Publiceren en bidden werkt niet: 6 slimme manieren om blogposts te promoten

Je hebt zojuist een uitstekende blogpost geschreven. Je bent extatisch genoeg om een ​​berg te beklimmen en God zelf te vertellen hoe geweldig je inhoud is.


Maar je hebt geen geluk gehad met de “publiceren en bidden ” nadering.

Je wilt niet alleen een uitzicht hier of daar. Je wilt echt verkeer. Je wilt niet alleen een paar delen. Je wilt viraal gaan.

En met de juiste marketingaanpak en een beetje geluk kan dat!

Ben je klaar om te stoppen met bidden voor het beste en in plaats daarvan actie te ondernemen? Gebruik deze zes slimme tactieken om uw volgende blogpost te promoten.

publiceren en bidden

1. Syndicate uw inhoud

Door uw inhoud te syndiceren, publiceert u deze tegelijkertijd op meerdere plaatsen. Dus als u op ‘publiceren’ klikt in uw eigen blogposts, wordt deze ook elders op internet gepubliceerd.

Social Media vandaag, is bijvoorbeeld zo’n site die sociale media gerelateerde onderwerpen van experts in het veld syndiceert.

Hosting Kingdom syndiceert zijn inhoud op Alltop.com.

Door uw inhoud naar relevante netwerken te verzenden, kunt u hun publiek benutten en meer mensen naar uw inhoud trekken.

Maar je moet dit slim doen. Je wilt Google natuurlijk niet van streek maken door een heleboel kopieën van je blogpost over het web te verspreiden. U wilt uw inhoud dus syndiceren met betrouwbare netwerken die niet het volledige bericht halen of niet worden gevolgd door Google.

Kathleen Celmins deelt enig inzicht over dit onderwerp op Hubspot, dus bekijk het als je de kans krijgt.

2. Neem contact op met uw netwerk

Bedelen om sociale aandelen is niet effectiever dan voor hen te bidden, maar er zijn manieren om uw netwerk te gebruiken om verkeer te genereren zonder iemand te irriteren.

Het eerste dat u moet weten, is dat u nooit een verzoek verzendt dat er ongeveer zo uitziet: ‘Deel dit bericht alstublieft. Het zou de wereld voor mij betekenen! ‘ Tenzij mensen echt medelijden met je hebben, zal niemand de moeite nemen om je een deel te lenen.

Wees ook slim met wie je contact maakt. Als je iemand vraagt ​​je bericht te delen, moet het iemand zijn die je goed kent. Anders komt het verzoek spamachtig over en is het allesbehalve effectief.

Er zijn betere manieren om uw netwerk te benutten zonder schaamteloos om aandelen te vragen. De sleutel? Je moet het voor hen belangrijk maken.

Hier zijn een paar tactieken die effectief kunnen zijn:

 • Tag mensen op sociale media die je hebt genoemd of geciteerd in je blogpost.
 • Vraag de mening van een vriend of collega over de positie die uw blogpost inneemt.
 • Tip een connectie over een nieuw bericht dat voor hen relevant en nuttig zou kunnen zijn.

Hier is een voorbeeld van een blogger die ik ken en die Twitter effectief heeft gebruikt om haar netwerk te bereiken over haar laatste bericht:

Hoe (niet) kritiek te leveren op het werk van een andere schrijver (fictie) als schrijver http://t.co/gRYgl2FwtS @LittleZotzWrite @aliciarades wat denk je? ��

– Pinar Tarhan (@zoeyclark) 22 augustus 2015

3. Tik in op Influencer Marketing

De tactieken die u gebruikt om het nieuws via uw netwerk te verspreiden, zijn vergelijkbaar met de methoden die u kunt gebruiken om influencers ertoe te brengen uw inhoud te delen.

Maar aangezien influencers elke dag tonnen verzoeken om aandelen ontvangen, kan het proces wat ingewikkelder zijn.

Het eerste wat je moet doen? Maak contact met de influencer. Zoek een paar mensen in uw niche met razend populaire blogs en een enorme sociale aanhang.

Volg dan hun blogs en sociale profielen. Laat reacties achter en deel hun inhoud. Je kunt ze zelfs een nuttige e-mail sturen of gewoon een bericht om ‘bedankt’ te zeggen.

Maak er een gewoonte van, zodat ze na verloop van tijd uw naam, gezicht of beide herkennen.

Als u klaar bent om hen een gunst te vragen, onthoud dat dan nogmaals, het gaat erom dat uw verzoek voor hen van belang is.

Daarom wil je een blogpost maken waarmee je het meeste uit influencer marketing kunt halen voordat je om aandelen vraagt. Doe dit door vermeldingen van deze beïnvloeders in uw inhoud op te nemen.

Voeg bijvoorbeeld een citaat van hen toe. Als je van tevoren contact met ze kunt opnemen en een snel interview kunt geven, is dat nog beter!

Een andere techniek is om een ​​bericht te schrijven dat een van hen complimenteert, bijvoorbeeld door erop uit te breiden of een tegengesteld standpunt te bieden.

Breng uw post vervolgens onder de aandacht via e-mail, een blogreactie of een Twitter-vermelding.

4. Deel vaker op meer plaatsen

Je deelt je inhoud al op sociale media, maar laat me je dit vragen: op hoeveel sociale netwerken deel je en hoe vaak deel je?

Als u uw link alleen op een of twee netwerken deelt en alleen wanneer u uw bericht publiceert, loopt u veel exposure mis!

Begin met het verkennen van plaatsen waar u uw inhoud kunt delen.

Er zijn voor de hand liggende platforms zoals Twitter, Facebook, LinkedIn, Google+ en Pinterest, maar waarom zou u ook niet proberen uw links in groepen te delen, zoals LinkedIn, Google+ of Triberr-groepen?

U kunt ook uw links naar bladwijzersites zoals Reddit en StumbleUpon toevoegen en lid worden van branchegerelateerde forums.

Nu u zich op meer plaatsen bevindt, kunt u actiever betrokken raken. Je kunt beginnen door dezelfde link vaker te tweeten, maar met een iets ander bericht. Zoek in groepen en forums naar vragen die betrekking hebben op berichten die u onlangs heeft gepubliceerd en gebruik een link naar uw inhoud als bron.

5. Schrijf een gastpost of serie

U heeft dus gebruik gemaakt van sociale media en beïnvloeders, maar heeft u er ooit over nagedacht hoe u uw eigen inhoud kunt gebruiken om uw andere inhoud te promoten?

Het is makkelijk.

Je schrijft bijvoorbeeld een gastpost voor een populaire blog over een onderwerp dat lijkt op een onderwerp dat je al hebt geschreven. Vervolgens gebruikt u uw blogpost als hulpmiddel in het artikel.

Waarschuwing: Bij sommige blogs is het niet toegestaan ​​links naar je eigen inhoud op te nemen in gastposts, dus zorg ervoor dat je de richtlijnen voor inzending zorgvuldig doorneemt.

U kunt uw berichten ook promoten door een serie op uw eigen blog te schrijven. Op die manier kan deel 1 verkeer naar deel 2 leiden en vice versa.

6. Laat een reactie achter

Een laatste slimme manier om uw inhoud te promoten, is door opmerkingen achter te laten bij de inhoud van andere mensen.

Dit is niet alleen een geweldige manier om relaties op te bouwen en andere vormen van marketing gemakkelijker te maken, maar veel blogs linken terug naar uw site in het commentaargedeelte.

Zoek naar blogs met de CommentLuv-plug-in waarmee u een link naar een van uw nieuwste berichten kunt toevoegen.

Hoewel het niet noodzakelijkerwijs helpt bij het optimaliseren van zoekmachines, kan het wel helpen bij het verkeer als u een doordachte opmerking plaatst op een redelijk populaire en relevante blog.

Het promoten van je blog via deze technieken kan veel werk vergen, maar als je ijverig bent en je richt op het leveren van waarde aan andere mensen, kunnen deze tactieken wonderen verrichten.

Welke van deze methoden gebruikt u eerst om blogposts te promoten??

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map