Planet e icingmimeve të Bigcommerce për vitin 2020 (Dije Kostot)

Përmbajtja ime mbështetet nga lexuesit nga njerëz të mrekullueshëm si ju. Që do të thotë se mund të fitoja një komision. Mësoni më shumë këtu!


Bigcommerce është një qendër energjetike e madhe në botën e ndërtuesve të e-commerce.

Renditet # 2 në listën time të lartë 5.

Pra, diçka po shkon siç duhet.

Mendova se do të ishte mirë pse:

Për të thyer çdo plan çmimesh që ata ofrojnë për të marrë një ide më të mirë të tyre.

Dhe, një drejtim pak për ju në atë që unë mund të zgjedh.

Në rregull, le të shkojmë

Lista e Planeve të icingmimeve të Bigcommerce

Planet e icingmimeve të Bigcommerce

Le të zbërthehemi shpejt secili për çmimet bazë dhe zbritjet.

 • Plani Standard i Bigcommerce – 29,95 $ Mujore ose 359,46 $ Vjetor që është 10% zbritje – Shitjet Deri në 50K $
 • Bigcommerce Plus – 79,95 $ Mujore ose 863.46 $ në vit që është 10% zbritje – Shitjet Deri në 150K $
 • Bigcommerce Pro – 249,95 $ Mujore ose 2699.46 $ në vit që është 10% zbritje – Shitje deri në 400K $ ose një shtesë 150 $ në muaj për 200 $ në shitje.
 • Ndërmarrja Bigcommerce – Duhet të telefononi për të marrë informacione mbi këtë plan sepse është më shumë i përshtatshëm për biznesin tuaj në vend të një çmimi të caktuar.

NE RREGULL:

Tani, do të shikoni secilën pak më shumë dhe çfarë ka për t’ju ofruar.

Provoni Bigcommerce

Upmimet e azhurnimit automatik nëse tejkalojnë kufirin

Unë nuk jam vërtet i sigurt se si ndjehem për këtë.

Por, me siguri do të bëja një seksion të shpejtë në lidhje me këtë.

Pra, nëse po shisni deri në 50K dollarë të mirat tuaja për të hyrë në planin e çmimeve Standarde

Por, nëse jeni pak para se ata do t’ju përditësojnë automatikisht në planin tjetër

Pra, nga Standardi në Plus i cili është rreth 50 dollarë diferencë.

Nuk po them keq.

Por, unë do të doja që ata të ishin thjesht, hej, ju po shesni më shumë.

Le t’ju sjellim në këtë plan.

Sidomos mund të jetë një disavantazh i artikujve me marzhë të ulët shitjen tuaj.

Tani, unë do të thoja mos lejoni që kjo t’ju pengojë aspak.

Vetëm diçka që kam dashur të sjell.

Plani Standard i Bigcommerce

E përkryer për atë vetëm fillimin e kompanisë eCommerce ose nën 50K dollarë në shitje ose më pak.

Ata hyjnë me shumë karakteristika minus disa.

Disa gjëra kryesore:

 • Shitje deri në 50K $ (Nëse kaloni, ato ju zhvendosin deri në planin tjetër që përshtatet)
 • Mungon braktisja e karrocës (ju lejon të dërgoni postë elektronike të automatizuar për t’i provuar dhe t’i bëni ata të përfundojnë kontrollimin)
 • Mungesa e grupeve të klientëve dhe ndarja (Në thelb, le të krijoni grupe për klientët tuaj. Pamje shumë e lezetshme, sepse mund të krijoni programe besnikërie dhe më shumë)
 • Pa tarifa të transaksioneve në Bigcommerce
 • Opsionet e PayPay kushtojnë 2.9% + 0,30 $ ¢ për transaksion

Në përgjithësi, është një opsion i shkëlqyeshëm për fillimin e dyqanit të e-commerce ose një rritje.

I mungojnë disa artikuj por që është në rregull.

Ju jeni vetëm duke filluar dhe është në rregull të filloni këtu dhe të azhurnoni.

BigCommerce Plus Plan

Ky plan është për biznesin tuaj të madhësisë së mesme që do të them

Ajo gjithashtu vjen me disa karakteristika kryesore për të përparuar faqen tuaj në eCommerce në nivelin tjetër

Le të shohim disa gjëra kryesore me këtë plan

 • Ju merrni programin e braktisjes së karrocave (i cili ju lejon të dërgoni postë elektronike të automatizuar për të provuar dhe t’i merrni ato të përfundojnë kontrollimin)
 • Ju mund të krijoni grupe dhe ndarje të klientëve (Në thelb, Le të Krijoni Grupe Për Klientët tuaj. Pamje shumë e lezetshme, sepse mund të krijoni programe besnikërie dhe më shumë)
 • Mund të ruani informacione për kartën e kreditit për blerje pa probleme herën tjetër, në dyqanin e klientit tuaj.
 • Lejon shitjet deri në 150K $
 • Opsionet e PayPay kushtojnë 2.5% + 0.30 $ ¢ për transaksion

Provoni Bigcommerce

Plani i Prmimeve Pro

Kjo është kur ju jeni duke e vrarë atë në shitje.

E cila, për asnjë arsye nuk do të jetë.

Le të shikojmë disa gjëra kryesore në këtë plan

 • Opsionet e PayPay kushtojnë 2.2% + 0.30 $ ¢ për transaksion
 • Mbi 400K dollarë në shitje dhe do t’ju kushtojë një shtesë 150 $ në muaj në 200K në shitje
 • Opsione më të mira për filtër – lini klientët të kërkojnë sipas madhësisë, ngjyrës, ETC
 • Lejon për certifikatat SSL të palës së tretë – të cilat mund të të lejojnë të zgjedhësh domenin tënd të kontrolluar me porosi

Plani i ndërmarrjes

Ky do të jetë një plan krejtësisht i personalizuar.

Shtë për kompaninë eCommerce plotësisht të shkallëzuar

Disa gjëra që merrni:

 • Mbështetje prioritare
 • Opsionet e PayPay kushtojnë 2.2% + 0.30 $ ¢ ose më të ulëta për transaksione
 • Aspekte krejtësisht të personalizuara për kërkime të produkteve

Në përgjithësi, ndërsa rriteni, ky plan mund të ju sjellë dobi vërtet.

përfundim

Vetëm për të kapur:

4 planet e çmimeve të Bigcommerce janë:

 • Plani Standard i Bigcommerce
 • Bigcommerce Plus
 • Ndërmarrja Bigcommerce
 • Planet Pro icingmimeve

Provoni Bigcommerce

Shpresoj që kjo ju ndihmoi vërtet të merrni një kuptim më të mirë të planeve të Bigcommerce.

Regjistrohu nëse dëshiron dhe provoje.

Shtë mënyra më e mirë për të marrë një ide.

Nëse keni ndonjë pyetje

Hidhini ato poshtë ose më goditi në faqen time të kontaktit.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map