4 Jednostavne internetske porezne usluge za lako podnošenje datoteka putem Interneta

Moj je sadržaj podržan od čitatelja sjajnih ljudi poput vas. Što znači da bih mogao zaraditi proviziju. Saznajte više ovdje!


Internetske porezne uslugePodnošenje poreza ne mora biti stresno, dugotrajno ili izaziva bijes.

Digitalno doba donijelo je i neke moderne pogodnosti kao što je podnošenje poreza putem interneta, ali sada uz napredak mobilnog uređaja svoj porez možete čak i izravno s telefona.

Ove četiri internetske porezne službe nevjerojatno su jednostavne za podnošenje poreza.

Ovaj vodič vodi kroz svaku od najboljih web lokacija za podnošenje poreza na mreži u 2014. godini i kako svaki način dobivanja ispravnog povrata postaje jednostavan poput provjere adrese e-pošte.

Internetske porezne usluge

Jednostavno ubijajte svoje poreze – TaxSlayer.com

Konkurencija za vrhunski internetski softver za pripremu poreza prilično je strma, no TaxSlayer je bio vrlo agresivan i nudi neke genijalne poticaje kupcima koji žele podnijeti ovu sezonu poreza za 2014. godinu.

TaxSlayer pruža niz prednosti poput jeftinog državnog eFilinga, jednostavnog poreznog softvera i pristupačne mogućnosti arhiviranja za sve vrste obrazaca IRS-a koji vam mogu zatrebati.

Putem TaxSlayera možete podnijeti i savezne, savezne, dopunjene, vojne i prethodne godine.

Postoje tri izdanja TaxSlayera, uključujući besplatno vojno izdanje, klasično izdanje za 9,95 dolara i premium izdanje za 29,95 dolara.

prozodija

– TaxSlayer pruža besplatne državne i savezne porezne prijave za aktivno vojno osoblje, a softver je samo 9,95 USD ako ste civil.
– Sučelje je jednostavno i svijetle boje. Lako je odgovoriti na svako pitanje i to vrlo brzo.

kontra

– Još nema mobilne verzije.

Klasična verzija TaxSlayera omogućava vam jednostavno upravljanje dijelovima porezne prijave poput hipoteke, poreza na imovinu, kredita za brigu o djeci, detaljnih odbitaka i još mnogo toga.

Podnošenje 1040EZ brz je postupak i vrlo je precizan nakon testiranja.

Softver provjerava sve vrste pogrešaka i pokriva sve predmete poput vašeg doma, vašeg posla, uzdržavanih i drugih pitanja koja će omogućiti priznanja i odbitke kredita..

Završena je provjera pogreške prije nego što možete podnijeti datoteku kako biste bili sigurni da ste sve ispravno unijeli.

Ako želite napraviti pauzu, možete dodati rezervirano mjesto i skočiti natrag kako biste popunili nedostajuće podatke. Sve što trebate učiniti je ispuniti okvire dok prođete kroz softver.

Tip je čitljiv i velik, a gumbi su jednostavni. Samo kliknite “Nastavi” kada ste spremni za prijelaz na sljedeću stranicu. Također možete ubrzati postupak uvozom podataka iz prethodnog povrata spremljenog na TaxSlayeru.

Ako vam je potrebna pomoć, možete se obratiti korisničkoj službi TaxSlayer telefonom ili e-poštom.

To djeluje čak i za one koji snimaju s besplatnim izdanjem. Međutim, za premium korisnike postoji opcija podrške prioritetnim. Tvrtka je također vrlo aktivna na Twitteru.

Pomoću TaxSlayer, možete ispravno podnijeti porez i osigurati da nema pogrešaka pri njihovoj završnoj provjeri. Korisnička podrška uvijek je dostupna ako imate pitanje ili trebate upute što podnijeti.

Nabavite “Er Done Turbo Style – TurboTax

Intuitov TurboTax oduvijek je bio jedan od najboljih softverskih tvrtki za pripremu poreza na mreži.

Oni nude besplatnu prijavu poreza i prijavu poreza za one koji kupuju premijsku verziju. Možete i uvesti podatke, što drastično smanjuje vrijeme unosa podataka ako vodite tvrtku ili radite za sebe ispod 1099.

Možete uzeti važne podatke iz ItsDeductible i Mint, koji su u vlasništvu Intuita.

prozodija

– Jednostavan za upotrebu s radne površine ili mobilnog uređaja.
– Svatko može koristiti softver bilo da poznajete porezni zakon ili ne.
– Federalni povrati su slobodni

kontra

– Ne možete uvesti podatke ako ne platite premijsku uslugu.

TurboTax je naziv kućanstva. Čak je i vaša baka vjerojatno razgovarala s vama o prednostima TurboTaxa.

S razlogom se nalazi na vrhu većine softvera za pripremu poreza. Nakon testiranja softvera ove godine, TurboTax je bio lakši za upotrebu i još precizniji nego prije.

Međutim, premium značajke nude mnogo više za ponuditi. Plaćanjem premije možete lako uvesti podatke iz W-2 i 1099 obrazaca.

Softver ima vođeni stil razgovora koji vam omogućuje jednostavno odgovaranje na pitanja i vidjeti koji se krediti ili odbitci primjenjuju dok radite kroz zahtjev za povrat poreza.

TurboTax vam također pokazuje koji bi vam najkorisniji povrat mogao biti porezni položaj tijekom podnošenja prijave.

Iako je softver za pripremu poreza uvijek podložan pogrešci korisnika, TurboTax ide korak dalje kako bi ispravila sva prava pitanja. Također se mogu pronaći predmeti koje ste previdjeli.

Nisu potrebni ni matematički proračuni. Softver će učiniti sve za vas. Sučelje je izuzetno promišljeno i jednostavno, a možete ga koristiti i na svom mobilnom uređaju.

Ako imate problema, uvijek se možete obratiti Intuitovom mrežnom centru za podršku koji pruža mnoštvo informacija poput odgovora na najčešće postavljana i specijalizirana pitanja, kao i smjernice o poreznom zakonu i brojeve službi za korisnike u slučaju da trebate razgovarati s nekim.

Neka akcija za povrat poreza – TaxAct.com

Ako znate dovoljno o tome što radite ili imate jednostavan povratak koji želite brzo obaviti, TaxAct je jeftina i točna alternativa.

Državni eFiling je također dostupan sa TaxAct-om. S TaxActom možete besplatno pripremiti, poslati e-poštu i ispisati savezne porezne prijave. Jedino što morate platiti je državni eFile ili ako želite uvesti podatke iz prethodnog povrata.

Morate također dodatno platiti za razgovor s nekim u korisničkoj podršci.

prozodija

– Besplatni savezni eFiling je jednostavan.
– Jeftini državni eFiling jeftiniji je od konkurencije.
– Podrška za reviziju olakšava tvrtkama da se prijave putem interneta.

kontra

– Telefonska podrška nije besplatna.
– Internetska porezna pomoć i podrška mogu biti opsežniji.

Postoje tri izdanja za TaxAct, uključujući besplatno federalno izdanje, izdanje Deluxe za 9,95 dolara i Ultimate za 17,95 dolara.

Ako želite državno datoteku, morat ćete platiti dodatno i za besplatnu i za Deluxe verziju. Ultimate uključuje jednu državnu i jednu saveznu prijavu.

Također možete preuzeti i instalirati CD softver koji iznosi do 21,95 USD. Možete predati i prijave za prethodnu godinu koja datiraju iz 2000.

Vodič za TaxAct pomaže filerima da odgovore na pitanja koja se odnose na njihov porezni status i olakšava s preko 2.500 poreznih savjeta kako bi korisnici osigurali neku pomoć tijekom pripreme prijave poreza na mreži.

Tu je i porezni sjaj koji uključuje definicije za 300 poreznih izraza. Pitanja dopuštaju TaxAct kako bi imali veću točnost, a korisnici dobivaju provjeru pogreške, upozorenja i mjerač povrata / dugova koji će im pomoći da shvate što će dobiti za prijavu poreza.

Sve u svemu, izvrstan je softver za pripremu poreza, ali možda će vam trebati veća pomoć ako niste upoznati sa vlastitim prijavom poreza.

Učinite to prvi put – HRBlock.com

Kada je u pitanju prijava poreza, H&R Block je još jedno ime kućanstva.

Međutim, tvrtka je u prošlosti bila poznata više po savjetovanju u uredu, a ne po internetskom softveru za pripremu poreza. U 2014. je jedan od najboljih softvera za pripremu poreza na mreži koji se koristi.

S mnogim opcijama arhiviranja, opsežnim smjernicama i velikom preciznošću, to je sjajna opcija za one koji tek počinju s prijavom poreza i možda ne znaju koliko im je potrebno da bi dobili točan povrat.

prozodija

– H&R Block pomaže pojedincima i tvrtkama da dobiju najpreciznije porezne prijave.
– Savezna i državna prijava, korisnička usluga i dodatni alati koji su uključeni u cijenu.

kontra

– Softver nije besplatan i ima višu cijenu od konkurencije od 27,95 dolara do 34,95 dolara.

Porezni obveznici će voljeti širok spektar usluga koje dobivaju s ovim softverom.

Unatoč cijeni, vrijedi novca ako vam treba stručna pomoć u razumijevanju poreza i želite dobiti najtočniji mogući povrat.

Imaju i tisuće maloprodajnih ureda u cijeloj zemlji, što vam olakšava pomoć oko problema ako naiđete na cestovni blok.

Sve vrste datoteka mogu dobiti pomoć s H&I Blokiraj. Bilo da ste samozaposleni, ulagač ili samo samohrani roditelj koji pokušava razumjeti kredite za brigu o djeci, postoji mnogo načina na koje&R Block sve to objašnjava za svoje korisnike i pruža smjernice dok odgovaraju na pitanja kako bi osigurali da vaš povratak bude što točniji.

Takođe je lako primiti povrat s H&R Blokiraj, koji nudi nekoliko opcija isplate, uključujući izravan polog, ček ili depozit na pretplaćeni karticu.

Možete zatražiti i ček za iščekivanje povrata države za naknadu od 13 dolara, što je poput zajma.

Podrška je najbolja i s H-om&R Block, a dostupan je 24 sata dnevno, 7 dana u tjednu.

Napisali i objavili Christopher Pontine i Cynthia Adams

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map