3 Ndërtuesit më të mirë të faqeve në internet për fillestarët për vitin 2020 (Filloni me lehtësi)

Përmbajtja ime mbështetet nga lexuesit nga njerëz të mrekullueshëm si ju. Që do të thotë se mund të fitoja një komision. Mësoni më shumë këtu!


Ndërtuesit më të mirë të faqes në internet për fillestarët dhe ndërtuesit më të lehtë të faqeve në internet

Cilët janë ndërtuesit më të mirë të faqeve në internet për fillestarët?  Pyetje e mirë apo jo?

Ose, edhe mbase kërkimi juaj për këto terma gjithashtu:

 • Ndërtuesit e internetit më të lirë
 • Ndërtuesit më të lehtë të faqeve në internet
 • Ndërtuesit e faqeve fillestare

Dua të them që nuk ju duhet asgjë e çmendur qesharake, thjesht diçka miqësore dhe e fuqishme për përdoruesit:

me fjale te tjera:

Vetëm një uebfaqe e thjeshtë miqësore për fillestar për të cilën mund të krenoheni.

Por, mos u shqetësoni, ato ende janë të mbushura me mjete dhe efikasitet që ju nevojiten ende.

Ata thjesht dinë si të zhvillojnë platformat e tyre në mënyrë që dikush nga fillestari deri tek tekniku të mund të ndërtojë një faqe në internet të mahnitshme.

Gjëja tjetër e shkëlqyeshme është:

Këta krijues të uebfaqeve kanë modele, mjete dhe më shumë për të ngjarë arsyeja pse po kërkoni të ndërtoni një faqe në internet.

Për shembull: mbase ju bini në këto kategori:

 • Unë dua të filloj Blogging
 • Unë jam një fotograf që kam nevojë për një faqe në internet
 • Po kërkoj të filloj dyqanin tim online për biznesin tim të vogël
 • Unë jam një artist që kërkoj të shes dhe shfaq punën time
 • Unë jam një sekser që kërkoj të ndërtojë faqen time të internetit
 • Unë jam një biznes i vogël lokal në qytetin tim

Shiko?

Një shënim i shpejtë:

Mos i përzieni këto me opsione të përqendruara vetëm në le të themi ndërtimi i një uebfaqeje eCommerce ose ndërtimi i një uebsajti fotografik.

Këto opsione janë për një ndërtues bazë të faqes në internet me mundësi të tjera për të ndërtuar faqe si kjo

dhe:

Mund edhe të renditet # 1, # 2, ose # 3 për opsionet kryesore për tregtinë elektronike dhe tregjet e tjera të përqendruara në ngrohtë.

Por përqendrimi i vetëm i tyre nuk është në këto kamare (mirë, ndërsa unë jam duke shkruar këtë ��)

A ka kuptim kjo? Unë sigurisht që shpresoj kështu!

Në rregull, le të shikojmë ndërtuesit më të mirë të faqeve të internetit që duhet të përdorni plotësisht nëse po kërkoni të ndërtoni një faqe në internet.

Sidomos, nëse fillimi sot është një qëllim i juaji.

Sistemi i Vlerësimit të Ndërtuesit të Udhëzuesve Fillestar

Kjo ju jep pak më shumë të kuptuarit se si vlerësohen këto.

Vlerësimi im i përgjithshëm:

Vlerësimi i Vlerësimit të Përdoruesit:

8.7 nga 10 Nota

Bazuar në 3358

Shqyrtime të përdoruesve

?Vlerësimet bazohen në përdoruesit që shënojnë këtë platformë. Disa përdorues u janë dhënë stimuj për ta vlerësuar atë.

8.7 nga 10 Nota

Bazuar në 1112

Shqyrtime të përdoruesve

?Vlerësimet bazohen në përdoruesit që shënojnë këtë platformë. Disa përdorues u janë dhënë stimuj për ta vlerësuar atë.

9 nga 10 pikët

Bazuar në 1098

Shqyrtime të përdoruesve

?Vlerësimet bazohen në përdoruesit që shënojnë këtë platformë. Disa përdorues u janë dhënë stimuj për ta vlerësuar atë.

Provoni Wix

Provoni Weebly

Provoni katrorin

popullaritet

10 nga 10

6 nga 10

8 nga 10

SEO

7 nga 10

7 nga 10

7 nga 10

Çmimeve

8 nga 10

8 nga 10

6 nga 10

Lehtësinë e përdorimit

9 nga 10

8 nga 10

7 nga 10

Features

9 nga 10

6 nga 10

7 nga 10

mbështetje

7 nga 10

8.5 nga 10

8 nga 10

Nota më e mirë 50

50

43.5

43

Provoni Wix

Provoni Weebly

Provoni katrorin

Wix – Ndërtuesi më i mirë i Uebfaqeve për fillestarët & Super Lehtë

Ndërtues i faqes në internet të biznesit të vogël

Wix është opsioni juaj # 1 kur bëhet fjalë për ndërtimin e një faqe në internet për një fillestar dhe ndërtuesin më të lehtë të uebfaqes për mendimin tim.

Unë e kam testuar atë dhe e kam krahasuar atë me të tjerët dhe me të gjitha tiparet dhe shabllonet që ka kombinuar me sa e lehtë është të përdoret, do të jesh CRAZY që të paktën të mos e marrësh atë për një provë.

Pasi të shikoj Wix, unë mendoj se ata bëjnë punën më të mirë të të pasurit një ton shablloneve të ndara në kategori specifike të ngrohta për ju.

Për shembull:

Shikoni të gjitha kategoritë kryesore që ata kanë për të filluar. Kjo nuk përfshin as nënkategoritë nën secilën prej tyre.

Opsione me temë Wix Template

Bum, ju klikoni një nga ato dhe ju tashmë keni një fillim të madh në faqen e internetit tuaj të re.

Pra, le të bëjmë shpejt një përmbledhje të disa përfitimeve që Wix do t’ju ofrojë.

Përfitimet e mëdha:

 • Super e thjeshtë për të filluar vendosjen e cila do t’ju japë paqe totale të mendjes.
 • Ton të modeleve për t’ju ndihmuar të vendosni – mijëra opsione për ta bërë faqen tuaj të duket e mrekullueshme
 • Mjete SEO për t’ju ndihmuar të gjeni faqen tuaj dhe t’ju ndihmojnë lehtësisht kuptoni SEO
 • Mjetet e marketingut për të ndihmuar të markës veten dhe të rriten.
 • Planet me kosto të ulët për çdo buxhet.

Të mirat e mia më të mira Wix I Love:

 • Një çmim shumë i drejtë pavarësisht buxhetit.
 • Dua opsionet e shablloneve dhe për çdo industri, mund të mendoj.
 • Ofron mundësi të shkëlqyera për fotografët, pronarët e bizneseve të vogla dhe artistët.
 • Krijuesi i faqeve tërheqje dhe tërheqje lehtëson krijimin e faqes tuaj, pavarësisht nga përvoja juaj.

Kundrat e mia kryesore të Wix:

 • Reklamat Wix të shfaqura në Uebsajtet Falas (megjithëse, ata duhet të bëjnë diçka).
 • Nuk mund të ndryshojë modelin tuaj të zgjedhur një herë pa krijuar një faqe interneti të re dhe më pas transferimin e planit premium dhe domenin në të. Kaq e mundur, por thjesht më shumë punë.
 • Asnjë tipar bisede për ndihmë të menjëhershme. Sigurisht, nëse paguani më shumë, merrni mbështetje më të mirë, por unë do të them se është duke u bërë një standard për të ofruar ndihmë të menjëhershme.

Plane Wix Prmimi:

 • combo – (Muaji në muaj do të jetë 17 dollarë në muaj) – (Paguar Vjetor – Vie deri në 13 $ Mujor) – (2 vjet të paguar – Arrin deri në 10,50 $ në muaj) – (3 vjet të paguar – Vjen deri në 9 $ në muaj)
 • i pakufizuar – (Muaji në muaj do të jetë 22 dollarë në muaj) – (Paguar çdo vit – Shkon deri në 17 $ Mujor) – (2 vjet të paguar – Arrin deri në 13.50 $ në muaj) – (3 vjet të paguar – Vjen deri në 12 $ në muaj)
 • pro – (Muaji në muaj do të jetë 27 $ në muaj) – (Paguar çdo vit – Shkon deri në 22 $ Mujore) – (2 vjet të paguar – Shkon deri në 18 $ në muaj) – (3 vjet të paguar – Arrin deri në 16 $ në muaj)
 • VIP – (Muaji në muaj do të jetë 47 $ në muaj) – (Paguar Vjetor – Vie deri në 39 $ Mujore) – (2 vjet të paguar – Arrin deri në 35 $ në muaj) – (3 vjet të paguar – Arrin deri në 31 $ në muaj)
 • Bazë e biznesit – (Muaji në muaj do të jetë 28 $ në muaj) – (Paguar Vjetor – Vie deri në 23 $ Mujor) – (2 vjet të paguar – Arrin deri në 20 $ në muaj) – (3 vjet të paguar – Vjen deri në 18 $ në muaj)
 • Biznes i Pafund – (Muaji në muaj do të jetë 33 $ në muaj) – (Paguar çdo vit – Shkon deri në $ 27 Mujor) – (2 vjet të paguar – Vjen deri në 23,50 $ në muaj) – (3 vjet të paguar – Vjen deri në 22 $ në muaj)
 • Biznes VIP – (Muaji në muaj do të jetë 56 $ në muaj) – (Paguar Vjetor – Vie deri në 49 $ Mujor) – (2 vjet të paguar – Arrin deri në 42 $ në muaj) – (3 vjet të paguar – Arrin deri në 38,50 $ në muaj)

Disa Testime Unë Dua Me Wix

 • Procesi i regjistrimit – Sigurisht që shumica e kompanive e lehtësojnë këtë. Por mua më pëlqen vendosja e tyre dhe është e lehtë për tu bërë. Kjo është jashtëzakonisht e rëndësishme për një fillestar për mua. Hidh frikën tuaj dyert. Unë kam qenë në gjendje të regjistrohem shumë shpejt.
 • U ngrit modeli & përzgjedhje – Kjo është ajo ku Wix ndan veten nga pjesa tjetër. Ata kanë një ton kategorish, pavarësisht nga lloji i faqes që dëshironi të ndërtoni. Gjatë procesit të regjistrimit, unë isha lehtësisht i aftë të lundroja nëpër të gjitha shabllonet për mua dhe vendosja një gati për të shkuar. Kjo, për mendimin tim, ju jep paqe mendore. Do të keni një faqe kontakti, faqe shërbimi dhe një faqe në kërkim të këndshëm të gatshëm për të shkuar shpejt.
 • Shërbimi ndaj klientit – Jo tifozja më e madhe e asaj që ata ofrojnë. Në qoftë se nuk regjistroheni në planin VIP, nuk do të merrni mbështetjen më të shpejtë të klientit, që nuk më pëlqen. Unë shkova përpara dhe arrita me një plan themelor dhe do t’ju marrë një ditë ose më shumë. Jo një ndërprerje e marrëveshjeve, por unë dua të shoh më shumë.
 • Redaktimi i një faqe – Kjo do të të pëlqejë. Unë shkova përpara dhe ndryshova disa formulime dhe fotografi përreth dhe ato i bëjnë ato të thjeshta.

Ku do të filloja?

Unë mendoj se nga një pikë qëndrimi kosto dhe ajo që ju merrni qëndroni më së miri për të zgjedhur planin e pakufizuar me Wix.

Ju nuk duhet të shqetësoheni për të mos patur bandë të mjaftueshme dhe të merrni të gjitha tiparet për të krijuar një faqe interneti të këndshme për fillestar me të gjitha tiparet për të drejtuar biznesin tuaj.

Le të shkojmë përpara dhe të ecim nëpër disa hapa së bashku të vërtetë menjëherë për të filluar.

Kjo do t’ju marrë rreth 60 sekonda.

Disa hapa për t’ju ndihmuar të ndiqni së bashku:

 1. Kliko këtu të shkoni në faqen kryesore dhe të zgjidhni planin tuaj
 2. Klikoni butonin fillestar të faqes sime të internetit
 3. Regjistrohuni dhe plotësoni informacionin. Ose regjistrohu VIA llogarinë tënde në median sociale.
 4. Bum, ju jeni tani në panelin tuaj të administratorit
 5. Vazhdoni me këtë tutorial Wix nëse keni nevojë

Provoni Wix

Weebly – Një ndërtues super i lehtë i faqeve në internet për fillestarët

Faqja e internetit e Weebly
Weebly është një ndërtues shumë i fuqishëm dhe i lehtë për t’u përdorur në internet. Për momentin, ajo ka mbi 30 milion përdorues që përdorin Weebly për të drejtuar faqen e tyre të internetit.

Gjëja e shkëlqyeshme është që është një nga ndërtuesit më të lehtë të faqeve të internetit për të përdorur dhe mbulon shumë baza siç janë dhënia e veçorive për të ndërtuar një faqe në internet eCommerce ose thjesht uebfaqen e thjeshtë themelore të blogezimit.

Le të shikojmë disa përfitime për ju:

 • Ndërtoni me lehtësi faqen tuaj në të njëjtën ditë, pavarësisht ekspertizës suaj
 • Struktura fleksibël të çmimeve për ju pavarësisht nga buxheti juaj
 • Ton mjetesh për ju për të ndërtuar faqen tuaj
 • Ju lehtë mund të tërhiqni dhe lëshoni sesi dëshironi që faqja juaj të duket

Planet e icingmimeve të Weebly

 • Plan falas – Totalisht falas
 • personal – 9 dollarë muaj në muaj dhe mesatarisht 6 dollarë në muaj nëse paguhen çdo vit.
 • profesional – 16 dollarë muaj në muaj ose 12 dollarë në muaj nëse paguhen çdo vit.
 • Performance – 29 dollarë muaj në muaj ose 26 dollarë në muaj nëse paguhen çdo vit.

Të mirat e mia kryesore për Weebly:

 • Lehtë për këdo që të ndërtojë një faqe në internet
 • Temat e lehta për tu shijuar
 • Kostot janë të ulëta që ju kursen para
 • Mbështetja e tyre ndaj klientit është e lehtë për t’u përdorur dhe ju merrni ndihmë menjëherë.

Kundrat e mia kryesore për Weebly:

 • Koncepti im i vetëm do të ishte të shtoja disa modele të tjera për t’u përdorur. Ndjej që edhe më shumë do të ishin të dobishëm kur fillojnë dhe ndërtohen.

Disa Testime Weebly Done By Me:

 • Procesi i regjistrimit – Unë kam qenë në gjendje të regjistrohem për një llogari Weebly super të lehtë. Unë mund të zgjidhja modelin që dëshiroja për sitin tim gjatë procesit të regjistrimit.
 • templates – Ndjej se ato kanë modele super të lehta. Por ndërsa isha duke zgjedhur një isha shumë e kufizuar në pamjen e saj. Do të thotë, do të më duhej ta ndryshoja vetë. Do të më pëlqente të shikoja një ton më shumë si ofertat Wix.
 • Shtimi i një këmbe – Fusha e poshtme është pjesa e poshtme e faqes në internet në rast se po pyesnit. Ata e bëjnë atë shumë të thjeshtë. Ju thjesht klikoni në zonë dhe ata kanë parimet e paraqitura të futbollit. Unë e gjeta këtë të mrekullueshme dhe arrita ta rregulloj shpejt atë që duket vërtet bukur.
 • Ndihma për klientët – Më duhej ndihmë për redaktimin e një zone tërheqëse dhe tërheqëse dhe nuk mund ta kuptoja. Kështu që unë arrita jashtë dhe ata më ecën drejt e në të brenda 5 minutave. Me të vërtetë u kënaqëm duke e zgjidhur kështu.
 • Shtimi i një Hartë Google – Unë kam qenë në gjendje të marr kodimin tim Google Map dhe thjesht të përdor një HTML mjet në Weebly dhe lehtë zbatimin e tij. Super e lehtë për një fillestar.

Lidhje me vlerë për Weebly:

 • Rishikim Weebly

Shikoni këtë video të bukur për të marrë një ndjenjë më të mirë në Weebly:

Gati për provoni Weebly?

Squarespace – E shkëlqyeshme për fillestarët & Te jesh kreativ

Buildues Squarespace - Ndërtuesit më të mirë të Uebfaqeve

Squarespace është një krijues i shkëlqyeshëm i faqeve të internetit.

Ajo ka një ton karakteristikash dhe një ton modelesh dhe mjetesh për t’ju mbështetur, pavarësisht se çfarë do të ndërtoni.

Për shembull:

Ajo ka dedikuar plane për eCommerce, Blogging, dhe një faqe në internet me një faqe.

Squarespace gjithashtu ka modele mahnitëse siç i përmenda për të filluar.

Më lejoni t’ju tregoj shpejt të vërtetë:

Shkoni në Faqja Kryesore dhe klikoni në butonin “Filloni”

Next:

Thjesht zgjidhni atë lloj të uebfaqes që po ndërtoni.

Dhe e fundit.

Zgjidhni modelin që dëshironi të përdorni. Shtë çmendur sa e lehtë është.

Pra, cilat janë disa përfitimet kryesore të hapësirës shesheve?

 • Ton të shablloneve për të ndihmuar vërtet faqen tuaj të internetit të dalë.
 • Karakteristikë e shkëlqyeshme për Blogging për të filluar një blog të mahnitshëm për lexuesit tuaj që të kënaqen.
 • SEO funksion për të ndihmuar faqen tuaj të internetit të ngrihet lart dhe të shihet në motorët e kërkimit.

Mimet e hapësirës katror

 • personal – 12 dollarë në muaj të faturuar çdo vit ose 16 dollarë të faturuar në muaj
 • biznes – 18 dollarë në muaj të faturuar çdo vit ose 26 dollarë të faturuar në muaj
 • Dyqani Online Basic – 26 dollarë në muaj të faturuar çdo vit ose 30 dollarë të faturuar në muaj
 • Dyqani Online i Avancuar – 40 dollarë në muaj të faturuar çdo vit ose 46 dollarë të faturuar në muaj

Testimi Bërë Me Hapësirë ​​Squares

 • Procesi i regjistrimit – Procesi i regjistrimit është i thjeshtë. Faqja 2 dhe unë tashmë po zgjidhja modelin tim për uebfaqen time.
 • templates – Unë isha shumë e lumtur me shabllonet e ofruara. Për më tepër, ajo ishte e lehtë për të lundruar sepse ata prishen atë për ju në varësi të llojit të faqes që ju nevojitet. Do të jeni të lumtur me zgjedhjen.

Lidhje për Shqyrtimin e Sheshit:

 • Rishikimi i hapësirës katror

Gati për Provoni katrorin?

Mendimet e mia për planet e lira të vërteta shpejt

Ka shumë biseda dhe gjueti për ndërtuesit e faqeve të internetit falas në botë.

Dhe mirë:

Unë nuk i fajësoj ata sepse kjo është një çmim i mrekullueshëm.

Problemi është:

Ka shumë rënie të një faqe interneti falas

dhe, nëse e merrni seriozisht faqen tuaj të internetit

Shtë një pasuri shumë e rëndësishme.

vërtet DY kërceu tek unë, gjë që është e mjaftueshme për të mos shkuar në këtë mënyrë.

Domeni juaj ka shumë të ngjarë një nënfushë.

Kjo do të thotë që ju do të keni një emër domain si

creatingawebsitetoday.yourwebsitename.com

Në asnjë mënyrë, ju dëshironi yourwebsitename.com

Së dyti, ka shumë të ngjarë që ata do të reklamojnë diku në faqen tuaj. Nuk me pelqen aspak kjo.

Tani, këto janë vetëm dy arsye

Ka shumë më tepër, por ne duhej të fillonim diku.

Tani, nëse thjesht luani rreth e rrotull dhe nuk planifikoni të bëni më shumë uebfaqen

Gjuaj, shkoni për planin falas.

Përfundimi mbi ndërtuesit më të mirë të faqeve në internet për fillestarët:

Vetëm për të kapur shpejt të vërtetë.

3 krijuesit më të mirë të faqeve në internet për fillestarët janë:

 1. Wix
 2. Weebly
 3. Squarespace

Të tre ofrojnë një qasje të thjeshtë për krijimin e një faqe në internet.

Ata ofrojnë një uebsajt të thjeshtë por të shkëlqyeshëm në kërkim me një normë të madhe me kosto të ulët për atë fillestar krejt të ri.

Shijoni duke provuar ato dhe duke parë se cilat ju përshtaten nevojave tuaja.

Sigurohuni gjithashtu!!

Cili është qëllimi juaj i fundit i përgjithshëm?

Nëse testimi juaj i vetëm, kënaquni!

Por, nëse kjo faqe në internet do të përdoret në të vërtetë dhe do të jetë e veçuar nga biznesi juaj për ditë.

Merrni një vendim të mençur pas provës. Falas nuk do të thotë, më e mira.

Vetëm për t’ju pyetur:

A keni provuar ndonjë nga këto ende?

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map