Krahasimi Wix VS Weebly për vitin 2020 (Mos e merrni vendimin e gabuar)

Përmbajtja ime mbështetet nga lexuesit nga njerëz të mrekullueshëm si ju. Që do të thotë se mund të fitoja një komision. Mësoni më shumë këtu!


Rishikimi i krahasimit të ndërtuesit të faqes WIX Vs Weebly

Ekziston një shans i shkëlqyeshëm gjuetia juaj për kushte si

 • Wix VS Weebly
 • Cila është më mirë Wix ose Weebly
 • Shembuj faqesh në internet
 • Wix Vs Weebly për një dyqan online

Për shkak se:

Ju po mendoni të përdorni Wix ose Weebly për të ndërtuar faqen tuaj të internetit.

Që ka kuptim:

Atje janë të thjeshta, të lehta, dhe ato janë miqësore me buxhetin, pavarësisht nga ekspertiza juaj në ndërtimin e një faqe në internet.

por:

Ju duhet disa pyetje të përgjigjura para se të filloni ndërtimin.

si:

Doesfarë kushton, çfarë mjetesh marr, çfarë lidhje me SEO, është mbështetja e tyre e mirë.

Jam i sigurt se ka më shumë, por kjo është drejtimi i pyetjeve që po kërkoni?

Kjo është arsyeja pse krijova krahasimin Wix Vs Weebly.

Unë dua t’ju tregoj se si ata krahasohen në mënyrë që vendimi juaj të jetë shumë më i lehtë.

Le të fillojmë, ose thjesht të hidhemi drejt në një seksion nëse duhet.

Lehtësia e vendosjes së një llogarie me Wix dhe Weebly

i parë dhe hapi më i rëndësishëm në krijimin e një faqe në internet është regjistrimi i një llogarie përmes kompanisë sipas zgjedhjes suaj.

Për qëllime krahasimi, le të shqyrtojmë Wix dhe Weebly. Duke vepruar kështu, ju merrni akses të plotë në mjetet dhe veçoritë e botimit në internet, si dhe në adresat e internetit me porosi me plane të caktuara të anëtarësimit.

Procesi i regjistrimit për një llogari në Wix është pak më ndryshe se Weebly, por të dy provojnë të jenë po aq të lehtë.

Për të filluar, do t’ju duhet një kompjuter, laptop ose pajisje celulare, një lidhje interneti dhe adresë emaili të regjistruar që mund të kontrolloni.

Pasi të keni këto sende, do të jeni të gatshëm të regjistroheni për një llogari me shoqërinë e zgjedhjes suaj.

Mbani në mend se regjistrimi për një llogari është falas por pagesa për mjetet e zhbllokimit të një llogarie të paguar dhe veçoritë e dëshiruara që ndihmojnë sjelljen e biznesit tuaj, blogun ose dyqanin online në masa të mëdha.

Regjistrohuni në internet

Për të regjistruar një llogari falas në Wix, do të dëshironi të ndiqni këto hapa me radhën e listës:

1. Vizitoni www.wix.com.
2. Në anën e sipërme të djathtë të faqes, klikoni Sign In. (mund të ndryshojë në vendndodhje)
3. Vendosni adresën tuaj të postës elektronike në fushë.
4. Zgjidhni unë jam një përdorues i ri.
5. Vendosni fjalëkalimin që dëshironi të përdorni për llogarinë tuaj.
6. Klikoni SHKO.
7. Zgjidhni modelin që dëshironi të përdorni dhe klikoni Edit pasi të keni kontrolluar mbi të.
8. Ose, nëse preferoni, një dizajn nga e para, zgjidhni një Model të Thjesht.

Këtu është një video e shpejtë për të filluar me Wix nëse më mirë shikoni diçka (preferoj këtë ��)

Ju gjithashtu keni mundësinë e identifikimit me profilin tuaj në Facebook ose Google+.

Kjo veçori e kursimit të kohës merr informacionin që keni dhënë në llogaritë tuaja të mediave sociale dhe e përdor atë për të plotësuar boshllëqet për llogarinë tuaj në Wix.

Mbani në mend, ajo do të përdorë të njëjtën adresë e-mail dhe fjalëkalimin që i keni furnizuar në Facebook ose Google përveç nëse e ndryshoni.

Wix nuk e kufizon numrin e faqeve të internetit që krijoni dhe publikoni me një llogari falas, dhe mbajtësit e llogarive Premium kanë një gamë më të madhe opsionesh.

Ne do t’i diskutojmë më tej më vonë, kështu që t’i kushtojmë vëmendje të madhe.

Set up Weebly

Vendosja e një llogarie me Weebly është e thjeshtë dhe kërkon pak minuta për të bërë.

Për të filluar ndërtimin e një faqe në internet, do të duhet të jepni emrin tuaj të plotë, adresën e emailit dhe zgjedhjen e fjalëkalimit.

Duke klikuar paraqitjen, ju pranoni kushtet e shërbimit të kompanisë dhe politikën e privatësisë. Ky është një hap që nuk mund ta kaloni sepse shërben si marrëveshje zyrtare.

Ju gjithashtu duhet të keni mundësi të regjistroheni përmes llogarive tuaja në Facebook ose Google+. Detajet e përfshira në profilet e mediave tuaja sociale përdoren për të krijuar llogarinë tuaj falas në Weebly.

’Shtë një opsion që ia vlen të përdoret nëse doni të kurseni kohë për të vendosur llogarinë tuaj.

Kur krahasohen dy proceset e regjistrimit, Wix dhe Weebly janë njësoj të thjeshtë.

Duke furnizuar informacionin e kërkuar, përdoruesit e faqeve janë në gjendje të përdorin modele, veçori dhe mjete që i ndihmojnë ata të ndërtojnë, lansojnë dhe promovojnë faqet e tyre të reja të internetit.

Le të Shikojmë Një Video të Weebly për të krijuar një Uebfaqe

Filloni Falas me Wix ose Filloni Weebly Falas Sot

Sa miqësore janë këta ndërtues të faqes në internet

Të jesh në gjendje të krijosh, rregullosh, promovosh dhe botosh një faqe në internet duket si një detyrë e madhe edhe për dizajnuesit profesionistë.

Lehtësia në të cilën një fillestar mund t’i bëjë këto gjëra është një tregues i madh se sa miqësor ndaj një platforme botuese në internet si Wix ose Weebly është.

Për fat të mirë për ju, ne i kemi testuar të dyja dhe i kemi gjetur ato relativisht të ngjashme për sa i përket lundrimit, opsionet me porosi, veçoritë dhe mjetet.

Le të hedhim një vështrim se si funksionon secila kompani në mënyrë që të mund të marrësh një vendim se si të përdorësh për faqen tënde të internetit, blogun ose faqen e e-commerce.

Wix Lehtësia e Përdorimit

Wix ofron një larmi opsionesh që përdoruesit të zgjedhin. Nuk ka rëndësi nëse keni nevojë për një faqe në internet për blogun tuaj, fotografinë, dyqanin në internet, biznesin ose portofolin tuaj, ju keni mundësi.

Pasi të keni vendosur një llogari dhe të keni në dispozicion adresën tuaj të postës elektronike dhe fjalëkalimin, do të duhet të klikoni në skedën në këndin e sipërm të majtë të faqes që thotë “Unë kam nevojë për një sit për …” Pastaj do t’ju kërkohet të zgjidhni nga faqet e internetit të mëposhtme:

• Business
•Dyqan online
• Photography
• Muzikë
• Designer
• Restorante
• Accommodations
• Ngjarje
• Portfolio & CV
• Bukuria dhe Wellness
• Të tjera

Pasi të keni zgjedhur qëllimin për faqen tuaj të internetit, do të jeni në gjendje të zgjidhni nga një larmi modelesh që mund t’i përshtatni, megjithëse e shihni të arsyeshme.

Ju keni mundësi të ndryshoni stilin e shkronjave që përdorni, madhësinë e shkronjave që përdorni, dhe ngjyrat e shkronjave që përdorni, si dhe të shtoni media audio dhe vizuale, fotografi, madje edhe banderolat, logot dhe ilustrimet tuaja. shabllon.

Nëse preferoni të ndërtoni uebfaqen tuaj nga e para, ju jeni në gjendje të zgjidhni një Model të Thjesht dhe të rregulloni çdo aspekt të tij.

Pasi të keni zgjedhur një shabllon dhe filloni të punoni në rregullimin e tij, do të keni mundësinë ta përdorni atë përmes Sitet e mia në krye të faqes.

Ky opsion tregon të gjitha faqet e internetit në të cilat po punoni dhe ju jep mundësinë të redaktoni sitin, të shikoni sitin ose të menaxhoni sitin.

Anydo ndryshim që ju duhet të bëni mund të bëhet përmes këtyre opsioneve. Nëse jeni regjistruar vetëm për një llogari falas, do t’ju jepet gjithashtu mundësia për të përmirësuar në një llogari premium.

Wix ofron një redaktues të lehtë drag and drop i cili nuk kërkon kodim ose kufizim të krijimtarisë. Ai gjithashtu një pritje falas dhe e besueshme, një treg i gjerë aplikacioni dhe një emër domain i personalizuar.

-Shtë miqësor me celularin dhe madje u jep përdoruesve mundësinë që të krijojnë uebfaqe me një faqe sa herë që të jetë e nevojshme.

Wix gjithashtu jep shembuj të vërtetë të klientëve ‘ Uebfaqet HTML5 t’i referohemi për frymëzim.

Lehtësia e dobishme e përdorimit

Weebly nuk kërkon mjete speciale ose njohuri për kodimin për të krijuar një faqe në internet. Kërkesat e tij minimiste e bëjnë atë tërheqës edhe për fillestarët dhe projektuesit profesionistë.

Ajo që nevojitet është një kompjuter ose pajisje celulare, lidhje interneti dhe llogari Weebly.

Pastaj, ju zgjidhni një model dhe përdorni ndërtuesin e faqes në internet për të rregulluar detajet sipas dëshirës tuaj.

Modelet hyjnë në kategoritë e mëposhtme:

• Personal
• Business
• Grupi / Organizata
• Arsimi
• Dasma
• Portfolio
• Të tjera

Pasi të keni zgjedhur një model, do të jeni në gjendje ta bëni atë vetë. Opsioni drag and drop ju lejon të përcaktoni se cilat stile, ngjyrat dhe madhësitë e shkronjave e bëjnë tekstin tuaj të veçohet.

Ju jeni gjithashtu në gjendje të shtoni foto, grafika, audio dhe video në faqen tuaj, duke e bërë atë një përvojë interaktive për vizitorët.

IOS dhe aplikacionet e lejuara nga Android të Weebly ju japin mundësinë për të ndërtuar, modifikuar dhe madje edhe të menaxhoni faqen tuaj të internetit nga një pajisje celulare.

Aplikacionet janë falas dhe aktualisht të disponueshme në App Store të Apple dhe Google Play Store.

Mbajtja e një faqe interneti aktive ndërsa jeni në lëvizje është një tipar tërheqës për njerëzit e zënë si vetja.

Ashtu si një faqe interneti e rregullt, Redaktues Drag and Drop e bën personalizimin e një shablloni të shpejtë dhe të lehtë.

Aplikacionet kanë aftësi të ekranit me prekje të dizajnuara posaçërisht për t’u përdorur në pajisjet e lëvizshme siç janë telefonat inteligjentë dhe tabletët.

Përfundimi i lehtësisë së përdorimit

Të dy Wix dhe Weebly janë të lehtë për të lundruar dhe miqësor për përdoruesit. Ata përdorin teknologji të ngjashme tërheqëse dhe tërheqëse.

Sidoqoftë, Wix duket se është e organizuar më mirë, sepse përfshin skedat e menusë drop-down që i ndihmojnë përdoruesit të gjejnë rrugën e tyre rreth faqes së internetit me lehtësi.

Për shembull, përdoruesit e Wix mund të zgjedhin faqet e Mia, Modelet, Eksplorojnë, Abonimet dhe Mbështetjen. Ata gjithashtu mund të ndryshojnë gjuhën në faqe nga anglishtja në gjuhën e tyre amtare.

Krahasimi i ixmimeve Wix VS Weebly

Ixmimi Wix

Wix ka pesë mundësi të ndryshme çmimi për përdoruesit.

Më themelori është plani i Connect Domain. 4.0shtë 4,08 dollarë në muaj dhe shfaq reklamat e markës Wix në të.

Planet e tjera të çmimeve janë:

Grafiku Wix Prmimeve

combo është për përdorim personal. Ajo vjen me një domen një vjeçar falas dhe kushton 9,75 dollarë në muaj. Ka 3 GB ruajtje dhe 2 GB bandwidth.

i pakufizuar është për sipërmarrësit dhe profesionistët e pavarur. Ajo gjithashtu vjen me një domen një vjeçar falas dhe kushton 12,92 dollarë në muaj. Ju merrni një kupon reklamash prej 300 dollarësh, dy aplikacione premium dhe 10 GB hapësirë ​​ruajtjeje si dhe një bandë të pakufizuar.

Tregtia elektronike është më e mira për bizneset e vogla. Ajo vjen me një domen një vjeçar falas dhe kushton 16.58 dollarë në muaj. Ju merrni një kupon reklamash prej 300 dollarësh, dy aplikacione premium, 20 GB ruajtje dhe 10 GB bandwidth.

VIP ofron mbështetjen e parë prioritare. Ajo vjen me një domen një vjeçar falas dhe kushton 24,92 dollarë në muaj. Ju merrni një kupon reklamash prej 300 $, dy aplikacione premium, qasje në linjën e mbështetjes VIP, 20 GB hapësirë ​​ruajtjeje dhe gjerësi të pakufizuar.

Plando plan i paguar ofron veçori që u bëjnë apel klientëve Wix që përfitojnë nga gjëra të tilla si Google Analytics dhe rishikimet e faqes në internet.

Përcaktimi se cili plan i paguar duhet të marrë kohë, kërkon kohë dhe konsideratë të kujdesshme. E gjitha varet nga sa parashikoni të përdorni faqen tuaj të internetit për një muaj në muaj dhe për çfarë do të përdorni.

Po, ata kanë një plan falas por…..

Unë e marr atë, falas është një çmim i shkëlqyeshëm.

Nëse thjesht po rrëmbeheni dhe po provoni, shkoni për të.

por:

Nëse jeni edhe 1% serioz, sigurohuni që të investoni në një plan të paguar.

Mimi Weebly

Weebly ofron katër plane çmimesh për blerjen e klientëve të saj.

Duke filluar nga çmimi nga 25 deri në 25 dollarë në muaj, secila ofron veçori shtesë por të njëjtën sasi të mbështetjes së klientit.

Për të kuptuar plotësisht se çfarë do të merrni me një llogari Falas, Fillestar, Pro ose Biznes, është e rëndësishme të shihni se si ndryshojnë nga njëri-tjetri.

Ja sa kushton secili plan çmimi dhe çfarë ofron:

Mimi Weebly

Llogari falas nuk kushton asgjë për të filluar dhe ju lejon të krijoni faqe të pakufizuara në faqen tuaj të internetit. Ju merrni avantazhin e hostimit falas, por nuk keni mundësinë e heqjes së emrit Weebly nga adresa juaj e internetit.

Llogaritë fillestare kushton 8 dollarë në muaj dhe heq të gjitha gjurmët e markës Weebly nga URL-ja e faqes suaj të internetit. Ju jeni në gjendje të lidhni domenin tuaj, i cili ju lejon të personalizoni adresën më tej. Një nga përfitimet e pagimit për një llogari është që ju të merrni një domain falas për një vit.

Llogaritë pro kushtoni 12 dollarë në muaj dhe siguroni mbrojtje nga fjalëkalimi midis veçorive të tjera. Ashtu si me një llogari Starter, ata vijnë me një fushë një vjeçare. Përdorimi i emrit tuaj ose emrit të biznesit si URL është një mundësi sepse nuk do t’i nënshtroheni markës Weebly në adresën tuaj të internetit..

Një llogari biznesi është integruar plotësisht me të gjitha tiparet e disponueshme për 25 dollarë në muaj. Si planet e tjera të paguara, ajo vjen me një domain falas që është i mirë për një vit. E gjithë marka e kompanisë hiqet me këtë mundësi të paguar duke ju lejuar të krijoni një faqe interneti dhe adresë të paharrueshme që njerëzit mbajnë mend.

Wix dhe Weebly janë të ngjashme në çmim. Ata ofrojnë karakteristika të ngjashme, si dhe duke e bërë atë një vendim të vështirë se cili është pazar më i mirë.

Vërtet vlen se cilat mjete, shabllone dhe tipare tërheqin më së shumti për ju.

Atëherë, ju jeni në gjendje të vendosni me cilën nga dy kompanitë e ndërtimit të faqes në internet me të.

Vetëm për të shtuar:  Ajo që më takon mua është se i gjej modelet Wix më tërheqës, kështu që ndjej se po marr një zhurmë më shumë për timen.

Filloni Falas me Wix ose Filloni Weebly Falas Sot

Si ata krahasohen me modelet e temave

Modelet Wix

Wix ofron një larmi temash për të zgjedhur. Kategoritë e shablloneve përfshijnë Biznesin, Dyqanin Online, Fotografinë, Muzikën, Dizajnin, Restorantet & Ushqimi, Akomodimi dhe Ngjarjet.

Ju jeni në gjendje të shikoni nga NEW !, Më Populloret, dhe Modelet bosh gjithashtu.

Këtu janë disa kategori modelesh Wix për shembull:

Opsione me temë Wix Template

Disa nga modelet më të njohura përfshijnë firmën e avokatëve Boutique, Hotelin modern, dietologun, artistin e shpirtit dhe fotografinë e dasmave.

Sapo të ngrihet modeli, do të keni mundësi të shtoni audio, video, tekst dhe foto.

Shkarkimi paralel e bën shikimin e faqes në internet më të lehtë për klientët dhe fansat tuaj.

Modele Weebly

Weebly ofron tema të përgjegjshme për një numër faqesh në internet, përfshirë dyqanet e e-tregtisë dhe bloget personale ose të biznesit.

Secila është e personalizueshme përmes ngjyrave, madhësive dhe stileve të fontit, si dhe shtimin e widget-ve dhe ikonave.

Paragrafët e tekstit dhe fotografive mund të nxirren për vete që është një mënyrë efektive shprehni idenë ose konceptin që po përpiqeni të promovoni.

Ka fotografi të aksioneve që janë me rezolucion të lartë dhe miqësore për të zgjedhur nga interneti, si dhe një numër filtrash që ndryshojnë pamjen e fotove të tha.

Ju mund të ndryshoni imazhet për t’iu përshtatur nevojave dhe preferencave tuaja duke i mjegulluar, prerë ose mprehur ato.

Disa shabllone për të zgjedhur përfshijnë Haberdasher, Brisk, Paper, Highlighter, Bradley, Redux, Udhëtimi, Ndikimi, Oasis dhe Squared.

Përfundimi i modelit

Përsëri, Wix dhe Weebly ofrojnë një gamë të gjerë modelesh për të zgjedhur. Secila është plotësisht e personalizueshme dhe interaktive e cila është një plus kur përpiqeni të mbani vëmendjen e një klienti ose tifozi.

E gjitha varet nga fakti nëse një model që ju preferoni është i disponueshëm përmes Wix ose Weebly. Kostoja gjithashtu mund të luajë një faktor pasi disa shabllone janë falas ndërsa të tjerët jo.

Në përgjithësi, unë i jap Wix përparësinë në këtë fushë për shkak të shumë kategorive dhe shablloneve që ata kanë gati të shkojnë për pothuajse çdo person që ka nevojë të ndërtojë një faqe në internet.

Mos u shqetësoni, sidoqoftë, Weebly kujdeset edhe për biznesin nëse vendosni t’i përdorni ato.

Shembuj në internet

E kuptova se do të ishte mirë t’ju tregoja disa shembuj të faqeve të internetit që përdorin çdo platformë.

Shembuj faqesh në internet

Le të shikojmë një shembull në internet që përdor Weebly për të fuqizuar faqen e tyre.

Tavolina e gatshme

Uebfaqja e Rrjetit të Gatshëm

Shembuj Wix në Uebfaqe

Tani, le të shohim disa shembuj të faqes në internet Wix.

Luftëtarët e Vogël

Uebfaqe duke përdorur Wix

Fermat Avant Kopshti

Uebfaqja e ndërtuar me Wix

Karakteristikat dhe si secili krahason me njëri-tjetrin

Wix dhe Weebly ofrojnë një larmi të gjerë karakteristikash të dizajnuara për t’u tërhequr pronarëve të bizneseve të vogla dhe të mëdha, freelancer, artistë, muzikantë dhe fotografë njëlloj..

Të dy ofrojnë aftësi premium SEO, si dhe një gamë të mjeteve të marketingut. Secili ka modelet e veta për të zgjedhur nga ato janë të personalizueshme dhe të lehta për tu manovruar.

Wix ofron një bibliotekë të imazheve të aksioneve për të zgjedhur, aftësitë e sfondit të videos dhe efektet 3D paralele që i japin dimensionit të ri faqen tuaj të internetit.

Weebly ju lejon të hartoni dhe dërgoni postë elektronike për klientët dhe fansat tuaj. Kjo ju lejon të ndani Komente YELP në faqen tuaj të internetit.

Weebly lejon biznesin tuaj të sigurojë kujdesin ndaj klientit përmes Facebook.

Kompania rindërtoi listën e ofertave të saj në shkurt për të përfshirë Shqyrtimet Sociale të mbledhura nga Facebook, YELP, Google+ dhe Twitter, si dhe TubePress e cila ju lejon të krijoni galeri video për t’i shpërndarë në faqen tuaj të internetit..

Wix duket se është para lojës, duke shtuar vazhdimisht veçori të reja për përdoruesit për t’i përdorur rregullisht.

Edhe pse Weebly bën pjesën e tij të drejtë të zhvillimit të ideve dhe mjeteve të reja, Wix ka një avantazh duke i bërë faqet e saj të internetit edhe më miqësore ndaj klientit dhe ndërvepruese.

Krahasimi i Wix Vs Weebly SEO

Nuk mjafton të kesh një uebfaqe të shkëlqyeshme. Ju duhet Optimizimi i Motorit të Kërkimit (SEO) për të ndihmuar klientët dhe tifozët t’ju gjejnë shpejt.

Kur një person vendos një fjalë ose frazë në fushën e kërkimit në motorët e kërkimit të Google, Bing ose Yahoo, ju dëshironi të jeni faqja e parë e internetit që shfaqet.

Kjo rrit shanset e një klienti ose tifozi të vizitojë faqen tuaj të internetit sepse është i dukshëm dhe lehtësisht i arritshëm.

SEO e Wix

Wizard SEO Wizard lejon përdoruesit të përdorin frazat e kërkimit dhe fjalë kyçe specifike për të synuar klientët.

Kjo ju ndihmon të renditeni më mirë në motorët e kërkimit dhe në fund të fundit të drejtoni trafikun në faqen tuaj të internetit pa reklama të paguara.

Wix gjithashtu ofron Site Analytics të cilat ju ndihmojnë të përcaktoni se nga vijnë klientët dhe tifozët tuaj dhe sa mirë renditeni kur krahasohet me konkursin.

Përdoruesit e faqes në internet janë gjithashtu në gjendje të hyjnë në artikuj dhe mësime që u mësojnë atyre përfundimet dhe rezultatet e Optimization Engine Engine.

SEO në internet

Disa nga tiparet më mbresëlënëse të SEO Ofertat Weebly janë një sit i hartuar që fjalë për fjalë ju lejon të jeni më të dukshëm në rezultatet e motorëve të kërkimit, automatizimi pinging kur krijohen përmbajtje të reja, formatimi HTML për spot, përshkrimet meta që janë menduar dhe detajuar, etiketat al në të gjitha imazhet dhe detajet specifike të faqes.

Nëse asgjë nga kjo nuk ka kuptim për ju, mos u shqetësoni. Përdoruesit e Weebly kanë qasje në një udhëzues që i ndjek ato përmes gjithçkaje që duhet të dinë për SEO.

Filloni faqen tuaj të internetit sot me Wix plotësisht falas

Krahasoni ofertat e marketingut Wix dhe Weebly

Një faqe në internet nuk arrin masat pa ndonjë marketing të mirë të modës së vjetër.

Kjo është arsyeja pse është kaq e rëndësishme për kompaninë që ju zgjidhni të punoni me ka mjete të integruara që e bëjnë të lehtë marketingun.

Karakteristikat e Wix Marketingu

Wix ofron ShoutOut Email Marketingu, si dhe bashkëpunon me Eventbrite për të shitur bileta në ngjarje speciale të organizuara nga ju dhe kompania juaj.

Ekziston një Menaxher Kontakti që ju lejon të mbani shënimet e kontakteve, klientëve, anëtarëve të faqes dhe pajtimtarëve, si dhe Mjetet e komunikimit që ju lejojnë të filloni dhe shtoni bisedat që zhvillohen midis klientëve dhe tifozëve të faqes tuaj..

Kur futet marketing, Wix bën një punë të shkëlqyeshme për t’ju siguruar ato që ju nevojiten për të përhapur në mënyrë efektive fjalën për kompaninë tuaj, produktet dhe shërbimet e saj ose talentin që shpresoni të ndani me publikun.

Karakteristikat e marketingut weebly

Weebly e merr me mend supozimin për të arritur audiencën tuaj të synuar duke ju furnizuar me gjërat që ju nevojiten për të promovuar në mënyrë efektive postimet, produktet dhe shërbimet tuaja dhe misionin.

Një tipar që dallon është ndërtuesit e formave të integruara. Mblidhni informacionin që ju nevojitet nga klientët ose fansat tuaj shpejt dhe lehtë pa njohuri për kodifikimin.

Një veçori tjetër që vlen të përmendet është mjetet e caktimit të Weebly. Kjo ju lejon të automatizoni përmbajtjen për t’iu përshtatur nevojave të biznesit tuaj ose faqes së internetit.

Shtimi i butonave të mediave sociale lidh gjithçka bashkë. Kjo ju ndihmon të përfshiheni me njerëzit që frekuentojnë faqen tuaj dhe i ftoni ata në bisedë duke u varur se ku bëjnë, në Facebook, Twitter, YouTube, Pinterest dhe Instagram.

Ideja është të krijojmë përmbajtje që ata duan të ndajnë me familjen dhe miqtë. Shtë një nga mënyrat më të lehta për të arritur një audiencë më të madhe përmes ndihmës së klientëve tuaj më të mirë dhe tifozëve më besnikë.

Wix Vs Weebly Në Mbështetjen e Klientit

Kur bëhet fjalë për të kërkuar përgjigje të shpejtë, një ekip mbështetës i shërbimit të klientit nuk vlerësohet vetëm, është një domosdoshmëri. Kjo është ajo që i bën klientët e saj Wix dhe Weebly.

Të dyja kompanitë kanë marrë kohën për të krijuar një faqe me pyetje të shpeshta (FAQ) për të adresuar shqetësimet e menjëhershme në lidhje me ndërtimin, promovimin, blog-un dhe shitjen e produkteve përmes faqeve të tyre të internetit përkatëse.

Mbështetje Wix e Klientit

Qendra Mbështetëse Wix përmban përgjigje për pyetjet më të ngutshme të klientëve të saj, të cilat janë të organizuar me lehtësi nga tema dhe nëntitika.

Pyetjet kryesore të kompanisë mund të gjenden në fund të faqes me forume të përdoruesve që lejojnë anëtarët e faqes në internet të përgjigjen në pyetje, gjithashtu.

Nëse keni njohuri se si funksionon diçka me Wix, mund të ndani atë informacion me përdoruesit e tjerë në një forum mbi atë temë.

Ajo gjithashtu ka Video Training që njohin përdoruesit me platformën e Wix dhe karakteristikat e ndryshme të ofruara me abonime falas dhe me pagesë. Arritja e një punonjësi nuk është aq e lehtë sa duket.

Kur kërkoni mënyra për të kontaktuar Wix me email, chat ose telefon, ju ridrejtoheni në Qendrën e Mbështetjes, ku jeni të detyruar të minoni informacionin tuaj.

Nëse ka një numër telefoni ose një widget bisedë të drejtpërdrejtë në uebfaqe për klientët, është praktikisht e padukshme pa bërë kërkime shtesë në internet ose duke u shikuar nëpër tema dhe subtopika për ta gjetur atë.

Ndihma për klientët Weebly

Me Weebly, ekziston Qendra e Ndihmës që furnizon artikuj mbi një larmi temash të shkruara për t’i ndihmuar përdoruesit të ndihmojnë veten e tyre pa kërkuar mbështetje zyrtare të klientit.

Pastaj, ekziston një formular kërkese që ato plotësojnë nëse nuk mund të gjejnë zgjidhje për problemin e tyre.

’Shtë gjetur në Qendrën e Ndihmës dhe ju kërkon të përshkruani në detaje problemin që po përjetoni.

Pasi të keni furnizuar informacionin e kërkuar (emrin, adresën e emailit, numrin, etj.), Ju paraqisni kërkesën për ndihmë shtesë.

Ajo nuk tregon në faqen e internetit të Weebly një afat kohor specifik për të marrë një përgjigje, kështu që mund të jetë më mirë të kontaktoni mbështetjen e klientit përmes bisedës live ose emailit.

Ju jeni gjithashtu në gjendje të merrni pjesë në seanca trajnimi që ju ndihmojnë të drejtoni faqen tuaj në mënyrë më efikase.

Disa mendime më shumë për mbështetjen e klientit

Wix dhe Weebly e kanë të vështirë të gjejnë detaje se si të kontaktoni një specialist mbështetës kur është e nevojshme.

Wix, megjithatë, e bën punën edhe më të vështirë duke mos furnizuar qartë informacionin e kontaktit në faqen e saj të internetit.

Pasi u gërmuan faqet e Weebly, ne mundëm të gjenim informacione në lidhje me emailin dhe bisedën live, si dhe një formë kontakti online.

Edhe pse të dy qendrat e mbështetjes ishin të mbushura me artikuj, video trainimi dhe burime shtesë, Weebly duket se ka pjesën e sipërme, ku ka të bëjë me shërbimin ndaj klientit, sepse i fton klientët e saj të kontaktojnë specialistët e ndihmës me pyetje shtesë dhe çështje të pazgjidhura.

Testimi i Mbështetjes së Konsumatorëve

Kur i provoi këta të dy, Weebly fitoi duart poshtë. Ata ofrojnë një shërbim bisedimi menjëherë kur atje ndërtoni faqen tuaj. Unë kisha probleme duke gjetur një mënyrë për të redaktuar diçka dhe Weebly ishte në gjendje të më ndihmonte menjëherë.

Pra, Wix Ose Weebly Për Një Dyqan Online?

Për mua, unë rekomandoj Wix të jetë më e mira për një dyqan në internet të biznesit të vogël!

Unë besoj se Weebly po bën hapa të mëdhenj në këtë fushë që të rriten.

Por për mua, unë i dua të gjitha shabllonet, aplikacionet, veçoritë dhe përpjekjet që ata po bëjnë për të rritur këtë.

Në përgjithësi, nëse me të vërtetë po konsideroni një dyqan në internet, drejtohuni tek 5 kryesuesit më të mirë të faqeve të internetit të e-commerce që unë i bashkova.

Ndjej se do të keni një ide më të mirë pasi ta vizitoni këtë.

Konkluzion Wix VS Weebly

Wix dhe Weebly të dy ofrojnë mundësi të forta për këdo që ndërton një faqe në internet.

Nga ndërfaqja e thjeshtë tek tiparet tërheqje dhe rënie për të hartuar faqen tuaj si një pro, por pa kurbën e vështirë për të mësuar.

Shpresojmë, të keni një sqarim më të mirë se si ato krahasohen, dhe do ta bëjnë më të lehtë vendimin tuaj.

Filloni faqen tuaj te internetit me Wix falas ose Filloni Weebly Falas Sot

Kështu që:

cilat janë mendimet tuaja për Wix dhe Weebly?

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map