Graditelj web stranica Amazon eCommerce Store

Moj je sadržaj podržan od čitatelja sjajnih ljudi poput vas. Što znači da bih mogao zaraditi proviziju. Saznajte više ovdje!


Napomena: Graditelj trgovine e-trgovine u Amazonu ugasio se. Preporučuju Shopify. Ali preporučujem vam da pogledate ovu stranicu da biste započeli.

Rast poslovanja putem interneta nekim je tvrtkama trebalo desetljećima da rade pravilno. Zatim, tu je i prodavaonica Amazon Webstore koja vam omogućuje da u samo nekoliko minuta stvorite trgovinu e-trgovine “ključ u ruke”.

Amazon Amazon Builder web stranicaWebstore je platforma internetske trgovine s mnoštvom značajki i intuitivnim sučeljem gradnje koja vam omogućava da jednostavno povežete svoju trgovinu na mreži i započnete s prodajom.

Usluga je dizajnirana za mala, srednja i velika poduzeća.

Uz 30-dnevno probno razdoblje možete isprobati uslugu i koristiti sve značajke, uključujući tisuće predložaka i obrazaca.

Sigurno nije besplatno, ali Webstore stvarno omogućuje stvaranje sigurnog internetskog tržišta koje izgleda profesionalno i jedinstveno za vašu marku.

Nekoliko je bitnih koraka za potpunu internetsku trgovinu s Amazon Webstore.

Početak rada s Amazonom

Vlasnici prodavaonica mogu prodavati u trgovinama Webstore i na tržnici Amazon.

Ako niste upoznati s nijednim od ovih, trebalo bi malo vremena da pogledate Amazon Webstore i prodate na Amazon Marketplaceu da biste bolje shvatili u što se bavite.

Iako može zvučati kao sjajna ideja postati dio Amazonove tržnice, postoje i neki nedostaci.

Za jedno, ne mogu svi prodavati što žele na Amazonu, a postoje tona ograničenja.

Međutim, ako se odlučite za prodaju na svojoj web trgovini i tržištu, imate nižu naknadu za transakcije jer Amazon uzima mali postotak vaše zarade. Trenutno je 2 posto.

O vašim proizvodima ovisi hoćete li imati teže prodaju na Amazonu.

Međutim, ako već prodajete na Amazon Marketplaceu ili znate da vaši proizvodi neće biti ograničeni, prodaja na oba kanala može biti korisna..

Postavljanje računa na Amazonu

Da biste postavili račun, otvorite stranicu proizvoda Amazon Webstore i kliknite “Započnite”. Ako ga već nemate, morate napraviti račun prodavača na Amazon.com.

Nakon što stvorite račun, na nadzornoj ploči moći ćete odabrati proizvode Webstore i kupiti svoju internetsku trgovinu.

Amazon Webstore zahtijeva prvu adresu za slanje e-pošte. Također traži vaše ime i lozinku.

Nakon što stvorite lozinku, Webstore će tražiti neke osnovne podatke.

Trebat će vam podaci za kontakt za vaše poslovanje kao i podaci o plaćanju da biste kupili softver za e-trgovinu i započeli s izgradnjom.

Osim toga, Amazon Webstore ima postupak provjere. Amazon potvrđuje vaše poslovanje pozivom poslovnog broja koji dajete ili alternativnim brojem koji ćete koristiti sa svojom web prodavaonicom.

Vrlo je važno da prilikom postavljanja računa koristite pravi broj za svoju tvrtku kako biste bili verificirani i započeli s prodajom.

U posljednjem koraku s potvrdom morate prihvatiti Amazonove uvjete i odredbe. Nakon što je to učinjeno, kliknite na “Dovrši registraciju” na desnoj bočnoj traci. Nakon toga treba nekoliko minuta za dovršenje registracije i postavljanje računa.

Pripremite dizajn trgovine

Nadzorna ploča centra za prodavatelje Amazon je mjesto na kojem možete započeti s upravljanjem svojom novom mrežnom trgovinom.

No, prije nego što uđete i započnete objavljivati ​​svoje podatke o proizvodu, potrebne su vam slike proizvoda, pohranite logotipe, promotivne slike i drugu grafiku kako bi vaša web lokacija imala brendirani izgled.

To su stvari koje Amazon Webstore neće stvoriti za vas. Također bi trebali imati napisane opise proizvoda i dostupne UPC kodove da bi postavljanje postalo što brže.

Stvorite svoj inventar proizvoda

Ljepota Amazon Webstore-a je u tome što možete odmah učitati cijeli popis proizvoda.

No, treba vam UPC za svaki proizvod koji navedete, ali možete i samo koristiti naziv proizvoda. Polje će također raditi ako imate Amazonski standardni identifikacijski broj (ASIN).

Ako se proizvodi koje dodajete mogu naći već na Amazonu, pokušajte ih potražiti kako biste pronašli ASIN ili UPC prilikom postavljanja inventara proizvoda.

Nakon toga možete unijeti podatke o proizvodu kao što su SKU, cijena, raspoloživa količina i stanje, koje moraju biti “nove” jer Amazon Webstore ne dopušta prodaju bilo koje rabljene robe. U sljedećem koraku dodavanja svog inventara prebacit ćete slike i dodati opis proizvoda u sljedećem odjeljku.

Dodavanje kategorija

Svaka internetska trgovina olakšava pronalazak proizvoda dodavanjem nekih kategorija. Ove kategorije omogućuju vam organiziranje proizvoda, što omogućava ljudima da brzo pregledavaju vašu trgovinu i pretražuju stavke upisivanjem u ključne riječi.

Način stvaranja kategorija na Amazon Webstore je jednostavan.

Da biste napravili novu kategoriju, kliknite karticu “Kategorije” na kartici “Dizajn trgovine” i kliknite zlatni gumb “Novo”..

Gumb na ovoj stranici omogućuje vam i dodjeljivanje proizvoda svakoj kategoriji koju stvorite.

Prilagodba trgovine

Amazon Webstore zamišljen je da bude vrlo jednostavan i brz, što početnicima pomaže da se trgovina pohrani i pokrene u kratkom vremenu.

Ako imate više iskustva, možete napraviti malo više s dizajnom predloška i prilagoditi svoju trgovinu.

Međutim, možete ipak prilagoditi svoju trgovinu pomoću osnovnih alata ako niste napredni korisnik.

Možete prilagoditi svoju web trgovinu koristeći nekoliko različitih tema. Ove teme imaju različite boje i izgled.

Postoje ograničene mogućnosti tema, ali svaku temu možete prilagoditi pomoću alata u programu Amazon Seller Central.

To vam omogućuje promjenu boje teksta, boje veze, boja kolica i ostalih dijelova vaše web stranice.

Popravite svoju domenu

URL web trgovine Amazon prilično je dugačak i ima mnogo crtica. Ne želite to za internetsku adresu svoje trgovine.

Većina trgovina treba jedinstvenu domenu. Na glavnoj stranici Središnjeg prodavatelja nalazi se veza pod “Prvi koraci” koja će vam omogućiti prilagođavanje URL-a ili web adrese trgovine..

Morate prvo registrirati domenu preko GoDaddy, Network Solutions, Register.com ili NameCheap.com.

Tada se možete vratiti stranici prilagođenog URL-a i dodati jedinstveni URL vaše domene. To znači da će adresa vaše trgovine preći s ekstra dugog Amazonovog URL-a na “www.yourstore.com”, što će biti puno manje zbunjujuće za vaše posjetitelje i za vas.

Zaradite puno novca

Nakon što popravite svoju domenu, spremni ste objaviti svoju trgovinu i započeti s prodajom.

Ovisno o opciji koju ste odabrali u prvom koraku, vaši će proizvodi biti objavljeni putem Interneta i na Amazonskom tržištu.

Možete odmah početi primati narudžbe, ali može potrajati neko vrijeme dok vaša trgovina nije primijećena ako već niste prodavali na Amazonu.

U ovom slučaju, stvaranje marketinškog plana za vašu Amazon trgovinu bio bi sljedeći korak da biste bili uspješniji.

Amazon Webstore odlična je usluga koju želite koristiti ako želite postaviti brzu trgovinu e-trgovine. Potpuno je on-line, pristupačan i korisno koristi vaše vrijeme tako da ne morate provesti tjedne pokušavajući postaviti jednostavnu internetsku trgovinu.

Najbolje od svega je što se integrira s Amazon Marketplaceom ako želite prodati izravno kupcima Amazona.

Napomena: Graditelj trgovine e-trgovine u Amazonu ugasio se. Preporučuju Shopify. Ali preporučujem vam da pogledate ovu stranicu da biste započeli.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map