Automatska izrada sigurnosnih kopija i zašto vam je potrebna!

Ako ste jedan od mnogih vlasnika web stranica koji izrađuju sigurnosne kopije putem interneta, tada već znate neke očite prednosti, ako ne i sve njih.


Ono što je iznenađujuće je da mnogi to još cijene važnost mrežne sigurnosne kopije njihove web stranice. Imajući na umu ove skupine ljudi, pogledajmo važnost mrežne izrade sigurnosnih kopija i zašto ti ga apsolutno treba.

automatske sigurnosne kopije web stranica

Prvo stvari. Što je sigurnosno kopiranje na web mjestu? Prema Wikipedija to je:

daljinska, mrežna ili upravljana sigurnosna kopija, ponekad se prodaje na tržištu kao sigurnosna kopija u oblaku ili kopija-kao-a-service, je usluga koja korisnicima pruža sustav za izradu sigurnosnih kopija, pohrane i oporavka datoteka.

Potpuno automatizirano

Uz kvalitetnu internetsku izradu sigurnosnih kopija uvijek zaštićen automatskim ažuriranjem.

Kvalitetna izrada sigurnosnih kopija stvara automatski plan oporavka vaših najvažnijih podataka i pohranjuje ih na udaljeno mjesto, daleko od vašeg poduzeća / kuće.

Svakodnevne prijetnje vašem računalu, uredu ili kući vatra, provala, poplave, krađa i tako dalje, ne miješajte se u vaše planove sigurnosne kopije podataka, a to možete sigurno obnoviti jednim klikom na gumb.

Izrada sigurnosnih kopija radi tiho i glatko u pozadini, a za vašu udobnost dobivate točnu statistiku ako trebate ubrzati bilo kakve promjene koje se izvrše na vašoj web lokaciji, a samim tim vaš rad nije prekinut.

Povećana sigurnost

Ručno pohranjivanje kritičnih podataka pomoću zastarjele tehnologije ostavlja vas ranjivim na sve vrste prijetnji i nepovratna fizička oštećenja.

Iz kvarovi softvera i hardvera, krađa, hakiranje, neovlaštene izmjene i bilo kakvi kompromisi, podaci vaše web stranice za maksimalnu sigurnost se oslanjaju na kvalitetno sigurnosno kopiranje.

Čak i pod tim uvjetima, specijalizirana internetska usluga sigurnosnih kopija osigurava vaše najvažnije podatke uvijek nadoknadivi u nekoliko klikova.

Instant, brži oporavak

Vrijednost kvalitetne sigurnosne kopije usluga pokazuje se kada se vaša web stranica suoči sa svim ili bilo kojim od gore navedenih prijetnji.

Kvalitetno sigurnosno rješenje je sposobna je vratiti vaše podatke u najkraćem mogućem vremenu. Uloga bilo koje sigurnosne kopije usluge je mogućnost vraćanja podataka trenutno i sa savršenim vremenskim razmakom.

Ova brzina i učinkovitost jedna je od najvećih prednosti koje se možete veseliti pri prelasku s ručne na automatsku izradu sigurnosnih kopija.

Sinkronizacija

Sinkronizacija nije moguća putem ručnih sigurnosnih kopija i jedna je od lako dostupnih značajki u mrežnom postavljanju sigurnosnih kopija.

S ovom opcijom možete uživati ​​u podacima sinkronizacija s više uređaja poput stolnih i prijenosnih računala i tableta. Ovo je produktivan alat koji vam omogućuje da glatko i lako dovršite projekte na različitim uređajima.

Povoljan i štedi vrijeme

U usporedbi s ručnom sigurnosnom kopijom koja je uglavnom skupa, s obzirom na sve fizičke tvrde diskove i medije koje trebate kupiti, uz troškove održavanja i operativne troškove, mrežna izrada sigurnosnih kopija je pristupačnija i štedi vrijeme s gore navedenim značajkama.

Rješenja za izradu sigurnosnih kopija web stranica u oblaku počinju već od 5 USD mjesečno, a možete dobiti pristup internetskoj sigurnosnoj kopiji i njenim zadivljujućim značajkama. Ovo je rješenje za uštedu vremena i novca za male i velike tvrtke.

Pošto sam isprobao ili testirao mnoge mogućnosti vani, saznao sam da je svako sigurnosno rješenje drugačije od drugog.

Ako niste upoznati s mrežnim sigurnosnim kopijama, kako funkcioniraju ili kako vam mogu koristiti kao vlasniku web mjesta, lako možete dobiti besplatno probno razdoblje iz pouzdanog izvora i trenutno osigurati svoje poslovanje.

Mirnoću kod CodeGuarda

Kvalitetna internetska usluga sigurnosne kopije poput CodeGuard omogućava vam da nastavite dalje s poslovanjem s uvjerenjem da su vaši najvažniji podaci sigurno pohranjeni na udaljenoj lokaciji.

codeguard

CodeGuard usluga značajka sigurnosnih kopija koja prati, izrađuje sigurnosne kopije i obnavlja vaše web mjesto. Vodeći je na tržištu sigurnosne kopije na mreži i nudi mogućnost automatskog vraćanja s jednim klikom kad vam zatreba.

Jedna je od najjednostavnijih funkcija s kojom tiho radi u pozadini dok nastavljate sa svakodnevnim aktivnostima.

Želite li na jednostavan način napraviti sigurnosnu kopiju svojih osobnih dokumenata i fotografija na sigurnoj internetskoj lokaciji? U kategoriji osobnih, pričuvnih servisa s proračunom, CodeGuard.com je odličan izbor.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map