Trenger du finansiering av nettstedet? Sjekk ut jevnaldrende utlån til jevnaldrende

Innholdet mitt støttes av lesere av fantastiske mennesker som deg. Noe som betyr at jeg kunne tjene en provisjon. Lær mer her!


Peer To Peer Utlån

Det siste året har det vært mye surr om hvordan utlån til fagfeller (P2P) er en av de beste alternative måtene å investere på.

Denne metoden fungerer spesielt hvis du er lei av det nåværende aksjemarkedet.

De som antar P2P-utlån sier at det er en bedre måte å få en god avkastning på uten å komme dypere inn i en sviktende økonomi.

Før du bestemmer deg for å plassere en eierandel i indeksfondene dine og ta turen til nærmeste peer-to-peer utlånsside, bør du se nærmere på det grunnleggende og studere de to viktigste nettstedene for P2P-investering..

Hva er jevnaldrende utlån

I kjernen er utlån til fagfeller når en person låner penger til en annen person for å starte en ny virksomhet eller til og med når du låner fra en venn for å betale en forskuddsbetaling på en ny bil.

Du oppretter eller tar lånet enten basert på et forhold til den andre personen, som teller like mye som en god kredittvurdering.

Noen ganger fungerer disse lånene til venner, familiemedlemmer eller andre personer bra, men i noen tilfeller gjør de det ikke.

Peer-to-peer utlån har finansiert mange drømmer, men de er også kjent for å bryte fra hverandre personlige forhold.

Imidlertid hekter moderne peer-to-pending utlån med online investering. Det er faktisk en stor virksomhet.

Tredjeparts nettsteder tillater samsvar mellom långivere og låntakere uten problemer med personlige bånd. Disse nettstedene har til hensikt å gjøre det til en enkel transaksjon for begge parter som kan stole på.

Det er to ting du bør vurdere med utlån til fagfeller.

– Låntakere på P2P-utlånssider får vanligvis bedre renter og mer rettferdige lånevilkår enn om de fikk lån fra en forretningsbank.

Utlånssider fungerer bare med låntakere hvis en kredittscore er over rettferdig eller over 630. Vilkårene er fremdeles bedre enn hva du blir tilbudt hos de fleste banker og private verdipapirforetak.

– Långivere blir ofte kjent med noe om låntakeren før de låner ut noen midler, noe som bygger mer tillit til forholdet. Hvis lånet ikke ordner seg og investorer taper penger på avtalen, er det ikke så personlig som å låne ut til et familiemedlem.

Du trenger ikke å se tanten din på Thanksgiving og be om innskudd på frisørsalongen.

Det er også på plass retningslinjer og regler for å minimere risikoen, slik at du kan få investeringen tilbake på lån som blir sure.

Hvilke nettsteder tilbyr utlån av jevnaldrende

Det er mange av disse tredjeparts utlånssidene, men bare to av dem har eksistert lenge nok til å ha en levedyktig, pålitelig modell.

– Prosper.com
– LendingClub.com

Tips til Prosper

Prosper er et av de eldre peer-to-peer utlån nettstedene på nettet. Selv om de kanskje ikke alltid har hatt suksess, har de bygget en original modell og skapt en utrolig mulighet for investorer og låntakere til å finansiere prosjekter og virksomheter.

De har også oppnådd rekordhøyheter i utstedelse av lån fra 2013 til 2014. Denne suksessen kom etter at det ble gjort feil i 2012, men de plasserte 20 millioner dollar i finansiering og så utrolig vekst for å rette opp i disse uhellene.

Hvis du nettopp kommer i gang med utlån til fagfeller, er Prosper veldig enkel å bruke enten du er låntaker eller utlåner.

Den generelle plattformen er basert på brukeropplevelsen. Du vil enkelt kunne sette opp en konto, se kontosammendraget, investere eller låne penger med bare noen få klikk.

I tillegg tillater verktøy som Automated Quick Invest deg å låne passivt. Du setter opp filtre for å automatisk investere og la nettstedet ordne resten.

Hvis du er låntaker, har Prosper et lavere krav til kredittscore på 640 for å få et lån.

Dette betyr imidlertid også at noen långivere kan komme i kontakt med risikofyltere låntakere.

Prosper gjør det faktisk mulig for noen lån å ha en rente over 30 prosent, som er nesten fem prosentpoeng høyere enn de du vil finne på Lending Club.

Totalt sett, hvis du vil hoppe inn i peer-to-peer utlån og ønsker et enkelt svar, er Prosper den beste plattformen.

Dette nettstedet har flere filtre som lar deg velge låntakere som investor. Låntakere vil glede seg over enkelheten ved å søke om lån og finne investorer også.

Klar til å prøve Prosper.com? 

Tips for Lending Club

Utlånsklubb har gjort det veldig bra gjennom historien innen utlån til fagfeller. Hvis du ser på utstedte lånhistorikk for nettstedet, opplevde Lending Club utrolig vekst gjennom 2013 og 2014.

I tillegg var nettstedet det andre etter Prosper som ble lansert og har opplevd stor avkastning. I november 2012 hadde Lending Club gitt ut en milliard dollar i lån og doblet dette beløpet i utstedte lån åtte måneder senere.

For sin suksess har Lending Club noen mindre ulemper. Prosessen for å finne låntakere eller investorer er ikke så enkel som med Prosper. Nettstedet trenger definitivt en ny oppfinnelse.

Lending Club har ikke så mange filtre som Prosper, noe som gjør det mindre enkelt å finne investorer eller låntakere. Nettstedet fokuserer hovedsakelig på institusjonelle partnere og har ikke nok alternativer for detaljinvestorer.

Dette betyr at private investorer ikke vil kunne bruke Lending Club like enkelt som Prosper til passiv utlån.

Lending Club har imidlertid bedre resultater for strenge lånekrav, noe som reduserer risikoen for investorer.

Det kreves en minimumskreditt på 660 for å låne penger på nettstedet. Det er også en strengere søknadsprosess, som betyr at 90 prosent av lånene ikke er godkjent.

Imidlertid er lånene også bedre. Rentene er lavere, og investorene er lykkeligere fordi de ikke får mye standardlån.

Totalt sett, hvis du vil redusere antall standardlån, er det bedre å gå med Lending Club.

Hvis du er en låntaker med god kredittscore og historie, kan du glede deg over lånevilkårene du finner fra investorer på Lending Club, da de ikke har høyere rente.

Klar til å sjekke utlån Klubb?

Dommen: Hvilket nettsted du skal bruke til utlån til jevnaldrende

For de låntakere og investorer som synes P2P-utlån er det neste, vil Lending Club og Prosper være de beste til å begynne med.

De har begge en lengre virksomhetshistorie enn noen annen peer-to-peer utlånsside, og de har også flere verktøy å bruke som vil gjøre investering på nettet veldig enkelt å forstå.

Begge plattformene fungerer fantastisk hvis du ønsker å øke porteføljen din, eller hvis du er en låntaker som prøver å starte en liten bedrift.

En måte å bestemme seg for en plattform er å bare åpne en konto på Lending Club eller Prosper for å få en følelse av hvordan den fungerer. Det er ingen risiko å åpne en konto og bli fuktig.

Det er neste trinn for å diversifisere investeringene dine eller sikre småbedrifts suksess.

For å konkludere:

Peer to peer utlån er ganske nytt for meg, jeg snubler tilfeldigvis av det på grunn av det faktum at du kan investere dine egne midler i folks lån og trodde dette samlet sett var et ganske søtt konsept.  

Jeg synes prisene er gode og det samme er vilkårene, så det fungerer virkelig å sjekke det ut.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map