Jeftini web hosting

Jeftini web hosting

Ako je ovo tvoje prvi put prijava za uslugu web hostinga, možda se osjećate malo preplavljeni morem informacija. Znam da sam se sigurno osjećao poput ribe iz vode kad sam prvi put morao zuriti u mnoštvo opcija. Ili možda imate loše iskustvo ako tražite alternativu svom starom web domaćinu i želite biti sigurni da niste drugi put razočarani. Bilo kako bilo, pokrili smo vas.


jeftin web hosting

Vaš vodič pouzdan & Najjeftiniji web hosting

Koji su pokazatelji pouzdane i jeftine usluge web hostinga? Trebate li vrhunsko rješenje ili će proračunski plan biti dovoljan da vas ne izgura sa temelja?

Za prvopričesnike ili ako želite pokrenuti novu tvrtku, apsolutno bih preporučio da krenete s jednim od pristupačnijih pružatelja usluga hostinga za početak i procjenu vremenskih prilika za rast.

Ovaj vodič za brzi početak vodit će vas kroz postupak odabira i odvest će vas u pravom smjeru, a da se ne izgubite u mnoštvu tehničkih žargona.

Evo 6 stvari koje treba imati na umu za pouzdan web hosting koji ne košta ruku i nogu:

Pouzdanost u performansama poslužitelja

Najjeftinija usluga hostinga neće vam donijeti puno ako se poslužitelji nastave rušiti i vaše web mjesto traje zauvijek. Uptime je ključan za vašu web lokaciju. Ponavljani prekid poslužitelja rezultirat će gubitkom potencijalnih kupaca na vašoj web lokaciji, što će vas neminovno oduzeti od potencijalnog prihoda ili čitateljstva, ovisno o vašim ciljevima.

Uvijek provjerite zapis davatelja usluga hostinga putem mrežnih recenzija ili neovisnih ocjena. Primjeri uključuju sljedeće:

a) Na primjer, besplatna usluga nadgledanja web hostinga netcraft.com

b) Recenzije web hosting kompanija, na primjer, pročitajte naše recenzije ovdje na web mjestu

Kao referentnu vrijednost koristimo Bluehost i HostGator dva pristupačnija pružatelja usluga web hostinga poznata po dobroj usluzi i pouzdanosti. Ovdje ćete pronaći našu međusobnu usporedbu. Pod pristupačnim, mislim ispod 5 USD mjesečno, Iako često postoje posebne ponude koje lebde okolo, koje cijene čak i niže (o tome u malo).

I Bluehost i HostGator hvale se 99,9% produžetka klijentima. Bez obzira gdje završite, procijenite "unaprijed unaprijed" u pravilu.

Odgovarajući prostor i širina pojasa

Većina ponuda web hosting usluga neograničen prostor i propusnost ovih dana u svojim planovima, iako ih nekoliko još uvijek predviđa ograničenja. Istina je da nijedan pružatelj usluga ne može jamčiti neograničenu propusnost ili prostor na disku jer oba koštaju novca.

Dobra vijest je, međutim, da većina web stranica zauzima vrlo malo prostora. Ako tek započinjete i ne predviđate veliku količinu prometa na vašoj web lokaciji u doglednoj budućnosti, nemate što brinuti. Ako se vaše potrebe u budućnosti promijene i budete smatrali da vam treba više prostora za rast, svoj plan uvijek možete nadograditi u skladu s tim, za malu premiju.

Većina domaćina omogućuje jednostavnu nadogradnju na veće planove ako vaš volumen premašuje početnu potrebu / plan.

100% jamstvo zadovoljstva

Tko ne voli jamstvo zadovoljstva? Uvijek tražite tvrtku dovoljno pouzdanu u svojim uslugama koja će ih podržati sa povrat novca zagarantovan.

HostGator nudi hrabar stav nudeći se Novac od 45 dana povratno jamstvo; praksa koja nadilazi prosjek industrijskih jamstava od 30 dana koji uobičajeno nudi većina pružatelja usluga hostinga.

S Bluehost-om s druge strane, klijenti imaju pravo na jamstvo povrata novca u bilo kojem trenutku. Otkazivanje unutar prve 30 dana će klijentima odobriti puni povrat, ali imaju i dodatnu fleksibilnost procijenjenog povrata ukoliko se odluče otkazati u bilo kojem trenutku nakon početnog razdoblja od 30 dana.

Jednostavna upravljačka ploča

Ako ste korisnik koji nije tehnički, cijenit ćete jednostavno sučelje s korisnikom, s kojim ćete lako raditi. Želite unaprijediti svoje web mjesto i raditi pronto kako biste se mogli vratiti poslu. Trebao bi biti prilagođen vašim potrebama i intuitivan prema vašim potrebama.

cPanel je industrijska standardna upravljačka ploča koje pojednostavljuje upravljanje web hostingom, visoko preporučljivo za nove korisnike koji nemaju znanje o instaliranju web skripti kao što su WordPress, Joomla, Magento itd..

Možda želite pogledati demonstraciju HostGator cPanel i demonstraciju Bluehost cPanel da biste dobili predstavu o tome kako funkcioniraju. Obje verzije cPanela isporučuju se s mnoštvom funkcionalnih dodataka, uključujući WordPress teme, Weebly i goMobi, da spomenemo nekoliko.

Sve što vam je potrebno za pokretanje i pokretanje vaše web stranice (zajedno s praktičnim vodičima) nalazi se na dohvat ruke..

Kupite oko za najbolju moguću ponudu

Proveli ste istraživanje i suzili vaše najbolje odabire. Udarit ćete se "platiti" dugme. Ali drži se. Jeste li obavili dubinsku istragu oko najbolje moguće ponude za svoju odabranu web hosting uslugu?

Ovu sam pogrešku napravio kada sam se prijavio za svoj prvi hosting servis. U žurbi da to jednostavno završim i završio sam s plaćanjem više nego što bih trebao. Web hosting je snažno konkurentna industrija, što znači da ih ima obilje promotivnih ponuda plutajući okolo cijelo vrijeme; ne želite ih propustiti. Vjerujte mi u vezi s tim.

Vrijednost za vaš novac – ekstra perkovi

Jedan od dodanih prednosti pri upisu u Bluehost: njihov Besplatna reklama vrijedna 200 dolara ponude za Google Adwords, Facebook oglase i druge vodeće web stranice da poboljšaju vaše poslovanje.

Isto tako, HostGator ubacuje 100 USD vrijedan Google Adwords kredita kad se prijavite s njima. Koji je bolji način da se zaglavite u promociji svog novog poslovanja? Također ćete biti sretni kad znate da je HostGator certificirani Green Web Hosting provider – njihovi dijeljeni i preprodavački poslužitelji imaju 130% vjetar. Da, dobro ste pročitali!

Ovo bi vam trebalo dati dobru ideju što potražiti u potrazi za jeftinim, pouzdanim web hostingom.

HostGator domaćini više 9 milijuna domena, dok Bluehost nadvlada 2 miliona web stranice širom svijeta. Pristupačni web hosting može biti jednako dobar kao i premium pružatelji usluga. To samo ovisi o vašim potrebama i prioritetima.

Što dalje činiti?

Proveli ste istraživanje i suzili vaše najbolje odabire. Sada je vrijeme da se provjerite i odaberete web domaćina koji odgovara vašim potrebama i proračunu.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map