Hoe een blog te starten en geld te verdienen: mythe of realiteit?

Bloggen is een geweldige manier om nieuwe klanten en klanten naar een website te trekken om de inkomsten te verhogen. Maar bloggen op zichzelf is ook een bewezen manier om online geld te verdienen.


hoe een blog te starten en geld te verdienen

Als het correct is gedaan, kan het publiceren van inhoud op uw blog een bedrijf op zich worden. Een die het potentieel heeft om te wedijveren en zelfs het inkomen dat wordt geboden door veel traditionele vormen van werkgelegenheid te overtreffen.

Bloggen voor de lol heeft vele voordelen, waaronder de geneugten van creatieve expressie, het helpen van anderen en het contact maken met gelijkgestemde individuen, om nog maar te zwijgen van de louterende ervaring van het uiten van je frustraties. Het is echter ook heel goed mogelijk geld verdienen met een blog, en in sommige gevallen veel geld verdienen.

Als het idee om geld te verdienen door te bloggen aantrekkelijk klinkt, geeft deze post je wat advies over hoe je deze droom kunt realiseren. Je vindt er ook voorbeelden van succesvolle bloggers die online een gezond inkomen verdienen.

Wie weet, door vandaag je eigen blog te starten, deze keer volgend jaar, zou jij ook goed op weg kunnen zijn verdienen vijf cijfers per maand met bloggen over je passie.

Smart Passive Income Blog

Bloggen: langzaam rijk worden

Het goede nieuws over bloggen is dat iedereen met een computer, of zelfs een tablet of smartphone en een internetverbinding kan beginnen. Hoewel het het beste is om vooraf een beetje geld te investeren om ervoor te zorgen dat u uw blog ‘bezit’, in plaats van te vertrouwen op een gratis service die wordt gehost op de servers van iemand anders, weerhoudt niets u ervan om naar WordPress.com te springen en nu een blog te starten.

WordPress Mobile Blogging

Deze lage toetredingsdrempel heeft echter zijn nadelen. Ten eerste zijn er al talloze blogs die elk denkbaar onderwerp behandelen, die allemaal strijden om de aandacht van hun doelgroep.

Hoewel het slechte nieuws is dat de meeste blogs geen geld verdienen, is het goede nieuws dat de formule om geld te verdienen met een blog is vrij eenvoudig: publiceer geweldige inhoud voor een specifieke doelgroep, en doe dit regelmatig.

Kortom, als je geld wilt verdienen met bloggen, je moet er voor de lange termijn in zitten. Niet alleen dat, maar je moet bereid zijn om het werk te doen, vaak maanden of zelfs langer, zonder resultaat te zien.

Als u echter een van de weinigen bent die door de magere tijden heen kan gaan, wanneer niemand uw website bezoekt of uw werk leest en de andere kant opkomt, is de kans groot dat u zult hebben wat nodig is om een ​​financieel succesvolle blogger te worden.

Waarover moet je bloggen?

We zullen zien hoe uw blog binnenkort een inkomen zal genereren, maar voor de meeste blogs wel het aanbevelen of adverteren van producten en diensten gerelateerd aan het onderwerp van de blog. Maar hoe kies je een onderwerp of invalshoek voor je blog?

Enkele vragen die u kunnen helpen brainstormen over het onderwerp van uw blog zijn onder meer:

 • Wat zijn je passie?
 • Over welke onderwerpen weet u al meer dan de gemiddelde persoon?
 • Waar wil je expert in worden??

Als je ergens een expert in bent, of zelfs gewoon beter geïnformeerd dan de gemiddelde persoon, je bent in een goede positie om anderen te helpen.

Maar zelfs als er niets is waar je in uitblinkt, en waar je ook graag over wilt schrijven, is een andere optie om te leren tijdens het werk. Is er iets dat je altijd al hebt willen leren of een expert wilt worden??

Misschien heb je altijd al een willen leren nieuwe taal, of programmeur worden. Door je reis van beginner tot expert op je blog te documenteren, kan je publiek meelezen en leren.

Voordat u een onderwerp voor uw blog bespreekt, moet een deel van het selectieproces ook omvatten om te bepalen of de onderwerp kan winstgevend zijn of niet. Een manier om te vertellen is door vast te stellen of er bedrijven zijn die diensten of oplossingen op dat gebied aanbieden? Zijn er gerelateerde producten die u kunt promoten?

Maar zelfs als er geen voor de hand liggend product of dienst is dat u op uw blog kunt adverteren of aan uw lezers kunt aanbevelen, kunt u nog steeds geld verdienen met dat onderwerp, zoals we hierna zullen behandelen.

Hoe u inkomsten kunt genereren met uw blog

Als het gaat om het genereren van inkomsten of het genereren van inkomsten uit uw blog, zijn er tal van opties die er zijn. Echter, drie belangrijke methoden voor het genereren van inkomsten wees anders dan de rest:

Advertenties weergeven op uw blog is een beproefde optie. Als u net uw blog heeft gelanceerd, kunt u de aandacht van de goedbetaalde adverteerders nog niet trekken. Maar zelfs de nieuwste blogs kunnen meedoen Google AdSense programma en begin met het weergeven van contextgevoelige advertenties. Met deze advertenties verdien je een paar cent tot een paar dollar, elke keer dat iemand erop klikt.

Producten of diensten aanbevelen kan u ook een gezond inkomen opleveren. Veel organisaties bieden een partnerprogramma aan, waarmee u een commissie kunt verdienen voor elke klant die u hun kant op stuurt. Een van de grootste voorbeelden hiervan is Amazon en hun Associates-programma.

Amazon Associates

Waar je ook over blogt, er moet een gerelateerd product te koop zijn op Amazon. Door uw lezers naar de winkel te leiden, kunt u tot 10% verdienen van wat ze de komende 24 uur uitgeven. Bezoek de websites van producten of serviceproviders met betrekking tot het onderwerp van uw blog om te zien of ze een partnerprogramma hebben waaraan u kunt deelnemen.

Zelfs als er geen adverteerders of partnerprogramma’s zijn die betrekking hebben op het onderwerp van uw blog, weerhoudt niets u ervan om inkomsten te genereren met uw blog door het creëren van uw eigen product of dienst. Zodra je een publiek van vaste lezers hebt opgebouwd, kan zoiets eenvoudigs als het maken van Kindle-e-books voor je publiek de potentie hebben om verdien een indrukwekkende vijf cijfers per maand.

Verdien geld met Kindle eBooks

Als het gaat om het maken van een product of dienst, vraag jezelf dan af met welke veelvoorkomende problemen je lezers worstelen? Zou een smartphone-app hen helpen? Kunt u een dienst aanbieden die hun problemen zou oplossen? Kun je een lidmaatschapsgebied of cursus maken om hen te leren hoe ze hun problemen kunnen oplossen?

Hoe je ook besluit om geld te verdienen met je blog, je zult moeten beginnen met het publiceren van gratis inhoud van hoge kwaliteit om je publiek en reputatie op te bouwen. Alleen dan heeft u enig succes met het weergeven van advertenties, het promoten van services of het lanceren van uw eigen producten.

Verwacht niet dat je miljonair wordt

Hoewel je niet moet verwachten miljonair te worden en je baan van de ene op de andere dag op te zeggen, is er, afhankelijk van het onderwerp van je blog en de hoeveelheid werk die je bereid bent op je website te steken, echt geen reden waarom het niet zou kunnen worden uw belangrijkste bron van inkomsten.

Naast het direct verdienen van geld, heeft je blog ook het potentieel om dat te doen open veel nieuwe kansen. Dit kan variëren van het leggen van contacten met gelijkgestemde personen, spreekbeurten, het benutten van uw publiek om uw eigen onderneming te starten, of u kunt eenvoudig uw aanbiedingen binnenhalen om uw nieuw gevonden blog- en contentmarketingvaardigheden te gebruiken om andere merken, bedrijven en websites te promoten..

Als het gaat om online geld verdienen, is een blog de perfecte plek om te beginnen. Hoewel bloggen een doel op zich kan zijn, wie weet waar het je naartoe kan brengen?

Succesverhalen over bloggen

Het web staat vol met succesvolle blogs en veel van die bloggers delen graag hun verhalen om anderen te helpen in hun voetsporen te treden.

Op zijn populaire online marketingblog niet alleen Mathew Woodward deelt hoeveel hij verdient met bloggen elke maand, maar ook de inkomensrapporten van andere bloggers die online geld verdienen.

De Digital Photography School is een goed voorbeeld van een blog die door de auteur is begonnen als een passieproduct, voordat het een volwaardige machine om geld te verdienen. Door advies te delen over het maken van geweldige foto’s, vervolgens producten gerelateerd aan zijn lezers aan te bevelen en eBooks te publiceren, kon deze blog met groot succes inkomsten genereren.

Nerd Fitness fuseerde twee passies van zijn schepper: nerdisme en fitness. Het resultaat was een zeer succesvolle blog met een grote community, winstgevende eBooks, een premium lidmaatschapspakket, en live evenementen.

Als je wat meer inspiratie nodig hebt voordat je aan je blog begint, zijn er andere motiverende succesverhalen van professionele bloggers: Yaro Starak, Nomadische Matt, een blog over een skitresort en Zen-gewoonten, om er een paar op te noemen.

Conclusie

Hoewel het starten van een blog gemakkelijk is, zullen alleen degenen die bereid zijn tijd en moeite te steken in het publiceren van kwaliteitsinhoud, regelmatig hun doel bereiken om geld te verdienen.

Als je een manier kunt vinden om je doelgroep te helpen en hen iets te bieden dat ze elders niet gemakkelijk kunnen vinden, dan is de kans groot dat je de trotse eigenaar zou kunnen zijn van een succesvolle blog.

Voor veel succesvolle bloggers bleek hun blog de springplank te zijn naar een wereld van kansen die ze anders nooit voor mogelijk hadden gehouden. Als je de uitdaging aankunt, is het starten van een blog vandaag misschien wel het beste wat je ooit hebt gedaan.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map