Rishikimi i Bigcommerce për vitin 2020 (Le të mbulojmë 10 tema të ndryshme)

Përmbajtja ime mbështetet nga lexuesit nga njerëz të mrekullueshëm si ju. Që do të thotë se mund të fitoja një komision. Mësoni më shumë këtu!


Rishikimi i Bigcommerce

Ju dëshironi një përmbledhje të Bigcommerce që do t’ju ndihmojë të vendosni nëse është e drejtë për ju, e saktë?

Shume mire:

Dua të them, në fund të fundit ……

Fusha e e-commerce ka evoluar nga një sektor relativisht i vogël i përdoruesve të Internetit në një industri 1.2 trilion dollarë.

Ndërsa dyqanet tradicionale të dyqaneve janë akoma një pikë parësore e shitjes për miliona, injeksioni i ofertave digjitale dhe thjeshtësia e blerjeve në internet ka çuar në një rritje statistikisht të rëndësishme të blerësve dixhital.

Në fakt:

hulumtimi i fundit sugjeron që deri në vitin 2018 afro 47.3 përqind e të gjithë përdoruesve të Internetit do të blejnë produkte në internet.

Për shkak të konkurrencës së ashpër, shitësit e e-commerce duhet të mbajnë përvoja të jashtëzakonshme të përdoruesve, në mënyrë që të tërheqin dhe ruajnë vëmendjen e përdoruesit.

Ndërsa themeli i suksesit në internet përfshin performancën dhe funksionalitetin e faqes suaj të internetit, dizajni dhe funksionaliteti i një dyqani online është faktori i fundit vendimtar.

Industria moderne e dyqaneve eCommerce është e mbushur me mundësi dhe programe të ndryshme të dizajnuara për të “rritur shitjet tuaja” dhe “mbrojtur markën tuaj”.

Edhe pse shumë nga këto dyqane digjitale ofrojnë shërbime të ngurta, pak prej tyre ofrojnë fleksibilitet, thjeshtësi dhe aftësi të markës si Bigcommerce.

Me mbi 4 miliard dollarë në shitje nga më shumë se 55,000 shitës me pakicë dixhitale, Bigcommerce po bëhet shpejt një nga zgjidhjet më të mira për bizneset serioze të tregtisë elektronike..

Megjithëse statistikat e tij të performancës janë mbresëlënëse, si ndryshon Bigcommerce nga aplikacionet e tjera të dyqaneve në eCommerce? Për më tepër, si mund Bigcommerce të përmirësojë shitjet dhe markën tuaj?

Në rregull, le të fillojmë me këtë Rishikim të Bigcommerce:

Bigcommerce – Pajisur plotësisht për sukses

Me shikim të parë, Bigcommerce duket mjaft e ngjashme me aplikacionet e tjera të dyqaneve të e-commerce.

Sidoqoftë, ndërsa hidhni një sy aftësive dhe ofertave të saj, potenciali i tij për të rritur shitjet dhe për të forcuar reputacionin tuaj në internet bëhet i qartë.

Ky qëllim realizohet duke ofruar një ndërmarrje dixhitale kontroll të plotë mbi çdo aspekt të dyqanit të tyre në internet.

Për më tepër, tiparet e tij rrjedhin shumë më thellë sesa një portal i blerjeve të sigurta. Për dallim nga zgjidhjet e tjera të e-commerce, Bigcommerce lejon përdoruesit të kontrollojnë, tregtojnë dhe analizojnë performancën e dyqaneve përmes teknologjive më të fundit në eCommerce.

Stary My Free Trial

Krijoni një Dyqan eCommerce vizualisht tërheqës

Përdoruesit e Internetit janë të drejtuar jo vetëm nga performanca, por edhe nga estetika. Një dyqan i dizajnuar mirë jo vetëm që tërheq, por edhe mban vëmendjen e përdoruesit. Nuk është asnjë përdorues sekret i Internetit është i paqëndrueshëm.

Një metë e vetme e projektimit mund të rezultojë në një humbje të mundshme të të ardhurave. Bigcommerce kupton vlerën e vërtetë të një dyqani të projektuar me mend.

Prandaj, ai u ofron përdoruesve afro 15 karakteristika individuale të krijuara për të promovuar arrestimin vizual të dyqaneve dhe navigimin e thjeshtë. Disa nga këto karakteristika përfshijnë:

Temat e paracaktuara

Bigcommerce ofron një mori temash dyqanesh të dizajnuara në mënyrë profesionale për të gjithë përdoruesit.

Të gjitha temat ofrojnë grafikë mahnitëse, navigacion të nivelit të lartë dhe shpejtësi të shpejtë të dhënies për shumicën e platformave të përdoruesve.

Nëse keni shumë pak përvojë në dizajn, por dëshironi të shmangni shpenzimet e qindra në një stilist grafik profesional, këto tema mund të jenë hiri juaj i kursimit.

Redaktori i dizajnit pa kod

Në vend të zbatimit të një teme të paracaktuar, Bigcommerce ofron një Redaktues Style për elementë të personalizuar të dyqaneve.

Integrimi i drejtuar

Përdoruesit që kanë një dyqan ekzistues të tregtisë elektronike mund të integrojnë me lehtësi hartimin e tyre në ndërfaqen Bigcommerce.

Me disa klikime të një butoni, një ndërmarrje e tërë është importuar dhe vendosur si duhet të përdoret me veçori të tjera të Bigcommerce.

Aftësitë e marketingut profesional

Ndërsa ju mund të keni një dyqan të tregtisë vizuale bindëse, nëse nuk keni vizitorë, atëherë dizajni i tij është i kotë.

Bigcommerce e kupton se suksesi është i lidhur ngushtë me marketingun.

Prandaj, të gjithë përdoruesve u ofrohen mbi 30 karakteristika të krijuara posaçërisht për të ndihmuar në përpjekjet tuaja të marketingut.

Karakteristikat më të dukshme përfshijnë:

Kursim i Shportave të Shportave

A e dini se mbi 70 përqind e karrocave të blerjeve në eCommerce janë braktisur përpara se përdoruesi të përfundojë procesin e arka?

Ekzistojnë një mori arsyesh pse kjo statistikë është kaq e lartë; megjithatë, dyqanet dixhitale më të suksesshme janë ato që ndihmojnë blerësit, edhe nëse karroca e blerjes është braktisur.

Me karakteristikën e Braktisur Shporta Shporta, karrocat e blerësve të përdoruesve ruhen automatikisht për përdorim në të ardhmen.

Për më tepër, kjo karakteristikë lejon administratorët e ndërmarrjeve të dërgojnë postë elektronike të personalizueshme për përdoruesit në përpjekje për t’i joshur ato.

Rritni nivelet e konvertimit tuaj duke përfshirë një kod unik kuponi për të inkurajuar përdoruesit të përfundojnë blerjen e tyre.

Kodet e Kuponit të Rregullueshëm

Siguroni zbritje dhe marrëveshje speciale për të zgjedhur përdoruesit me kode kupon plotësisht të personalizueshme.

Kuponat dixhitalë lejojnë personalizimin e plotë, siç është kufizimi i përdorimit të kodit, përcaktimi i një date skadimi dhe ofrimi i një produkti të specializuar ose zbritje për transportin.

Sitet e Krahasimit të Blerjeve

Paraqitni çmimet tuaja speciale ose marrëveshje të mëdha duke integruar automatikisht produkte specifike në vende të ndryshme krahasimi.

Duke vepruar kështu, jo vetëm që inkurajon përdoruesit të kontrollojnë për shkak të çmimeve tuaja konkurruese, por shfaq një ndjenjë besnikërie ndaj klientëve.

Ju dëshironi të merrni atyre marrëveshjen më të mirë, jo vetëm të bëni një shitje. Ky element “personaliteti” promovon besnikërinë e klientit dhe tërheqjen e markës.

Bigcommerce ofron veçori të tjera të marketingut, siç janë:

 • Certifikatat e dhuratave
 • Banderolat e personalizuara të promovimit
 • Integrimi i Google Analytics
 • Zbritje të Rendit
 • Fushata promovuese
 • Integrimi i Softuerit të Bisedave Live

Rritni renditjen e faqeve të motorit të kërkimit për trafik më të madh organik

Sipas të dhënave më të fundit nga Alexa, nga një milion faqet e internetit më të mira në botë, afërsisht 10 përqind, ose 110,000, nga këto faqe në internet ishin e-Tregtia.

Ndërsa kjo është vetëm një fotografi e vogël e numrit të shitësve me pakicë dixhitale, është e qartë se për të qëndruar konkurrues, biznesi juaj duhet të renditet mirë në motorët e kërkimit të mëdha.

Bigcommerce u ofron përdoruesve karakteristika të nivelit të përparuar të drejtuar drejt përmirësimit të renditjes së motorëve të kërkimit, gjë që është thelbësore për të rritur trafikun organik dhe shumë të synuar. Karakteristikat specifike të SEO përfshijnë:

URL të personalizuara

Rritni trafikun në faqe specifike përmes URL-ve të faqeve të personalizuara.

Bigcommerce lejon përdoruesit të personalizojnë: faqet e produkteve, faqet e kategorive, faqet në internet, faqet me porosi dhe azhurnimet më të mëdha të URL-së.

Rregullimet automatike

Parandaloni përdoruesit të arrijnë faqet e padisponueshme me ridrejtime automatike. Këto përfshijnë 301 ridrejtime dhe ridrejtime të gabuara të URL-së.

Optimizimi i faqeve me porosi

Shenjoni faqe specifike dhe nxitni renditjen e tyre në motorët e kërkimit, me opsione të personalizuara për optimizim në faqe. Këto opsione përfshijnë tituj faqesh, përshkrim meta, përshkrime produktesh dhe përshkrime të faqeve të kategorive.

Krijimi automatik i sitit të HTML

Promovoni renditjen e motorëve të kërkimit më të lartë me një sit sit të HTML profesionalisht të krijuar. Kjo veçori është thelbësore për zvarritësit e motorit të kërkimit për të identifikuar dhe vendosur faqen tuaj në internet midis rezultateve përkatëse të kërkimit.

Modelet e Bigcommerce

Për momentin, Bigcommerce ofron 67 shabllone që shkojnë nga falas deri në 195 dollarë.

7 gjithsej janë ato falas, të cilat unë do të doja të shihja më lart.

Këtu janë disa shembuj në mënyrë që të merrni një ide.

Shembuj të modeleve të Bigcommerce

Transporti Bigcommerce

Ata kanë baza të mira të ngurta të transportit. Në fakt, Michael Main nga Main Performance PC deklaroi se në vitin 2014 ata humbën afër $ 60,000 për shkak të akuzave të gabuara të transportit.

Por që nga përdorimi i Transportuesi BigcommerceHQ (Tarifë shtesë) e cila është një kalkulator i sofistikuar i normës së transportit dhe motor rregullash.

Por që nga përdorimi i transportuesit Bigcommerce i cili është një kalkulator i sofistikuar i normës së transportit dhe motori i rregullave, ata ishin në gjendje të shkurtonin plotësisht humbjet e tyre në kategorinë e transportit..

Me pak fjalë, kjo u jep klientëve tuaj tarifa të sakta të transportit, në mënyrë që të mos keni ngecur me mbingarkesë në shpenzimet e transportit.

Këtu janë disa tipare të tjera:

 • Kuotat në kohë reale – Kuotat në kohë reale të shpërndara drejtpërdrejt te klientët tuaj nga kompanitë më të mira të transportit, si Fedex, USPS, dhe UPS
 • Transporti falas i synuar – Bigcommerce ju lejon të ofroni transportin falas për zona, produkte, apo edhe duke krijuar një kupon.
 • Integrimi i Dropshipping – Përdorimi i ofruesve si Ordoro apo Doba? Mund ta lidhni dyqanin tuaj në Bigcommerce dhe ta vendosni atë në automatik.

Rishikimi i Bigcommerce mbi planet e çmimeve – Një plan për çdo dyqan dhe çdo buxhet

Fleksibiliteti i Bigcommerce nuk lidhet vetëm me modelin dhe tiparet e tij. Administratorët për ndërmarrjet e vogla fillestare ose korporatat e tregtisë elektronike mund të gjejnë zgjidhjen ideale bazuar në buxhetin e tyre dhe kërkesat e performancës.

Bigcommerce ofron tre plane parësore. Ndërsa tiparet dhe aftësitë e secilit plan ndryshojnë pak, të gjitha janë pa kontrata. Kjo do të thotë që ju mund të anuloni në çdo kohë pa u ndëshkuar me gjobitje ose tarifa.

Planet e mimeve

 • Prmimi Standard – 29,95 $ Mujore
 • Prmimet Plus – 79,95 $ Mujore – 71,95 $ nëse paguhen vjetore në muaj prishen
 • Prmimet Pro – 249,95 $ Mujore – 224,95 $ nëse paguhen vjetore në muaj prishen

Ndërsa ekzistojnë disa pengesa që lidhen me Bigcommerce, reputacioni i saj midis ndërmarrjeve eCommerce dhe përkushtimi i saj për suksesin e klientëve të tyre, e bëjnë atë një nga zgjidhjet më të respektuara dhe funksionale të e-commerce sot.

Dëshironi të shihni nëse përfitimet e saj janë me të vërtetë me vlerë çmimi? Qasuni dhe provoni të gjitha tiparet e tij pa paguar asnjë monedhë.

Pjesa më e mirë – gjyqi nuk kërkon një kartë krediti, kështu që është me të vërtetë pa detyrime.

Shënim i shpejtë: Duket se një prirje e madhe e mashtrimit tregon një rritje të çmimit të Bigcommerce, e cila nuk mund të duket se gjej ndonjë të vërtetë në këtë.

E gjen ndryshe, def me njofto

Udhëzuesit Video të Bigcommerce:

Turne i udhëzuar në Bigcommerce: shikoni të gjitha tiparet e ndryshme në lidhje me të.

Gjërat që unë do të doja të Shih Bigcommerce të përmirësohen në:

Modelet e Bigcommerce:

Bigcommerce në të vërtetë ka bërë një punë të shkëlqyeshme duke marrë disa modele në kërkim të shkëlqyeshëm për të gjithë ndërtuesit e tyre të tregtisë elektronike për t’u përdorur.

Unë do të doja të shihja një version me nivele më të ulët të paguar vetë. Kështu për shembull, ata fillojnë premiumet e tyre me 140 dollarë.

Me çdo mënyrë, unë e kuptoj se shumë punë hyjnë në këto, por do të dëshiroja të shoh një premium më të ulët për rreth 30 deri në 60 dollarë. Diçka më e përballueshme për të filluar.

A keni në mendje Bigcommerce vs Shopify?

Nëse po kërkoni t’i krahasoni këto dy dhe më shumë.

Ju duhet të filloni këtu ose këtu për të filluar krahasimin.

Përfundimi i Rishikimit të Bigcommerce:

Bigcommerce është një lojtar i fortë në botën e krijuesve të faqeve të internetit për pronarët e faqeve të internetit në tregti elektronike.

Ju mund të shkoni me lehtësi atje dhe ta kontrolloni dhe të shihni se për çfarë bëhet fjalë.

Stary My Free Trial

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map