Waar u op moet letten bij het kiezen van een webhost voor uw WordPress-site

Wanneer het kiezen van een webhost voor een WordPress-website het is de moeite waard om te onderzoeken welke aanvullende WordPress-functies worden aangeboden voor WordPress-gebruikers. Als u dit weet, kan uw leven veel gemakkelijker worden als het erom gaat de juiste beslissing te nemen over wie uw website gaat hosten.


In veel opzichten is de het juiste type webhosting is de sleutel tot een succesvolle site. Als het goed is gedaan, kan het hulp bij SEO en leiden tot meer verkopen en conversies.

wat te zoeken in WordPress Hosting

Meer dan dat zou een webhostingservice goede klantenondersteuning moeten bieden, de snelheid van de site moeten verhogen, updates en beveiliging moeten beheren, en nog veel meer.

Er zijn veel verschillende feature-rijke WordPress-hostingpakketten die er zijn en het is van cruciaal belang dat u er een kiest die uw site het meeste ten goede komt. Dus waar moet je echt naar op zoek zijn?

In deze blogpost zullen we enkele van de functies bespreken die WordPress-gebruikers echt ten goede kunnen komen, evenals enkele WP-webhosts aanbevelen die dit serviceniveau kunnen bieden.

Installatie met één klik van WordPress

Een belangrijke functie om op te letten bij het kiezen van een webhost voor uw WordPress-website is een ‘One Click Install‘. Dit betekent letterlijk dat WordPress met slechts één klik kan worden geïnstalleerd, wat u veel tijd en moeite bespaart.

WordPress Hosting-functies WP Engine

WP Engine is een zeer populaire hostingservice voor WordPress-gebruikers, omdat het specifiek is gericht op WordPress-hosting.

WP Engine biedt onder meer een installatieservice met één klik en als u al een WordPress-site elders hebt geïnstalleerd, zullen ze deze gratis naar hun servers overbrengen.

Daarom is dit een geweldige hostingdienst om uit te kiezen als je een snelle en efficiënte hostingprovider wilt.

WordPress gebruikersondersteuning

Met de groei van de software bieden veel webhosts nu WordPress-specifiek aan Klantenservice. Zorg ervoor dat u de ondersteuningsdetails controleert om te zien of ze specifiek WordPress vermelden. Dit kan helpen vaststellen dat ze ervaren zijn in het ondersteunen ervan. Dit is belangrijk voor uw gemoedsrust, zodat u weet dat als er zich problemen voordoen, deze snel kunnen worden opgelost.

WordPress-functies Pagely

Pagely is een service die dedicated WordPress hosting aanbiedt en ze hebben diepgaande kennis van deze software. Met Pagely krijg je toegang tot hun 24/7 helpdeskondersteuningspersoneel als er iets misgaat.

Servers geoptimaliseerd voor WordPress

Een ander belangrijk kenmerk om naar te zoeken is webservers die speciaal zijn geoptimaliseerd voor WordPress. Dit betekent dat uw site snel en efficiënt laadt zonder fouten of vertraging. Een belangrijke reden voor hoge bouncepercentages is een trage site. Het kiezen van een hosting waarbij servers zijn geconfigureerd voor WordPress kan echt een enorm verschil maken voor de laadtijden van uw site.

Bijgevolg blijven uw bezoekers betrokken bij de inhoud en blijven ze op uw site, mogelijk door een product of dienst te kopen.

WordPress bevat SiteGround

SiteGround biedt snel ladende hosting op servers die zijn geoptimaliseerd voor WordPress. Met drie afzonderlijke datacenterlocaties in Amerika, Europa en Azië is deze hostingservice een uitstekende keuze als uw site bezoekers van over de hele wereld gaat aantrekken.

Beheerde updates en automatische back-ups

Een feature-rijke WordPress-hostingservice zal dat doen updates beheren, automatisch de nieuwste versie van WordPress voor u installeren en bieden ook de mogelijkheid om plug-ins en thema’s bij te werken als u dat wilt. Zo blijft uw website efficiënt, beveiligd en up-to-date met de meest recente functies en functionaliteit.

Als u kiest voor een hostingservice die WordPress namens u bijwerkt, bespaart u tijd en kunt u erop vertrouwen dat uw website in goede handen is.

WordPress-functies Pagely

Pagely heeft weer geweldige voorzieningen voor beheerde updates en back-ups. Ze implementeren kernupdates voor WordPress en plug-ins. Pagely maakt ook dagelijks een back-up van uw website, zodat u uw site indien nodig kunt herstellen met een minimale verstoring van de ervaring van uw bezoekers.

Staging-servers

EEN verzamelserver is een offline gebied waar u ontwikkelwerkzaamheden kunt uitvoeren op uw website zonder dat deze beschikbaar is voor uw bezoekers. Zodra u tevreden bent met de wijzigingen, kunt u ze vervolgens naar uw website pushen, zonder het risico te lopen dat uw live site wordt onderbroken door een coderingsfout of een opeenvolging van snelle wijzigingen die uw bezoekers in verwarring brengen.

WordPress beschikt over GoDaddy

GoDaddy is een bekende webhost die onlangs is begonnen met het maken van echte voorzieningen om tegemoet te komen aan WordPress-gebruikers. Door hun plannen krijgt u toegang tot een staging-omgeving waar u geïsoleerd aan uw site kunt werken zonder de gebruikerservaring te verstoren. Dit is een geweldige bron omdat u met uw site kunt spelen en het ontwerp en de lay-out kunt maken voordat u deze met uw publiek deelt.

Prijzen

Webhostingpakketten verschillen in prijs en u moet een provider vinden die de behoeften van uw site kan beheren terwijl u toch aan uw budget voldoet. WordPress-specifieke hostingservices zijn meestal duurder dan standaardplannen, maar ze hebben wel de extra functies en verbeterde prestaties die u mogelijk nodig heeft.

Vergeet niet dat u van hostingprovider kunt veranderen, dus als u met een goedkoop abonnement wilt beginnen, kunt u later altijd upgraden zodra uw site en publiek zijn gegroeid en het geld binnenkomt.

Kortingen van hosts en andere WordPress-serviceproviders zijn ook de moeite van het onderzoeken waard, omdat ze u behoorlijk wat geld kunnen besparen. Dit is altijd een pluspunt wanneer je voor het eerst een website opstart. Soms worden thema’s of plug-ins met korting aangeboden, of soms biedt de hostingprovider hun diensten tegen een goedkoper tarief aan, afhankelijk van de deal.

Laatste gedachten

Elk van de verschillende hierboven genoemde webhosts kan een goede optie zijn voor het hosten van uw WordPress-website. Maak een lijst van wat je echt nodig hebt van je hostingprovider en kijk welke het beste bij je past. Besteed er echter niet te lang aan. Het kiezen van een hosting is nog maar het begin, je moet nog een hele website bouwen.

Naar welke functies zoekt u in een webhost? Welke WordPress-specifieke functies zouden ervoor zorgen dat u van webhost verandert? Deel uw mening hieronder.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map