Volusion Vs Shopify Krijimi i Ndërtuesit e e-Tregtisë (Për vitin 2020)

Përmbajtja ime mbështetet nga lexuesit nga njerëz të mrekullueshëm si ju. Që do të thotë se mund të fitoja një komision. Mësoni më shumë këtu!


Volusion Vs Shopify Për Ndërtimin e e-Tregtisë

të dy Volusion dhe Shopify të dy drejtpërsëdrejti i njohur kur bëhet fjalë për ndërtimin e një uebfaqeje eCommerce.

Ekziston një arsye e të dyve të paraqitura në artikullin më të lartë të krijuesve të faqes sime të internetit në eCommerce.

Kështu që:

E kuptova se do të ishte mirë të bëja një krahasim të Shopify Vs Volusion në tema të caktuara për të parë se çfarë ofrojnë ata për të ndihmuar ta bëjnë vendimin tuaj pak më të lehtë.

Epo, le të fillojmë për këtë.

Mimet për Shopify & Volusion

Le të kontrollojmë se çfarë duhet të ofrojë secili në çmimet.

Ifymimi i Shopify:

 • Bleni Lite -Muaji 9 dollarë – Shitet në Rrjetet Sociale, personalisht ose në uebfaqen ekzistuese
 • Plani Themelor i Shopifikimit – 29 $ Mujore – Gjithçka ofron Lite Plus Dyqanin Tuaj Online. (82.1% e njerëzve që i ndihmoj të filloj këtu).
 • Shopify – 79 dollarë mujorë – Kur fillon të rritet – 1 Klient ka qenë i lumtur me këtë qëkur filloi në 2012
 • Blerje e përparuar – 299 $ Mujore – Karakteristika të Avancuara Kur Shkallëzimi juaj
 • Shopify Plus (Për ndërmarrjet më të mëdha) – Prmimi i negociuar – Kjo fillon me rreth $ 2,000 Mujore – Lexoni më shumë Rreth Shopify Plus këtu
 • Mimi i zbritjes– Pasi të zgjidhni një plan dyqan ju mund të paguani mujore / 1 vit / 2 vit / ose 3 vjet me secilën ofertë një zbritje më të mirë (Kjo ofertë funksionon për Planin Themelor të Shopifikimit, Shopify, & Shopify i Avancuar me aq sa di)

Prmimi i Volus:

 • Mini – 15 dollarë në muaj
 • Plus – 35 dollarë mujor
 • Pro – $ 75 / Mujore
 • Premium – 135 $ / Mujor

Tarifat e transaksionit për këto dy

Bleni tarifat e transaksioneve

Me Shopify, ju jeni në gjendje të shmangni çdo tarifë të transaksionit nëse përdorni sistemin e procesit të pagesave vetanake të platformës, Shopify Pagesat.

Pagesat e Shopify janë në dispozicion për shitësit me pakicë në Shtetet e Bashkuara, Kanada, Porto Riko, Mbretëria e Bashkuar, Irlandë dhe Australi.

Fatkeqësisht, nëse jeni jashtë këtyre rajoneve Pagesat e Shopify nuk janë të disponueshme për ju në këtë kohë.

Por për ata shitës me pakicë që janë brenda rajoneve të disponueshmërisë, Pagesat e Shopify janë një mundësi e zbatueshme.

Pala e Tretë

Nëse vendosni të përdorni një sistem pagese të palëve të treta – si Paypal ose Sheshi për shembull – Shopify do të ngarkojë tarifat e transaksionit për ato blerje.

Përqindja ndryshon në varësi të cilës paketë Shopify të cilës i regjistroheni.

Planet Shopify Lite dhe Shopify Basic kanë një tarifë transaksioni 2%.

Shopify (varg i mesëm me vetëm një emër) ka një tarifë transaksioni 1% dhe niveli i Avancuar është 0.5% tarifë për blerje.

Zgjidhni Pagesën Tuaj

Shopify lejon shitësit të zgjedhin cilat mundësi të pagesës dëshirojnë t’i ofrojnë klientëve.

Duke ofruar vetëm Shopify Pagesa do të kurseni shitësit në tarifat e transaksionit.

Sidoqoftë, shitjet mund të humben nëse shitësit vendosin të heqin dorë nga opsionet më të përshtatshme dhe të besueshme të palëve të treta si PayPal.

Tarifat e transaksionit të vullusit

Me platformën e tregtisë elektronike Volusion, ju jeni në gjendje të shmangni çdo tarifë të transaksionit. Voluzioni nuk ngarkon vetë tarifat e transaksionit.

Platforma integrohet me një shumëllojshmëri të sistemeve të përpunimit të pagesave të palëve të treta, duke përfshirë PayPal Pro, Stripe, Të dhënat e Para, Autorizoni.net, Cybersource dhe Skrill.

Ndërsa Volusion nuk ngarkon tarifat e transaksionit, sistemet e pagesave të palëve të treta zakonisht bëjnë – kështu që të jenë të vetëdijshëm.

Shërbimi i Tregut të Vullioneteve

Volusion gjithashtu ofron sistemin e tyre të përpunimit të pagesave të quajtur Volusion Merchant Services. Me këtë sistem, ekziston një tarifë e transaksionit 2,15%.

Disa përdorues kanë raportuar se Volusion ka një sasi të drejtë të “tarifat e fshehura“Si një përfundim i kontratës prej 99 $, kështu që është mirë t’i bëni ato pyetje përpara se të nënshkruani ndonjë kontratë.

Lehtësia e përdorimit për blerje dhe mashtrim

Lehtësia e përdorimit me Shopify

Shopify ka qenë prej kohësh lider në hapësirën e tregtisë elektronike, në pjesën më të madhe për shkak të lehtësisë së përdorimit.

Funksionaliteti i tërheqjes dhe tërheqjes çiftëzohet me modelet e para-bëra – të lira dhe të paguara – e bëjnë Shopify të shkëlqyeshëm për newbies në këtë fushë.

Alsoshtë gjithashtu plotësisht e personalizueshme në atë pikë sa më shumë përvojë me pakicë në internet të jenë të kënaqur me produktin.

Do gjë në Shopify është e përgjegjshme për celularin – do të thotë gjithçka përshtatet për të akomoduar klientët që shikojnë në faqe si në laptop / desktop, ashtu edhe në një pajisje celulare si një telefon ose tabletë.

Lehtësia e përdorimit me mashtrim

Ashtu si Shopify, Volusion krenohet që është një dyqan i thjeshtë dhe i vetëm për fillimin e një operacioni në internet për tregtinë elektronike..

Në të kaluarën, Volusion është kritikuar se ka mundësi minimale për shabllone, por ka rritur zgjedhjen e saj më së fundmi.

Tani ka një përzgjedhje të shëndetshme të temave falas dhe premium për blerje.

Ekziston një redaktues i integruar i modeleve me Volusion, Editor i Lehtë.

Opsionet janë të thjeshta për t’u përdorur, por mjaft të kufizuara kur bëhet fjalë për ndryshimin e elementeve të projektimit.

Atje jane HTML dhe CSS fletë stili për ata që dëshirojnë të kodojnë për më shumë personalizim.

Provo Shopify ose Provoni Volusion

Po në lidhje me opsionet POS për këto dy?

Pika e Mundësive të Shitjes për Shopify

Nëse keni një operacion me tulla dhe llaç ose planifikoni të bëni shitje brenda personave, do të dëshironi të dini se si funksionojnë sistemet e shitjes (POS) të çdo platforme.

Një proces i thjeshtuar

Shopify ka një zgjidhje POS të drejtpërdrejtë, të gatshme “jashtë kutisë” që mund të futet në një pajisje të lëvizshme si smartphone ose tabletë.

Ai automatikisht integrohet me platformën Shopify për të bërë shitjen e sendeve kudo – dhe në çdo kohë – një mundësi e vlefshme.

Dy opsione

Ekzistojnë dy mundësi për lexuesit e kartave të kreditit me çip dhe rrëshqitje me Spotify. E para është opsioni falas i “Chip & Rrëshqit lexuesin. “

Ky lexues vjen falas me sistemin e pagesave Shopify dhe lejon klientët të rrëshqasin ose përdorin çipin në kartat e tyre të kreditit dhe të debitit..

Mundësia e dytë është lexuesi “Tap, Chip dhe Swipe” për 89 dollarë.

Ky lexues shton funksionalitet shtesë të opsioneve të pagesave pa kontakt që ofrojnë disa karta krediti.

Takoni, Chip dhe rrëshqitni”Gjithashtu mbështet Apple Pay dhe pagesa Android – një veçori falas “Chip & Lexuesi i rrëshqitshëm ”nuk ofron.

Po ashtu Kjo

Nëse shitësit me pakicë zgjedhin të mos përdorin sistemin POS të Shopify, në vend të kësaj mund të përdoren sistemet e pagesave të palëve të treta.

Tarifa më të larta të transaksioneve mund të ndodhin në këtë zgjedhje, por ajo ofron më shumë mundësi për të marrë pagesa në “botën reale”.

Opsionet e pikës së shitjes për mashtrim

Vëllimi është i pajtueshëm me mbi 35 lloje të ndryshme të sistemeve të përpunimit të pagesave, përfshirë lojtarët kryesorë si Stripe dhe PayPal.

megjithatë, nuk ofron direkt opsione POS.

Për shembull, me Shopify mund të merrni direkt lexuesit e kartave celularë – me Volusion duhet të merrni lexuesit e kartave nga një sistem pagese i palëve të treta.

Stripe, PayPal dhe Square të gjithë ofrojnë një lexues të kartave dongle celularë si pjesë e programit të tyre, si dhe shitësit e tjerë.

Në kokë,

Integrimi i vëllimeve të sistemeve të pagesave të palëve të treta u jep shitësve shumë fleksibilitet – por mund të jetë më e ndërlikuar që në fillimin e integrimit të sistemit POS në biznesin e tregtisë elektronike..

Shitësit me pakicë gjithashtu mund të hyjnë në dhimbje koke duke u përpjekur të ofrojnë mënyra të shumta pagese dhe menaxhimin e shitësve të shumtë të palëve të treta.

Le të Shihni Si Mbështet Mbështetja e Konsumatorëve

Shërbime Mbështetëse për Shopify

Një nga gjërat më të mira që një platformë e-tregtie mund t’u ofrojë klientëve të saj është shërbime të shkëlqyera mbështetëse.

Pavarësisht se sa i shkëlqyeshëm është produkti, shitësit me pakicë janë të detyruar të kenë pyetje në një pikë të procesit.

Me Shopify,

shitësit në internet kanë mbështetje 24/7. Përgjegjësit e shërbimit mund të kontaktohen në çdo ditë ose natë në mënyra të ndryshme – përmes telefonit, postës elektronike ose bisedës live.

Ky mund të jetë një shërbim i paçmueshëm për sipërmarrësit të cilët mund të mbajnë orë jo konvencionale ose po fillojnë dyqanin e e-commerce si një biznes anësor jashtë orarit të tyre të 9-deri në 5 ditë pune.

Gjithashtu:

Shumica e përfaqësuesve të shërbimit të klientëve janë të vendosur jashtë Kanadasë – por me një zonë kohore politikash 24/7 nuk ka rëndësi.

Megjithatë, për banorët e Amerikës së Veriut, të pasurit një person mbështetës në Kanada mund të jetë një plus për të shmangur trajtimin e qendrave të thirrjeve jashtë shtetit.

Shërbime Mbështetëse për Volusion

Volusion gjithashtu ofron mbështetje për shërbimin ndaj klientit 24/7 nga zyrat e shtëpive të tij në Austin, TX.

Përfaqësuesit mund të kontaktohen përmes bisedës live ose telefonit.

Ekziston gjithashtu një qendër ndihme plot këshilla për pyetje të bëra shpesh.

Përveç mbështetjes gjithëpërfshirëse të klientit,

Voluzioni ka një agjenci të brendshme për hartimin dhe ndihmën e marketingut.

Shitësit me pakicë mund të përdorin bisedën në internet ose një numër telefoni për të arritur ekspertët në marketing dhe dizajn.

Në shikim të parë të faqes në internet, duket se ky shërbim është falas me platformën Volusion.

Për shitësit me pakicë që duan kontroll dhe për të mësuar mjetet e jashtme të projektimit dhe marketingut të biznesit të tyre, Volusion ofron një shërbim të shkëlqyeshëm.

Një test të shpejtë të mbështetjes së klientit që unë u zhvillova

Kam arritur tek secila kompani për të parë kornizën kohore për të dëgjuar përsëri

 • Bisedova me Shopify dhe mora një përgjigje në 13 sekonda. Dang, unë mezi isha gati për ndihmë. Super mbresëlënëse për kohën e përgjigjes.
 • E preva këtë të shkurtër në këtë kohë sepse duhej të largohesha dhe ishte afro 20 minuta deri më tani. Gjithashtu, ata u përgjigjën në deklaratën që zakonisht përgjigjen brenda disa orësh dhe gjithashtu më dhanë mundësinë për të lënë informacionet e mia.

i përgjithshëm, Shopify fitoi kjo sepse siguruan paqen time, fjalë për fjalë menjëherë.

Më pëlqen dhe e dua atë.

E urrej një çështje me faqen time që nuk mund të zgjidhem menjëherë.

Blerje dhe Volusion SEO & Karakteristikat e marketingut

SEO & Karakteristikat e marketingut të Shopify

Shopify ka një larmi opsionesh për të ndihmuar në tregun e një dyqani elektronik të tregtisë në internet.

Ata ofrojnë një dyqan të gjerë aplikacionesh me mjete dhe pajisje të ndryshme për t’ju ndihmuar të marketingut në dyqan online.

Aplikimet mbulojnë gjithçka që ju nevojitet, përfshirë marketingun e postës elektronike, optimizimin e SEO, reklamat në internet, reklamat në mediat sociale, njoftimet e shtytjes dhe më shumë.

Këto mundësi lejojnë një personalizim serioz për shitësit me pakicë, por mund të jenë konfuze për herë të parë dyqanet e tregtisë elektronike.

Buxheti i-urtë,

ka aplikacione në dukje të marketingut që përputhen me çdo buxhet.

Shumë aplikacione janë plotësisht falas, me shumicën e aplikacioneve të paguara vijnë më pak se 100 dollarë në muaj.

Shopify gjithashtu:

ofron disa këshilla themelore të marketingut në “Ndihmë“Seksioni.

Shtë një pikënisje e shkëlqyeshme për newbies.

Për më shumë këshilla për nivelin e lartë të marketingut, Shopify ka një listë të ekspertëve të rekomanduar të marketingut.

Këta konsulentë janë në dispozicion për marrje me qira dhe janë verifikuar nga Shopify për cilësi.

Konsulentët dhe agjensitë shkojnë në çmim duke filluar nga nën 100 dollarë, me disa që tejkalojnë shenjën 10,000 dollarë.

Ekspertiza ndryshon gjithashtu me disa duke u përqëndruar në hartimin dhe optimizimin e faqes në internet dhe të tjera që ofrojnë plane gjithëpërfshirëse të marketingut.

Ka një përshtatje për pothuajse çdo shitës me pakicë në internet.

SEO & Karakteristikat e marketingut të Volusion

Volusion fillon nga karakteristikat e tij të marketingut duke optimizuar faqen e saj të internetit për SEO.

Platforma ofron mjete të integruara të optimizimit për të ndihmuar faqen tuaj të renditet në rezultatet e kërkimit dhe të drejtojë trafikun në dyqanin tuaj online.

Për të shtuar:

Volus “dash” – qendër për platformën – gjithashtu ka mjete të integruara të mediave sociale duke e bërë më të lehtë promovimin e dyqanit përmes kanaleve sociale.

Platforma gjithashtu ofron raportim gjithëpërfshirës për të ndihmuar shitësit të përcaktojnë se cilat rrugë funksionojnë në treg dhe cilat jo.

Ashtu si Shopify,

Voluzioni ofron ekspertë të marketingut të verifikuar për klientët e tij.

Për dallim nga Shopify, ju nuk jeni në gjendje të zgjidhni direkt se me cilin ekspert dëshironi të punoni.

Por duket se, të paktën fillimisht, mund të bisedosh me një ekspert përmes bisedës live ose telefonit falas.

Volusion krenohet se ata kanë ekspertë në gjithçka nga PPC deri në SEO për të ndihmuar bizneset në internet të tregtisë elektronike.

Edhe me ndihmën e ekspertit,

Voluzioni duket se është një qasje më praktike për shitësit.

Nuk duket se ka mundësi të punësojë ndihmë ekspertësh përmes Volusion.

Shopify ofron disa të njëjtën mbështetje DIY për marketing – me akses të shtuar për ekspertë të verifikuar për ata shitës me pakicë që do të preferonin më shumë punën e marketingut.

Vëllimi im përfundimtar kundër vëllimit të verifikojë aktgjykimin

Unë me të vërtetë ndjej Volusion dhe Shopify të dy bëjnë një punë të mirë në përgjithësi.

por:

Siç ndoshta keni menduar se unë mendoj se Shopify do të jetë platforma më e mirë e përgjithshme e tregtisë për të ndërtuar faqen tuaj.

Më lejoni të hedh disa arsye tek ju.

 • Më mirë për dropshipping
 • Nuk ka kufij për gjerësinë e bandës
 • Nuk ka kufizime për produktet
 • Më e lehtë për të blog menjëherë (dashuria këtë)
 • CMS është thjesht më e lehtë për t’u përdorur
 • Portat më të mira të pagesës
 • Funksionimi i pikës së shitjes
 • A është opsioni i saj i blerjes së Shopify

Mbani në mend që ata të dy ofrojnë prova falas kështu që kurrë nuk ju dhemb të provoni të dy natyrisht nëse thjesht nuk jeni i sigurt në secilën platformë.

Provo Shopify ose Provoni Volusion

Pra, cilat janë mendimet tuaja për këto dy? I keni provuar ata?

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map