8 millors llocs d’allotjament en blocs: de gratuït a Premium

millors llocs d'allotjament de blocs


El primer bloc és acreditat a Justin Hall, estudiant a Swarthmore College, el 1994, tot i que el terme “blog” (una combinació de “web” i “registre”) no va ser inventat fins a tres anys després.

Des de llavors, els blocs han crescut de forma exponencial a mesura que hi ha hagut 440 milions de blocs segons les estimacions recents.

Els primers blocs, com el de Hall, es van glorificar pàgines d’inici personal i les primeres plataformes de blocs van oferir atenció principalment a persones que volien publicar contingut personal. Tot i que encara existeixen aquests blocs individuals i amplis, els blocs específics de nínxol centrats en temes com moda, viatges, menjar, bellesa i criança són cada cop més populars.

Els primers bloggers també tenien opcions limitades per obtenir ingressos de contingut, però ara hi ha el potencial de generar ingressos importants mitjançant anuncis, programes d’afiliació, vendes directes i taxes de subscripció al lloc..

Tenint en compte l’abast potencial en termes d’audiència, així com l’oportunitat d’aconseguir ingressos, és clau triar la decisió adequada per allotjar el vostre bloc. Consulteu els millors llocs d’allotjament de blocs disponibles a continuació per decidir quin és el que millor us funcionarà.

Com triem les nostres valoracions

Com triem les nostres valoracions

A l’hora d’avaluar un lloc d’allotjament de blocs, és important fer una avaluació holística en lloc de no centrar-se només en el preu. Al cap i a la fi, mentre voleu una relació qualitat-preu, només voleu pagar productes i serveis que satisfan les vostres necessitats.

Segurament, incloem a continuació la informació sobre preus, però també contemplem dues àrees més importants com ara la suite de funcions dels usuaris (incloses les opcions de monetització, si escau) i el servei al client en aquests millors llocs d’allotjament de blocs.

Característiques: quines opcions i funcionalitats diferents hi ha disponibles? Quina és la facilitat d’ús?

Atenció al client: com respondran les vostres preguntes i els vostres problemes?

Preu: Hi ha una opció gratuïta o només es paga? Quines diferències hi ha en els plans?

8 millors llocs d’allotjament amb blocs

Les ressenyes en miniatura a continuació ofereixen una visió general de les millors opcions disponibles que van des de la promoció de contingut personal a la xarxa fins a solucions de comerç electrònic principalment.

WordPress.com

wordpress.com

WordPress.com va ser llançat el 2005 i el popular lloc de blogs. Tant una plataforma de blogs com un lloc de hosting, hi ha una versió gratuïta robusta que és possible mitjançant actualitzacions de pagament opcionals i programes anti-spam, així com publicitat..

Segons les estimacions de WordPress.com, cada mes, més de 400 milions de persones veuen més de 15 mil milions de pàgines, i avui en dia l’utilitzen el 25% de tots els llocs web a Internet.

WordPress.com es pot utilitzar per crear no només blocs, sinó llocs web de tot tipus. Hi ha disponibles una gran varietat de plantilles gratuïtes i de pagament, i la interfície arrossegar i deixar anar i l’editor WYSIWYG són intuïtius i fàcils d’utilitzar. Hi ha atenció al client per correu electrònic 24 hores al dia i els plans de pagament ofereixen xerrades en directe amb “Happiness Engineers”. El vostre bloc es pot obtenir ingressos mitjançant Google Adsense, enllaços d’afiliació i / o venda de productes propis directament.

Tant si es tracta d’una operació individual com d’una gran organització, WordPress.com ofereix un nivell de servei que us servirà.

Cost: gratuït (subdomini de WordPress.com i emmagatzematge limitat) i plans de pagament des de 4 a 25 dòlars mensuals (nom de domini personalitzat, emmagatzematge addicional i capacitat per penjar àudio i vídeo). El pla de negoci de primer nivell us permet instal·lar complements i temes de tercers.


Consulteu el lloc web

Valoració: 10/10

Tumblr

tumblr.com

Tumblr va ser fundada el 2007 per David Karp i actualment és propietat de Oath Inc., una filial de Verizon.

La seva especialitat és el microblogging mitjançant publicacions de text més curtes i contingut multimèdia. A partir del 2018, Tumblr va acollir més de 400 milions de blocs amb més de 550 milions de visitants cada mes.

Els usuaris de Tumblr es divideixen de manera uniforme entre homes i dones, i és el més popular en els grups de 18 a 29 anys.

Hi ha set tipus de publicacions predeterminades: text, foto, cita, enllaç, xat, àudio i vídeo.

A diferència de la majoria d’altres llocs de blocs que estan dissenyats per obtenir un rendiment òptim als ordinadors de sobretaula, l’aplicació Tumblr fa que el microblogging es faci un cop d’ull al vostre telèfon intel·ligent.

Altres funcions inclouen compartir fàcilment, agradar i repostar contingut d’altres usuaris Tumblr. El servei d’atenció al client es fa per correu electrònic les 24 hores del dia i els usuaris poden accedir a una base de dades de coneixement important.

Mentre que algunes grans empreses utilitzen Tumblr, és més adequat per a particulars i organitzacions més petites.

Cost: gratuït amb opcions de pagament per a noms de domini personalitzats i temes premium.


Consulteu el lloc web

Valoració: 8/10

Blogger

blogger.com

Una de les plataformes originals d’allotjament de blocs, Blogger es va llançar el 1998 i és propietat de Google des del 2003. El 2013, Google va reclamar 540 milions d’usuaris actius. Això pot resultar una mica enganyós, ja que s’inclou a la suite de productes de Google, com ara Gmail i Google Docs, i és difícil saber exactament com es defineix un “usuari”..

Això és com cada còpia del sistema operatiu de Windows 10, inclòs el navegador Edge de Microsoft, que és una instal·lació, tant si un usuari el llança o no.

La simplicitat de Blogger és una benedicció i una maledicció. D’una banda, el seu limitat nombre de funcions i opcions de personalització significa que no hi ha moltes campanes i xiulets per navegar. A més, s’integra amb altres productes de Google, com ara AdSense, per generar ingressos.

D’altra banda, aquesta funcionalitat de baix nivell fa que sigui menys atractiu per a bloggers amb més experiència. A més, Google té un historial de finalització fins i tot de projectes populars amb poca advertència, per la qual cosa haureu de fer una còpia de seguretat del vostre contingut regularment. El servei al client queda relegat principalment a fòrums d’usuaris i formularis en línia.

És possible que inicieu un bloc a Blogger, però si comença a créixer, voldreu passar a una plataforma més robusta com WordPress.com.Cost amb noms de domini personalitzats de pagament disponibles a través dels dominis de Google.


Consulteu el lloc web

Valoració: 7/10

Fantasma

fantasma.com

Una plataforma de publicació de codi obert, Ghost es va publicar públicament el 2013 després que una campanya de Kickstarter reeixís assolís el seu objectiu inicial de gairebé 35.000 dòlars en menys d’un dia i, finalment, recaptés més de 250.000 dòlars..

Es pretén un enfocament minimalista i reduït del blog, a partir del 2018 Ghost té més d’1,3 milions d’instal·lacions. L’aplicació de publicació bàsica és gratuïta mentre que la Fundació Ghost Foundation no té ànim de lucre es manté mitjançant opcions d’allotjament de pagament.

A diferència de WordPress.com, que s’utilitza per a tot tipus de llocs web, Ghost està adaptat a bloggers i escriptors.

Una de les millors funcions és l’edició de pantalla dividida: editeu la publicació a l’esquerra i vegeu la versió en directe de la dreta. A més, si voleu utilitzar una plataforma d’allotjament diferent, podeu descarregar gratuïtament l’aplicació Ghost al vostre ordinador.

Tots els plans inclouen l’emmagatzematge il·limitat. La major part d’atenció al client es fa mitjançant preguntes freqüents. Els clients Ghost (Pro) també disposen d’assistència per correu electrònic.

Si escriu seriós, Ghost és una opció viable per dedicar més temps a produir contingut i menys a gestionar el vostre lloc web.

Cost: 19 dòlars mensuals (1 bloc i 50.000 visualitzacions de pàgines mensuals) fins a 199 dòlars al mes (50 llocs i dos milions de visualitzacions de pàgines mensuals)


Consulteu el lloc web

Valoració: 7/10

Mitjà

mitjà.com

Medium va ser llançat el 2012 i dissenyat per Evan Williams, cofundador tant de Blogger com de Twitter.

El seu èmfasi es centra gairebé exclusivament en l’ús compartit de contingut, en comptes d’un focus de comerç electrònic com llocs com Wix i Squarespace. El 2017, Medium tenia 60 milions de lectors mensuals del seu contingut.

Com Ghost, Medium està enfocat a la producció de contingut. Hi ha opcions limitades per personalitzar les teves publicacions i pàgines web. Tothom pot escriure i publicar contingut que també es pot agregar a revistes en línia. Els redactors poden decidir que les pàgines / publicacions individuals estiguin disponibles per a qualsevol persona o només per als subscriptors de pagament.

Els ingressos es generen amb la quantitat de “claps” (similars als “likes”) que un article rep dels subscriptors pagats com a percentatge de les seves taxes mensuals. Les opcions d’atenció al client inclouen entrades d’ajuda en línia, assistència de correu electrònic i preguntes més freqüents.

Si voleu dedicar més temps a escriure i menys temps a gestionar un lloc web, Medium podria ser una bona elecció per a vosaltres, especialment perquè es pot guanyar diners amb facilitat.

Cost: gratuït (publicació il·limitada, però només podeu llegir 3 articles basats en subscripcions al mes) o 5 dòlars al mes (publicació il·limitada i accés a tot el contingut)


Consulteu el lloc web

Valoració: 7/10

Wix

wix.com

Amb seu a Tel Aviv, Israel, Wix és un creador de llocs web basat en núvols llançat el 2006. Utilitza un model freemium: l’aplicació bàsica és gratuïta amb una quota mensual d’allotjament i hi ha disponibles nombroses actualitzacions i opcions de pagament..

El 2017 hi havia 110 milions d’usuaris de Wix, i de mitjana, cada dia hi ha 45.000 inscripcions.

Més un creador de llocs web que una plataforma de blocs, els usuaris poden afegir un bloc mitjançant l’aplicació Wix Blog. El disseny del vostre lloc és fàcil amb un sistema arrossegador i que no requereixi habilitats de codificació. A més, hi ha moltes aplicacions de pagament per triar.

Les aplicacions gratuïtes, però, són limitades i el pla mensual bàsic té la marca Wix al vostre lloc. El pla VIP de primer nivell inclou suport telefònic i de correu electrònic, mentre que el pla bàsic es basa en les preguntes més freqüents.

Als propietaris de petites empreses els agraden les opcions de comerç electrònic, però si no sou vosaltres, un altre servei pot ser una millor opció.

Cost: 5 dòlars al mes (1 concert d’amplada de banda i 500 mega d’emmagatzematge) fins a 25 dòlars al mes (amplada de banda il·limitada, 20 concerts d’emmagatzematge i domini personalitzat gratuït)


Consulteu el lloc web

Valoració: 6/10

Espai d’espai

squarespace.com

Fundada el 2003 per Anthony Casalana mentre era estudiant a la Universitat de Maryland, Squarespace és un programari com a servei (SAAS) dissenyat per ser un servei únic per a la creació i publicació de llocs web..

Ofereix una plataforma de blocs, servei d’allotjament, plataforma de comerç electrònic, registre de dominis i molt més.

Squarespace és una empresa privada, de manera que el nombre d’usuaris és difícil de conèixer per cert. Tanmateix, la majoria de les estimacions suggereixen que té menys de 110 milions d’usuaris de Wix.

Squarespace ofereix plantilles ben dissenyades per crear llocs web d’aspecte punxegut mitjançant eines arrosseguades i que no requereixen habilitats de codificació. Fins i tot el pla bàsic del lloc web ofereix amplada de banda i pàgines il·limitades, mentre que els plans de botiga en línia de comerç electrònic us permeten vendre productes il·limitats sense comissions de transacció..

Tots els plans inclouen atenció al client les 24 hores del dia per correu electrònic i xat en línia. A més, hi ha guies en profunditat i tutorials de vídeo disponibles. Igual que Wix, Squarespace es pot utilitzar per fer blogs, però és més adequat per al comerç electrònic.

Si inicieu un bloc a Squarespace, un cop hàgiu aconseguit un creixement substancial, és probable que voldreu passar a una plataforma com WordPress.com amb més funcions.

Cost: el pla bàsic del lloc web és de 12 dòlars al mes (el nom de domini gratuït inclou una compra anual) i el pla de negocis avançat és de 40 dòlars al mes (descomptes flexibles per a productes de la botiga, comptes de clients i opció de targeta de regal).


Consulteu el lloc web

Valoració: 6/10

Weebly

weebly.com

Weebly va ser llançat el 2007 per tres estudiants de la Universitat de Pensilvania que van desenvolupar-lo per construir pàgines web per allotjar els seus portafolis en línia, tal i com ho requeria l’escola..

Igual que Squarespace, ofereix dues categories de plans: un creador de llocs web general i botigues en línia. Al 2008, Weebly tenia un milió d’usuaris i actualment té més de 40 milions. El 2018, el servei de transaccions financeres en línia Square va anunciar que adquiria Weebly.

Com a diversos llocs d’aquesta llista, Weebly utilitza eines i widgets per arrossegar i deixar anar per crear el vostre lloc.

Així mateix, com Squarespace i Wix, Weebly és més un creador de llocs web que pot incloure un bloc en lloc de centrar-se principalment en el contingut de contingut com Ghost o Medium. El pla gratuït per a particulars us permetrà provar totes les seves funcions abans d’actualitzar-lo a un de pagament.

Les opcions d’atenció al client inclouen correu electrònic, xat en línia i preguntes freqüents.

Si us interessa més el comerç electrònic que no pas els blocs, Wix podria ser l’opció adequada per a vosaltres, sobretot a causa de l’adquisició del processador de pagaments en línia Square.

Cost: gratuït (emmagatzematge limitat, subdomini Weebly i publicitat Weebly) fins a 38 dòlars mensuals (emmagatzematge il·limitat, nom de domini gratuït i sense despeses de transacció)


Consulteu el lloc web

Valoració: 6/10

Què vols fer?

Quan es tracta de triar tots els millors llocs d’allotjament de blocs, la pregunta més important a respondre és: què voleu fer?

Si voleu dedicar més temps a escriure i menys temps a gestionar un lloc web, Ghost o Medium pot ser la vostra millor aposta. Si esteu més interessats en el comerç electrònic, feu una ullada a Wix, Squarespace o Weebly.

O, si voleu un lloc que pugui fer-ho tot, podeu anar amb WordPress.com. Saber on voleu posar els vostres esforços us permetrà prendre la millor decisió possible.

Voleu obtenir més informació sobre què buscar quan escolliu els millors llocs d’allotjament de blocs? Consulteu aquest article a requisits web .

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map