7 millors llocs d’allotjament ASP.NET: Guia per a principiants últims

T’agrada crear les teves pròpies pàgines web dinàmiques en lloc d’utilitzar la interfície d’arrossegar i deixar anar de tercers que ni tan sols necessita habilitats de codificació? Esteu desenvolupant aplicacions i serveis basats en la web?


Si és així, podríeu ser un dels molts usuaris ASP.NET que necessiten trobar el proveïdor d’allotjament web adequat.

ASP.NET és un marc de codi obert del costat del servidor desenvolupat per Microsoft i llançat originalment el 2002. ASP.NET, a diferència d’ASP, no és un llenguatge de programació. Ara bé, és compatible amb llenguatges de programació com Visual Basic i C #.

En canvi, l’enfocament orientat a objectes i caché al costat del servidor d’ASP.NET permet accelerar el procés de desenvolupament mitjançant menys codi. A partir del 2018, 13% de tots els llocs web Feu servir ASP.NET tot i que al mirar només el milió de llocs web més importants del món.

Tant se val, si feu servir ASP.NET, ho feu perquè voleu que les vostres pàgines web i aplicacions funcionin de manera ràpida i eficaç. Això vol dir que també necessiteu el millor amfitrió ASP.NET del vostre lloc web per maximitzar aquests esforços.

Com triem les nostres valoracions

5 estrelles

Mira, ho aconseguim: el preu és fonamental a l’hora de triar un servei d’allotjament ASP.NET.

Però no és l’única consideració.

A més d’això, les nostres valoracions es basen en altres factors que també poden afectar la tria que feu: funcions, base de coneixement en línia i atenció al client. Només mirant la imatge gran, ni una sola part, podreu prendre la decisió correcta.

Això és especialment clau ja que gairebé tots els proveïdors d’allotjament ofereixen descomptes importants per a les compres de serveis anuals, però mai voldreu tenir el remordiment del comprador poques setmanes després de fer una elecció que no resulti ser la millor per a les vostres necessitats..

Característiques:

 • Quines són les opcions d’allotjament ASP.NET?
 • I què passa amb emmagatzematge i ample de banda?

Base de dades de coneixements en línia:

 • Quins recursos hi ha disponibles en línia?
 • Preguntes freqüents?
 • Tutories? Vídeos?

Servei d’atenció al client:

 • Quan necessiteu ajuda, quina ajuda està disponible?

7 millors llocs d’allotjament ASP.NET

Navegar per totes les campanes tècniques i els xiulets entre els llocs d’allotjament ASP.NET pot ser desconcertant. Per tant, mireu les ressenyes en miniatura a continuació per obtenir informació bàsica sobre cadascun d’aquests proveïdors de serveis.

1. A2 Hosting

A2 Hosting

Originalment anomenat Iniquinet, A2 Hosting va ser fundat el 2001 per Bryan Muthig com a hobby.

Com a empresa privada, són difícils de determinar els seus recursos financers i el nombre d’usuaris. Les estimacions recents, però, situen els seus ingressos anuals en 27 milions de dòlars. Els punts de venda més importants d’A2 Hosting són la plataforma SwiftServer i els servidors Turbo per a càrregues de pàgines excepcionalment ràpides.

Tots els plans inclouen l’emmagatzematge i la transferència de dades il·limitats, a més dels certificats gratuïts de Secure Sockets Layer (SSL) per a seguretat i unitats d’estat sòlid (SSD).

A més, els usuaris utilitzaran el tauler de control Plesk Onyx 17.8. Els comptes de comerciant de PayPal es poden integrar fàcilment i hi ha un instal·lador automàtic d’un clic per a WordPress, Joomla i Drupal.

Les adreces IP dedicades estan disponibles per a tots els plans per menys de 2 dòlars al mes. A2 Hosting té una garantia de temps de vida del 99,9% juntament amb una atenció al client en directe 24 hores i una gran quantitat de preguntes freqüents sobre diversos temes..

Cost: 4,90 dòlars mensuals (pla inicial amb 1 domini, 5 subdominis i 25 adreces de correu electrònic) fins a 10,78 dòlars al mes (pla turbo amb dominis il·limitats, subdominis i adreces de correu electrònic)

Valoració:

2. HostGator

HostGator

HostGator els usuaris van des de persones amb un lloc web fins a empreses de Fortune 500.

Cada pla HostGator inclou la transferència de llocs web gratuïta, la transferència de scripts i la transferència de MySQL. El tauler de control de Plesk permet accedir fàcilment a estadístiques de llocs web, directoris protegits amb contrasenya i un gestor de fitxers basat en web. A més, hi ha una còpia de seguretat setmanal de dades fora de lloc i podeu tenir autoresponsors i alias de correu electrònic il·limitats.

Després de l’adquisició d’EIG, HostGator va tenir diverses interrupcions durant diversos dies el 2013, però des de llavors el seu temps de funcionament s’ha aproximat constantment al 100% i té càrregues de pàgina relativament ràpides..

Hi ha suport telefònic, de xat i d’ajuda 24 hores / 24, però alguns revisors han constatat que el temps per resoldre problemes ha augmentat des de la presa de possessió d’EIG. Hi ha una àmplia col·lecció de preguntes freqüents per a aquells que els agradi descobrir les coses pel seu compte.

Voleu obtenir més informació sobre HostGator? Fes una ullada per obtenir informació addicional, així com un cupó de descompte.

Cost: 4,72 dòlars mensuals (pla personal amb un domini més emmagatzematge i amplada de banda il·limitats) fins a 14,36 dòlars al mes (pla empresarial amb cinc dominis, emmagatzematge i amplada de banda il·limitats i IP dedicat gratuït).

Valoració:

3. 1&1

1 i 1

1&1 va ser fundada el 1988 i els seus productes estan disponibles a tot Europa i Amèrica del Nord. És un dels majors proveïdors d’allotjament web del món amb més de 13 milions de contractes amb clients, 70.000 servidors, 7.000 empleats i centres de dades a Europa i Kansas.

Els usuaris individuals, així com les petites i grans empreses, constitueixen la seva base de clients per a allotjament, registre de dominis i comerç electrònic solucions.

1&Els plans d’allotjament d’1 tenen un preu competitiu i fins i tot l’opció de gamma baixa es carrega amb funcions com ara domini gratuït, amplada de banda i emmagatzematge il·limitats, cinc bases de dades MSSQL 2017 i certificats SSL..

El pla d’última gamma permet tenir fins a 25 bases de dades, seguretat de Sitelock Basic i protecció contra programari maliciós i xarxes d’entrega de contingut (CDN) compatibles amb Railgun per garantir la màxima velocitat entre servidors i xarxa. 1&1 també té una velocitat de càrrega de pàgina completa verificada de manera independent que és més ràpida que GoDaddy o HostGator.

L’horari d’ús està garantit per ser del 99,9%. El servei d’atenció al client està disponible les 24 hores del dia per telèfon i xat. Hi ha un centre d’ajuda adequat amb preguntes freqüents.

Cost: 7,99 dòlars mensuals (100 comptes de correu electrònic) fins a 14,99 dòlars al mes (comptes de correu electrònic il·limitats)

Valoració:

4. GoDaddy

GoDaddy

fundada com a Jomax Technologies el 1997 i es creu que és el servei d’allotjament web més gran del món basat en la quota de mercat.

El 2017 tenia més de 17 milions de clients a tot el món i 6.000 treballadors. GoDaddy és també el servei d’allotjament web més conegut gràcies als seus anuncis televisius extravagants al llarg dels anys, especialment els que es van publicar durant el partit anual de futbol de Super Bowl..

Entre els seus nombrosos premis a l’atenció al client s’inclou guanyar per sisè any consecutiu el Premi Stevie 2017 per un servei al client excepcional.

El pla més senzill de GoDaddy admet un lloc web amb 100 presentacions d’emmagatzematge i amplada de banda il·limitada.

A més, rebrà un domini gratuït amb la compra d’un pla anual. (Tots els plans inclouen la instal·lació d’un clic de WordPress, Joomla i Drupal.) És adequat per a un lloc bàsic, ja que tindreu accés al correu electrònic de Microsoft Office 365 Business durant un any juntament amb una base de dades MSSQL (200 megas) i 10. Bases de dades de MySQL (1 concert cadascuna).

El pla de gamma superior, adequat per a diversos llocs d’alt trànsit, proporciona llocs web il·limitats, emmagatzematge, usuaris de FTP i bases de dades MySQL i MSSQL. També rebeu un nom de domini gratuït i un certificat SSL. El sistema de noms de domini premium (DNS) també permet un accés més fiable, segur i ràpid als llocs web.

Una cosa clau a destacar és que, mentre que els plans d’allotjament compartit de GoDaddy admeten ASP.NET, a partir d’octubre de 2017, aquests plans ja no inclouen l’aplicació més recent ASP.NET Core. Si utilitzeu ASP.NET Core, per utilitzar GoDaddy, necessitareu un pla dedicat per al servidor que és bastant més car que les opcions d’allotjament compartit.

Voleu saber més sobre GoDaddy? Fes una ullada a això que també inclou un cupó de descompte.

Cost: 7,99 dòlars al mes (pla econòmic) fins a 16,99 dòlars al mes (pla final)

Valoració:

5. InterServer

InterServer

Avui, la companyia té dos centres de dades a Secaucus, Nova Jersey i un a Los Angeles, Califòrnia, i ofereix serveis com servidors privats virtuals en núvol (VPS), col·locació, servidors dedicats i ràpids i allotjament virtual.

Igual que HostGator, la seva base de clients inclou tant usuaris individuals com empreses Fortune 500.

InterServer ofereix una opció d’allotjament ASP.NET que inclou transferència de dades il·limitada, emmagatzematge, certificats SSL, comptes FTP i comptes de correu electrònic. A més, hi ha un quadre de control Plesk, emmagatzematge Raid-10 i còpia de seguretat de dades setmanal. Els usuaris estan limitats a 25 llocs web / dominis tot i que es permeten subdominis il·limitats.

També és compatible amb més de 100 aplicacions al núvol amb una instal·lació d’un clic per a WordPress, CubeCart, Magento i altres altres. InterServer garanteix un 99,9% de temps de funcionament i té una àmplia col·lecció de tutorials disponibles, així com una assistència telefònica en directe 24 hores.

Cost: 5 dòlars mensuals

Valoració:

6. Líquid

Web líquida

Fundada el 1997, Liquid Web proporciona solucions d’allotjament web completament gestionades des de fa més de vint anys.

Els ingressos anuals actuals superen els 100 milions de dòlars i tenen més de 30.000 clients a 130 països, 500.000 llocs suportats i 5 centres de dades globals. Una àrea d’accent és el servei d’atenció al client ja que promet tenir “els humans més útils vius” disponibles per a l’assistència 24 hores.

Liquid Web és l’opció més cara d’aquesta llista, ja que només utilitza servidors dedicats, de manera que voldreu fer una ullada a les seves funcions per assegurar-vos que el preu us val la pena. A la part baixa hi ha un servidor SSD Storm de dos concerts amb l’opció d’utilitzar un servidor autogestionat Windows de 64 bits 2012 o 2014 gratuït amb suport de xarxa, maquinari i capes de virtualització.

O, per 10 dòlars més al mes, hi ha el servidor de Windows de 64 bits completament gestionat amb un tauler de control Plesk. Un màxim de cinc terabytes de transferència de dades mensuals són gratuïts i tots els servidors disposen d’un públic adreça IP amb l’opció d’afegir fins a set més per un dòlar cadascun. També promet un temps de funcionament 100%.

Liquid Web compta amb una àmplia base de dades de coneixements amb centenars de tutorials, juntament amb telèfon telefònic i servei de xat. A més, tots els tècnics de suport tenen més de 300 hores de formació i podeu parlar amb especialistes amb certificacions en Windows, Red Hat Linux i Cisco..

Cost: 110 dòlars mes al mes en funció de productes i serveis addicionals

Valoració:

7. Registrar-se

Registrar-se

Horman Interactive Corporation, el 1994, Register.com produïa originalment programari de creació de llocs web abans d’iniciar-se també a l’allotjament web i domini registre.

L’empresa, comprada per Web.com el 2010, té la seu a Nova York amb oficines addicionals a Londres, Baltimore i Halifax, Canadà. El seu negoci principal està enfocat a cobrir les necessitats dels empresaris i propietaris de petites empreses. Actualment, Register.com gestiona més de 2,5 milions de dominis i va ser reconegut per WebHostDirectory.org com el millor registre de dominis del 2012.

Tots els plans inclouen transferència de dades il·limitada, un domini gratuït, 100 indicadors de domini, un resposta automàtica per adreça de correu electrònic i AWStats per a analítica web. A la gamma baixa, els usuaris poden disposar de 300 programes d’emmagatzematge, 25 comptes FTP i 25 bases de dades MySQL 300 gig. El pla de gamma superior disposa d’emmagatzematge il·limitat, comptes FTP i bases de dades MySQL amb tant d’emmagatzematge addicional per a ells mateixos com necessiteu.

Hi ha una garantia de funcionament i el lloc web Register.com ofereix nombrosos tutorials i preguntes freqüents. A més, hi ha números gratuïts d’atenció al client. També podeu enviar una sol·licitud per programar una devolució de trucada del personal d’assistència en un moment que trieu.

Cost: 5,95 dòlars mensuals (pla d’allotjament essencial) fins a 9,95 dòlars al mes (allotjament premium)

Valoració:

Què cal fer?

Home pensant

Com cada vegada que avalueu un producte o servei, heu de prendre una determinació clau al davant: què heu de fer?

Si ja coneixeu ASP.NET, us avançarem per davant d’algú que no tingui habilitats de codificació que necessiti una interfície per arrossegar i deixar anar dissenyar un lloc web.

Tanmateix, amb la varietat d’opcions d’allotjament ASP.NET disponibles, no voldreu pagar el que no utilitzeu com ara emmagatzematge innecessari, amplada de banda o adreces de correu electrònic i voleu assegurar-vos que teniu el que necessiteu..

Al final, però, això també redueix a l’escalabilitat, perquè sempre cal que planegeu el futur.

El lloc on avui us trobeu és molt probable que no estigueu sis mesos o un any més. Per molt que no vulgueu pagar en excés per un servei, tampoc voldreu obligar-vos a migrar un o més projectes ASP.NET a un nou servei d’allotjament perquè de sobte ha superat el que ofereix el vostre proveïdor actual.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map