Automatische back-up van de website en waarom u er een nodig heeft!

Als u een van de vele website-eigenaren bent die uw back-ups online maakt, dan kent u al enkele van de voor de hand liggende voordelen, zo niet allemaal.


Wat verrassend is, is dat veel mensen het nog moeten waarderen het belang van een online back-up van hun website. Laten we met deze groep mensen in gedachten eens kijken naar het belang van online back-up en waarom je er absoluut een nodig hebt.

automatische back-ups van websites

Allereerst. Wat is een online back-up van een website? Volgens Wikipedia het is:

EEN externe, online of beheerde back-upservice, soms op de markt gebracht als Cloud backup of backup-as-a-service, is een service die gebruikers een systeem biedt voor back-up, opslag en herstel van bestanden.

Volledig geautomatiseerd

Met hoogwaardige online back-up bent u dat altijd beschermd door automatische updates.

Een hoogwaardige back-upservice maakt een automatisch herstelplan voor uw belangrijkste gegevens en slaat deze op een externe locatie op, weg van uw bedrijf / huis.

Dagelijkse bedreigingen voor uw computer, kantoor of thuis brand, inbraak, overstromingen, diefstal enzovoort, bemoei je niet met je back-upplannen voor gegevens, en dat kan veilig herstellen met één klik op de knop.

Back-up werkt stil en soepel op de achtergrond en voor uw gemak krijgt u nauwkeurige statistieken als u op de hoogte moet zijn van eventuele wijzigingen die aan uw website zijn aangebracht, en daarom wordt uw werk niet onderbroken.

Verhoogde beveiliging

Door uw kritieke gegevens handmatig op te slaan via verouderde technologie, bent u kwetsbaar voor allerlei soorten bedreigingen en onomkeerbare fysieke schade.

Van software- en hardwarefouten, diefstal, hacken, ongeoorloofde wijzigingen en alle vormen van compromis, uw websitegegevens zijn afhankelijk van kwaliteitsback-up voor maximale beveiliging.

Zelfs onder deze omstandigheden zorgt een gespecialiseerde online plug-inservice voor back-up ervoor dat uw meest cruciale gegevens beschikbaar zijn altijd herstelbaar in een kwestie van klikken.

Direct, sneller herstel

De waarde van een back-upservice van hoge kwaliteit wordt aangetoond wanneer uw website wordt geconfronteerd met alle of een van de bovengenoemde bedreigingen.

Een hoogwaardige back-upoplossing is in staat om uw gegevens te herstellen op de kortst mogelijke tijd. De rol van elke back-upservice is de mogelijkheid om uw gegevens onmiddellijk en met perfecte timing te herstellen.

Deze snelheid en efficiëntie is een van de grootste voordelen waar u naar uit kunt kijken bij het overschakelen van handmatige naar automatische back-up.

Synchroniseren

Synchronisatie is nauwelijks mogelijk via handmatige back-ups en is een van de gemakkelijk beschikbare functies in een online back-upconfiguratie.

Met deze optie kunt u genieten van data synchronisatie met meerdere apparaten zoals desktops, laptops en tablets. Dit is een productieve tool waarmee u projecten op verschillende apparaten soepel en gemakkelijk kunt voltooien.

Betaalbaar en tijdbesparend

Vergeleken met handmatige back-up, die meestal duur is, gezien alle fysieke harde schijven en media die u moet kopen, bovenop de onderhouds- en operationele kosten, online back-up is goedkoper en tijdbesparend met de bovenstaande functies.

Website-back-upoplossingen in de cloud beginnen vanaf slechts $ 5 per maand, u krijgt toegang tot online back-up en de geweldige functies ervan. Dit is een tijd- en geldbesparende oplossing voor zowel kleine als grote bedrijven.

Nadat ik veel opties heb geprobeerd of getest, ben ik erachter gekomen dat elke back-upoplossing anders is dan de andere.

Als u niet bekend bent met online back-up, hoe ze werken of hoe ze u als site-eigenaar kunnen helpen, kunt u eenvoudig een gratis proefversie krijgen van een betrouwbare bron en uw bedrijf onmiddellijk beveiligen.

Gemoedsrust met CodeGuard

Een hoogwaardige online back-upservice voor websites zoals CodeGuard stelt u in staat om uw bedrijf voort te zetten in het vertrouwen dat uw belangrijkste gegevens veilig op een externe locatie worden opgeslagen.

codeguard

CodeGuard is een feature-rijke back-upservice die uw website bewaakt, back-upt en herstelt. Het is een marktleider in online back-up en biedt een automatische hersteloptie met één klik wanneer u die nodig heeft.

Het is een van de eenvoudigste om mee te werken omdat het stil op de achtergrond werkt terwijl u doorgaat met uw dagelijkse activiteiten.

Bent u op zoek naar een gemakkelijke manier om een ​​back-up te maken van uw persoonlijke documenten en foto’s op een veilige online locatie? In de categorie persoonlijke, voordelige back-upservice, CodeGuard.com is een uitstekende keuze.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map