du denne artikkelen og ser at det er noe håp for at alle kan opprette og drive et nettsted veldig enkelt. Jeg oppfordrer deg til å fortsette å lete rundt på nettstedet for noen selskaper som kan være i stand til å komme deg opp i DAG på nettet.

Bildekreditt: Cyberslayer

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map