16 soorten websites die u kunt bouwen met WordPress

Als je hebt overwogen om een ​​website te bouwen, of het nu voor je plezier is of voor je bedrijf, dan heb je waarschijnlijk veel geroezemoes gehoord rond de WordPress-software. Je weet dat mensen er geweldige dingen over zeggen, maar je moet je nog steeds afvragen of WordPress iets voor jou is.


Hoewel de software populair is onder bloggers, kun je er nog veel meer mee doen. Wil je meer dan alleen een blogplatform? Overweeg een door uzelf gehoste WordPress-optie en u bent op weg om uw droomsite te bouwen. Bekijk hieronder de verschillende soorten sites die u kunt bouwen met WordPress.

websites die je kunt bouwen met wordpress

1. Blog

Zoals eerder vermeld, is WordPress een populair blogplatform, dus of je nu een zakelijke of zakelijke blog wilt bouwen, het is gemakkelijk om WordPress te gebruiken. Alle blogsoftware is er al, dus u hoeft alleen maar een van de duizenden thema’s te kiezen (of een aangepaste te laten maken) en vervolgens uw site te vullen met inhoud.

2. Couponsite

Als je geld wilt verdienen met een kortingssite door affiliate links te gebruiken, is WordPress een geweldig platform om te gebruiken. Met tal van couponthema’s zoals Clipper, en aanvullende plug-ins die tot uw beschikking staan, zult u gemakkelijk de tools vinden die u nodig heeft om uw couponsite te lanceren.

3. Job Board

Net als bij het voorbeeld van de couponsite, zijn er tal van thema’s en plug-ins beschikbaar waarmee u uw eigen vacaturesite kunt maken, of u nu besluit om dat de belangrijkste focus van uw site te maken of dat u gewoon vacatures in uw niche wilt plaatsen. De JobEngine-thema is slechts één optie om u op weg te helpen, of u kunt het uitvoeren met een plug-in zoals de WordPress Job Board Plugin. Een voorbeeld van een vacaturebank is ProBlogger, dat WordPress gebruikt en een jobsectie heeft.

4. Forum

Wilt u een forum op uw site maken om mensen aan het praten en interactie te krijgen? Het enige wat je hoeft te doen is een plug-in toevoegen BB Press, en je kunt het gesprek in een mum van tijd aan de gang krijgen! Pas uw categorieën aan en beheer uw gebruikers allemaal vanuit uw WordPress-dashboard. Als u op zoek bent naar meer een Q&Een formaat, thema’s zoals Vraag het maak dat eenvoudig.

5. Artikel Directory

Wilt u een niche-artikeldirectory maken? Met WordPress kunt u gebruikers laten registreren en inhoud indienen vanaf de voorkant van uw site. Thema’s als de Artikel Directory thema helpt u op weg.

6. Zakelijke / zakelijke site

Als u op zoek bent naar een website voor uw bedrijf, bedrijf of non-profitorganisatie, maakt WordPress dit supereenvoudig. Er zijn duizenden bedrijfsthema’s om mee te werken en u kunt praktisch elke gewenste functie integreren, van het delen van de eenvoudigste informatie over uw bedrijf tot het opzetten van een online winkel, het verzamelen van supporttickets, waardoor klanten online afspraken kunnen boeken, en meer. Dit is ideaal voor praktisch elk bedrijf, vanaf vastgoedbedrijven naar autodealers tot mama- en popwinkels en meer.

7. Boekingssite

Of u nu een hotel, een restaurant, een salon of een ander type bedrijf heeft waarvoor afspraken nodig zijn, u kunt WordPress gebruiken om uw klanten online te laten boeken. Boekingssysteem Pro is een voorbeeld van een premium WordPress-plug-in die het online boeken gemakkelijk maakt.

8. Lidmaatschapssite

Wilt u op abonnementen gebaseerde inhoud aanbieden aan gebruikers? Met WordPress kunt u dit doen door u te helpen uw inhoud te beschermen tegen het grote publiek. U kunt er vervolgens voor kiezen om een ​​vergoeding in rekening te brengen of gratis lidmaatschap aan te bieden voordat gebruikers toegang hebben tot die inhoud.

9. Sociale site

Hoewel je misschien niet zoveel succes ziet als Facebook of Twitter, kun je nog steeds beginnen met het bouwen van je eigen sociale netwerksite met de software van WordPress. BuddyPress is een van de meest populaire plug-ins voor het bouwen van sociale sites.

10. Portfolio

Wilt u uw talenten onder uw eigen domein laten zien? Of je nu een fotograaf, schrijver, architect, komiek of webdesigner bent, er zijn duizenden thema’s die talloze manieren bieden om je portfolio weer te geven. ThemeForest.net bevat meer dan 870 portfoliothema’s voor WordPress.

11. Nieuwssite

Wil je je journalistieke talenten aan het werk zetten? Start je eigen nieuwssite! Persruimte is slechts een voorbeeld van een nieuwssite-thema, maar er zijn talloze andere nieuws- en tijdschriftachtige lay-outs beschikbaar. Zelfs sites zoals CNN, Time en BBC America gebruiken WordPress, dus het is zeker mogelijk om lay-outs en functies te maken, zoals enkele van de meest populaire nieuwsuitzendingen.

12. eCommerce-site

Op zoek naar een platform waarmee u uw producten online kunt verkopen? WordPress kan daarbij helpen. Begin met een thema zoals eStore eCommerce, of blader door de talloze eCommerce-plug-ins zoals WooCommerce om vandaag uw producten te vermelden en bestellingen te verzamelen. U kunt zelfs uw eigen Amazon-winkel opzetten met uw Amazon Associates-account in combinatie met een paar geweldige plug-ins, zodat u producten kunt gaan verkopen zonder uw eigen voorraad nodig te hebben. Best Buy is slechts een voorbeeld van een eCommerce-site die wordt aangedreven door WordPress.

13. Geclassificeerde site

Wil je een site zoals Craigslist opzetten? Plug-ins zoals Classipress helpt u op weg bij het weergeven van uw advertenties. Hiermee kunt u de advertentieruimte verkopen en zelfs lidmaatschapspakketten instellen.

14. Wiki

Als je geïnteresseerd bent in het bouwen van een site zoals Wikipedia waar gebruikers allemaal kunnen samenwerken in wiki-indeling, dan ben je hier aan het juiste adres. Het is heel eenvoudig om uw WordPress-wikisite te starten met thema’s als Flatbase.

15. Beoordeel site

Met post-rating plug-ins kunt u een site maken waar gebruikers producten kunnen beoordelen en beoordelen. Gratis plug-ins zoals WP-PostRatings helpt u op weg.

16. Klantenfeedback / ondersteuningssite

Als uw bedrijf op zoek is naar een site die is ontworpen om feedback van klanten te verzamelen of om klantenondersteuning te bieden, hoeft u niet verder te zoeken dan WordPress. Thema’s zoals Ideeën zijn geweldig om suggesties van klanten te verzamelen en op hun ideeën te reageren. Probeer anders zoiets als de Support Desk-thema om supporttickets te verzamelen.

Zoals je kunt zien, kun je met WordPress veel meer doen dan alleen bloggen als je de juiste thema’s en de juiste plug-ins krijgt. Klaar om te beginnen met het bouwen van uw site? Begin door webhosts te vergelijken om op weg te gaan naar de lancering van uw site.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map