Terug naar school: waarom u webhostingbedrijven moet vergelijken

De meesten van ons herinneren zich de goede oude tijd op school toen we een essay of een opdracht kregen om te schrijven of aan de klas te presenteren. Het eerste dat we zouden doen, is wat informatie over het onderwerp te weten komen. Het was belangrijk dat we alles begrepen wat we over het onderwerp moesten weten voordat we verder gingen met onze taak. Het was fundamenteel onderzoek dat ertoe deed.


>> Download hier uw afdrukbare PDF-versie van dit bericht << [/ sociallocker]

Terug naar schoolHoewel hetzelfde principe van toepassing is op alles wat met onze online zaken te maken heeft, is het verbazingwekkend om te horen over het aantal horrorverhalen over slechte hostingbedrijven die het internet overspoelen, waar de problemen ontstonden doordat mensen simpelweg geen studie uitvoerden als uitgangspunt.

Doh! IJver

Geen uitzondering hierop is op het zeer competitieve gebied van web hosting, de belangrijkste derde partij die een hoofdrol speelt in het succes van ons webbedrijf. Als u nog een webhost moet selecteren of van provider wilt veranderen, lees verder om een ​​te ontdekken lijst met vragen die u zou moeten stellen voorafgaand aan de ondertekening op de stippellijn. Als je eerst met twee voeten springt om je aan te melden bij een webhost, kun je heel snel boven je hoofd komen.

Verhalen van wee zijn er op het internet van mensen die zichzelf in de problemen hebben gebracht door gewoon een hostingbedrijf te selecteren, simpelweg omdat het een populaire provider was, een mooie homepage had, de goedkoopste was (ughh) of omdat, nou ja, je zou gewoon hetzelfde zijn als de anderen.

In deze game kan een beetje onderzoek een grote bijdrage leveren om ervoor te zorgen dat uw online ervaring zowel veilig als lonend is. Waar veel nieuwe bloggers en beginnende webpreneurs fout gaan, staat aan het begin van hun online reis.

Ze komen snel met een idee voor een website of blog zonder enige gedachte of plan voor de toekomst van hun site, en gaan vervolgens blindelings door met het registreren van een hostingaccount dat volledig ontoereikend is voor hun potentiële behoeften.

Dus met dit in gedachten, jouw eerste bron voor het vergelijken van webhostingonderzoek is “u”. Voordat u zich achteloos bezighoudt, moet u rekening houden met toekomstige groei of op zijn minst een verandering in de richting van uw websitevereisten.

Nu mogelijk de belangrijkste vraag is beantwoord, moet u nu uw aandacht richten op het onderzoek waar u wat tijd in moet steken, voordat u een hostingbedrijf een maandelijkse of jaarlijkse huurprijs betaalt die mogelijk niet geschikt voor u is.

Een goede plek om te beginnen is door degenen te elimineren die vreselijke recensies hebben van huidige en voormalige gebruikers van dat bedrijf. Een simpele zoektocht naar “Vergelijk webhostingbedrijven” zal een lijst met “beste en slechtste” providers en de redenen voor de bevindingen onthullen.

Als uw shortlist eenmaal is opgesteld, kunt u elke potentiële host een lijst met criteria geven die moeten leiden tot positieve beoordelingsoproepen uit de volgende checklist;

Contract termen

Onderzoek de kleine lettertjes in de vorm van ‘algemene voorwaarden’ die u in tekst vertellen wat u waarschijnlijk niet door iemand in een e-mail zal worden verteld. Lees meer over mazen in de wet die het bedrijf ten goede kunnen komen als u merkt dat “onbeperkte hosting” in feite niet betekent wat het zegt. Als u dit gedeelte van de site van een bedrijf leest, krijgt u ook nog meer vragen te beantwoorden waar u anders niet aan zou hebben gedacht of die u elders niet zou hebben gezien.

Serverback-up

Vraag de regelmaat van back-ups en het reactieplan van het bedrijf als er iets zou gebeuren dat crashes van de server en verlies van gegevens veroorzaakte. Alles dat in back-ups is vastgelegd, moet ook toegankelijk zijn via het cPanel.

Server-uptime

Serverstilstand kan uw bedrijf kapot maken. Er moet aandacht worden besteed aan het omgaan met downtime-problemen door de provider en welke back-upopties voor eventuele stroomvoorziening er zijn.

Hostingplannen

Weet hoeveel bestanden de host kan ondersteunen (schijfruimte) en hoeveel verkeer uw site kan aantrekken (bandbreedte), zodat u indien nodig extra functies kunt gebruiken.

Klantenservice en technische ondersteuning

Als de host die u overweegt geen 24-uurs ondersteuning biedt, ga dan snel verder.

Controlepaneel

Als het bedrijf niet de nieuwste industriestandaarden gebruikt, inclusief een optie voor het bedieningspaneel waarmee u uw site persoonlijk kunt onderhouden, mis ze dan.

Schaalbaarheid

We hebben dit in eerste instantie besproken, wat betekent dat als u plannen heeft om te groeien, uw hostingaccount met u mee moet kunnen groeien. Met Bluehost of HostGator kunt u bijvoorbeeld upgraden van een gedeeld naar een vps of dedicated serverplan

Laatste woorden

Ik heb hier geenszins een uitputtende lijst gegeven, maar eerder enkele belangrijke elementen van hosting die als meer dan een startpunt zouden moeten dienen voor uw onderzoeksdoeleinden. Doe je huiswerk, zoek op internet, onderzoek nieuwsberichten tegen hostnamen, check forums, stel vragen en spreek met individuele hostingbedrijven.

Nadat je dat hebt voltooid, worden je kansen om een ​​”A +” te krijgen van je toewijding hopelijk weerspiegeld in een lonende lange-termijn hostingervaring.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map