Midphase Services Review, functies, prijs en meer

Midphase is geboren in 2003 en wordt geleverd met alle mogelijkheden die nodig zijn voor allerlei soorten sites. Midphase is al vijftien jaar actief in de hostingsector en belooft hostingservices te bieden voor ieders budget en behoeften.


Ze hebben teams over de hele wereld – in grote steden zoals Providence en Salt Lake City, Utah, aan de overkant van de Atlantische Oceaan in Londen, VK en tot in het Verre Oosten als Lviv, Oekraïne.

De organisatie doet er alles aan om klantgegevens veilig te houden. Belovend om gebruikersinformatie achter slot en grendel te houden, worden de gegevens van Midphase opgeslagen in een Tier 3-datacenter in een rampbestendige ruimte in Salt Lake City, Utah.

Het datacenter is beveiligd door 24-uursbewaking, heeft back-upstroomgeneratoren voor zijn back-upstroomgeneratoren en is uitgerust met een luifel voor koude rijen..

Midphase-hosting heeft voordelige prijzen en biedt gebruikers veel opties voor hun servers.

Overzicht van services en prijzen

MIDFAS

Midphase biedt naast basis webhosting een grote verscheidenheid aan diensten.

Domeinnamen, WordPress-hosting, elk type webhosting mogelijk en extra functies zoals Cloudflare en Sitelock bieden u tal van handige opties om uit te kiezen.

Domeinen

Domeinen

Het kiezen van de juiste domeinnaam kan het verschil maken in het succes van een website. Het definieert uw imago op internet. De wereld zal je dienovereenkomstig waarnemen.

Met Midphase vindt u uw ideale domeinnaam voor uw site. Kies uit hun bestsellers of blader door hun nieuwere domeinextensies. De meeste opties passen in ieders budget.

De locatiegebaseerde domeinen zijn over het algemeen het duurst. Namen zoals .ca en .tokyo kosten $ 16,99 / jaar, terwijl andere, zoals .la, wel $ 39,50 / jaar kunnen kosten.

Nieuwere domeinnamen zijn ook wat duurder wat domeinen betreft. .agency kost $ 23,99 / jaar, terwijl .solutions $ 29,99 / jaar kost.

Een handige functie die Midphase biedt, is een zoekhulpmiddel voor domeinnamen. Het enige wat u hoeft te doen is de gewenste domeinnaam in te voeren om de beschikbare domeinextensies te ontdekken. Ze hebben ook een bulkregistratietool voor diegenen die meerdere domeinen nodig hebben.

Midphase-domeinen hebben verschillende functies, waaronder:

 • Eén gratis webpagina per domein
 • E-mail doorsturen van maximaal 5 verschillende e-mailaccounts
 • Gratis volledige DNS-controle
 • 24/7 Klantenservice
 • Gratis domeinprivacybescherming bij het registreren van een nieuw domein

Dit lijkt een van de beste webhostingservices te zijn om uw domein te kopen.

WordPress-hosting

WordPress-hosting

Midphase biedt ook WordPress-hostingservices. 25% van alle sites online gebruiken WordPress, en het is het meest geprefereerde platform voor bedrijven, bloggers en e-commercesites. Midphase biedt drie primaire categorieën WordPress-sites, waaronder e-commerce, blogs en websites.

WordPress-hosting van Midphase begint bij $ 1,99 / maand en bevat functies zoals automatische malwareverwijdering, 10 GB SSD-schijfruimte, FTP-toegang, 50 geoptimaliseerde thema’s, een 30 dagen niet-goed-geld-terug-garantie en meer.

Cloud, Dedicated, VPS en Managed Hosting

Cloud, Dedicated, VPS en Managed Hosting

Van shared hosting tot dedicated hosting en alles daartussenin, Midphase doet het allemaal.

Pro-leden krijgen de mogelijkheid om te kiezen tussen alle beschikbare hostingmethoden die beter, gedeeld, dedicated of cloud hosting zijn? inclusief:

 • web hosting
 • Cloud hosting
 • Virtuele particuliere SSD-servers
 • Toegewijde servers
 • Beheerde hosting

Cloud hosting heeft het voordeel dat het kan worden geschaald voor veranderende eisen op een webserver. Voor sites die maximale prestaties en flexibiliteit nodig hebben, is een managed cloud server vaak de ideale oplossing. Plannen beginnen bij $ 45,82 / maand.

SSD VPS-servers worden geleverd met razendsnelle connectiviteit en zorgen voor nauwkeurige controle. VPS-servers zijn ook zeer schaalbaar. Plannen beginnen bij $ 8,00 / maand.

Dedicated servers zijn voor diegenen die het volledige pakket op het gebied van hosting nodig hebben – totale controle, maximale beveiliging en aanpasbare opties. Grotere bedrijven en controllers voor gevoelige gegevens geven de voorkeur aan deze optie. Plannen beginnen bij $ 117, 60 / maand.

Managed hosting combineert het beste van zowel shared hosting als dedicated hosting. Met managed hosting profiteert u van alle voordelen van dedicated hosting zonder dat u uw eigen server hoeft te draaien en te onderhouden.

Een heel technisch team zorgt voor de details (uiteraard tegen een prijs). Net als bij andere providers is dit de duurste optie. Plannen beginnen bij $ 216,60 / maand.

Aanvullende diensten

Midphase heeft ook opties voor enkele add-on-functies voor e-mail, beveiliging en SEO.

Hun “Website SEO Guru” -tool beweert u te laten zien waar uw SEO het meest ontbreekt en suggereert veranderingen om te verbeteren. Het gebruik van deze tool begint bij $ 14,95 / maand.

Midphase biedt Cloudflare-services als gratis toevoeging aan uw site. Cloudflare helpt de veiligheid van uw site te verbeteren door al het verkeer via hun inhoudsleveringsnetwerk door te geven. Meer dan twee miljoen sites gebruiken Cloudflare.

Door uw gegevens op 35 verschillende locaties over de hele wereld te bewaren, kan uw site elk netwerk bereiken dat er twee keer zo snel om vraagt. Zoekmachines en bezoekers van de site zullen het meest tevreden zijn. Deze opslagmethode verhoogt ook de uptime van uw site tot bijna 99,99%. Nogmaals, Cloudflare wordt gratis geleverd met Midphase-hosting.

Bovendien biedt Midphase u de mogelijkheid van $ 0,50 / maand e-mailhosting en $ 1,67 / maand voor het scannen van Sitelock-malwaredetectie.

Dit is slechts een inleiding tot de diensten die door Midphase worden aangeboden.

Beoordelingen van Midphase Services

Meisje met behulp van laptop

Midphase heeft een algemene beoordeling van vier sterren TrustPIlot.com al die recensies hebben vijf sterren, dus het is veilig om aan te nemen dat het totaal is neergehaald vanwege een paar boze trollen. Dit alleen al suggereert dat Midphase misschien wel een van de beste beschikbare hostingservices is.

Laten we eens kijken naar enkele van die vijfsterrenrecensies van TrustPilot.com.

Positieve beoordelingen in de middenfase

Een gebruiker genaamd “D.M.S.B. Randiligama” beweert dat hij Midphase superieur vindt aan de andere 5 grote hostingbedrijven die hij of zij in het verleden heeft gebruikt. Deze gebruiker beschrijft hun prestaties als “zeer hoog” en zegt dat ze de “beste 24/7 klantenservice hebben”.

Tyler Wearing of Sideways Gaming Network geeft Midphase een beoordeling van vijf sterren. Nadat hij tekeer ging over hoe GoDaddy “nutteloos” was voor domeinhosting, zet hij de ervaring die hij daar had op tegen die van Midphase door te zeggen dat ze “geweldige ondersteuning” en “geen verborgen kosten” hebben.

Jefferson Imgbi omschrijft de service als ‘geweldig’. Hij zegt dat hij Midphase al meer dan 5 jaar gebruikt en net is verhuisd naar zijn eigen dedicated server. Door de jaren heen zijn ze “zeer verbazingwekkend” gebleven en hebben ze tijdig op ondersteunende tickets gereageerd.

Natuurlijk staan ​​deze drie beoordelingen op de Midphase-site zelf, wat betekent dat ze mogelijk bevooroordeeld zijn. Zou u negatieve beoordelingen van uw service op uw site hosten? Waarschijnlijk niet.

Een positief aspect dat keer op keer in deze beoordelingen naar voren komt, heeft te maken met de uptime van de server. Volgens de overgrote meerderheid van gebruikers hebben websites die worden gehost op Midphase-servers een gemiddeld van ongeveer 99,97%. Meestal is de uptime zelfs dichter bij 100%. Vergelijk dit met het industriegemiddelde van 99,94%.

Een ander belangrijk voordeel dat vaak wordt genoemd, is het feit dat Midphase gratis website-migratie en bestandsoverdrachten biedt. Terwijl sommige concurrenten tot $ 150 vragen voor het simpelweg verplaatsen van uw bestaande site naar hun nieuwe server, laat Midphase u dit gratis doen. Dus als u al een site heeft en niet tevreden bent met uw huidige hostingprovider, kan dit u een stimulans geven om Midphase een kans te geven.

Veel mensen merken op dat de klantenservice bij Midphase uitstekend is. Sommigen beweren dat hun problemen binnen 40 minuten of minder zijn opgelost. Het bedrijf biedt gratis en internationale telefonische ondersteuning.

Toch zijn er elders minder positieve beoordelingen in de middenfase.

Negatieve middenfase beoordelingen

Een ding dat steeds opnieuw wordt herhaald, is hoe vreselijk de klantenondersteuning bij Midphase is.

Dit is interessant, aangezien het tegenovergestelde waar is als je naar de positieve recensies kijkt. Sommige mensen zeggen dat het geweldig is, anderen zeggen dat het het ergste ter wereld is.

Het is natuurlijk niet eenvoudig om consistente klantenondersteuning te hebben. Het is moeilijk om de hele dag telefoontjes te beantwoorden en om te gaan met gefrustreerde klanten. Misschien betrapten de negatieve mensen iemand op een slechte dag of hadden ze toevallig pech en bereikten ze een incompetente klantenservice.

Eén ding is zeker: bijna elk bedrijf dat vandaag online is, heeft ergens klachten over zijn klantenondersteuning. Sommige klanten zullen nooit tevreden zijn, wat je ook doet. En sommige mensen vinden het gewoon leuk om trollen te zijn en iedereen overal in cyberspace te vernietigen, waar ze maar kunnen.

Wat de reden ook is, negatieve beoordelingen waarin slechte klantenservice wordt genoemd als hun primaire twistpunt, moeten in de juiste context worden beschouwd.

Enigszins trage laadtijd van de pagina is een andere mogelijke zorg. Een gebruiker registreerde de gemiddelde laadtijd van een pagina over een periode van acht maanden vanaf het einde van het derde kwartaal van 2017 tot het begin van het tweede kwartaal van 2018. Ze ontdekten dat hun pagina ergens tussen de 1.088 en 1.299 ms nodig had om te laden.

Dit is niet echt een groot probleem – duurdere opties hebben misschien iets betere laadtijden, maar niet zozeer. Een paar honderd milliseconden langzamer laden is voor de meeste mensen geen groot probleem en is mogelijk de lagere kosten waard in vergelijking met concurrenten.

Anderen echter, vooral degenen die commerciële sites runnen die sterk afhankelijk zijn van conversies en bruikbaarheid, geven er de voorkeur aan hun bedrijfssite elders te hosten. De lichte stijging van de betaalde hostingprijzen kon worden gecompenseerd door hogere winsten.

Thiru M. van paidcardriving.info beschrijft zijn ervaring met Midphase als een soort “nachtmerrie”.

Hij zegt dat hun steun helemaal niet “nuttig” is, maar de helft van de tijd traag antwoordt, en hij schijnt problemen te hebben met met name een ondersteuningsvertegenwoordiger genaamd David. Deze persoon vertelt Thiru M. dat hij hem elke keer dat hij een probleem heeft een e-mail moet sturen, en niets meer.

Deze gebruiker beweert ook dat hun server op een gegeven moment 24 uur lang is uitgevallen.

Merril Guice van thegoosenest.com zegt dat hij $ 150 betaalt om zijn websites te migreren van Midphase naar de servers van een andere hostingprovider.

Zijn belangrijkste klacht is dat sinds het bedrijf is gehackt door hackers, ze zo overdreven veiligheidsbewust zijn dat ze de functionaliteit van de sites van hun gebruikers beperken. Het is moeilijk om zelfs in te loggen zonder contact op te nemen met de klantenondersteuning.

Volgens deze gebruiker is Midphase het niet waard, zelfs niet voor de geweldige prijs. Elke keer dat je moet inloggen moet je de klantenservice bellen, dat is te veel gedoe, zegt hij.

Hashem Zahran van hashemzahran.com stelt dat “Midphase de slechtste was in technische ondersteuning.” Hij noemt lange reactietijden voor supporttickets de reden voor zijn kritiek.

Zijn vermelding van vijf uur wachten op een antwoord op een ticket met hoge prioriteit is echter niet zo slecht in vergelijking met de meeste bedrijven die er zijn, of ze nu in webhosting of in andere services werken. Hij beweert ook dat online chats nutteloos zijn en dat de vertegenwoordigers ’90 minuten met je zullen praten zonder je probleem op te lossen’.

Het lijkt erop dat de meeste negatieve Midphase-beoordelingen één ding gemeen hebben: slechte ervaringen met klantenondersteuning.

Conclusie: samenvatting van de middenfase

Man met laptop

Al met al is Midphase een koopje voor gedeelde webhosting. Ze bieden alle opties die iemand nodig heeft: dedicated servers, cloudservers, virtual private servers, managed servers en natuurlijk gedeelde servers. Extra add-ons zijn er ook in overvloed.

Voor zover we weten, waren alle hierboven geciteerde beoordelingen voor gedeelde servers gehost door Miphase. Tenzij iemand anders aangeeft, is het veilig om aan te nemen dat ze een gedeelde server gebruiken, want dat is de meest gebruikte en meest betaalbare hostingoptie.

Als je net begint, is Midphase een fantastische optie.

Bovendien, als u al een site heeft en van hostingprovider wilt veranderen, is Midphase de perfecte oplossing, aangezien u hiermee uw site 100% gratis kunt migreren.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map