Viktigheten av å finne en nisje for nettstedet ditt

Innholdet mitt støttes av lesere av fantastiske mennesker som deg. Noe som betyr at jeg kunne tjene en provisjon. Lær mer her!


Nisjerelatert innhold Bulls Eye
Nisjerelatert innhold

Nisjene er bygget med et mål for øye. Vanligvis er det målet å tjene penger.

Arbeider innenfor et sett med nøkkelord, målretter nisjenettsteder et lite nok marked som de angår en mer fokusert gruppe besøkende.

Nisjenettsteder er bygd rundt å skaffe oppmerksomhet for et produkt, en tjeneste, en tanke eller en ide som vil bli mer autoritativ fordi de er kjent for å være en “ekspert” eller “gå til” side for bestemt materiale. Det er enkelt å bygge en nisjeside hvis du vet hva du gjør. For det første begynner det hele med et nøkkelord.

Finne en perfekt nisje

For en er ingen nisje perfekt, og det er opp til deg hvor vellykket en nisje virkelig er. En måte folk kommer i gang er ved å lage en liste over hva de liker og teste nøkkelordene relatert til de som liker ved å gjøre søk i Google.

Imidlertid handler det om mer enn hva du liker. Du bør også lage en liste over problemer du står overfor eller hva med frykten du har.

Folk reagerer på nisjemarkeder basert på hva de trenger eller vil lese om, så starter med lidenskapelige ideer som beveger deg vil hjelpe deg å finne den rette nisjen.

Når du har fått en liste, kan du begrense markeder som virkelig skiller seg ut for deg og utføre flere søk.

Det finnes nettsteder med service- og nisjemarkeder, så vel som blogger. Hvis målet ditt er å være nummer én i Google, må du sørge for at søkeordene og domenet ditt er spesifikke og unike nok til å skille seg ut i Googles resultater.

Å bygge et dynamisk nisjested

Det neste er å bygge din nisjeside slik at det er attraktivt og autoritativt å bli betraktet som en god kilde til innhold.

For en må du ha god kunnskap om å bygge innhold eller i det minste, forstå hvordan du outsource innhold.

Først og fremst først: velg riktig webdesign. WordPress er en populær måte å bygge nisjesider på, og det er også bra for ansvarlig design, slik at du enkelt kan tilpasse nettstedet for de som er på farten eller på nettbrett..

Det er viktig at nettstedet ditt er rent, tilgjengelig, men også interessant.

WordPress tilbyr mange forskjellige temaer, men det er også flere gratis temaer som er bygd for spesifikke nisjesider, enten du er interessert i fotografering, forretning, datingråd, magasinetyheter eller andre typer nettsteder, og mange av disse temaene kan modifiseres.

Du kan legge til din egen logo, bilder, tekst og lenker. Det er også relativt billig å sette opp et nettsted ved hjelp av en nettstedsbyggertjeneste som 1&1 eller Gå pappa.

Utvikle nisjeinnhold

Nisjesider kan virkelig lide av å se for falske ut hvis innholdet ditt ikke er naturlig og organisk. Å skrive organiske innlegg og finne ut av ditt eget innhold tar tid, og det er spesielt vanskelig hvis du ikke liker å skrive.

Når du imidlertid har valgt en nisje fra listen over likes, problems and frykt, kan du lage en annen liste om hvilke problemer, frykt og likes som kommer fra emnet ditt..

Dette er spørsmål, svar, produkter, tjenester og andre søkeordmuligheter som du kan bruke til å drive innholdet ditt og bygge linker.

Når du har fått emner for innholdsartiklene dine, kan du bruke tid på å skrive innholdet selv eller se etter artikler på et av de mange unike innholdsgenerasjonsnettstedene som Konstant innhold.

Imidlertid er det to regler å leve etter:

1. Innhold må gi nyttig og nyttig informasjon.
2. Forskningsinnhold som vil få deg merke og rangere høyere i søkemotorer.

I tillegg kan du finne ut hva folk søker etter og skrive med disse nøkkelordene i tankene.

Du kan bruke verktøy som Markeds Samurai eller Google Adwords søkeordverktøy for å finne ut nøkkelord eller se på videoer om søkeordforskning hvis du ikke er sikker på hvordan du finner de beste nøkkelordene for ditt nisjemarked.

I tillegg er et annet triks for å finne beslektede nøkkelord å skrive tildesymbolet eller “~” før et standard nøkkelord og Google ser etter synonyme nøkkelord som vil bli oppført med fet skrift i resultatene.

I tillegg bruker du parenteser “[]” på utsiden av standard nøkkelord eller setning for å finne synonymer til den eksakte frasen. For eksempel [~ dyr ~ fotografering] ”vil hjelpe deg å finne alle synonymer relatert til denne frasen og hjelpe deg med å bygge bedre nisjeinnhold.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map