Na što treba paziti pri odabiru web-domaćina za svoju web stranicu WordPress

Kada odabir web-domaćina za web mjesto WordPress dobro je istražiti koje su dodatne WordPress mogućnosti u ponudi za WordPress korisnike. Znajući to može vam znatno olakšati život kada dođete do donošenja ispravne odluke o tome tko će biti domaćin vaše web stranice.


Na mnogo načina Prava vrsta web hostinga ključna je za uspješnu web lokaciju. Ako se učini kako treba, može pomoć oko SEO-a i dovode do povećane prodaje i konverzija.

što potražiti u wordpress hostingu

Međutim, više od toga da usluga web hostinga treba pružiti dobru korisničku podršku, povećati brzinu web stranice, upravljati ažuriranjima i sigurnošću, kao i puno više.

Postoji mnogo različitih WordPress hosting paketa s bogatim značajkama presudno je da odaberete onu koja će najviše koristiti vašoj web lokaciji. Pa što biste stvarno trebali tražiti?

U ovom ćemo postu objaviti neke od značajki koje stvarno mogu koristiti WordPress korisnicima, kao i preporuku nekih WP web domaćina koji mogu pružiti ovu razinu usluge.

Instalacija WordPressa jednim klikom

Važna značajka koju trebate potražiti prilikom odabira web-domaćina za svoju web stranicu WordPress je ‘Jednim klikom Instaliraj”. To doslovno znači da se WordPress može instalirati u samo jednom kliku, što vam štedi mnogo vremena i truda.

WordPress hosting značajke imaju WP Engine

WP motor vrlo je popularan hosting usluga za WordPress korisnike, jer je posebno posvećen WordPress hostingu.

Između ostalog, WP Engine nudi uslugu instalacije jednim klikom, a ako već imate web mjesto WordPress instalirano negdje drugdje, besplatno će ih prenijeti na svoje poslužitelje..

Stoga je ovo sjajna usluga hostinga koju želite odabrati ako želite brzu i efikasnu hosting uslugu.

Korisnička podrška za WordPress

Uz rast softvera, mnogi web domaćini sada nude posebno WordPress korisnička podrška. Obavezno provjerite detalje podrške kako biste vidjeli jesu li posebno spomenuti WordPress. Ovo može pomoći da se utvrdi da su iskusni u tome. Ovo je važno za duševni mir, tako da znate da ako se pojave problemi, oni se mogu brzo riješiti.

WordPress značajke Pagely

Pagely je usluga koja nudi namjenski WordPress hosting i koji imaju ovaj dubinski softver. S Pagely dobivate pristup njihovom timu za podršku 24 sata dnevno, ako nešto pođe po zlu.

Poslužitelji optimizirani za WordPress

Još jedna ključna značajka koju treba potražiti je web poslužitelji koji su optimizirani posebno za WordPress. To će značiti da se vaše web mjesto učitava brzo i učinkovito bez grešaka ili odgađanja. Ključni razlog visokih stopa napuštanja početne stranice je sporo mjesto. Odabir hostinga koji ima poslužitelje konfigurirane za WordPress zaista može donijeti ogromnu razliku u vremenu učitavanja vaše web stranice.

Stoga vaši posjetitelji ostaju zainteresirani za sadržaj i ostaju na vašoj web lokaciji, moguće kupujući proizvod ili uslugu.

Značajke programa WordPress SiteGround

SiteGround nudi hosting za brzo učitavanje na poslužiteljima optimiziranim za WordPress. S tri odvojene lokacije podatkovnih centara u Americi, Europi i Aziji, ova je hosting usluga odličan izbor ako će vaša web lokacija privlačiti posjetitelje iz cijelog svijeta..

Upravljane nadogradnje i automatske sigurnosne kopije

Značajka WordPress hosting usluga će upravljanje ažuriranjima, automatski instalirate najnoviju verziju programa WordPress za vas, a također nudite mogućnost ažuriranja dodataka i tema ako želite. Na ovaj ćete način vaša web stranica biti učinkovita, zaštićena i najnovije značajke i funkcionalnosti.

Ako ste odabrali uslugu hostinga koja u vaše ime ažurira WordPress, štedi vam vrijeme i daje vam duševni mir da je vaša web stranica u dobrim rukama.

WordPress značajke Pagely

Pagely opet ima sjajne odredbe za upravljana ažuriranja i sigurnosne kopije. Oni implementiraju osnovne WordPress i nadogradnje dodataka. Stranicaly također svakodnevno izrađuje sigurnosne kopije vaše web stranice, tako da možete obnoviti web mjesto ako je to potrebno s minimalnim ometanjem iskustva vaših posjetitelja.

Posluživanje poslužitelja

postavljanje poslužitelja je izvanmrežno područje na kojem možete provoditi razvojne radove na svojoj web stranici, a da nisu dostupne posjetiteljima. Nakon što ste zadovoljni s promjenama, možete ih gurnuti na svoju web stranicu, a ne riskirate da će vaša web lokacija uživo biti slomljena greškom kodiranja ili nizom brzih promjena koje zbunjuju vaše posjetitelje..

Značajke programa WordPress GoDaddy

GoDaddy je poznati web domaćin koji je odnedavno počeo stvarati stvarne odredbe kako bi se bavio WordPress korisnicima. Kroz njihove planove dobivate pristup okruženju u kojem možete raditi izolirano, bez narušavanja korisničkog iskustva. Ovo je sjajan resurs jer se možete poigrati sa svojom web stranicom i stvoriti dizajn i izgled prije nego što ga podijelite sa svojom publikom.

cijena

Paketi web hostinga razlikuju se u cijena i morate pronaći pružatelja usluga koji će upravljati vašim potrebama na web-lokacijama i dalje uskladiti s vašim proračunom. WordPress specifične hosting usluge obično su skuplje od standardnih planova, ali imaju dodatne značajke i poboljšane performanse koje su vam možda potrebne.

Zapamtite, možete promijeniti hosting pružatelje usluga, pa ako želite započeti s jeftinim planom, uvijek možete nadograditi kasnije nakon što web lokacija i publika porastu i novac dođe..

Popusti od domaćina i ostalih davatelja usluga WordPress-a također su vrijedni istraživanja jer mogu uštedjeti prilično novca. To je uvijek plus prilikom prvog pokretanja web stranice. Ponekad se teme ili dodaci nude s popustom, a ponekad pružatelj usluga nudi svoje usluge po nižoj cijeni, ovisno o dogovoru.

Završne misli

Svaki od spomenutih različitih web domaćina može biti dobra opcija za hosting vašeg WordPress web mjesta. Napravite popis onoga što stvarno trebate od svog davatelja usluga hostinga i zatim provjerite koji je najbolji. Međutim, ne trošite predugo na to. Odabir hostinga je tek početak, još uvijek morate izgraditi čitavu web stranicu.

Koje značajke tražite u web domaćinu? Kojim bi se značajkama WordPressa moglo prebaciti na web domaćine? Molimo, podijelite svoja razmišljanja u nastavku.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map