Bleni krahasimin e kartelit të madh të VS për vitin 2020 (Le ta krahasojmë)

Përmbajtja ime mbështetet nga lexuesit nga njerëz të mrekullueshëm si ju. Që do të thotë se mund të fitoja një komision. Mësoni më shumë këtu!


Bleni Vs Bigcartel për Uebsajtin tuaj të e-Tregtisë

Shtë një prirje e provuar që kam parë:

Njerëzit që kërkojnë platformat më të mira të tregtisë elektronike janë duke përdorur një term si Shopify VS Big Cartel.

E marr:

Ata duan t’i krahasojnë ato.

E kuptova që kur e shoh këtë do të ishte mirë të kaloja secilën prej tyre dhe t’i vendosnim ato kokë më kokë në zona të caktuara.

Le t’i kontrollojmë ato.

Blerja e Kartelit të VS për Formimet

Ifymimi i Shopify

Bleni Planin e icingmimeve të Dyqanit Online

Kur bëhet fjalë për çmimet, Shopify ofron tre nivele të ndryshme anëtarësie.

Ata janë Basic Shopify, Shopify dhe Shopify Advanced. Anëtarësia fillon me 29 dollarë dhe kushton deri në 299 dollarë në muaj.

Do llogari u ofron përdoruesve të tij lista të pakufizuara të produkteve dhe ruajtjen e skedarëve.

Sidoqoftë, tarifat e transaksionit janë të ndryshme për secilin nivel anëtarësie me anëtarët e Advanced Shopify që ngarkohen me tarifat më të ulëta të kartave të kreditit në internet të tre niveleve të anëtarësisë.

Isshtë 2.4% + 30 cent për transaksione në internet dhe 2,25% + 0 cent për transaksione në person.

Gjithashtu nuk ka tarifa të transaksioneve për përdorimin e Pagesave Shopify. Anëtarët e Avancuar të Shopify paguajnë një tarifë të ulët të transaksionit 0.5% për përdorimin e portave të jashtme të pagesave.

Atyre u jepet zbritja më e mirë e etiketave të transportit nga tre nivelet e anëtarësimit.

Icingmimet e Kartelit të Madh & tarifat

Tarifat Bigcartel

Opsionet e çmimeve të Big Cartel përfshijnë katër nivele anëtarësie.

Ata janë Platinum, Diamond, Titanium, dhe Ari. Ato variojnë në çmim nga Falas në 29,99 $ në muaj.

Llogaria Gold (Falas përgjithmonë) lejon një person të rendisë deri në pesë produkte në faqen e tij të internetit. Ajo ofron karakteristika të kufizuara.

Platinumi (9,99 dollarë në muaj) lejon një person të rendisë 25 produkte dhe u siguron atyre të gjitha veçoritë.

Diamanti (19,99 dollarë në muaj) lejon një person të rendisë 100 produkte. Ajo, gjithashtu, u siguron atyre të gjitha tiparet.

Titani (29,99 dollarë në muaj) lejon një person të rendisë 300 produkte dhe ofron të gjitha karakteristikat e njëjta siç bëjnë llogaritë e Platinum dhe Diamond.

Anëtarëve u lejohet të rinovojnë, minimizojnë ose anullojnë llogarinë e tyre në çdo kohë. Tarifat e anëtarësisë tarifohen çdo muaj, duke e bërë më të përshtatshme për shumë pronarë të bizneseve të vogla të provojnë shërbimin.

Për dallim nga Shopify, Big Cartel u ofron një llogari falas anëtarëve që nuk prodhojnë një vëllim të madh produktesh ose shërbimesh për të shitur çdo muaj.

Gjithashtu, Big Cartel nuk ngarkon tarifat e transaksionit, por ato vetëm ofrojnë Paypal dhe Stripe për opsionet e përpunimit të pagesave.

të cilat:

Janë në fund më të lartë.

Fillimi i Gjyqit Falas

Një provë falas prej 14 ditësh pa kërkuar një kartë krediti është në dispozicion për të gjithë anëtarët e rinj të Shopify që duan të provojnë sitin pa detyrim për herë të parë.

Për shkak se Big Cartel ofron një mundësi të llogarisë falas, nuk reklamohet shumë se ata ofrojnë çdo lloj gjykimi falas.

Në fakt, për të regjistruar nivelin e anëtarësisë në zgjedhjen e një personi, ata duhet të japin një adresë të vlefshme të emailit, fjalëkalimin, emrin e dyqanit dhe URL-në e dyqanit, si dhe të lexojnë dhe pranojnë Marrëveshja e përdoruesit të tregtisë.

Lehtësia e përdorimit për secilin ndërtues dyqanesh

Bleni lehtësinë e përdorimit

Për t’u regjistruar për një llogari me Shopify, ju duhet një adresë emaili, fjalëkalimi dhe emri i dyqanit. Mos harroni, ka një provë falas dy-javore falas me shërbimin.

Kjo ju jep kohë të kontrolloni gjërat përpara se të kryeni shërbime të anëtarësimit të paguar të ofruara nga kompania.

Lehtësia e madhe e përdorimit të Kartelit të Madh

Procesi i regjistrimit të Big Cartel kërkon pak sekonda për të përfunduar, ashtu si edhe Shopify.

Kërkon një adresë emaili, fjalëkalim, emrin e dyqanit dhe URL të dyqanit.

Pas regjistrimit, ju lidhni një kartë krediti ose llogari PayPal deri në faqe për të paguar tarifat mujore të anëtarësimit nëse është e aplikueshme.

Problemi i madh është dikur këtu me Big Cartel mund të jetë më i vështirë nëse nuk e kuptoni kodimin.

Kush fiton për lehtësinë e përdorimit?

Shopify fiton duart poshtë.

Një set i jashtëzakonshëm i thjeshtë dhe përvoja pasi të jeni në pultin tuaj.

Big Cartel është ai ku duhet të dini kodimin që nuk është i keq.

Por, mund të jetë dërrmuese nëse dëshironi drejt përpara.

Filloni Gjyqin Tuaj 14 Dyqan Falas ose Filloni të përdorni Bigcartel

Karakteristikat e produkteve për të dy këta dy

Planet e çmimeve të Shopify ofrojnë hapësirë ​​për goditësit e rëndë. Nëse vëllimi është diçka që një biznes pret, ata mund të përshtaten në përputhje me rrethanat për të.

Big Cartel lejon një numër specifik të artikujve për nivelin e anëtarësisë ndërsa Shopify ofron lista të pakufizuara.

karakteristika që e bëjnë Shopify një të preferuar në mesin e pronarëve të biznesit përfshijnë opsionet e mëposhtme për të gjitha llogaritë:

 • Llogaritë e stafit që variojnë nga dy deri në pesëmbëdhjetë vetë.
 • Listimet e pakufizuara të produkteve.
 • Magazinim i pakufizuar i skedarit.
 • Zbritje të etiketave të transportit.
 • Një paketë me pakicë prej 40 dollarë.
 • Mbështetje 24/7.
 • Analiza e mashtrimit.
 • Krijimi i rendit manual.
 • Kodet e zbritjes.
 • Uebfaqe dhe bloge.
 • Krijim falas SSL.

Me opsionet e anëtarësimit me pagë më të lartë, ka veçori shtesë, përfshirë aftësinë për të shitur dhe pranuar kartat e dhuratave si një formë pagese, raporte profesionale, rimëkëmbje të braktisur të karrocave dhe një ndërtues i përparuar i raporteve.

Ekziston edhe transporti në kohë reale. Një dyqan mund të krijohet menjëherë dhe një plan i zgjedhur më vonë nëse një person ka nevojë për ca kohë për të parë gjërat së pari.

Big Cartel është drejtuar ndaj krijuesve që duan të mbajnë kontakte me identitetin e tyre indie. Disa nga tiparet e produkteve premium të ofruara nga shërbimi përfshijnë:

 • Një konfigurim i shpejtë që kërkon vetëm disa minuta për të ngarkuar imazhe dhe për të trajtuar informacionin e çmimeve.
 • Një opsion i menaxhimit të porositjes që ju lejon të shikoni porositë, të shtypni listat e paketimit për t’u përfshirë me produkte dhe të mbani shënime se çfarë ka dërguar dhe çfarë nuk ka.
 • Pesë imazhe për produkt duke e bërë më të lehtë shitjen e asaj që keni në dorë.
 • Ndjekja e inventarit e cila ju ndihmon të identifikoni shitësit tuaj të mëdhenj dhe njoftoni klientët kur keni shitur në një produkt.
 • Mundësia për të shitur produkte dixhitale siç janë arti, muzika dhe eBooks.
 • Mundësia për të shitur personalisht dhe për të përpunuar pagesat përmes aplikacionit iPhone Big Cartel.
 • Mundësia për të shitur në faqen tuaj në Facebook familjes, miqve dhe tifozëve të produkteve dhe shërbimeve tuaja.
 • Një proces i shpejtë dhe i lehtë i arkëtimit që i lejon njerëzit të paguajnë me karta krediti me Strip dhe ose pagesa PayPal.
 • Një dashboard në kohë reale që ju jep kontroll mbi biznesin tuaj dhe statistikat e saj.
 • Integrimi i Google Analytics e bën më të lehtë për të parë se sa njerëz po vizitojnë faqen tuaj, nga po vijnë, dhe cilat lloje të fjalëve kyçe janë duke përdorur për t’ju gjetur.
 • Mundësia për të vazhduar markën tuaj me një URL të personalizuar.
 • Optimizimi i motorëve të kërkimit duke e bërë më të lehtë gjetjen e biznesit tuaj në motorët e kërkimit.
 • Një përvojë e shpejtë dhe e qëndrueshme për blerjet për klientët tuaj.
 • Modelet që nuk kërkojnë kodim.
 • Kodimi i dyqaneve miqësore nëse posedoni HTML, CSS dhe JavaScript njohuri.
 • Mundësia për të ofruar kode zbritje si një mënyrë për të promovuar dyqanin tuaj ose për të njoftuar ardhjen e një produkti të ri.
 • Manualë dhe video për të cilët mund t’i referoheni për frymëzim dhe ndihmë.
 • Një ekip miqësor mbështetës i gatshëm për t’iu përgjigjur pyetjeve tuaja dhe t’ju ndihmojë të bëni një biznes të suksesshëm.

Kur bëhet fjalë për veçoritë, Big Cartel ofron më shumë, por kufizon sa sende mund të shiten nëpër faqet e saj.

Kompanitë me inventarë të mëdhenj janë më mirë të përdorin Shopify kur listat e produkteve të pakufizuara janë në dispozicion.

Big Cartel është drejtuar drejt pronarëve të bizneseve të vogla me inventar të vogël të produkteve dhe shërbimeve.

Shopify ofron një dyqan me temë, App Store, Video dhe Podcast për klientët e tij për t’u referuar.

Numri i burimeve që ju ofron juve si pronar biznesi është i jashtëzakonshëm. Certainlyshtë bërë me siguri që të jetë miqësor me theksin e tij në të mësuar.

Të dy kompanitë ofrojnë mundësi miqësore për celularët për dyqanet e tyre. Ky është çelësi në marketing për përdoruesit e pajisjeve celulare.

Nëse një klient nuk mund të hyjë në dyqanin tuaj ndërsa është në lëvizje, ai kurrë nuk mund të bëjë blerje me ju.

Portat e përpunimit të pagesave

Shopify përdor Pagesat e veta Shopify e cila mundësohet nga Stripe.

Gjithashtu ju jep mundësinë të përdorni një hyrje të palëve të treta si PayPal, Stripe dhe Amazon Pagesa.

Mbi 70 porta pagese nga e gjithë bota pranohen nga ju si një pronar i dyqanit të Shopify.

Me Kartelin e Madh, ju mund të pranoni kartat e kreditit, pagesa PayPal ose të dyja. Kjo ju jep shumë fleksibilitet në mënyrën se si preferoni të paguheni.

Faqja e arkëtimit bazohet në temën, fontet, imazhet dhe ngjyrat që keni zgjedhur për një pamje pa probleme.

Karakteristikat e Web Hosting

Blerje Karakteristikat e Hosting

Me Shopify, ju jepet mundësia të përdorni një emër të ri ose ekzistues domain. Mund të blini një me Shopify ose të konfiguroni një domain ekzistues.

Ju nuk keni asgjë për të rregulluar sepse Shopify kujdeset për azhurnimet e softuerit. Ajo ofron gjerësi bande të pakufizuar dhe Niveli 1 PCI në përputhje me programet e pritjes dhe karrocave në internet.

Kjo siguron që informacioni i ndjeshëm i klientëve tuaj të mbrohet në çdo kohë.

Shopify ofron kopje rezervë automatike dhe një rrjet të dorëzimit të përmbajtjes që bën që ngarkimi i faqes suaj të shpejtë dhe të lehtë pa marrë parasysh se ku janë klientët tuaj.

Shtë ndërtuar në Ruby on Rails e cila lejon Shopify të ofrojë shpejtësi dhe përsosmëri në çdo kohë.

Karakteristikat e Big Hosting të Kartelit

Përdoruesit e Big Cartel janë në gjendje të përdorin një domen të ri ose ekzistues. Nuk ka shumë informacione për t’u gjetur në lidhje me tiparet e mbajtjes së faqes në internet përmes seksionit Ndihmë të kompanisë.

Në fakt, ajo jep informacion në lidhje me fushat duke iu përgjigjur pyetjeve të bëra zakonisht, por duke ofruar shumë pak në mënyrën e shpjegimit se si funksionojnë tiparet e mbajtjes së faqes në internet.

Nëse gjetja e informacionit rezulton shumë e vështirë, përdoruesit do të duhet të kontaktojnë Big Cartel për më shumë informacion. Shumë pronarë të afarizmave nuk kanë më shumë se disa minuta kohë për të kursyer.

Kjo mund të mos jetë mënyra më efikase për t’iu përgjigjur pyetjeve të mbajtjes në internet dhe Big Cartel pasi një kompani do të dëshirojë ta marrë parasysh këtë kur azhurnon informacionin në faqen e saj të internetit..

Shërbimi ndaj klientit

Shopify ofron mbështetje 24/7 si dhe një Qendër Ndihme ku përgjigjen e pyetjeve më të ngutshme të klientëve të saj.

Atje do të gjeni përgjigje për pyetje të tilla si “A mund t’u ofroj klientëve të mi certifikata dhurate?” dhe “Si t’i shtoj butonat Facebook, Twitter dhe Social në faqen time?”

Ekziston gjithashtu mundësia për të dërguar një email, të filloni një bisedë të hapur ose të bëni një telefonatë në Shopify. Thirrja është opsioni më efikas pasi kërkon më pak se një minutë kohë për të bërë dhe mund të zgjasë vetëm gjashtë minuta për t’u lidhur me një përfaqësues.

Biseda zgjat deri në dy minuta në kohën e pritjes dhe mund të zgjasë deri në 26 minuta për të arritur një përfaqësues.

Kushdo që dërgon një email në Shopify duhet të përgatitet për një kohë përgjigjeje deri në 25 orë. Nëse është diçka e ngutshme, rekomandohet thirrja ose biseda.

Nëse nuk do të ndikojë në funksionimin e dyqanit tuaj në çfarëdo mënyre, dërgimi me email i Shopify kërkon më pak përfshirje nga ju sepse mund të dërgoni email dhe të ktheheni në atë që keni bërë pa ndërprerje.

Big Cartel gjithashtu ofron një Qendër Ndihme. Ajo i ndan temat e saj në kategori të ndryshme bazuar në temë.

Për shembull, ka Basic, Temat, Aplikimet dhe Zhvilluesit. Do pjesë e Qendrës së Ndihmës synon të sigurojë informacion specifik bazuar në temën e pyetjes.

Ekziston mundësia që të na dërgoni mesazhe në administratorin tuaj, të dërgoni me email në një pyetje ose të kërkoni informacione rreth ngjarjeve dhe partneriteteve.

Ekipi mbështetës është i disponueshëm nga e hëna-e premte nga 9 e mëngjesit deri në 6 të mëngjesit EST. Ekipi është shumë i vogël, kështu që mbani në mend se mund të duhet një kohë për të marrë një përgjigje prej tyre.

Farë do të bëja

Kështu që nëse do të ndërtoja një uebfaqe eCommerce tani, unë do të zgjidhja Shopify nga këto dy.

Më lejoni t’ju them pse:

Shopify ofron zgjidhje në çdo nivel. Whatfarë dua të them me atë është nëse fillimi juaj sapo ju morën.

Ndërsa rriteni edhe pse lehtë mund të përmirësoheni në nivelin tjetër për të akomoduar nevojat tuaja si një biznes.

Unë do të them se Big Cartel bën një punë të mirë duke u përqëndruar në biznesin më të vogël.

por:

Kjo lë një tavan për biznesin tuaj.

Pse do ta bënit këtë nëse fjalët e tua të vogla.

Përfundimi i Shopify VS Big Cartel

Shpresojmë që pasi ta keni lexuar këtë gjë do t’ju ndihmojë të ndiheni më mirë se si grumbullohen.

Mos harroni, provojini ato nëse do të zgjidhni edhe ju këto dy mundësi.

Gjykimet falas e bëjnë jetën pak më të lehtë.

Krahasoni 5 Ndërtuesit e dyqaneve më të mirë

Vetëm për të pyetur ……

A e keni provuar Big Cartel ose Shopify akoma?

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map