Een beginnershandleiding voor beheerde WordPress-hosting

Terwijl je waarschijnlijk hebt gezien beheerde WordPress-hosting Aangeprezen als een essentiële upgrade voor iedereen die hun website serieus neemt, heeft u misschien een paar vragen over dit type webhosting.


Beginnersgids voor beheerde WordPress-hosting

Ten eerste vraagt ​​u zich misschien af ​​wat de voordelen van dit type hosting zijn, en ten tweede bent u waarschijnlijk nieuwsgierig waarom managed WordPress-hosting vaak veel meer kost dan het instapniveau, shared hosting die overal verkrijgbaar is.

>> Download hier uw afdrukbare PDF-versie van dit bericht <<

Dus om u een beter begrip te geven van deze steeds populairdere vorm van webhosting, is deze beginnershandleiding voor beheerde webhosting voor WordPress bedoeld om beantwoord enkele van uw vragen over dit type service.

Kennismaken met Managed WordPress Hosting

Zoals de naam al doet vermoeden, is dit type webhosting uitsluitend gericht op WordPress-gebruikers en hun websites. Als u op zoek bent naar webruimte om een ​​ander type software op te installeren of om uw handgemaakte HTML-website te hosten, dan kunt u beter ergens anders zoeken.

Als u echter op zoek bent naar een huis voor uw WordPress-website, dan biedt dit type hosting een omgeving die dat wel is volledig geoptimaliseerd voor ‘s werelds favoriete online publicatiesoftware.

Omdat de service wordt beheerd, worden veel van de dagelijkse taken waarvoor u anders verantwoordelijk zou zijn, uit handen genomen en beheerd door het ondersteunend personeel dat voor uw website zorgt.

De voordelen van Managed WordPress Hosting

We hebben zojuist enkele van de belangrijkste verkoopargumenten van dit type hosting besproken, maar het is belangrijk om er wat dieper op in te gaan, zodat u een beter begrip krijgt van hoe ze u en uw WordPress-website daadwerkelijk kunnen helpen in om u te helpen beslissen of deze verbeterde service de investering waard is of niet.

Om u een snel idee te geven van wat u kunt verwachten van een kwalitatief beheerde WordPress-hostingservice, zijn hier enkele van de belangrijkste voordelen:

 • Een snel ladende website en verhoogde paginasnelheid
 • Beheerd WordPress-onderhoud en back-ups
 • Verbeterde website- en gebruikersondersteuning

Dus nu u de belangrijkste verkoopargumenten van dit type webhosting kent, laten we ze allemaal in meer detail bekijken.

Waarom sitesnelheid belangrijk is

Aangezien de beheerde WordPress-hostingservers en ondersteunende hardware-infrastructuur slechts op één type software zijn afgestemd, kunnen ze worden aangepast en geconfigureerd om alleen aan de behoeften van die software te voldoen.

Hierdoor kan het beste van deze hosts bieden ongeëvenaarde prestaties in termen van laadtijden van websites.

Als website-eigenaar moet je nadenken over paginasnelheid en laadtijden van de site. Een langzaam ladende website kan een negatief effect hebben de bruikbaarheid en omrekeningskoersen van uw inhoud.

Dus als u items van uw website verkoopt of hoopt een soort reactie van uw bezoekers te krijgen, of het nu gaat om het aanmelden als abonnee of het genereren van een vraag over uw diensten, de snelheid van de site moet zorgwekkend zijn aan jou.

Bovendien wordt aangenomen dat Google kijkt naar de snelheid van een site om te bepalen hoe waardig het is om prominent te worden gerangschikt in de resultaten van hun zoekmachines, waarbij trage websites in de pikorde worden geduwd.

Een langzaam ladende website zal niet alleen moeite hebben om bezoekers in de eerste plaats aan te trekken, maar de negatieve gebruikerservaring zal ook een nadelig effect hebben op het vermogen van de website om te presteren zoals bedoeld.

Beheer van WordPress-websites

Een deel van de aantrekkingskracht van managed WordPress-hosting is dat de service het beheer van uw website omvat. Het serviceniveau varieert van host tot host, maar omvat vaak het verzorgen van de updates van de kern WordPress-software en alle plug-ins die u gebruikt.

Als er meer dan een handvol plug-ins op uw website worden uitgevoerd, weet u hoe vaak ze moeten worden bijgewerkt.

Hoewel dit een relatief eenvoudige taak is, wetende dat iemand namens u de bouten en moeren van uw website up-to-date houdt, en dus veel beter bestand tegen hacks en aanvallen, is zeer geruststellend – om nog maar te zwijgen over het feit dat u één taak minder op uw takenlijst hoeft te hebben.

Een goede door WordPress beheerde hostingprovider zorgt er ook voor dat er een back-up van uw website wordt gemaakt, en nog belangrijker, het herstellen van die back-ups als er iets misgaat.

Mocht uw website ooit worden samengesteld, of u of een co-auteur per ongeluk op de verkeerde knop drukken, wetende dat een herstel slechts een paar klikken verwijderd is kan een grote opluchting zijn.

Een team van WordPress-experts bij de hand

Omdat veel beheerde WordPress-hosts alleen met WordPress te maken hebben, kunnen ze een team van WordPress-experts opbouwen.

Het feit dat deze teams zich volledig op deze software concentreren, terwijl ze ook indrukwekkende niveaus van blootstelling krijgen aan talloze WordPress-websites, hun vermogen om problemen voor te zijn en problemen op te lossen wanneer ze zich voordoen, kan het moeilijk te verslaan zijn.

Voor u, de eindgebruiker, betekent dit dat de kans dat uw website het slachtoffer wordt van een nieuwe vorm van aanval of beveiligingsprobleem wordt geminimaliseerd, maar u heeft ook een team van WordPress-experts waar u terecht kunt als u vragen of vragen heeft.

WordPress Managed Web Hosting is niet voor iedereen

Na het lezen van het bovenstaande bent u misschien klaar om u aan te melden op de stippellijn en de hosting van uw website te upgraden naar een website die sneller, veiliger, beheerd en ondersteund wordt door een team van WordPress-experts.

Beheerde WordPress-hosting is echter niet voor iedereen. De kosten kunnen voor veel gebruikers een belemmerende factor zijn. Hoewel deze extra investering, in vergelijking met shared hosting op instapniveau, veel voordelen biedt, kunnen de hogere maandelijkse tarieven voor sommige nieuwe website-eigenaren buiten het bereik vallen..

Het goede nieuws op deze afdeling is dat deze ruimte steeds competitiever wordt, de prijzen dalen zeker. Vanwege de hogere kosten voor het leveren van dit type hosting, is het echter onwaarschijnlijk dat ze ooit het koopjeskelderniveau van shared hosting zullen bereiken.

Gedeelde hostingpakketten op instapniveau bieden ook vaak oogverblindende pakketten, waaronder onbeperkte serverruimte, onbeperkte bandbreedte, de mogelijkheid om een ​​onbeperkt aantal websites te hosten en talloze andere handige functies.

Een goed beheerd hostingpakket biedt daarentegen veel realistischere pakketten en kan niet concurreren op deze voorwaarden.

Deze indrukwekkende extra’s van shared hosting zijn echter vaak een list, wat het oude gezegde bewijst als het te mooi klinkt om waar te zijn, het is waarschijnlijk.

Een ander potentieel probleem om te overwegen is de relatief gebrek aan vrijheid die u kunt krijgen met beheerde WordPress-hosting.

In tegenstelling tot meer generieke hostingpakketten, bent u niet vrij om andere applicaties en software op uw webruimte te installeren en bij sommige hosts zijn bepaalde plug-ins verboden.

Dit komt allemaal door het feit dat de webhostingservers op een specifieke manier zijn geconfigureerd om betere prestaties en beveiliging te bieden aan WordPress-websites.

Andere scripts die de prestaties negatief kunnen beïnvloeden, zijn daarom niet toegestaan.

Als je de vrijheid nodig hebt om extra software of aangepaste scripts te kunnen installeren, maar nog steeds hogere prestatieniveaus wilt, dan is managed VPS-hosting wellicht een betere optie.

Is WordPress Managed Hosting voor jou?

Dus nu u beter begrijpt wat managed WordPress is, inclusief wat de voordelen zijn, evenals enkele nadelen, is het aan u om te beslissen of dit het juiste type webhosting voor u is.

Persoonlijk gesproken, als u alleen WordPress gebruikt en het budget heeft voor beheerde WordPress-hosting, is het de moeite waard om rond te kijken naar een geschikte host die dit soort service biedt.

De voordelen wegen ruimschoots op tegen de nadelen en als uw budget er naar toe kan reiken, heeft managed hosting de potentie om een ​​geweldige investering te zijn.

Beheerde WP-hostingbedrijven

Bluehost

Bluehost biedt een snelle, veilige en eenvoudige beheerde WordPress-hostingoptie tegen een zeer betaalbare prijs.
Bluehost beheerde WordPress-hosting

 • Vanaf $ 12,49 per maand
 • Gebouwd op een VPS-platform
 • Geïntegreerd met ManageWP en MOJO Marketplace
 • Bevat SiteLock, geavanceerde CDN en SiteLock WAF
 • Geen verborgen kosten, altijd geld-terug-garantie

SiteGround

SiteGround is een geweldige optie voor diegenen die geen geld willen uitgeven aan dure hostingproviders. SiteGround biedt beheerde WordPress-hosting tegen een zeer betaalbare prijs.
SiteGround Managed WordPress Hosting

 • Vanaf $ 3,95 per maand (60% korting op de normale prijs)
 • Gratis WordPress-installatie & Gratis domein
 • Veiliger met automatische updates
 • Gratis WordPress-overdracht
 • Snellere WordPress met CDN & Cache

MediaTemple

MediaTemple is een populaire premium hostingprovider die snelle, veilige en premium beheerde WP-hosting aanbiedt.
Media Temple Managed WordPress Hosting

 • Vanaf $ 29 per maand
 • Snel & eenvoudige WordPress-hosting
 • Automatische WordPress-kern & beveiligingsupdates
 • Onbeperkte Bandbreedte
 • 1-klik testomgeving
 • Alles-in-één bedieningspaneel
 • Bevat 3 WordPress-installaties
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map